Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vicces srac vagy !

anti hero

Csütörtökön megkapjuk a Cata-t ...
Ugye semmi extra nincs benne hogy mittóm én csak kétnaponta jásszhatok vagy most nem engedi betölteni a karakterem vagy 100000000000000...ft kell fizetni<#wow1>
Uberlama
irni kell nekik aszem supportnak és ugy talán, vagy a subscribe oldalon az adatoknál, elvileg az küld egy levelet egy aktiválo linkel és akkor uj cimre megy onnan. gyakorlatilag ezt 3x probáltam és nem müködött

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Hol lehet regisztracios emailt valtoztatni? :o Hogy mas helyre kapd a GOA emaileket.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

egyebkent dori biztos emlekszik arra az idore (emlekszel dori?:p) mikor mar kulon utakat jartunk es o ment a celerityvel en meg a bc grppal es egyutt zergeltunk (erre lehet hogy nememlekszik😛) na azidotaj volt divat ez a un. debuff grp Isti es tarsai ilyen 6caster 2 cleric grpok voltak.

emlekszel dori? =)

az elejen kibaszottul megszivattak minket nm nagoyn volt rajtuk fogas utana meg vegul is fg vs fgben a free rp grp kategoriaba tartoztak.
aztan vegul is ok nem az fg vs fg hivei voltak(lettek) hanem a cg vs fg -e
=))

xE

anti hero

Uberlama
ebbe a grpba az volt a jo hogy ha nem vesztettük a mez csatát akkor nem volt esélye enemynek.
a rosz az volt amikor vesztettük xD

Uberlama
az is volt a grp ugyhogy qq :p akkoriba volt a 2 sorc 2 cleric 1 reaver és 3 másik caster grp 😊 ált 1-2 wizi meg caba

<#smile>

anti hero

jah de épész ember egy cabát venne be ami dmgbe ugyan ott van ahol a wiwi de ezen felül még utilja is van 😄

zzz

<#wave><#vigyor2>

szupör

anti hero

AngeLujo
én csak azt mondom hogy errõl az idõszakról halvány gõzöd nem lehet mert nem játszottál prydwenen, én meg elég aktívan clericeztem (btw még az a szar minõségû movie is akkor készült) szal emléxem dolgokra. akik kemények voltak az a maelstrom volt, az õ top setupjukat talán 1x ha levertük, de az a setup ritkán volt kint.
tafnak a firewizit azért hoztam fel mert úgy éreztem hogy azt sugalja a chanter mekkora 1 gombos kari, hát imo a wizi "1 gombosabb" (így szépen magyarul 😛). amúgy tényleg a legdurvább dmg dealer imo, fõleg ha van body sorc a groupba (ja volt ^^)
ja és sose írtam hogy sose haltunk meg senkitõl, azt írtam hogy nem nagyon haltunk. itt voltak olyan esték hogy 4-5 óra alatt 100k+ jött egy so-called low pop serveren.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

sehol

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

persze persze a firewizi a legfotmabb kari es minden alb grpba kell 1 az aod grp meg soha nem halt meg senkitol
hát persze ^^

anti hero

AngeLujo
melyik is? mer aod group nem nagyon halt abba az idõbe amirõl übi beszél ^^ (és igen akkor te még sehol nem voltál albiba 😛)

kapsz egy bonedancert a nyakadba maris nem olyan SZÉP az élet mi?:p

anti hero

sok mindenre van idõ ha debuff nuker elkezdi lõni a 1300-1600 hp-s castert, jó az a baseline stun de amennyi köcsög interrupt van a gameban atm már annyira nem durva

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

egyebkent jo de sztem nem az igazi
: )

anti hero

igen aztan meg utana kihalt az alb grp ^^
ennyit a wizardrol..

anti hero

Tafaya
Hja, de baseline stun utan szint 0% esély marad, míg mezz vagy root után azért több. stun után pl. minivel villámgyors purge + instastun kell, de ha 1500 körülrõl kapom a stunt akkor kenhetem a hajamra.

jah, de ez majdnem mindegyik dmg_dealer kariról elmondható 😮

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Jah mom3al volt 609es capem, szal gondolom mom4-5el 620-630ra tolodik a 179 delve (bainshee 223as delve dd a vicces mom5el 😄

Uberlama
hát ja, mondjuk 762 nem vészes, én mind sorcal ártok 700-720at jobb crittel 😊 Onigirinek volt 621 a capje ofbe, szal wp4el voltak 900as ddi itt ott ^^

rr10 wizardot próbáltam ki, valóban heat resist nélküli embere szép dmg volt... boltok valóban durvábbak de kb ennyi :|

ae_disease (oké lowbie és rr6 környékén érdemes tri specelni de akkor is van), debuff lt, nearsight, pet, saracen dex
vs
2 erõs bolt, 350-450 között ártó dd, ae_dd (húhú), lowbie pb v. gtae

moc3-lt se éppen nevezhetõ elhanyagolható dolognak

caba egy jó critel annyit árt mint a fire wiz boltja lol (bodyrot hits you for 762 dmg, nem tudom hogy csinálta de ennyit ártott 😛)

szal caba > wizi fõleg magas rr-n tbh.

