43179
  • Jockey
    szal akkor télleg buzi vagy..:p
  • Bhalage

najó ami leírtam annak a fele sem igaz :D de jól hangzott
  • s0n1c
    szal buzi lettél :FF
  • Bhalage
    én tudom : ) na mindjárt keresek egy képet az fg golról :D
  • Bhalage
    :D hát de nem
    amúgy nem konktrétan erre gondoltam : )
    most távol a világtól, zajtól, minden káros szenvedélytől mentesen, nyugodtan, visszavonultan éldegélek egyedül :D
  • RogueGigi
    Az a gáz, hogy te midből nem hallottad, amikor pl herbal yellelt körbe, hogy kopjon le mindenki a f*ba (kb ilyen stílusban, nem a kedvességéről volt híres :D), aztán hol lekoptak, hol nem, inkább követtek távolról, és addoltak. Olyan is volt persze, amikor le lettünk zergelve, hogy mi álltunk össze, aztán emiatt még több ellenfél állt össze.... és a végén kialakult a jól ismert emain feeling :)
    De pl láthatsz ott red devils-esen is, na pl emlékeim szerint soha nem addoltunk, és mindig 1fgként futottunk. Mint bf is, láthatsz olyan screent is, amikor ialkarnékkal futok, ők híresen sosem addoltak. Dehát mind1 is mit mondok, egy alb csak zergelni tud :) (csak zárójelben, hallod mennyit szoptunk emiatt prydwenen, amikor csináltunk ott egy guildot, mert elegünk lett excalból, és hibként totál mindig le lettünk zergelve, mindig kizárólag idő kérdése volt csak. még fg vs fg fightban is kaptunk 1-2 stealth addot, de olyan helyeken, ahol én nem is tudom mi a szart kerestek)
  • s0n1c
    p*napecér!!!4
  • Bhalage
    hű gigi én mennyit szidtam a grpotokat (zergeteket :D)

hiányzik, de mostmár más a fontos : )
  • RogueGigi
    Jah irl 4tw :)
    Azért néha hiányzik.. Még mindig, pedig elég rég abbahagytam. :)
  • Uberlama
    haha pont tegnap néztem meg 2-3 daoc videot, érdekes volt :) kár hogy azóta sincs meg az a pvp, közösség, hangulat egy mmoba se , sebaj IRL kárpótol :)
  • Tafaya
    Gz :)
  • Tafaya
    Basszus de rég is volt. És azóta sem sikerült normális PvP-t összehozni MMORPG-ben

• RogueGigi
    Nem rég találtam meg én is a régi képjeimet még az ős daocból, ugyanis a vinyómat leselejtezve beraktam anyámék gépébe, és úgy tűnik lusta voltam formázni, csak rátettem valami win-t, és rajta maradtak a képek a komplett daoccal együtt. Régi relic raidek, vagy pl egy gyász event, amikor nem lőtt senki senkire emain amg előtt.. no meg sok sok xpzés itt ott :) Érdekes, hogy ez a mai szemmel már avíttos grafika mennyire tetszett nekem annó :) vagy pl egy szép 1fg vs 1fg harc, ahol vagy 10perc küzdelem után a legvégén csak a pala maradt állva meg talán egy arms tőlünk, és aztán a pala rezzelgetett mindenkit a grpból :)
    fel is nyomtam őket ide: Nosztalgia
  • Pari
    US-en...EUt nemtom telleg
  • Pari
    nemtom sem megerositeni sem cafolni, mindenestre a herald newson azt irjak az elso.
  • Pari
    gz, a neheze meg most jon....ugy amig 2,5 eves nem lesz a kisholgy:)
  • Bhalage
    grats, na ez már valami!
  • s0n1c
    grats!
  • Jockey
    grati:-)
  • Rockety
    Daoc - Portal, van egy rakat ingyenes szerver (egyiken 500 player van prime time :D). Van olyan is ami instant50, itemz etc... rám is rám jön évente kétszer hogy daocoznék egy picit, akkor ezek a szerverek tökéletesek. Játszok vele 2-3 hetet aztán jó van, most is van egy rr9 wizardom amivel durrogtatok egyik cuccoson :D
  • Rockety
    anyjára even
  • Rockety
    grats :) reméljük az anyára fog ütni szellemileg is :D:DD
  • Rockety
    tudtommal egy dojcs cleric és egy amcsi rm már több mint 1 éve megcsinálták, csak azóta delete vagy got a life recently és nincsenek a listákban.
  • Rockety
    Talán így
  • Rockety
  • Rockety
    WOH, rakás szar. Mostanában trendi lett tőzsdézni, ezért itt egy kép a tömör vélemény után: :D

• Botond #42873
    Nekem meg a kislányom 13 napos ma. :)
  • Pari
    Az elso RR13-as player daocban egy reaver.
  • Pari
    1.97 music loveitt
  • Hyder
    nekem csak egy bajom van a WHO-val, hogy nem DAoC. én is beta óta toltam a DAoC-ot és úgy érzem azóta semmi nem adja vissza azt a feelinget.

nagyon el van találva ez a game, de sajnos most bementem és a régi szerveren 38-an voltak :-( siralmas

pedig szívesen nosztalgiáznék egy kicsit, de így sajnos erre nincs esély
  • Mester
    Nekem is hasonló érzéseim vannak War-al kapcsolatban closed bétában már éreztem hogy teljesen elfordultak a daoctól és inkább wow-os irányba mentek, de azért adtam egy esélyt megjelenéskor, de a high-end része a dolognak egyszerűen unalmas rvsr grindfest, pvse-ben meg még többet kell insta grindolni a cuccokért mint wow-ban(lostvale).

Az hogy anyagilag mennyire lett sikeres nem tudom igaz hogy ez is sokan megvették mivel nagy név volt de nagyon sokan abbahagyták.
  • s0n1c
    számomra teljes csalódás, nem ezt vártam, meg nem is ezt ígérték, egy daoc után ez egy nagyon nagy mélyrepülés még, ha pénzügyileg jóval jobban teljesítenek is
  • Jockey
    nekem teszik WHO, csak rvr keepeket kéne átdolgozni, mert jelenleg ez így állóhábórú és zerg az egész..:)
  • Jockey
    1hétért én nem fogok töltögtni, ráadásul asszem atlantisig van kiegem vagy meddig, szal nálam ez halott projekt:)
  • Mester
    nekem is jött az account open mail. Kiváncsi lennék törölték-e már a karikat(gondolom igen, utoljára toa megjelenés környékén loggoltam be;p)

btw kinek hogy tetszett(ik) WHO csak számomra volt igencsak kiábrándító a game?;o
  • s0n1c
    1 hét ingyé van most, lehet én is benézek :)
  • Jockey
    valaki/mi aktiválta 2 daoc accom, ez valami bonusz WHO miatt vagy van aki befizetett mostanság?:)
  • warbar
    bármelyik szerverre lehet transferelni karaktert pl angolról németre?
  • Pari
    1, Az EA-nek nincs koze a Daochoz ez a Mythic jateka(csak a warhammer szerzodes utan kebelezte be az EA,de a daocba nincs beleszolasa)
    2, a http://www.camelotherald.com/news/index.php kapsz aktualis kepet, hogy malyik szerveren hanyan vannak epp online
    3, itt mar senki nem jatszik,atm mindenk war-ozik

köv.?
  • Bhalage
    HoA - A3 és társaira emlékszik még vki?? :))) :nosztalgiázik: