43179
-
#39741 Hja meg külön Greenpeace grp volt hogy visszategyék a földet amit kistrafe-elt -
RocketyATwork #39740 jah még mindig LDkről meg az unkillable wardenről zengenek ligenbe be a takaritók. -
#39739 régen is csak én daocoztam,ti csak próbálkoztatok :-o -
Bhalage #39738 ez a forum eleg regota kifikkant : ) max 5 magyar daocozik ;< bezzeg a regi szep idokben =) -
RogueGigi #39737 Bala, ezzel a szar beszólással kinyírtad a fórumot :) -
Bhalage #39736 lol most neztem csak, vki +reputation pontokat adott 'all infis must DIE' soraimra
=))))) -
Bhalage #39735 yep -
#39734 na legalább megszabadultál a BGk kínzó sorából,mázlista! -
#39733 jo lesz, normál serverek majd enyhén kihalnak kb fél évre, elég hogy aki ott marad annak fele /quitet toljon, aztán majd pvp server sorsa jut a no toa server is és végül kb 1/3al kevesebb ember lesz eu servereken ^^ -
Rockety #39732 no toa inc eu >< -
Bhalage #39731 hehe ja en is erre gondoltam =) -
RocketyATwork #39730 nah, akkor asian teen bang lenne... -
Bhalage #39729 ne magadbol indujja ki
na mind1 megtalaltam a longlost maxpayne cdmet addig elleszek ezzel -
#39728 Nem kell megnyitni minden "Hi, Im a naked, desperate Russian teenie girl!!!" cimu emailt Bazsi :D -
#39727 Akkor beszoptad azt a worm-ot ami lenyúlja a wow logint+passt -
Bhalage #39726 ugynez ki vki 'kolcsonvette' a wow accountomat, megvaltoztatta a belepesi kodokat etc es neha vigan fellep a karimmal..
csak a miheztartas vegett leirom hogy 1. abszolut senkivel nem shareeltem wow accot soha
2. soha nem taroltam a kodot a gepen semmilyen formaban ... etc
nos blizzard rajta van az ugyon en meg szohoz sem jutok...
jo story mi
ps: hangi bocs az offert :/ -
Bhalage #39725 most jottem haza, meglattyuk -
#39724 van már valami? -
#39723 Ja igaz, mondjuk ez a hír azt is jelenti hogy nem biztos ám hogy fullosan jó meg minden az adatbázis, ergo bármikor összeomolhat megen. -
Bhalage #39722 heh mind1 egyenlore en most a blizzel levelezek ;O -
#39721 jo hát nyilván meglett volna ugyanugy az adat és kb 2 honap alatt mindenki viszakapta volna az öszes 50es kariját mlekkel 200pvel és aktivált artikkal meg neves itemekkel mint most, csak hát semmi crafter nem lenne meg ilyesmi szal moka meg kacagás :) -
#39720 Hja olvastam, ezt meglépik viszonlángost inthettek volna Prydwen 3/4-ének. Hacsak nem adtak volna 3-4 kari erejéig /level 50 és /ml10 parancsot, insta popot 100% drop rate-tel minden artira, scroll drop chance +500% etc. etc. Mondjuk áttehették volna classic rulesetre :)))) -
#39719 én meg még semmit pedig voltam vagy 6 MC raiden. többre nem is megyek tho, kedvenc GM-ünk kitalálta hogy akinek nincs ma onyxia kulcsa annak -5 rp (körloot van a set itemekre, ezekből meg egyéb epicekre megy a licit) és ha a pénteki mc-nél se lesz kulcsa valakinek akkor csak fele rp-t kapja (28 lenne a full raid). szal most felbasztam az agyam és ha egy évig szop csak miattam a guild onyxiánál mer kéne 1 ember akkor se fogom megcsinálni. -
Bhalage #39718 en a prophecy mantlet lottem -
#39717 na ez meg egy érdekes topic, csak amit requieltől idéztek azzal kapcsolatba hogy miért tart ennyi ideig az itemek viszaadása :
itt ni, az aláhuzott rész elég hihetetlen hogy ennyire noobok lennének mythicnél -
Marchus #39716 ez naggggyon jó (wow) videó: http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=7558 -
#39715 első MC raidemen lőttem :-o -
#39714 Nekem kisse akadozott a video,lettek volna meg otleteim hozza, csak nem tudok semmi gfx effectet csinalni :D -
Bhalage #39713 meg Grizli a butterfly fan taxi =))))) etc -
Bhalage #39712 jajajajajajaja hu a kivezeto is allati jo lett =)
Bergthor...
the healer...
without sc :>
hahaahh =) Zak istenkiraly csavo vagy =) -
#39711 Army of Fools volt a dal amikor bejott a sok alb es a You are the enemy volt elotte talan? Es a harmadik valoban a There Ain't Nobody Leavin'. :D -
#39710 Right Direction: To right the wrong volt az album azt hiszem.
-
Bhalage #39709 crazy dane with uber assist skillz xD hahaha -
Bhalage #39708 az aint nobody laeving noones going hooome az naon talalo : )
emlekszetek montarlora ? elso celpontra assist aztan elment a sajat feje utan .... aztan mikor dori bespammol hogy assist assist akkor megint megjelenik, megolnek 2en egy albot aztan a video tovabbi rezsseben megint eltunik...
=)))) mekkora idok voltak -
#39707 A szamok cime miatt valasztottam oket. Mondjuk mar nem emlekszem rajuk :D -
Bhalage #39706 HANGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII tudod mit neztem elobb?????
az elso HHs videot amihez te csinaltad a zenet, tudjatok amelyik vegig sotet es semmit nem lehet rajta latni hogy azt hogy rock szaladal fel ala es szetkvaddolja az embereket.
ATOMZENE BAZMEG meghallgattam parszor a szamokat =)
de szep is volt : ) -
Bhalage #39705 ;o -
Rockety #39704 :_O -
Rockety #39703 jah BOTOND -
#39702 Mint hazigazda szova kell tennem, hogy tul sok a WoW duma. :D