Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
belementem egy dot mineba és aljas módon stun debuff meg vagy 6 dd-vel megöltél 😞

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

3:1 real ellen, elég jó meccs volt ettõl független 😄

zzz

he? megin micsináltam

zzz

AngeLujo
QQ @ Dorins tbh 😞

AngeLujo
utóbbi idõbe champ + bm volt a hiány meg én 😛

nehez kerdes mert tenyleg mindig van helyettesites barki kiesik..
full gg igazabol nemis tudom mikor volt utoljara tekintve sok nyaralas mindenkinek maskor etc. sztem nyaron meg nem voltunk egyutt..
x]

anti hero

lynossen mit misseltek általában?

zzz

De ott nem úgy van szerintem te már vagy 50 hogy tök sok cleric van?
mer nálunk az van hogy a végén már az egyész bagázs cleric néha bukkan föl egy egy harcos ...meg a varázsló abból sincs kevés....de még mindig kevesebb mint a cleric...<#phone>
ALb alb hát jó az de még mannyire.....
A sok féltank meg a minden ....
Nekem a sorcerer teccik a leg jobban😊+ a cleric😊<#dumcsi>
es meg tudnak is jatszani oO

anti hero

nem én mindegyikbe jásszom.
Amikor mid akkor midbe ha alba bár az ritkán van.
Hibbe akkor hibbe😊<#wink>
heheh mindig megy az oltas =)

de tenyleg szinte mar az osszes rp nr 1 pplz megfordult mar a grpunkban =)
Elfriede meg nem ;> mondjuk az o grpjaban meg Weld ment valamelyik este =)

volt mar rr11 bardunk, druidunk, animist, eldritch heheh, rr10 hero : )
hehe itt mindenki hi rr ><

anti hero

Uberlama
van felvéve 3 fightom lyonrol bardal , Gamcamot teszteltem de a qual nem tul jo >.< illetve mindig rr5 raba voltam és azt mondták többiek nem nagyon lehet látni mi történik ;< de lehet felpostolom ide a linkjeiket, ilyen 10 mega körüli 2 perces clipek zene nélkül csak a vid. ha érdekel vkit felrakom.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
nálunk se megy könnyen Csabi, nagyon rég volt full aod fg hibibe, de szerencsére mivel Lyon sokan vannak mindig tudunk találni embereket akikkel feltölthetjük a helyeket. És ami igazán érdekes az rr11es emberek is beállnak hozzánk, ha arrol van szo, nem ugy mint pryn hogy PE csak PE grpal megy illetve csak akkor jött már akármelyikük is grpunkba amikor kb már sorcom rr8 volt. addig nem nagyon 😊 De lyon már rr3on jött velünk rr10es ppl xD

Hangianix
Lehet felejteni a mi grpjainkat. Sorc/friar/merc eladta az accountjat 300 fontert. Theurgist elkoltozott es 1-4 honapra igertek a netjet. Az en indokaimat meg kifejtettem MSN-en. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

ahha

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

3 caster 2 bgvel még talán jó, de 3-4 caster 1 bgvel kicsit oO

zzz

friar, theurg

zzz

tegla
De úgy néz ki,hogy megoldódik a cleric probléma csak ezzel kiesett a theu...meg volt egy átmeneti mincer aki lépett.
Igy lett most 2 szabad hely ide kéne vmi vmi jó class.
Ami most van : 2cleric,1merc,1pala,1sorc,1caba ehhez kéne 2 ütõs class
Én személy szerint theu+sorc v. theu+cabát szeretnék a 2 uccsó spotra de merc+reaver ami most FH-n van postolva.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Csabee
Õ jövõhét elején jön haza, nyaral.
Viszont valoban vannak gondok, megvan ugyan a 8 ember de ebbõl 5 jo ha bennvan, én nem tudom más 8 emberes guild hogy csinálja de nekünk nem megy.
Most probálkozunk összeszedni még pár embert fh-rol, reméljük sikerrel, ha nem, hát akkor feladom a daoc fg rvr-t asszem.
Játszotam én már albiba hibibe voltam is grp-okba , de egy igazán jo grpom soha sem volt még, ha ez nem jön össze akkor már sosem fog.

tegla
Vaskez(cleric)aki most leginkább eltûnt.
Roope,Csab,Nosfi,Én vagyunk minden nap a külföldiek néha nincsenek.
Egyszerûen amikor volna mindenki akkor meg cleric nincs meg össze-vissza változik a felállás mert pótolni kéne a hiányzó classokat de nem tudjuk kivel...
Szóval leginkább a clerichiány a szembetûnõ és igy el sem tudunk indulni sehova.
Csak toporgunk egy helyben azt egymást marjuk mert nem jutunk sehová nem tudunk kimenni rvr-re egy normális grp setuppal.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Uberlama
ki az aki nem nagyon szokott lenni ?

