Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fightok 90%-t úgy nyerik hogy: pbuck, saitoh - moc, cleric bof és moc
elég szánalom (keep in mind we are low rr and stuff), most lehet nem volt fent 😄 Igaz Dreami nem volt ott hanem Cloudz volt a másik merc, de a többi a szokásos volt, nálunk druid és 2 bm volt pick up.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
1-2nap voltam veluk .. elmeny volt : )
anti hero
zzz
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
Palma de Malorcára ment tö cool neki
Már tegnap montam neki hiányozni fog ...
ja és azt monta, hogy fájdalmam enyhítésére jásszik valem az apja gépén ugyan is apjához ment ki és apjának is van DAoC ja😊)
DE a leg rosszabb hogy már is hiányzik😞(<#rinya>#rinya>
De a leg cool-abb hogy 2 teljes 7-ig az enyém a gép😊)<#hamm>#hamm><#worship>#worship>
de hadrians wallsba jobb volt mert oda jöttek albok is, hibiben meg soha nem volt senki csak hib és mid :[
Nekem csobogsz kicsi patak? 😊
Insta RvR azért szar mert 10-bõl 8 enemy tuti rezsickes. Meg szerintem undor hogy fg vs. fg függõ albi guildok is sírnak ha egy alb grp visszafoglal egy albi tornyot mert akkor oda az insta RvR. Elmennek a picsába már elnézést az elit agyukkal együtt. Miért nem lehet midiben vagy hibiben insta RvR? Totál szánalom keepet meg azért vesznek el mert vannak akiknek a keepek nem csak felesleges nyûg hanem szeretik a keep csatákat, de ha crimet veszik el akkor jön az animist + bainshee gárda és no fun, míg ha egy kisebb keepet vesznek el akkor lehet még szórakozni is tudnak.
de ha nem rvsrezel amit lehozok a postjaidból "kinek pöfögsz kis autó?" 😄
Fura is volt, hogy 500 felett nyukoltam debuff nélkül cabival.
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
ráadásul még szar hib keepet is foglalnak be, szal no comment :í a hülyeség határtalan
zzz
zzz
HAHAHAHAAHAHHahHHAHAHAHhaahahahahahHHAHHAHA
hat ez tenyleg KURVAJÓ VOLT =))))))))
ps: ja nemet server = kurvasok ember + normalis legkor sajat realmben + normalis emberek oO
anti hero
lol ez kész b+ hogy lehet német serveren nyomni? 😄
/macro /s keine bewegung <#hehe>#hehe>
zzz
ich bin starke Rabenjünger too
: O
anti hero
zzz
tesómnak elmontam hogy mit tud aa továbbiakban és azt monta idézem:
Nem tápos egy kicsit
mondom ez a jó nem ???
hát õ azt mondta nem jó midgárd...
Szerintem tök CCOOOOLLLL.....erõs meg minden...volt olyan mikor még hibes voltam hogy egy FEHÉR spiritmaster legyõzött.....
(az nap béna voltam pedig....)
Vélamény: milyen Mid?<#email>#email>
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
viszonylag balancolt alatt azt értem,hogy van kõ-papír-olló,nincs i pwn em all BD/sorc...
anti hero
melyik az a BS ?
anti hero
<#falbav>#falbav>
anti hero