43179
-
Bhalage #39661 nem en vagoyk ;< -
Bhalage #39660 jaja igy van ezt mondta az a srac is.
ugy latszik cska en megyek a killre a tobbi megy mint a birkaszar mindenfele :) -
#39659 1.3as duron+gf2gts+1giga ram jó neki :-P ez a vidéki hardverem atm :-o -
#39658 igen,hát ez a klasszikus szopatos technics :-o rp whore dude agrózik a free honorra m8re (aka csali) közben rogue m8 claimel,nyerik a meccset ami kb 20x annyi honor,mint a kill,de sebaj,clueless dude meg azt hiszi ő a sztár,csak közben szopógép :-D -
RogueGigi #39657 Aha, tehát még a hw igénye is nagyobb.. Egyre rosszabb m8 :) -
RogueGigi #39656 Bhal, te nem q3aztál? Ott ismertem egy bhalagét, sőt, nem is, talán még q2 volt az :) -
RogueGigi #39655 Persze egy igazi FPS esetében a lag sokkal kritikusabb mint egy ilyen slow mmorp esetében, bár én nem tudom micsináltak rosszul a wowban, de nagyon amatőr módon csinálták meg a net code-ot. -
RogueGigi #39654 daoc még csak álom volt, mikor q3nál carmack irt vagy 10 oldalt a stratégiákról, hogyan lehet virtuálisan csökkenteni a késleltetést, illetve ha másnem legalább az érzetet.. Ő évekig dolgozott rajta, aztán mások a leirásai alapján továbbfejlesztették azt az OSP moddal, ami aztán hivatalos standarddá vált clan meccseken. -
Bhalage #39653 a kedvencem :
2en vagyunk enemy flag kozeleben latom hogy jon enemy mondom a havernak hogy gyere ussuk be mert inc van...
aszongya neeeeeeeem inkabb vigyazok a flagra ...
no comment ;< -
#39652 "és pont ugyanaz az elindulok és visszarak 10méterrel feeling volt" ezt daocból lopták :-D régi szép ellagghostolós idők :-D -
#39651 talán nem 386ason kéne próbálkozni,emlékszem én még amikor levettük az emblémás cloakot,hogy legyen 2fps relic raiden :-D -
RogueGigi #39650 Kb olyan ez, mint a wolfhoz meg CODhoz eladták az eredeti Q3 enginet, amikor mire ezek elkészültek, addigra a Q3 rendelkezett az egyik legjobb net enginnel, ha nem A legjobbal. Annó kipróbáltam a béta wolfot, és pont ugyanaz az elindulok és visszarak 10méterrel feeling volt, mint annó a q3 bétában :D -
RogueGigi #39649 Azzal a szar net enginnel már az is határeset :D -
#39648 15vs15 a menő,új BG nagyon über -
Rockety #39647 jah wazze meg 10 vs 10 is !! -
Bhalage #39646 fpst keresel? az a WOW
van benne hiperjo kepcsőr dö fleg is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bhalage #39645 de igen es pont ezert kerdeztem doim8et -
#39644 ez a topik télleg sukka mondjuk,ez true :-D -
Rockety #39643 józsika, már megint rossz topicba irányított az a fránya pityum8? -
#39642 hi,vmi kiscsapatos fpst keresek,azt mondták a haverok,hogy ez az :-D Tudtok vmit mondani a gémről azon kívűl,hogy outdated?:-D -
Marchus #39641 már nhem, mióta reavernek is el lett törölve. asszem 1.73 -ban. -
Marchus #39640 1 wájn? -
Bhalage #39639 ja o picsaba olvastam a postod =) -
Bhalage #39638 dorin chanter meg mindig tudja az insta interruptot? ;o -
#39637 wájn ;< -
Marchus #39636 egyébként mi ez a goa quest? -
Marchus #39635 0 vájn? -
#39634 qq :< nem tom hogy leszek most hétvégén mert effektive nincs hangom, 38 fokos lázam van, fáj a torkom meg a tüdöm, oránként 50 pzst elhasználok etc szal nem tom. -
Marchus #39633 biztos q-vára nem érdekelte -) -
Rockety #39632 impressive -
steveh #39631 hm. érdekes bardok vannak
RR11-RR12 group inc. keresztül fut a groupon mindneki asistol rajta . kihal
kérdem ezt miért csinálta. válasz: i dont know
Másik eset mondom menj jobbra mert ott van pár albi. elment balra ahol volt egy tower amiről behuztuk a guardokat ( lvl 10 ) majd az albok is ránk jöttek. nem éltük túl.
Na 20 bardból 18 ilyen so QQ -
#39630 jo hogy beteg vagyok mint állat, de legalább nyertem ml 10 tank beltet a 41es mercemnek xD alakul az sc :) -
#39629 meglássuk. most 41es a kari szal sztem clusterig ml10 is meglesz ahogy goat ismerem >.< -
RogueGigi #39628 Elég sok pl grp szokott poc-ba menni, mert sok lvl50es rámozdul az arti xpre, szal cluster után gondolom mehet a közös xpzés pryd+excalos csókákkal :) -
#39627 atm bardozok, amikor nem akkor a leendő op mercemet xpzem >.< lvl 38 már, de mivel nincs pl grp ezért relative lassan halad. ált instance solo, vagy simbával duo acbe szép lassan -
Bhalage #39626 jo hat akinek overpowered sorcerorja van..... megertem =) -
#39625 játszottam 1 vagy 2 estét priestel öszesen, aztán meguntam. daoc power van, nekem már csak ez jön be :i -
Bhalage #39624 hat nem gondoltam volna hogy elobb leszek 60as mint te ;o -
Bhalage #39623 hat most igy 1-2nap wow pvp utan vhol olyan erzesem van hogy eleg nagy gaz ez a wow pvp :)
teljesen unbalanced es mivel nekem nagyon ugy tunik hogy inkabb ilyen leming-fightnak tunik wow in battlefield1942 kontosben... de tele van viccekkel.
elegge gaz.
egyenlore.
viszont a pve nagyon fun instak utnek meg az egesz vilag, a kraftolas, meg ugy minden.
ami nagy s allando negativum az az emberek es a hozzaallas -
#39622 én priestem még 59es, fél éve és happy vagyok vele igy xD sose lesz 60 szerencsére :)