43179
  • Csabee
    én meg affem megveszem a guild warst talán...
  • Marchus
    mesélj... -)
  • Uberlama
    jo ez a daoc. 2 nap alatt 43pt befarmoltam soloba sorcal :)
  • Uberlama
    mi hibibe a kanyontol keletre huztuk ki a fal mellé gta + ranged spellek segitségével elég sokszor megcsináltuk hibibe, majd probálkozok albiba is meglássuk
  • RocketyATwork
    mi dungeon elejébe húztuk ki, igaz addok 50%-t lekellett focusolni előtte de aztán cyrek is lement.
  • RogueGigi
    nekem fix után is kijött eccer, de állitólag soha többet, ugyhogy érdekes.. Enyém igy lett meg. Valaki itt kihúzta oldalra, keress vissza.
  • Uberlama
    zzz fixelték jacinát, nem lehet kihuzni többet..... >.< faxom nem tom hogy lesz igy beltem.. :< raideket se nagyon csinálnak már rá :(
  • Marchus
    http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=172266&page=1&pp=40
  • Marchus
    ha übi átmegy PE-be, akkor segít nekem pár ember csinálni egy új guildet?

deh ez csak a humor kedvéért, aztán persze ki lehet ám lépni xD
  • Rockety
    haehehehahhieke
  • Bhalage
    excuses :)
  • Uberlama
    qq :< na mind1 grpolhatni majd grpolhatunk attol . Mondjuk PEbe mindenképpen át akarok menni majd ki tudja.. ^^
  • RogueGigi
    nemtom ally hogy lesz cluster után, de ha prydes kari nem lehet excalos guildben és viszont, akkor tartok tőle nem lehet allyban különböző szerveres karik sem.
    Még mindig faßságnak tartom a cluster mondjuk :p
  • RogueGigi
    ginggi az body sorc bakter, ne is várd tőle, hogy uber mezzer legyen :)
    Ráadásul ő a mercével nyomja, sorcon szerintem iszonyat szar. Na nem mintha a tankon olyan isten lenne :D Viszont sorccal duoztam valamikor szombaton, és úgy nyomta mintha tank lenne, siralmas volt :p
  • Marchus
    legalább rr10-et megszerezném -)
  • Marchus
    és mész majd a pug grouppokban?

szerinted lesz valami solo action? -p
    reaverrel gamelnék egy kicsit ><
  • Marchus
    egyébként az elkövetkező 2 hét nhem jó ha netalántán véletlenül eccercsak akkor lenne :E
  • Uberlama
    btw, vki tudja hogy lehet majd egy allyba excalos meg prys guild ? >.< mert ha igen akkor cluster előtt megkérem Saitoht vegyen be PEbe mert gondolom együtt lesz akkor AD etc guildekkel.
  • Uberlama
    na majd cluster után ha bevesztek megmutatom milyen az igazi lagmezz :) sorcom scje készül már csak egy jacina kell neki, theu is lassan kész, jacina+ at, immo ring és soot stained boot kell neki és az is kész (vmi 6l7 vagy nem tom) azt lesz 2 jo grp rvr karim :)
  • Bhalage
    ginggire gondoltam
  • RogueGigi
    theo viszont most már azt kell mondjam jó bger, mit ne mondjak, eltartott egy darabig amíg felnőtt a feladathoz :) (ő se volt egy blindguardian :) )
    Néztétel ad múvít? Érdekes a pala 2hel nyomja assistban, a cabátot meg alig bántják tankok.
    groove ellen dúrva csatát nyomnak..
  • RogueGigi
    Melyik? :D
    Stt nem volt Annyira rossz, persze nem is volt egy ruune :)
    Azután jött magon, na, ő róla inkább nem mondanék semmit, másról sem tudott beszélni, csak hogy mekkora dmget osztott le már megint meg hogy milyen roxx 2shtoltam kkthxby etc. Mondjuk néha elcsattant egy-egy mezz, de szigorúan csak a csata kezdetén, utána már, hogy remezz az nála valahogy fehér folt volt. Assist? nemá :)
    Most egy csajszi a sorc, hát bakker :D Nem szídom a nőket, de a reflex játékok nem igazán nekik valók :) Mondjuk ennek ellenére nyert már mezzt noob ellen, de egy jobb middi/hibbi grp ellen szerintem nem hogy esélye nincs, de még csak el sem igazán várjuk tőle, hogy mezzcsatát nyerjen :) Amúgy clericel tolta eddig, Astalis vagy mi volt a neve, most snoepie néven fut sorcal, csak annyit róla, hogy HB-ban volt előtte, és ott se várta el tőle senki, hogy egyáltalán mezzeljen úgy általában :) Pedig split specced :p
    Ez van, nincs értelmes sorcunk atm.
    Dest+zags viszont két jo cleric, szerintem egyik legjobb combo atm akikkel toltuk. Sajna az állandó clericünk egy odeaan nevű csóka, sztem csak fele olyan jó talán mint dest pl :P
  • RogueGigi
    aye :)
  • Bhalage
    ti sorcotok excalon megtanult mar mezzelni? :p
  • RogueGigi
    akkor most tuti menni fog a lag-mezz ;)
  • Bhalage
    nice day for teh lagcheats :>
  • Uberlama
    chello roxol, MOn kivül 600-1000 ping van mindenre >.<
  • RogueGigi
    Mivan, hova megyünk savazni? :D
  • Marchus
    minek is írok ide ha te már mindent tudsz...? -)
  • Bhalage
    tudjuk tanulni fox ill 23kr lovik a pizsit
  • Marchus
    aznap sok dolgom lesz, szal lehet hogy mégse lesz időm jönni ><

mikor is lesz?
  • Bhalage
    beszelgetesrol beszeltem ..

!
  • Marchus
    uh...

addigra úgy meghízok, hogyha rádülök akkor meghalsz ><.

deh ha most megegyezünk, hogy nem bántasz, akkor nem fog ez a végzetes esemény bekövetkezni.

alku?
  • Bhalage
    vegre talalkozhatunk es kicsit elbeszelgethetunk =)
  • Marchus
    \o/
  • Marchus
    Botond mesternek marchus dehogy szólok be.
    marchus tudja hogy Botond mesternek nem szabad beszólni.
    marchus még azt is tudja, hogyha beszól a mesternek, akkor gond lesz.

marchus fél a gondoktól, ezért kerüli.

-p
  • Bhalage
    helyes, szet fogjuk TERRORIZALNI az uj kerot tho xD
  • Botond #39464
    Nincsenek öngyilkos hajlamai,hol itt a gond?:-D
  • RogueGigi
    Az a stres az ticnek jó sztem csak.
    Excalon ócsóbb, én látam ilyen 10körül kb, már nem emléxem mer hozzám vágta egy guildies :)
    Majd veszek neked egyet cluster után :)
    illetve.. housing az külön lesz nem? azaz prydesek nem tudnak vásárolni nálunk és viszont, de trade meg gondolom van.
  • Uberlama
    btw érdekes helyzet van ezzel a Soot stained bootsal albiba. Mondom sorcinak berakom scbe, megyek tegnap hogy veszek egyet 5p, van vagy 6 db ennyiért, azért megnézem statot , cont durt reflexből, és látom 18 str meg 18 con van benne , mondom mi az isten, de ez egy cloth cipő. Na visza ME, nézem mind ilyen egy rendes dex/acus van 50pért ehehhehehe >.<

Som dobja ezt amugy?