Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moc1 theurg és bof3, pe ellen a szopás tárgya mindig az hogy vmelyik cleric bof3 és sorc v. theu mocol

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Bazze, kiutottel. Szoval nem futja BoF3-ra. DI2 es Purge1 van, szoval nem azok miatt, kell az RR9 a BoF3-hoz, ha highlander vagy kezdo dex nelkul...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Uj detnel nem lesz igy :<

sztem kurva jo amig tart a charge utana le lehet rootoln ia tankokat es maris szebb az elet

anti hero

hat nem tudom nalunk 3healerbol 2n van bof (enyimen is) ugyanis minden noob DIt isteniti etc, ami jo is, de a bof is kurva jo =)
sztem alap
specceljetek ra!

anti hero

Hangianix
Nem sok grp engedheti meg a BoF3-at sajna. Legalabbis albionban.

bof3 és az a grp meghal 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

de a spellek 50% instagard is aranyos tud lenni, tegnap maelm ellen kb 6x lettem ccve, ebbõl 2x insta stun, 1x insta mezz, 1x insta disease, 1 sima mezz és egy sima root... há faszom 😄

van amikor ez az emlitett guild (a Valheru hogy neven nevezzuk) mini helyett cabaval fut
igy a interrupt a melee dmg es a caster dmg is nevetseges
=)))
kibaszott overpowered albion.
x[

anti hero

Hangianix
Talalkoztunk egy 3 BM 1 Vamp + support grppal. Szetszedtek minket. Charge alatt kihalt a paladin, a sorc es a theu (nem volt BoF).

az már mellékes hogy másra specceled, a primary mezz ott van a karin 😄

akor te még nem kerültél szembe a 2k pet - sorc - fire wizard - scout garmada zergel vagy cask nem emléxel rá 😄

ja csak az aug specced healer nemigazan primary healer de en nem banom azt a demezzt =)

anti hero

sztem alb grp messze ami jó

3 caster : theurg, sorc, cabalist
2 cleric
2 mercenary
1 bg paladin / friar

ez a setup szvsz teh best 😄

mármint más karakternek használhatatlan lineba 😄

primary mezzernek van demezz és vmi használhatatlan lineba kivéve a mincert.

lyonesse legjobb grpja egy alb grp atm (holversenyben egy mid grppal) es ott van theu is meg mincer is
vhogy igy nez ki sztem:
2*cleric mini theu sorc pala 2*merc (vagy merc+ 2h arms) es ez igy massziv rr10+ es raadasul meg jol is toljak oO

anti hero

Hangianix
A ha nem tudom, hogy kerult oda. :<

Hangianix
Ez nem igaz, open field es standoff zergben is a hibiktol felnek 😄 Ha ugyanis a gombak sose lesznek mezzelve, a sok okostoni miatt es hibiknel tobb pbaoe van, mint a masik ket realmben.

jah, suppression 48 vagy vmi hasonló

hibiktõl csak a random albok félnek a játék most:

fg vs fg : mid >>> hib = alb
open field zerg: mid >> alb > hib
keep take: hib > alb > mid
vmi standoff zerg: alb >> hib >> mid

lehet rosszul emlekszem de a spiritmasternek meg a PBAOE vonalon nem a nukeren..

anti hero

Hangianix
Buffolt nari/piri pet kibaszott nagyokat ut, hidd el. 😄 Igen, ha lerootoljak, az gaz.

mentanak a mentalism lineba van cm nem a lightba 😄

mincerrel az a baj, hogy dmget ha interruptol nem tud csinálni, míg egy theu ha air 209es nyukja megvan, már megint más kategória, nyukol ilyen 600akat, mincer meg ráüt egy bardra 140et, szal nem ua. hidd el, theu>mincer. akkor a tankokra rakott eb/haste-et még nem is mondtuk.
Hangianix
Egy kozepes mini egy kozepes theu helyen megeri. Jo mini jo theu helyen mar nem. 😄

Megválaszolom én: nem, nem éri meg 😛
Hangianix
Mondjuk jelenleg theu helyett teszik be grpba, ha beteszik, az meg nem tudom megeri-e...

Uberlama
jaja, van egy két iszonyat ügyes mincer lyon, rr8-10esek, de 2-3 embert perma interruptolnak, pont azt akit kell ahogy amikor, szal nagyon jok.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
No meg nem rossz az AM, a SOS es a mach5 sem. ^^

Hangianix
Instamezz mind a ketto. Azert nincs CM. Mondjuk theunak sincs, ha jol emlekszem. Minstrel nincs jo, egyedul Carpp (Steveirwin) fut pl. nari pettel, a tobbi nem kepes arra, hogy twisteljen, pedig irto durva buffolva.

Uberlama
nameg skald insta single mez, neki sincs cm xD

Uberlama
nem valoszinü mert clericnek nincs cm, viszont van pbae insta mez or so ^^

Uberlama
német servereken minden grpba van, és hihetetlen hatékonyak, lehet nincs jo minstrel angol servereken azért, de egy mincer hihetetlen mit tud interrupt szinten tolni. hogy látom mit tud, nem biztos hogy kihagynám alb grpbol mostmár

Tudtommal azok kaptak cure mezzt, akik mezzelni is tudnak, tehát a main mezzer base lineban, és a 2nd mezzer vmi spec lineban. Middiben 4demezzer van a mostanság common grpban, 3healer, meg ha van akkor a nuker specced sm is. Albiban max 2, nem nagyon van mincer grpban mostanság, és többnyire max 2sorc. Hibbiben meg csak 1 van, mert a bardon kívül még a light specced menta lenne, de sztem nincs túl sok aktív mostanság..
Hangianix
Mellesleg tegnap valami iszonyu szar RvR volt, ennel rosszabb meg soha. 3 orabol jo esetben is volt vagy 130 perc downtime. A maradek 50 perc feleben meg kb. 6 v 7 emberrel futottunk az ld-k miatt. Egyetlen 1db 8 vs 8 csatank volt, a tobbi esetben hianyzott 1 vagy 2 ember (sok esetben buff is, mert ld lett a bb is :p). Utana meg 20 percig no csata, mert nem akartunk senkire se raaddolni. Azutan amikor kihaltunk Qamaek ellen 7-en (ld lett a ma meg csata elott 3 perccel), de lathatoan nyertunk volna fg-vel, akkor ilyen cba spam lett (7 ember irta be 1 sec alatt :p) es mindenki log. De azert durva, amikor 1.5k-s orankenti atlagot hozol ossze...

Hangianix
Minstrel alb grpban eleg ritkan van jelenleg, legalabbis az angol szervereken.

Pari
Nagyon jol megvannak ok anelkul is!!!😊
Johogy nem meg vmi insta aoe stunt akarnak baselineba😊
Amugy vegig olvasgattam majdnem az osszes TL reportot, es mitmondja egy class jovojen eleg sokat segit egy jo TL...egy hujetol meg csak meg rosszabb lesz...
Szvsz a Merc TL kurva jol csinalja a dolgat, jo 5leteket irt, es ugy adta elo,hogy a mythicesek egyikre se tudtak azt irni,hogy NO...de van egy ket barom(a misntrel TL is pedzi) akiknek a reportja kimerul abban,hogy need more dmg, less cast time, more util, new spells, new styles, new RA, new ML path...meg nerf others...na erre irjak hogy NO😊
Huje minstreles peldat vehetet volna a Sorc TLrol,aki kert charmolhato mobokat ML dungeonokba...Minstrel kerhetett volna charmolhato mobokat Catsba...
A midek altalaban Pet spamet,vagy charm-ot kernek, az albo igazsagot kovetlnek es a hibek nerfjet(de lagalabb a bugjaik fixet😊 a Hibeknek minden fasza, igy ok azt akarjak,ami az alboknal extra😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Tafaya
Ja kapjanak, de hogy ezzel még tápolják a chantert kicsit nevetséges lenne.

Uberlama
khm , megjegyzem a hibik kaphatnának egy használhato linera cure mezt. mivel albgrpba 2 CM char van sorc+minst, midibe meg 2-3, igy nem lenne hülyeség ha nem csak bardnak lenne cm :p

Pari
Bazze itt mindenki Hib easy styleba nyomja...undorito...USbe vhogy igy fest a helyzet,hogy
Hib>>>>>>>>>>>>>Mid>>Alb...
hibiknek asszem /who 1000
/who vamp 500 a stat, de majd Nefer kiigazit😊
a maradek Enchanter, Bard, meg Bainshee...olvasgattam a TL reportokat...szegeny hibik azert sirnak hogy az OPed enchanternek legyen baseline cure mezze...a friar TL meg vicces... Donkey-t kovetlnek a puppy helyet,hogy tudjak min vinni a soruket😊 (mythic valasz ra...very coool idea...meg fogjak kapni😊

Pari
Hehe, aze annyira kezdo nem vok😊
Eddig a Merlinen nyomtuk, most a Lamorak Classicon benazunk...asszem 4en vagyunk Magyarok (En Pari minst lv17,meg a botom Battlemuff, neha a necrommal tolom Pioca neven...,Nemet merc lv23, Elephantbone inf lv23, meg vki akivel meg nem dumaltam,csak tom,hogy magyar Anu??????) szal ha gondolod, jer! tegnap beujitottunk 3 példány Catacombsot online...hehe,megkimeltuk magunkat a postatol,meg a huje amerikai szerzodesektol,miszerint nem szallithatnak EUba😊

oh oh suppppppper valaki aki kezdõ és US os coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll lennne
ha erre a kérdésre Pari yes t mond mikor talcsizunk<#beka3>
csak úgy egggyütt mükszik szempontjából 8)
na less humor vagy kérek egy kis munkaerõt botondtól kölcsibe
xD

huzd az igat, az a dolgod..
huzd az igat, ameddig birod..
HUZD BAROM HUZD BAROM HUUUUUUUZD

munkara
=)))

anti hero

uzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tafaya
Noobie Pride mindig is lamer banda volt 😊

kosz rock, megnyugodtam akkor : )

anti hero

es olvasd el a privit plz kthx

anti hero