43179
  • RocketyATwork
    :DDDD előre proletárok
  • Marchus
    nhem tök mind1 mit mond Botond m8? mindenki tudja hogy ált neki nincs igaza -)
  • Bhalage
    latszik hogy felreertesz de mikor TOBBET kell varni ara hogy bekerulj mint amennyi ido alatt lemegy egy menet AB az azert ROHELY akar hulyesegeket hordasz ossze rolam, akar nem.
    egyebkent sokkal szarabb a wow ahol egy picsanyi teruleten 10szer jobban beaddol barki mint daoc frontieren.
    itt ugy is lehet pvpzni hogy nem ersz hozza senkihez cska a hulye zaszlokat tekergeted... sztem lol. uber pvp ennel mar tenyleg csk az jobb mikor pvezni kell a bgn. szanalmas
    tovabba a cc hianya a immunitik hianya es a 3-4seces casttimeok nevetsegesek pl a rugokkal hunterrel vagy 2h warrioral szemben
  • Marchus
    lol, atos
  • AngeLujo
    shield fent van mindig, anélkül el se indulok. másik meg hogy sose grouppolok egyik BG-n se mer szar honor jár érte (igen rp-whore vagyok) és mivel AB 15 vs 15 ezér nemtom mit akarsz hol legyek, ofc a többiek környékén
  • Botond #39696
    Használd a shielded,az hogy sokan vagytok nem ment meg. :-D Cuccom meg lol ever,nősülés+költözés közben nem volt időm vacakolni vele.Pesten még mindig nem okés a net,szal sukka,de dolgozok rajta.Backstab nem crittelt,ha az is crittel 2 ütésből kampec vagy. :-D
  • AngeLujo
    gyere visible karival, rugók ellen esélyem nincs (3k hp buff nélkül tehát még full hp-n se voltam mikor megtaláltál). tegnap AV-n kaptam 2k+ ambusht utána meg 1k+ bs-t és el is dőltem szal maradjunk annyiba hogy még szar is a karid :D
    de most komolyan mér kéne esélyt látnom egy olyan kari ellen amit nem látok és 3x akkora a dps-e mint nekem? ^^ szal rogue = inf és mintha te utáltad volna az infiket? ^^
  • Botond #39694
    2-2,5éve bedobtam ide az aréna gondolatát,hogy milyen királyság lenne daocban egy 1vs1 2vs2 8vs8 battleground,és ott küüzdeni a zerg nélkül,mindenki lelkesen tapsikolt,most hogy ezt meg is valósították,csak más gfx-el mindenki egyből köpköd.Pure szánalom.Egyszerűen begyöpösödtetek,képtelenek vagytok adaptálódni az újhoz.Lovasszekér való nektek,nem kocsi. :-D
  • RocketyATwork
    daoc pvp = cs

wow pvp = quake, még annyi se kell hozzá mint cshez

:D:DD
  • Botond #39692
    Jó elolvastam a válaszom ugyanaz :-o Lefagyasztott egyhelybe,és nem volt egyedül,szal vanisholtam.Az szedte le a frostnovát.
  • Botond #39691
    zerg more n00b QQ

Értem én,hogy nem erőséged ez az egyenlő létszámos pvp,hiszen neked lételemed a létszámfölény,de nyugi itt is lehet birkulni,csak ahhoz is ész kell,nem úgy mint albionban.
  • Bhalage
    te meg vegyel szemuveget es olvasd el amit belinkeltel ;o
  • Bhalage
    nem azert mondom, szem is nagyon hangulatos a pvp (mondjuk kicsit kaosz se fule se farka etc lol) de az hogy VARNI KELL az SZÁNALMAS
    csinaljanak egy bgt ahol nem kell varni jo nagy legyen es mindenki fragra menjen (tehat ne legyenek ilyen battlefield 1942 zaszlok) es akkor kira lesz
  • Botond #39688
    Frost Nova =grapple :-D és hogy lehet abból kijönni? türelemmel,ez nem tűnt jó alternatívának,mert Lujó haverjainak feltünt,hogy Lujo a földön piheni ki a tegnap esti csajozást,vagy nyomok egy vanisht,és az leszedi.

