43179
  • RocketyATwork
    jah hát a következő dolgokat miatt gondolkodom a setupon

cleric, cleric, sorc, paladin, theurg nálam alap, ha vkit nem értené miért leirhatom :)

szal marad 3 spot, normális dmg miatt 2 mercet kell legalább (det5-charge3,,, :))

és utsó spotra kell eldönteni hogy

pluszok: AEdisease (no cure grp dis) - nearsight (no cure ns) - +1 pet mert rr5-ös speckóval jó az - debuff LT sorcnak is - nem lesz omg body resist hibeknél sem 90%
    not najs: cloth armor, interruptok, dmg hol van hol nincs, paladin +3 caster :|

szal egy jó kis util caster de mivel nem chaint visel ezé gáz :P

reaver

pluszok: assist trainbe slam classic szerintem nagyon fog kelleni + guard, ranged interruptok, levi dmg, af debuff, rr5-determ5, box ellen kiváló, chain armor + schild
    not najs: levi nélkül dmg lószar szvsz, no charge, no spell utility azaz grp bukja a caba előnyeit egyértelműen, slamet merc is megtudja oldani ha kell

na kb ennyi :P
  • RocketyATwork
    eu
  • Botond #39779
    lesz euban classic szerver,vagy átmentek amcsiba?
  • Bhalage
    egy classic serveren azert durva a nearsight mert csak purgeolni lehet ;x szal vki vagy kivarja a 2percet vagy kozelebbb megy vagyis elegge -1emberrel lehet szamolni pl ranged dmgdealernel v ranged interuptnal v akar healernel =)
  • Bhalage
    ja vegul is MLek sincsenek.. hat nemtom ;o
  • Bhalage
    nem is olyan ecceru mi =)
    mondjuk nincs eleg spot es no friar ;<<

caba - annoying pet (bar nem ml9 szvsz nem olyan rossz ;x)

es ez milyen (;o) :

cleric cleric sorc pala 4*merc ;O
  • RocketyATwork
    cleric, cleric, paladin
    theurg, sorc
    merc, merc, reaver/caba (disease - nearsight cloth vs chain - slam - levi - interruptok)

ötlet? :) (classic)

• Rockety
    mers: classic is full toa style lesz :d stat wise...

pl.: mercenary mainhand / offhand

Magical Bonuses:

- ALL melee weapon skills: 4 pts
    - Strength: 12 pts
    - Quickness: 12 pts

Level Requirement
    Bonus to melee damage: 4%
    - Requirement: vs. all
    Bonus to style damage: 4%
    - Requirement: vs. all
    Bonus to Strength attribute bonus cap: 8

Primary Spell:
    Haste debuff (Single target combat proc) -15 second 15% Haste Debuff/Combat Speed slow

Secondary Spell:
    Precise Edge – Slash/crush/thrust resist debuff proc - 10% proc for 15 seconds

szal két fegyverből 8% melee dmg - style dmg - 16 str cap oO ráadásul debuffolod is magadnak... (zerk-svg ellen slash merc vicces lehet, 26% resistből lesz 6% :D) ezek után még 2 dark spire str capes item és str capelve :D
    Talán van 1-2 drop melee hastel de ha nincs is haste buff + quicknesst kikepeled (minden dark spire itemen 6os cap van szinte végig szal nem túl nehéz :p)

Nah kb ennyit notoa serveről
  • Bhalage
    hello

az a minstrel es bard tenyleg egy kibaszott vicc volt (moka szintten jatszottam mind2vel thidrankin) de 2 slotra 3cucc LOL idiota fasz aki kitalalta...

a lo hogy mukodik? ugy mint wowban hogy elokapod elrakod?
    van vmi korlatozas hol nem lehet hasznalni_?
  • Pari
    BTW
    Hi all.