hát albion nagyon fos.... PE-n kivül egy épkézláb alb grpot nem láttam eddig (ez alatt azt értem hogy PBaevel nem lehet õket megölni) kb 2 hónapja, még hangi grpjai voltak jók

zzz

tegla
Nagyon gatya volt a mai este,jó volna már a clustering hátha változik valami.
Egyszerûen képtelenek vagyunk egy normális grp-t összeállitani,vagy hótláma vagy megbizhatatlan és kb heti 1 alkalommal bekukkant az illetõ szal megint FH-n toborzunk hátha akad vmi értelmes ember mert ez kész kabaré ami pry-n folyik<#dumcsi>

tegla
Még leechelni se hagyjátok az embert normálisan,felháboritó amit ma mûveltetek!<#papakacsint>

nem kell félteni a tower campelõ scoutoktól tho 😛 de nagyából ez volt, mentünk 2 kört azt log mert a 2-3fg hidon és rejecta grp wtfpwn 10 alb keep elõtt uncsi lett :<

zzz

tegla
Várjál;holnap este ml9 szal addig zergeljetek amig tudtok...micsoda szánalmas,hogy ott bszogtok 2fg hibivel a beno hidnál órákat de az albok a lámák meg a zergelõk...kiteszi egy alb a keepbõl a fejét már kapot ns-t,mezzt,stunt,dd-t meg a nyakába 2-3 stealther ns-t ja és a rangereket ki ne hagyjam.
Semmi értelmeset nem lehet csinálni ilyenkor.
Nagy okosok mert látják már van 5 albi a keep elõtt tesznek a egy kört és fantasztikus taktikai érzékkel oldalba kapják az 5 albot és mekkora überek;mert szokásos mezz és bainshee own semmi más...kaláka de nagyon

de jó alb és mid elmegy ml rushra, szerver totally dead ><

zzz

Uberlama
egyetértek csak fura egy rr10-11es alb opted grpot halni látni akármitõl is fg vs fgbe 😊

hát figy én erre meg azt mondom hogy :

1, mi is random grpal megyünk
2, akkor ne játszanak, de jönni állandóan azzal a kifogással, mert hogy nem a real one játszik... hát most erre mit mondjak? kicsit ciki egy idõ után
3, Q_q
4, akkor is ott van a leechelt rr11es karakter ha real ha nem, talán az rr5-s embert kéne bevenni aki tud is játszani akor :>

ez nem neked szólt, csak a te témádba vág

zzz

Uberlama
nem baj legaláb befejezem GTA SA-t >.<

Uberlama
legroszabb stealther atm vmi Shehanine vagy ki, már rr6 (ranger vagy ns ? fax tudja) de büszke rá hogy sokszoros tulerõvel solozokat ölnek ^^ hihetetlen milyen emberek vannak.

Hangianix
Mondjuk utobbi idoben Sampoo-val nem o jatszott, hanem egy haverja. 😊

ja

anti hero

õ a sampoo nem ? 😛

zzz

visszavágó? -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

k, kifogás 1: elmentem hugyozni xD

nah... 😄

zzz

én bementem hibibe tegnap, deh solozni nhem nagyon lehetett, groupokban nhem volt ehly, aztán leléptem gov -ot csínni, aztán visszamentem albiba -p

mindjart felllogolok bekoszonni de lehet hogy nem
faj a fejem mint a diszno x[[[

anti hero

mivan bazmeg mindenki albiba nyomja?!

anti hero

Dorins, ugorj ki elõbb -/

Raid a nyero =)
(nemtudom jatszik e meg vagy easymodeban nyomja atm😊

anti hero

na beizzitom majd sorcot parszor azt rp pl ^^

anti hero

hmm Your target is too far away! Same target hits you for 421 dmg!

lolz :d azt hittem ez sikerült már megcsinálni

zzz

Hangianix
Mindig masik gorog jatszik vele. Mellesleg Septina 1000x jobb sorc volt, mint Saitoh, ha volt kedve jatszani es figyelt is.

Tafaya
RR6-ot akarom megcsinálni, utána szerintem scout retire 😊

Uberlama
ja a keepbe voltam kerestem vmi ez rpt erre megtaláltam õt, 20%on tulélt :< op ez a ns én mondom ^^

tegnap néztem pár PE fightot igy stealthbõl, hááááát nagyon nooobok nem tom mi lett velük :<

bár szerintem az nem a real pbuck volt mert az nem ilyen lém 😄

zzz

pe-t bainshee-chanter-bm-hero rest the same grpal, 2xlevertük õket 1-2 halálal (talán egyikbe senki se halt), 3-ik fightba volt pár hibi add a vége felé...

pbuckot olyan szinten felhúztam hogy moc nukolt engem ahelyett hogy a petekel foglalkozott volna (harmadik fight 😄S)

zzz