Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja igen, Black Ravens szerintem nem lesz nagoyn komoly WAR guild, mert bár van war béta guild inv, és játszogattak is a népek, de amióta WOTLK béta van azóta csak errõl folyik a szó, szerintem max WOTLKig lesznek ha lesznek egyáltalán retailbe. meglátjuk.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Jaja én is megyek AoD-ba, de valószínûleg amúgy nem lesz nagyon hc guild , mert mindenkinek millió meg egy irl kötelezettsége van már ami mellett képtelenség azt a kockulást vállalni mint daocba anno.
Inv meg ilyenek nyilván nem letisztultak, és utolsó leszek aki bármilyen közösségbe, emberek közé éket akarna verni, úgyhogy tõlem akit ismerünk daocból-wowbol és tudjuk hogy normális, tud is picit játszani (aka nem vérláma, sry de rossz tapasztalatok a köbön mindnekinek vannak gondolom, de nem hiszem hogy itt lennének ilyenek), tõlem jöhetnek. Friendly , casual-hc között valahol féluton , pvp orientált guild lesz AoD szerintem.
Inv meg ilyenek nyilván nem letisztultak, és utolsó leszek aki bármilyen közösségbe, emberek közé éket akarna verni, úgyhogy tõlem akit ismerünk daocból-wowbol és tudjuk hogy normális, tud is picit játszani (aka nem vérláma, sry de rossz tapasztalatok a köbön mindnekinek vannak gondolom, de nem hiszem hogy itt lennének ilyenek), tõlem jöhetnek. Friendly , casual-hc között valahol féluton , pvp orientált guild lesz AoD szerintem.
Igen, persze, ha a merítenénk egy nagyot a wow bloodscalpos palettájáról és betennénk az aod-ba, úgy, hogy akikkel régen játszottál nem lennének ott, akkor is ugyanolyan fontos lenne ugye?
látod azért itt már van különbség van akinek aod sose lesz mellékes
Ahogy nekem is, aod mellékes, csak azok nem, akikkel 6-7-8 éve játszom együtt.
Na hirtelen felindulásból visszaolvasgattam még 2002-2003-ra és megrohantak az emlékek... (Joki mint elsõbálozó nagyon nagy :D)
Hyder kollegával pl. mi a franc van? Vele még együtt kezdtük, irl voltunk nagyon jóban. :D
Hyder kollegával pl. mi a franc van? Vele még együtt kezdtük, irl voltunk nagyon jóban. :D
hát ez igy elég homályos
Mittomén már milyen nevei voltak a karijaimnak, theu, infi, stb. volt.
Mezszámokra nem emlékszem. :D
Mezszámokra nem emlékszem. :D
nem is tudtam, hogy black ravenst érdekli a war (kiv ha csak arra a pár daocos emberre gondolsz)
neve száma? :)
Én is voltam AoD-os egy jóideig, amíg prydwenen játszottam. :D
Hát az AoD a mostani álláspont szerint a régi daocos guildbõl építkezne "külsõsök" nélkül. Én személy szerint ebbe a társaságba szeretnék inkább tartozni mint a BR-esbe mert mégiscsak velük játszottam cirka 4-5 évig. Persze nem utálunk mi senkit - csak a Botondot - és lehet hogy változni is fog az inv rendszere de nem én vagyok ennek a megmondója. :)
A másik meg, szerintem a BR-bõl létrejövõ WAR guild nagyobb lesz jóval mint mi és ez a kisebb baráti társaság jobban bejön mint a gigaguild.