Nah tegnap bekoszontott a DR hozzank...rohadt grafik update...eskuszom vagy 10 perc mig atlaggolok Cammy-n...(DF-et eselyunk nincs megnezni...Mids rules)Alb olyan underpopulated,hogy 3 naponta van freelvl,muhaha.Vettem occso lovat...huha...hat nem ajultam el...rohadt champions lvls...toa 2..nem mlxp van,hanem clxp...csak ez rvrbe,pvebe, es questekbol is ad,szal nem kell pocba koltozkodni kotelezo jelleggel. subclassbol egyelore egy tunik igeretesnek, az acolyte meleee resistes temaja,a tobbi eleg gimpnek laccik(igaz meg nem lattam egyiket se). Viszont jo hir nekem,hogy a champ weaponsba a minik kapnak harp-t igy kivalthato classic szervereseknek is a gitar,drum,furulya szopas...
  • Pari
    encumbred
  • Marchus
    + kurvára ugyanúgy néz ki a slash flex és crush flex
  • Marchus
    wazzeg, köcsög midik/hibik milyen jó champ wepet kapnak, és reaverek szemét kiszúrjk 75% -os end healel, vagy 15% haste debuffal (ami kurvajó, nagy class ability reavernek -p)...
  • Tafaya
    Van valami registry cucc amit állítani kell, őszintén szólva nemtom mi, de FH-n írtak róla, a Technical rovatot nézd meg.
  • Bhalage
    nem tudja tartani az iramot mert kicsik a labai ;<<< szoval megoldas 1: mp csizma kell neki, sajat karidra csak 99%ost tegyel. igy 1%kl nagyobb lesz a spdje. meg amit taf is mondott a maga kis newbie stilusaban, hogy alaposan szúrd rá a bbt, tehat nem egyszer hanem 2szer vagy tobbszor nyomd meg a /stick parancsot. sot /stick elott egy /face-t is nyomjal, es akkor mindig arra fog nezni a bb amerre a karid szal mgjobb lesz a spdje (nem kalandozik el masfele)
    ezeket probald meg
    de komolyra forditva a szot sztem mindenkepp kell egy (failsafe) spdhack a bb-nek (biztos ami tuti) es akkor talan lepest fog tartani mindig
  • Mersain
    Egyebb otlet?
  • Tafaya
    nem szúrtad rá eléggé
  • Mersain
    Tudja valaki bb-m miert esik le stickrol allandoan? Mit kell allitani hogy jo legyen?
  • Rockety
    nem tudom, mi ketten voltunk :) és a többiek mezzben álltak vagy meghaltak

legalább is én 2 fightból ennyit láttam ><
  • Csabee
    vagy az drood volt? :D
  • Csabee
    de nem az volt a vicces hanem hogy a warden nem tudott leütni 1%on :D
  • Csabee
    nem, volt még 2 hibi a másik oldaon is.
  • Rockety
    2 vs 5 ><
  • Csabee
    na ez vicces volt dorins ^^
    (globus)
  • Rockety
    én éppen mersainal cseteltem azt mondat közepén járok, mondom biztos lag shadow :)
  • AngeLujo
    Rock tegnap nem alapszinten nem vettelek észre, annyira lettem figyelmes hogy valami kék nevű izé meg egy csomó brittleguard elment mellettem, utánanézek, na mondom egy elf, már majdnem utánadrohantam charge-al :) Mondjuk a kis cosantoir lurit le kellett volna vágni aki később jött, alig lett meg 7l3 így is ^^
  • Tafaya
    Majd előkaparom a shotot, van egy magyar hunter, a pet-jét Vadálat-nak hívták, röhögőgörcsöt kaptam amikor megláttam :)
  • Botond #39754
    ezrével inkább :-D Lófaszjózsef a király,meg Trüküsbélabá :-D
  • Tafaya
    Megnézed a magyar neveket százával fogsz bénábbakat találni :D
  • AngeLujo
    picsába lejárt a VIP-em :<
  • AngeLujo
    meg nekik van metró, múltkor kipróbáltam a mage-el, berohantam ironforgeba, felültem a metróra és átmentem vele stormwindbe :) sokkal hangulatosabb mint a zeppelin... :<
  • Botond #39750
    a thread olyan,mint a daoc:

érdeklődés hiányában haldoklik :-o
  • Rockety
    kellett bumpolni a threadet :<
  • Botond #39748
    az éjféli sztori :-o
  • Rockety
    ding rr7 m8s!
  • Bhalage
    winters, mint nev... egyszeruen sztem vhogy tok nem odaillo..
    no offence tho :p
  • Tafaya
    Nem, lenyúlták a nevet még annak idején :)
  • Botond #39744
    Hajó,pont olyan ami Booty Bay és Ratchet között megy.Az meg lehet,hogy ally OP,de hogy horda az easymode,az tuti. :-P
  • Bhalage
    szvsz az nem tafi

azon gondolkodtam a minap, mivel soha nem jatszottam allyt (tul underpowered), hogy az allyk mivel kozlekednek ala horde zeppelin?
  • Botond #39742
    Winters nevű sámán Bloodscalpon a tiéd?^.^