Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
legjobb rész :-)))
zzz
Vagy egy éppen rebuffolo albi csapat közepébe popol csanter.
Nem tudom lehet ezek csak fantazmagóriák de érdekes lenne<#nemtudom>#nemtudom>
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Jelenleg tökéletesen müködik pl. ez a subline kavarodás a Guild Warsban és rohadt fun pl. warrior skill mellé felvenni a necro vonalat és lifetapolni<#nyes>#nyes>
Housing--Everquest
ToA(ml-k,artik)--Everquest
NF--Lineage2vár ostromok
Catacombs--Everquest2
Újabb patchek(quickbarok,rankok,guild pontok,etc)--World of Warcraft,Guild Wars
Darkness Rising(mountok,subline variációk,cuccok)--World of Warcraft,Guild Wars
zzz
klikkeljetek a teljes vebre...aztán a képekre...menjetek le majdnem a kép aljára....ott fogtok látni egy druida healert aki éppen egy celtet gyógyít...kattintsatok 1 et a képre és várjátok meg amíg betölt egy tök jó angol valamelyik mozgó DAoC os képregényt találtok...Attaltta a szöveggel😊
Szerintem ha van idõtök nézzétek meg....<#circling>#circling>
KB a 14 kép asszemmmm......én véletlenül találtam rá...
...mert ugye elöjöttek a föld mélyibõl a gonosz félelmetes hordái,hogy sötétségbe boritsák a földet.Káosz és zûrzavar urakodik majd a birodalmakban,félelem és rettegés lesz a népek szivébeeeeeen...muahahahahah...arghhhh<#gonosz2>#gonosz2>
vagy stealth + CS line a friarre, PA egy 5.6-os staffal elég fincsi 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
mert szerintem ez megint a daoc veget fogja jelenteni!
minden visible class stealther lessz majd...minden stealther aeo mezzt/stunt akar majd vagy elkepzelem,hogy a pallyk felvesznek vmi durva pbaoe magicet...irdatlan kaosz lesz...
Velemeny?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
zzz
zzz
zzz
484(-153) - ?% resist + sárga buff
385(-240) - 26% resist + piros buff
rr4l8 bainshee 9% dmg, 10% resist pierce, 300 int
kb 3% manát eszik, bainshee DD. (szal elég sokat kell ddzgetni hogy elfogyon)
interrupt egy vicc 😄 Szal chanternál nem Ddzik durvábban / dd de a mana miatt jobb hosszú távon
ae-dd+aebolt durva, bugos fõleg hidaknál és nagyon durva hogy nincs dropoff
3x bainsheevel (egy afk volt) 30 albot fektettünk be rangebõl (bár lehet kevesebb volt, de jó soknak tûnt😛)
hátha érdekel vkit 😛
zzz
DARK AGE OF CAMELOT ® : DARKNESS RISING ™
Majdnem 20 dollár egy peccsnek felérõ "újitásért".Ez már tényleg csak pénzkisajtolás a még leledzõ gamerekbõl.
Kár érte.<#szomoru1>#szomoru1>
The Darkness Rising expansion
# Champion Weapons are available for all Champions of the Realms. Each class in the game has their own specific weapon, uniquely tailored to that profession.
# Advanced mounts are available to Champions of level 45 and above. Mounts include Nightmare, Unicorn, Warhorse, and the Undead Phantom steed, among others. Advanced mounts can be used in PvE and in Realm vs. Realm™ zones, given a unique name, and customized by adding saddlebags, armor, and barding.
# Champion Levels allow players to gain new skills and learn abilities from other classes (“sub-classing”😉 - for example, a fighter can learn mage spells by sub-classing.
The Darkness Rising expansion pack will be available in North America for $19.99 via digital download this October directly from Mythic Entertainment. Darkness Rising requires the original Dark Age of Camelot and Catacombs expansion pack to play.
lehet rm szemszog nem tul izgi de egy shaman, healer, vagy MA sztem kurva erdekes lehet =)))
anti hero
nem a kinai nepkoztarsasag 😊 na latod maris minusz 1.5milliard fo
=)))
na de vajon ki lehet akkor ha nem egy kinai ?!?!??!?
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
x-akták...
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Dear Csaba KOMJATHY,
You decided not to renew your DAoC account (SUBSCRIPTION login ckomjath). This termination has been effective at the end of your current subscription period.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Pari nem is ír mostanába lehethogy elment nyaralni...grr
Az mindebnkinek ki jár....
S a patkány sem ír o o lesznek itt még "bajok"..<#eplus2>#eplus2>
anti hero
G'day sire Holy Paladin of Might and Defender of the Truth, do You want to blablabal..
=)))) mondjuk poen lehet albiba volt egy ilyen guild 1szer grpoltam veluk stonehenge dungeonnal. sztem kurvajo a hangulat x]]] egyszer erdemes kiprobalni!
anti hero
szal mi aszondjuk ha grpolni akarunk vkivel aki ott öli a mobokat ahol mi hogy : hi wanna grp? :p
namost a rp-sek meg : hi sir xy u brave madafakker keeper of the light of albion do you want to join me to slay the evil monsters so albion stays safe?
lol
ezt nem értem........
<#gonosz1>#gonosz1>
<#email>#email>
classic az toa nélküli nf-el
roleplayer az olyan hogy csak ugy játszhatsz mintha a te a "karid lennél" szoval tilos irl-rõl beszélni meg hasonlok, ugy hallottam még a "lol" is tilos.. furcsa lehet..
a co-opot nem tudom
Mi az a Normál?
Mi az a Classic?
Mi az az Rolep...?
Mi az a Co-op?
Szerintem ezt 1x má kérdeztem...<#miaz>#miaz>
anti hero
ps: spread teh wub
anti hero