A másik meg, szerintem a BR-bõl létrejövõ WAR guild nagyobb lesz jóval mint mi és ez a kisebb baráti társaság jobban bejön mint a gigaguild.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Na mind1, valszeg, The Old Ones(Too) neven(keplekeny) fogunk inditani egy guildet Sonic kollegaval, destro oldalon, ahova szeretettel varunk casual 25 év feletti, angolul beszelo, regi daocosokat es normalis wowosokat.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
összetartó guildhez két út van csak olyanokat veszel be akikkel már kiba sokat játszottál vagy beveszel mindenkit akit csak lehet és letisztul belõle egy alap középút nincs
ez sajnos elkerülhetetlen ilyen a magyar vér ezt te is tudod valahol mélyen olyan mmo-ban ahol guild kellett bármi eléréséhez is voltak olyan magyarok akik én a barátaimmal játszom vagyunk 4-en jó igy nekünk külön felfogással játszanak és sajnos ez a többség
mint tudjuk 1 hónap és elkezdõdnek a vándorlások guildbõl guildbe
nem is erre utaltam hogy bárki furakodni akar bárhová csak mondom van vagy 4 guildkezdeményezés amirõl tudok ezeket kéne összefogni legalábbis az elején
nem aodba szeretnénk befurakodni, legalábbis én biztos nem, nem is a guildekrõl van szó elsõsorban, csupán egy szerverre/factionre szeretnénk terelni ezeket az emberkéket, ha ez lehetséges
aod-ról ne beszéljünk van mostmár legalább 4 guild próbálkozás van hova mennetek bõven
Miért kell szeparált guild? Szvsz még jobban ki lennénk egészülve wowból érkezõ br-esekkel... no nem kell megijedni, ennek a magját körülbelül Übi meg Lujo jelentik, már ha megelõlegezhetem nekik azt, hogy õk is jönnek. :D
A mostani aod amirõl beszélünk kb. hány fõre rúg?
A mostani aod amirõl beszélünk kb. hány fõre rúg?
Btw, tegnap sonic kollegaval, ugy gondoltuk, hogy inditunk sajat casual guildet chaos oldalon, daocos(us), wowos barati korrel kiegeszitve, egyelore 6-8 fos indulassal(age 25+), terveztuk, hogy regi AoD-sekkel mennenk egy alliancebe, aze nem egy guildbe mert ti budos kockak vagytok:). De jo lenne egy allyba lenni, segiteni egymast kolcsonosen, ha kell. Termeszetesen messze barmi olyan szervertol ahol magyar tultenges van. Velemeny?
ha jol olvastam lesz realm cap, minden szerveren...pl nem lehet destro karit inditani, ha az az oldal +20%al tobben van mint a masik...de lehet tevedek
sztem tul sok chaos meg szarsag lesz, siman ordernke kell menni monnzuk torpenek:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Én 25 hónapja játszottam utoljára kb. 2 hónap alatt összejött vagy 20 óra played :D De az nem tudom hol volt. Nem P-n.
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Lengyel sör? :D
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
vagy több
Hehe. A halott guild :) http://daoc-stats.com/guild.php?server=Prydwen&id=226
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
csakis a gonosz meguntuk a jó oldal meletti küzdelmet
Mely oldalon? :D
jópár volt aod-ossal együtt toljuk meg toltuk az age of conant beszélek velük is és feltámad a legenda :)
nem jó lenne hanem jó lesz :)
jesszus ez mikori :D OF vége vagy hogy?
amugy WAR jön ki ugye szept 18 elvileg, lesz AoD is ha minden igaz, jó lenne megint együtt játszani mint anno daocba :D
amugy WAR jön ki ugye szept 18 elvileg, lesz AoD is ha minden igaz, jó lenne megint együtt játszani mint anno daocba :D
http://daoc-stats.com/top50chars.php?server=Prydwen&class=Armsman&race=all&sort=RP&realm=Albion&realmrank=all
mindjárt sirok :(
mindjárt sirok :(
hát ez a kis video nagyon feldobott emlékszem mikor még 3 ütés volt stalky áhh régi szép idõk.....
LOOOOL ez az addolos DWERAGECI reszt mar el is felejtettem ez mekkora, beaddol es megdoglik hat ez jobbb mint a szeksz LÓÓÓL
anti hero
áá köszi, jó kis zúzós zene a kis pöttömpanna reaverhez :D
na mindjárt megnézem, aztán jöhetnek a nosztalgia könycseppek :D
na mindjárt megnézem, aztán jöhetnek a nosztalgia könycseppek :D
anti hero