Szal get a clue or buy one,n00b. :-D
  • Botond #39687
    Próbálják lekoppintani egész PvPt daocról,csak ugye a daoc playerek 4évig "bétatesztelték" ezt a pvpt,így próbálják a hibákat elkerülni elég sikeresen. PvE meg fényévekkel jobb,azt meg daoc próbálja ellopni kevés sikerrel.
  • Bhalage
    you perform vanish ?!?!?

megijedtel a hullatol? lol noooooooooooooooooooooooooooooooooob
  • Bhalage
    nagyon keves :) es a balance is annyira jo mint lathatod : )
  • RogueGigi
    Backstab style lol. Van olyan amit nem daocból loptak? :D
  • Botond #39683

Hi!Megmérettettél és könnyűnek találtattál!15perc cooldownos fire DDt elnyomtam a sapimból csak neked,hogy érezzed,milyen az amikor közöd nincs a dologhoz annyira elvernek. :-D

Viszont szegény patkányt csúnyán 1hittelted! :-(
  • Marchus
    debuffokkal csak az a gáz hogy castolósak, szal fight közben (1v1) tudod mikor fogod tudni elnyomni, max előtte, deh stealtherek ellen nhem lehet, casterek ellen meg szoszo... tankok ellen meg... alig van solo tank kint -p mondjuk debuff line az nhem rossz, mert míg odaér a tank addig agyon tudod debuffolni...

castolós snare mondjuk vicces lehet, csak a 1000 range se a legjobb range -)

5 percenként 150 values 100% absord, hmm

11% evade buff -)

15% safefall nhem ér olyan sokat

sztem a resist line a legjobb, mármint solo reavernek mert cba buffbot castolt szarjaival menni, és van +5% melee resist ^^
  • Marchus
    http://www.classesofcamelot.com/dr/CLAbilities.asp

AoE dot a Disciple -től jó kis + interrupt -)

Acidic Storm
    Function:

AE DoT
    Value:

50 Matter
    Target:Enemy
    Cast Time:Instant
    Cost:20p
    Range:1500
    Radius:350

fogadjunk hogy van recast timera és az jó szar...
  • Uberlama
    kibaszott jo xDD
  • Marchus
    ez már kész ...
  • Uberlama
    ja hát ugy látszik felvettek vmi racionálisan gondolkodo egyedet is végre aki ugyanerre az álláspontra jutott :)
  • Botond #39677
    gyíkpöcs?te jó ég,mi ez itt óvoda?:-D
  • RocketyATwork
    jah 3 napja pont azt mondtam hogy csak lesz annyi eszük hogy mcl2 chargot raknak DR caster botokra különben senki se fogja használni őket :P
    láss csodát :D
  • Uberlama
    jaja szerencsére le lehet cserélni tartarost ha akarom ^^ és a fegyverek procai lesznek mokásak ahogy nézem ^^
  • Bhalage
    sertegetesben meg mindig gyikpocs vagy (meg ugy altalaban mindenben ^^)
    ;)
  • RocketyATwork
    Elég jók de nem must have category imo
    champ weapons

Ez is inkább érdekes mint op (hálaistennek :))
    champion levels

legjobb ló 15platina lesz
  • RocketyATwork
    azt hittem már azt is vénásan tolod :D
  • Botond #39671
    figy,10 ujjam van,2vel csokit eszek 8al meg játszok 8 tetrist,ennyi,több nem is kell
  • Botond #39670
    "gyenge kezdés után erős visszaesés" mármint :-( még egy sima idézet is meghaladja a skilled,hát még ha vmit önállóan kell csinálni :-(
  • Bhalage
    gyenge kezdes utan eros hanyatlas ;<
  • RocketyATwork
    csak?
  • Botond #39667
    ezen 8 tetris fut egyszerre,és be se reccen,szal az az über gém,nem a daoc bazz :-DDDDDDDD
  • RogueGigi
    bbom p3-450+gf2gts-el ment elég sokat, no ld :p Néha nyomtam mitn healer is vele.
    Vagy pl a main gépement ment 3 daoc egyszerre, ami ugyancsak nem rossz, tekintve hogy már qrva elavultnak számit, athlon2.4 húzva kicsit, 768ram, ati 9k, mégis elfutott rajta 3 (!) daoc egyszerre. Bár ld nem volt, csak 1 accal tudtam jól játszani, a swappelés miatt a többi játszhatatlan volt.
  • Botond #39665
    nehezen bírod az igazságot,pancser?:-D
  • Bhalage
    (valszeg holy disci speccel iszonyu sok fragom szokott lenni...)
  • Bhalage
    jol van mennye wow topicba osztani az eszt plz
  • Botond #39662
    mármint te mész mindenfele mint a birkaszar,a többi képes befogadni,hogy nem fragra játszunk :-D