Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
Ugye semmi extra nincs benne hogy mittóm én csak kétnaponta jásszhatok vagy most nem engedi betölteni a karakterem vagy 100000000000000...ft kell fizetni<#wow1>#wow1>
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
emlekszel dori? =)
az elejen kibaszottul megszivattak minket nm nagoyn volt rajtuk fogas utana meg vegul is fg vs fgben a free rp grp kategoriaba tartoztak.
aztan vegul is ok nem az fg vs fg hivei voltak(lettek) hanem a cg vs fg -e
=))
xE
anti hero
a rosz az volt amikor vesztettük xD
anti hero
zzz
szupör
anti hero
tafnak a firewizit azért hoztam fel mert úgy éreztem hogy azt sugalja a chanter mekkora 1 gombos kari, hát imo a wizi "1 gombosabb" (így szépen magyarul 😛). amúgy tényleg a legdurvább dmg dealer imo, fõleg ha van body sorc a groupba (ja volt ^^)
ja és sose írtam hogy sose haltunk meg senkitõl, azt írtam hogy nem nagyon haltunk. itt voltak olyan esték hogy 4-5 óra alatt 100k+ jött egy so-called low pop serveren.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
hát persze ^^
anti hero
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
: )
anti hero
ennyit a wizardrol..
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
vs
2 erõs bolt, 350-450 között ártó dd, ae_dd (húhú), lowbie pb v. gtae
moc3-lt se éppen nevezhetõ elhanyagolható dolognak
caba egy jó critel annyit árt mint a fire wiz boltja lol (bodyrot hits you for 762 dmg, nem tudom hogy csinálta de ennyit ártott 😛)
szal caba > wizi fõleg magas rr-n tbh.
stun, debuff-dd, pbae, pet
mondjuk 2 bolt - ddnél még ez is jobb 😛
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
imo meg a chanter 100szor jobb egy grpban mint egy firewizi :#
imo imo
anti hero
bazmeg
anti hero
Tegyük hozzá ez azért nem a legjobb magyar csapat volt.
Gera, Huszti, Szabics szerintem hiányzott és ahogy kezdtük a meccset amilyen felállásban majdnem hogy csak védõ játékosunk volt.
on
😊
Amióta rugtam az ellen félnek egy gólt kb 3 ban onnantól ........<#boxer>#boxer>
Tegnap szörnyû volt a mecs nem telt bele 2 perc és gól hejzet....
a +percben lekapcsoltam a tévét bekapcsoltam a gépet és a foci alatt egy k***jót camelotosztam😊
nekem egy meccset vegignezni kb hasonlo fizikai fajdalmat okoz, mint amikor tegnap az albokat neztem oriens bridgenel...
egyszeruen idegileg teljesen kikeszit hogy nem birunk nyerni...
: )
ps: ettol a mediahypetol meg a faszom ki van ..
anti hero
zzz
de ettõl függetlenül jo volt és kurva vicces beszolásokat lehetett hallani 😄
a 2. real 11es után pl minden egyes reál labdaérintésre a 16os elõtt azt kiabáltuk hogy 11es 😄
Ez a Sanyi meg.. lõhetett volna golt 😄
A gond az volt hogy mi sokbol egyet se mezõnyben, a real meg a kevesebb helyzetébõl 2t berugott...
namind1 azért jo volt látni õket M.O-n 😊