Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érthetõ ez a kis kirohanás, 2%on volt a bm :E
nah l8r
xD
zzz
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
függetlenül hogy pm vagy sem vagy segits neki az elejétõl amikor megálltál nézni a fightot vagy a végén se mert ez egyszerüen tahóság.
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
rr8 shade? wtf xD
zzz
zzz
zzz
zzz
anti hero
anti hero
na elutaztam 7vegere, sok sikert x]]]
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
mythic balancolt
xDD
És mi az a Co-op?
És mi az a Rolep...?<#conf>#conf>
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
rr6 bard vs rr11 sorc
rr4 hero vs rr6? pala
rr4 druid vs rr11 cleric, rr11 cleric
rr4 bm vs rr11 merc
rr5 chanter vs rr11 theurg
többi facere nem emléxem az õ grpjukból...szal lehet hogy félkarú óriás, de akkor mi meg a "tolószékes" grp lennénk 😄
Egyébként erre mondtam hogy szánalom, rr4-rr5 ellen perma moc-bofolni excalon nem ilyen volt egy high rr GG... ezek után meg verik ircn ha gyõznek néha, lulz :o
néha az originál pbuck játszik theurgjával iirc (legalább is azt mondták ircn:p), az meg hogy ki milyen volt régen nem igazán érdekel (szal amikor DH_t majmolják hogy ilyen olyan jók elfelejtik a baod_grppurge_3pow relic_moc preNF combót pl..), mert alapból a játék is más volt egy picit 😛 Dreami jól tolja jah, de Fadeh pl nem is játszott Bodyguard grapple ellen szal nem tom most mennyire lenne jó, azért PRETOA kicsit könnyebb dolguk volt tankoknak.
communityvel kapcsolatba viszont sajna igazad van. Tegnap bent voltam picit pry albiba, midik épp támadták berkset hogy legyen irvr, beirom asre hogy vigyék csak smileyval. erre 2 percen belül fuck offoltak és egyikõjük tanácsolta hogy akár az allyt is elhagyhatnám mert mit képzelek ez az ally nem ezért alakult o.O és ez vmi nonanme sose láttam ember vmi idiota Clan chaos vagy nem tom milyen guild akik benen se voltak alapitáskor allybe. mikor ezt felhoztam neki me hogy inkább irvr mint semmi akkor jött az rp bitch, leet noob megszolitások etc, na itt volt elég asbõl xD
viszont Lyon vannak jo arcok nagyon, ugy ált is jofejek hibibe és segitõkészek, de megismertünk pár ppl-t akikkel szoktunk esténként nyomulni ha nincs vki online, és abszolut jofejek, ha éppen nem vagyok kiakadva hogy megint lezergeltek minket vagy végre fg vs fg és miért haltunk ki amikor jol kezdtünk etc, na ezeket a pillanatokat kivéve jo a hangulat ált 😊
A grpba fader nem az original fader, és a legfontosabb kari Pbuck sem az igazi pbuck sajna, az orig pbuck vmi hihetetlen mire volt képes. láttam harcolni a mostanit és ég és föld sajna :<
anti hero