Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
full gg igazabol nemis tudom mikor volt utoljara tekintve sok nyaralas mindenkinek maskor etc. sztem nyaron meg nem voltunk egyutt..
x]
anti hero
zzz
mer nálunk az van hogy a végén már az egyész bagázs cleric néha bukkan föl egy egy harcos ...meg a varázsló abból sincs kevés....de még mindig kevesebb mint a cleric...<#phone>#phone>
A sok féltank meg a minden ....
Nekem a sorcerer teccik a leg jobban😊+ a cleric😊<#dumcsi>#dumcsi>
anti hero
Amikor mid akkor midbe ha alba bár az ritkán van.
Hibbe akkor hibbe😊<#wink>#wink>
de tenyleg szinte mar az osszes rp nr 1 pplz megfordult mar a grpunkban =)
Elfriede meg nem ;> mondjuk az o grpjaban meg Weld ment valamelyik este =)
volt mar rr11 bardunk, druidunk, animist, eldritch heheh, rr10 hero : )
hehe itt mindenki hi rr ><
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
zzz
zzz
Igy lett most 2 szabad hely ide kéne vmi vmi jó class.
Ami most van : 2cleric,1merc,1pala,1sorc,1caba ehhez kéne 2 ütõs class
Én személy szerint theu+sorc v. theu+cabát szeretnék a 2 uccsó spotra de merc+reaver ami most FH-n van postolva.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Viszont valoban vannak gondok, megvan ugyan a 8 ember de ebbõl 5 jo ha bennvan, én nem tudom más 8 emberes guild hogy csinálja de nekünk nem megy.
Most probálkozunk összeszedni még pár embert fh-rol, reméljük sikerrel, ha nem, hát akkor feladom a daoc fg rvr-t asszem.
Játszotam én már albiba hibibe voltam is grp-okba , de egy igazán jo grpom soha sem volt még, ha ez nem jön össze akkor már sosem fog.
Roope,Csab,Nosfi,Én vagyunk minden nap a külföldiek néha nincsenek.
Egyszerûen amikor volna mindenki akkor meg cleric nincs meg össze-vissza változik a felállás mert pótolni kéne a hiányzó classokat de nem tudjuk kivel...
Szóval leginkább a clerichiány a szembetûnõ és igy el sem tudunk indulni sehova.
Csak toporgunk egy helyben azt egymást marjuk mert nem jutunk sehová nem tudunk kimenni rvr-re egy normális grp setuppal.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
zzz
Egyszerûen képtelenek vagyunk egy normális grp-t összeállitani,vagy hótláma vagy megbizhatatlan és kb heti 1 alkalommal bekukkant az illetõ szal megint FH-n toborzunk hátha akad vmi értelmes ember mert ez kész kabaré ami pry-n folyik<#dumcsi>#dumcsi>
zzz
Semmi értelmeset nem lehet csinálni ilyenkor.
Nagy okosok mert látják már van 5 albi a keep elõtt tesznek a egy kört és fantasztikus taktikai érzékkel oldalba kapják az 5 albot és mekkora überek;mert szokásos mezz és bainshee own semmi más...kaláka de nagyon
zzz
1, mi is random grpal megyünk
2, akkor ne játszanak, de jönni állandóan azzal a kifogással, mert hogy nem a real one játszik... hát most erre mit mondjak? kicsit ciki egy idõ után
3, Q_q
4, akkor is ott van a leechelt rr11es karakter ha real ha nem, talán az rr5-s embert kéne bevenni aki tud is játszani akor :>
ez nem neked szólt, csak a te témádba vág
zzz
anti hero
zzz
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
zzz
faj a fejem mint a diszno x[[[
anti hero
anti hero
(nemtudom jatszik e meg vagy easymodeban nyomja atm😊
anti hero
anti hero
lolz :d azt hittem ez sikerült már megcsinálni
zzz
tegnap néztem pár PE fightot igy stealthbõl, hááááát nagyon nooobok nem tom mi lett velük :<
zzz
pbuckot olyan szinten felhúztam hogy moc nukolt engem ahelyett hogy a petekel foglalkozott volna (harmadik fight 😄S)
zzz