Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah azt láttam, de aztán elkapott a prickselfömlengésprout :<
zzz
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
en mar lattam sort szurcsolni (?vedelni? 😊)
/nem alkoholmeenteset ofkorsz/
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
5 perc alatt nem küldte el a választ, azt hittem én felejtettem el a Mehet! gombot megnyomni 😊 Hát nem 😊
=))
anti hero
pff?
<#confused>#confused>
anti hero
zzz
Aztán ha nem tanulok jól akkor a fél éves elõfizetés ....
Szóval a 6.osztály nehéz lessz.....
tö kool mert montam is tesómnak hogy mert jásszottunk DaoCon
hogy rám vár egy középtermetû vörös hajú shar vampiir...<#phone>#phone><#dumcsi>#dumcsi>
anti hero
zzz
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Mert azért mert amikor ott kempeltünk azt jött a hibi zerg meg a midi zerg azt pedig majdnem de mégse über mezz de pont akkor amikor és kihaltunk...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
anti hero
273(-198) 23% body resist,debuff nélkül,buff nélkül
324(-235) 47% body resist,debuff nélkül,buff nélkül
458(-101)+224critical 23% body resist,30%-s(sárga)debuffal,Buffolva/312int
aztán egy +559 következõ
492(-67) 47% body resist,30% debuff,Buffolva/312 int
Szal nem kell mondjam,hogy ez ennél csak durvább az 50%-debuff de most grp-friendly speccem van szal van sárga AE diesasem,kék nearsight amit csak úgy cuppantanak fõleg a midik mint hülyegyerek a nyalókát...
Mindez buffolt 312 int/9%spelldamage/MoM3/rr7l8-n
Egy caster max 3dd 30% debuffal szal imádom a cabbyt mert iszonyat gyors és iszonyat damaget visz be pillanatok alatt.
Lassan RR8 és remélem hétvégére meglesz az ml9 is meg csináltam sc-t is neki 😊
Eddig leech maxom 18k rp/26 killpsam/1.5 óra alatt
Lehet nem nagy szám de hidon gankolva 85 albi mellett nem rossz.
Egyébként a hid-camprõl annyit,hogy nem az albik akarják az insta rvr-t hanem midik-hibik ugyanis õk veszik el a közeli albi keepeket és amikor nem jönnek beno hidhoz nincs is ott albi szal...
Remélem összeáll végre a mi fgnk is lassan azt lesz vmi komolyabb halaálozási arány is hibi/midi oldalon.
MEREG ftw!
anti hero
full spectral, 300 int még mindig:
545(-74) - 22% resist
446(-173) - 38% resist
396(-223) - 46% resist
><
zzz
Azok vadiúj ficsõrök,unikumnak számitó fantasztikus küldetések,élõõõõ NPC-k!!!!
Felháboritó az állitásod;ezért azt hiszem bannolni kéne az accountodat de mán!
<#awink>#awink>
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
a fergeteges NE BGZD dorint hero, insta stun ownzs dorin, free healers ownz dorins, 4 tank cant kill 1 healer, druids next to mid support komédia
😄D😄
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.