Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legközelebb megölheted de utána akkor is kinyirlak :[

érthetõ ez a kis kirohanás, 2%on volt a bm :E

nah l8r
xD

zzz

haha bigsoz :/

zzz

Uberlama
btw egész kora este nagyon jo 1vs1 fightok voltak senki se addolt albik se hibik se, te voltál az egyetlen.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
és akkor mi van ha pmelt, ha ennyire noob egy rr6 bm hogy nem tud leverni egy noob infit akkor dögöljön meg és ne akarjon solozni. én ilyenkor sose segitek mert mért nem fut el akkro az illetõ.
függetlenül hogy pm vagy sem vagy segits neki az elejétõl amikor megálltál nézni a fightot vagy a végén se mert ez egyszerüen tahóság.

már ezért megérte :-) rám pmelt a gyerek hogy help szal QQ :p

zzz

Uberlama
grats noob, nehéz harc volt neked mi? ne haragudj de ez a szánalmas volt amit csináltál.

AngeLujo
épp ezér kéne oda indítani egy jó kis albi groupot, wtfpwn-olni a sok nub midit-hibit 😛

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafaya
Albion, the love child of Mythic, the truth revealed...

lesz egy központi hely roamingolni ez kõ a népnek 😄

zzz

Uberlama
térkép alapján kicsinek tünt, és talán még igy is az lesz , de majd meglássuk. a vid alapján ha bejutsz mg utánra akkor nem elsz rosz. csak tudj majd rb heylet találni lol >.< kivi vagyok tho

Uberlama
ez moders eh ? 😊

zzz

Uberlama
nem láttad ?:o mikor mentem be a toronyba hogy felmászok rámpoppolt , dot mine meg társai, azt ugrottam a vizbe, de oda nem jött >.< mondjuk mind1 volt mert a pet is levert volna 😊

jó hát brittle guard alap, dd trapbe meg azt hittem csak sb m8 mászott bele 😄

rr8 shade? wtf xD

zzz

Uberlama
3-4 brittle guard, mana és dd trap, sw, 2 dot mine, meg rr8 shades ^^ rox volt 😊 na mind1 loggoltam mert most meg állandoan lezergelnek szal qq

de suicidoltam , túl zzzZzz

zzz

jah shadek leraktak mineokat minden hová :< én csak egyre léptem rá eddig vmi sbtõl 😄

zzz

😮 egyedül ml9et nyomtam el :o

zzz

Uberlama
ja és még a hülye létrárol is leestem felfele menet qq :<

Uberlama
zzzz rock, nem elég hogy minden szart elnyomsz, peted bebugosodik viz alá ami not in view és üt, még nem is vagy egyedül, belemegyek spikes dot mineba etc >.<

inkabb hasznald ki a szabadidodet es tanulj meg mezzelni =))))

anti hero

Uberlama
hiba :< <wanna flééééééééééééééééém :< >

mi lenne, semmi 😊

anti hero

Uberlama
hö mi a bajod már megint ?

joljonne de feleslegesnek tartom.... ahahahaeehehehhhohoohho

na elutaztam 7vegere, sok sikert x]]]

anti hero

Uberlama
hát néha jol jönne purge3 de legtöbbször feleslegesnek tartom szal nem tom mennyire éri meg tbh

egyébként jah, igazán a support karik közötti különbség jön ki durván jobb grpok ellen (1-2 di2/3, moc vagy bof3 etc)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

purge3 rvsr aktiv szerveren nem elhanyagolandó, lehet jobb mint dex4

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
legalább bard az easy, már rr5 körülre készen van xD sos1 moc1 purge2 mcl1 dex3 azt jonapot xD mondjuk akarok majd dex4et meg átspeccelek hogy sárga aemezz legyen mert a piros viszi a manát mint állat, és akkor veszek mastery of focust (?), ami növeli az effektiv szintjét a spelleknek resist wise oszt akkor jo lesz

Uberlama
jah ezért mondom :< a fontos rak egyszerüen tul sok pontba kerülnek különösen caster-healer classoknál. egy normál healer-drood-cleric hogy lgyen minden legalább alap szinten rr8 kell hogy legyen minima. mcl2, pr1, wh, bof2, rp1-2, dex3-4, di2 >.< szal qq :<

régi RA rendszerel már rr5-rr6on volt esélyed, most ez rr8+

mythic balancolt
xDD

figyi mi a különbség a Normál és a Classic között?
És mi az a Co-op?
És mi az a Rolep...?<#conf>
sztem 1-99% de ki hogy latja =)

anti hero

AngeLujo
...tehát így 50-50% az esély 😄

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
jah nem vitatom hogy azonos rren elvernétek õket mert velünk is ez van lyon, az ottani top grpokat mi is el fogjuk verni már rr7-8 körül szerintem, de addig egyszerüen tul sok ra különbség van köztünk és az rr11es grpok tul sok cuccot tudnak poppolni :<

jah zergben moc... az üt mindent 😄

lyonessendetto ezvan 😊

anti hero

jah erre meg az a válaszom hogy nálunk akik viszonylag többet játszottak együtt a köv

rr6 bard vs rr11 sorc
rr4 hero vs rr6? pala
rr4 druid vs rr11 cleric, rr11 cleric
rr4 bm vs rr11 merc
rr5 chanter vs rr11 theurg

többi facere nem emléxem az õ grpjukból...szal lehet hogy félkarú óriás, de akkor mi meg a "tolószékes" grp lennénk 😄

