43179
-
#39621 kb fél éve :) -
#39620 60as a médzs?^.^ -
Nefergal #39619 huha jó rég nem írtam mizu?
-
#39618 Lujo - frost mage of doom (ótvar szar spec de sajna MC-be kell :/)
Luja - lowby warlock (i mean policeman... vagyis várjá ez nem daoc) -
Bhalage #39617 LOLOLOlooLoloLolo?OLOLOLOL????????????
savage enchater theurgist spiritmaster ?!?!??!?!!?!??!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!?!?!!???????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????!
NÍÍÍNÓÓÓÓÓÓÓÓÓNNNNNNNNÍÍÍÍÍÍÍÍÍNÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓó -
RocketyATwork #39616 LOL OP FUCKTARD LOL! -
Bhalage #39615 priest - bhalage
shaman - bhalages
;] -
Bhalage #39614 ora et labora! -
RocketyATwork #39613 raw raw Rasputin lávör of the rássün peep -
#39612 egy Balagét láttam már,vagy Bhalage vagy?^.^ -
Bhalage #39611 hat nem tudom. inkabb a albiknal lattam jo interrupter theukat...
kirak 10 petet azt vege a mesenek
az gaz sztem ;< -
Bhalage #39610 nem fogod kitalalni hogy hivnak minket.... -
#39609 Neveket,enyém ott az aláírásban,nem beszariskodni!:-P -
RocketyATwork #39608 nem arra gondoltam hogy ütik, hanem arra hogy vki interruptolja :) pl bd vagy ilyesmi
speedről csak azért kérdeztem mert fingom sincs, mindig casterel játszottam vagy tankal, szal support kari shear meg ilyen speedről lövésem nem volt hence the question :P
nálunk is kb ua ez van, 5 zoarkat vár lefarmolásra de eddig 3 próbából 2x bugos volt 1x meg kihaltunk azt emberek kezdik beadni az unalmast .p -
#39607 BS/hordába engem is lehet kaszabolni :) -
Bhalage #39606 aranyos -
Bhalage #39605 ja -
Weld #39604 Valószinűleg egy druid nem fog olyan fightot berakni ahol ütik -ütik -ütik pet tankok stb mert az gáz. Volt olyan fightunk egy nagyon erős alb grouppal mikor ezeket felvette amikor vagy 5 ször halt Pirogov azt nem rakta be. A castspeed az capelt csak pirogov gyakran használja a lassú spec healt (én sose) mert az kevés mana. Mindenkinek viszonylag jó scje van ritka stuffokkal etc. kivéve druidoknak kell 1-1 zoarkat amit képtelenek vagyunk megoldani hónapok óta, mert vagy le van ütve vagy nincs elég ember, kedv etc. -
#39603 erőteljes kínlódás szagot érzek terjengeni a topikban :-O vagy csal a szimatom? :-O
Bazsi veled mi van? BS/horda? Kibe kell belehelyeznem a tőröm,ha téged akarlak bosszantani?^.^ -
#39602 aszittem csak a stealthereknek szar a matter resistjük, de ezexerint nem. én infivel rangereket csapkodtam mindig matterrel meg Briteot (L'oreal), szerették nagyon :) -
Rockety #39601
pár matter debuffolt pic 2hval :P
jobb oldali oszlop, legalsó hit 900+os egy warrioron volt:) -
Bhalage #39600 egyebkent meg mindeigykunknek irto durva toa sct sikerult csinalni 3 animmstaval befaarmoltunk hibibenminden szart amirol mashol (mid toa hi2u) csak ugy almodozni lehet ) -
Bhalage #39599 hat nem tudom de amig en jatszottam eg fightban kepes voltak megolni 1-10 szer gond nelkul QQ -
#39598 1: ha healereken sok aggro van akkor ált fekszik a grp :) ezért nem látsz ilyet gondolom :p
2: igen :)
mostanába veszek fel én is, majd csinálok egy videt bard povbol ^^ -
RocketyATwork #39597 hmm, hát elég érdekes :)
1, druidákra nem agrózik soha senki? a camera man szinte minden fightba 1-2 mana bárt + fopal elszórakozott amit csinált azt jól csinálta tho, de úgy éreztem hogy picit ezy igy (se zoa, se petek semmi oO)
2, ez capelt cast speed? : P
3, giant + ae_dd animistől vicces volt :F -
Bhalage #39596 az a giantos resz a legjobb =)))) -
#39595 Simba servere :)
zerg.hu fyi!! -
Rockety #39594 300kb/sec, nice host :o -
#39593 Lyon AoD vid or smt :) drood pov
sztem nem titkos .) -
Bhalage #39592 Lujo ha nem supertitkos, linkeld fel a lyonesse videot
: )
hatha vki megnezi sztivit in eksön
uber video imo (nekem lealabbis felettebb tetszett es ÁÁÁÁÁÁÁ nem vagyok elfogult egy kicsit sem /pedig benne sem vagyok/ :)
-
Marchus #39591 + a munkahelyen... -) -
#39590 ennyire korán még én se szoktam berúgni bazze :) -
Rockety #39589 kezdek? -
Bhalage #39588 kezdesz igy kinezni ugyerzed? -
Marchus #39587 ?????? -
Bhalage #39586 ?????? -
RocketyATwork #39585 bAzze 5-kv :y -
Marchus #39584 fasza hogy egy kalap szar az Interware...
-
RogueGigi #39583 Kiváncsi leszek a bonuszokra azokon a champ itemeken.. nagyon jónak kell lennie, ha az ember lecseréli a jelenlegi artikat.. -
Marchus #39582 bah, senki se látja hogy az egy puska? ><
FH-n se vette észre senki -p
http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=172728&page=2
egyébként innen szedtem: http://vnboards.ign.com/Albion_Fighter_Professions/b20902/91843589/?10