Uberlama
ez igaz , viszont caba se éppen tul erõs low rren, manárol nem beszélve mivel baseline lt igencsak sok mana mig wizi spec nuke ugye lényegesen kevesebb, ok tudom ott a pet viszont akkor -1 interrupt, pedig caba pet nagyon jo rögtön ml9 templar után a listába ^^

Hangianix
Caba alacsonyabb RR-en is hasznalhato, wizinel nem art par RR alad imo. 😊

Uberlama
btw, nem játszik vki Dungeon siege 2 vel ? :o random idõközönként rebootol a gép tõle vaze >.< semmi más nem csinálja ezt és picit idegesítõ, legujabb dx van fent, vid driverre nem esküszöm hogy legujabb de nem tul régi. na még ezt megprobálom bár nem hiszem. :<

Tafaya
Na ennyit az op 3 bolt wizirõl 😄

Uberlama
ps ha még stev idõbe debuffolt nekik akkor meg.... ^^

Uberlama
wizi ha jol meg van csinálva kiszed egy castert fél sec alatt az enemytõl, 3 bolt meg egy dd max azt jonapot, ofc instával lehet menteni de van hogy a 2 bolt critel akkor még azzal se max di. OFbe volt a moka, enemy grp jön (alaron vagy eroda vagy pethiel állando tag volt akkoriba) egy caster meghal tölük és kezdõdik a csata 😊

Uberlama
van rootja is :< meg öööö aedd! meg ööö dmg add!! xD

mondjuk nem értem caba helyett miért rollolnak az emberek wizardot, csak 4-5x jobb a cabalist 😛

eldhez képest chanternek nincs utilja

stun, debuff-dd, pbae, pet

mondjuk 2 bolt - ddnél még ez is jobb 😛

sry, rosszul fogalmazta, a fire wizzi inkább group kari mint solo mert csak nyersen van dmg-je -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Csabee
chanter jobb grp-ban szerintem is, sokkal több util 😛

mondjuk azt mondod imo, ok 😊
imo meg a chanter 100szor jobb egy grpban mint egy firewizi :#
imo imo

anti hero

grpban firewizi jobb?????
bazmeg

anti hero

attól függ, solora télleg chanter mert firewizzi eléggé szar ahhoz. Groupban viszont firewizzi jobb imo, csak eléggé egy unalmas kari szerintem -(

Tafaya
ja csak qc stun utan az ellen mar sokat nem mozog, meg purge után sem 😊 Wizi meg az egyetlen list caster class aminek nincs instája, szóval nem egy kategória. Nem rossz, de azért a chanter >>>>>>>>>>> wizi 😊 imo ofcoz 😊

Hangianix
Szabics mutve menni nem tud, Huszti eleg falabu az utobbi idoben, Gera valoban hianyzott. 😊

Csabee
off
Tegyük hozzá ez azért nem a legjobb magyar csapat volt.
Gera, Huszti, Szabics szerintem hiányzott és ahogy kezdtük a meccset amilyen felállásban majdnem hogy csak védõ játékosunk volt.
on
😊

Házzá teszem a lányok nem is szeretik a focit...Spec és benn az iskolában durva játékos ként szerepelek a fiúk körében...hehe<#vigyor5>
Amióta rugtam az ellen félnek egy gólt kb 3 ban onnantól ........<#boxer>
Én csaK a Magyarok bénázását szoktam nézni...
Tegnap szörnyû volt a mecs nem telt bele 2 perc és gól hejzet....
a +percben lekapcsoltam a tévét bekapcsoltam a gépet és a foci alatt egy k***jót camelotosztam😊
Hangianix
Egy masik casteren igen.

AngeLujo
most nem azért de egy firewiz az meg 20 secenként elzavar 3 boltot amúgy meg 1 gombot nyomogat 😛 (és debuff nélkül 1.5x ekkorát árt 😄)

Hangianix
Tegyuk hozza, hogy a Real elegge felvallrol vette a merkozest, ha legalabb annyit kiad magabol, mint a MU a Debrecen ellen, akkor kaptunk volna egy 6-ost es fele ennyi helyzetunk se lett volna. Ha Baranyos, Kerekes es Torghelle jobban koncentral, akkor megnyerhettuk volna a galameccset azert.

Tafaya
"stun debuff dd" legalább olyan skilles mint a scout "slam crit rapid shot" 😊 Bár ha a slamet purgálják akkor iszkiri van 😊

en egyaltalan nem birom a magyar focit es nem birok megnezni egy meccset sem. focirajongo rokonok pl ezt sehova sem tudjak tenni, hogy nem tudok egy meccse vegeredmenyt etc, de mondom nem nezem.
nekem egy meccset vegignezni kb hasonlo fizikai fajdalmat okoz, mint amikor tegnap az albokat neztem oriens bridgenel...
egyszeruen idegileg teljesen kikeszit hogy nem birunk nyerni...
: )

ps: ettol a mediahypetol meg a faszom ki van ..

anti hero

hja én már ahoz hozzá edzõttem hogy gólt nem rúgunk, szal az hogy vmi nem megy be már lassan kezd hidegen hagyni 😄 most már csak az kezd el idegesiteni ha kapuig nem jutunk el, de most nagyon jól játszottak a .hu-k és szarul a realosok 😄

zzz

Csabee
mi kinn voltunk de csak az volt a baj hogy állohelyen és elég messze ^^
de ettõl függetlenül jo volt és kurva vicces beszolásokat lehetett hallani 😄
a 2. real 11es után pl minden egyes reál labdaérintésre a 16os elõtt azt kiabáltuk hogy 11es 😄
Ez a Sanyi meg.. lõhetett volna golt 😄
A gond az volt hogy mi sokbol egyet se mezõnyben, a real meg a kevesebb helyzetébõl 2t berugott...
namind1 azért jo volt látni õket M.O-n 😊