Egyébként erre mondtam hogy szánalom, rr4-rr5 ellen perma moc-bofolni excalon nem ilyen volt egy high rr GG... ezek után meg verik ircn ha gyõznek néha, lulz :o

Botond
Akkor én 6x olyan jó vagyok :-P
10+ óra:o

malev meg tényleg jól játszott, igaz abnormális szinten tolta (10+ / nap fél éven keresztül) 😊)

debuff stun dd és roflz... neki meg ott van a 2k ice pet, 2k mezz-400 radius, stunoló pet etc. Elég gyengus flame kezdeménym nem ugyanaz mint minden alkalomal ellõni egy RA-t nehogy behaljunk style, ha játszanál ellenük látnád 😛

néha az originál pbuck játszik theurgjával iirc (legalább is azt mondták ircn:p), az meg hogy ki milyen volt régen nem igazán érdekel (szal amikor DH_t majmolják hogy ilyen olyan jók elfelejtik a baod_grppurge_3pow relic_moc preNF combót pl..), mert alapból a játék is más volt egy picit 😛 Dreami jól tolja jah, de Fadeh pl nem is játszott Bodyguard grapple ellen szal nem tom most mennyire lenne jó, azért PRETOA kicsit könnyebb dolguk volt tankoknak.

Uberlama
hát fps részel még mindig nem értek egyet, az inkább wowra igaz xD de semmi kedvem vitázni :p

communityvel kapcsolatba viszont sajna igazad van. Tegnap bent voltam picit pry albiba, midik épp támadták berkset hogy legyen irvr, beirom asre hogy vigyék csak smileyval. erre 2 percen belül fuck offoltak és egyikõjük tanácsolta hogy akár az allyt is elhagyhatnám mert mit képzelek ez az ally nem ezért alakult o.O és ez vmi nonanme sose láttam ember vmi idiota Clan chaos vagy nem tom milyen guild akik benen se voltak alapitáskor allybe. mikor ezt felhoztam neki me hogy inkább irvr mint semmi akkor jött az rp bitch, leet noob megszolitások etc, na itt volt elég asbõl xD
viszont Lyon vannak jo arcok nagyon, ugy ált is jofejek hibibe és segitõkészek, de megismertünk pár ppl-t akikkel szoktunk esténként nyomulni ha nincs vki online, és abszolut jofejek, ha éppen nem vagyok kiakadva hogy megint lezergeltek minket vagy végre fg vs fg és miért haltunk ki amikor jol kezdtünk etc, na ezeket a pillanatokat kivéve jo a hangulat ált 😊

Botond
Egy két erõs fanatikust kivéve mindenki abbahagyta már ezt a játékot.Azt hittem cluster után visszanézek játszani picit,de pry/hibi is olyan szinten arról szól,hogy "i r 1337" meg "i r pwn em all",hogy az vmi siralmas.Napközben hibi populáció 0-t verdesi,este fellogol a sok ML10 és rr8+ ebay acc és osztják az észt.Nagyon jó communityt épített a játék,én wowban is mind a mai napig azokkal játszok együtt 95%ban akiket daocban ismertem függetlenül attól,hogy itt "barát vagy ellenség" volt,de elmúlt.MMOhoz már semmi köze,mert sem a játékosok létszáma,sem a community állapota nem indokolja ezt a jelzõt,és RPGhez sincs már sok köze inkább FPS szélesebb fegyverarzenállal,mint mondjuk egy CS.
Uberlama
ha jol emléxem az egy 120ks nap volt 4 ora alatt or so ^^

Uberlama
jah és onigiri nincs, ami kb olyan szintü loss mint az orig pbuck+dreami együtt. na õ még egy olyan ember hogy egyedül képes egy grp erejét duplázni. az a srác amit cabával müvel az elképesztõ. egyszer volt velünk ofbe. a kül annyi volt hogy mindent levertünk pedig akkor voltak még grpok bõven akik izzasztottak keményen.

Uberlama
Nem azért hogy érdemeiteket kisebbítsen vagy akármi, mert azért elég high rr bagázs a pe grp és nehéz elverni õket, de ha nem volt Dreami akkor eleve félkarú oriás a grp mert dreami az a legjobb merc akit eddig láttam. MAként talán csak fader volt jobb nála régen, de toa ota mondenképpen dreami a legjobb.
A grpba fader nem az original fader, és a legfontosabb kari Pbuck sem az igazi pbuck sajna, az orig pbuck vmi hihetetlen mire volt képes. láttam harcolni a mostanit és ég és föld sajna :<

dreami (legalabbis mult heten es elotte) a druidot tolja excalon :>

anti hero

Tafaya
Hja szánalmas, de gondolom te sose szoktál stun (debuff) dd dd-t használni 😊