43179
  • D3t0nat0r
    Rock: Hát nemtom, megnéztem a camelot.ini.hu-n a többi realm fajait, és nagyon nem jönnek be :(

Hányas szinten vagy? Már tudsz RvsRezni?
  • I.C.ram
    100% igazad van :) de mar megvetted vagy hogy jatszol?
  • Hangianix
    Javitas :-)
    Az egyik szferamban 3 spell van nem 5 es igy ertelemszeruen 5. nem 6. ;-)
  • Hangianix
    Lenne egy par kifogasom/unk a jatekkal szemben (annak ellenere, hogy majdnem eleri az EQ szintet).
    1. Nincs az EQ-val ellentetben connection state jelzo. Igy Amorce ment tovabb a szornyek fele es
    ... meglepodve lattam, hogy miutan kilepett (kidobta a szerver), vidaman elcastolt 1-2 spellt
    majd meghalt.
    2. Aki jatszott RS-l, vagy ismeri az EQ-t, az tudja, hogy a non-combat skillek sokkal jobban
    vannak kitalalva, itt mondhatni a 0-val egyenloek. Sot, az RS ezen a teren jobb, mint az EQ.
    3. Az ilyen jatekok tobbnyire hentelesre vannak kitalalva (csapatban vagy egyedul mindegy) es
    a non-combat skillek "hianyaban" nincs is mas kikapcsolodasi mod. Hmmm, a /dance-t nem tekintem
    annak. ;-) A questek irto primitivek (legalabbis amiket eddig lattam) - vidd el, hozd el, old meg.
    Van azert bonyolultabb is, old meg, majd vidd el es cserebe hozd el. :-)
    4. A spellek elkepesztoen egysikuak. Van 5 szferam, es mindegyikben 2 spell. Na jo, az egyikben
    5. Es ezeknek az egyre durvabb valtozatat kapom meg. (Ugyanazzal az ikonnal jelezve). Gondolom
    a grafikusok dupla fizetest kertek volna, ha olyan jelolessel kellett volna ellatni ezeket, mint
    a BG-ben mondjuk a Monster Summoning spelleket.
    6. Egyes velemenyekkel ellentetben szerintem a penz mennyiseget jol eltalaltak, senki se fog 2
    honap utan a legdragabb cuccokban szaladgalni, de miert ad ugyanannyi penzt egy talalt baltaert
    a mereg arus, mint a nyilvesszo, vagy szekerce arus???

Tudom, ezt inkabb a fejlesztoknek kellett volna kuldeni, de mostanaban (?) lusta vagyok es hatha
    olvasott valaki ezekre valaszt a hivatalso oldalon. :-)
  • I.C.ram
    ti mar megvettetek es nyomjatok???
  • Hangianix
    En is briton theurgist lettem, de direkt nem a tapra mentem. Messze a saracen a legszimpatikusabb karakter ;), sajna csak az Infilxy -om(sose tudom a nevet ;-) ) lehetett az.
  • Bith
    Szerintem sem maradnak, pedig jó poén lenne :).
    Bár, ha belegondolok, akkor végülis mivel tudtam, hoyg cask rövidke teszt lesz ez, emiatt nem igazán tököltem a karakter generálásnál a stat pontok leosztásával. Sőt igazándiból a karakter kiválasztásánál is csak külsőre mentem :) (mivel mage-nak mondjuk nem a saracen a legjobb, hanem az avalonian...meg ilyenek).
  • Hangianix
    Nem artana tudni, hogy marad-e a regi karakter (szerintem nem), bar ha megveszem legalabb ennyivel kedveskedhetnenek...
    Amorce es en kb. 70%, hogy jovunk. Kar, hogy most csak 2-n vagyunk magyarok a Prywdenen. Kenytelenek vagyok nemetekkel jatszani, nincs veluk semmi baj, csak a focihoz nem ertenek. ;-) A strategiai erzekrol ne is beszeljunk. ;-) Rommel forog a sirjaban. ;)
  • Bith
    Igen van:
    http://web.interware.hu/hyder/camelot/down/fix.zip
  • Lacc
    De remélem legalább törlik az összes karaktert ha vége a tesztnek!
  • Bith
    "New official release date for English version : February 15th, 2002

Due to unexpected problems in the distribution of Dark Age of Camelot in the United Kingdom, Wanadoo Edition (Publisher of the European Version of DAoC) decided to postpone the release of the English version to February 15th, 2002.

- EB will receive the boxes February 8th and will have them dispatched in their 300 stores for the release on February 15th, 2002.
    - Amazon.co.uk and other online stores will have the game a couple days before February 15th.

We will keep the beta test going for the remaining two weeks. The two servers dedicated to the English version will still be Prydwen and Excalibur."

Hehhe, királyság :).
    Akkor csak meg lesz a-as tailoring :). Már kb. 330
  • steveh
    Én.De ki vagyok én?:))Hát én......
  • Atomy
    A béta még megy február 15-ig
  • Lacc
    Én is
  • Atomy
    Én
  • D3t0nat0r
    Szörpbeszállító :))))
  • Rincewind
    A hivatalos dátumon még nem változtatott a sony, tehát még idén ősszel. De egyes netes fórumokon azt rebesgetik, hogy csak 2003-ra lesz belőle játszható game :(
    Mindenesetre nem olyan túl sokára eljön az az időszak, mikor majd elkezdenek ömleni az anyagok róla és akkor okosabb lesz mindeki. Meg ugye Bétatesztet is igérnek... :))
  • D3t0nat0r
    Ja rock, ad át Badnek, hogy ma technikai okok miatt nem tudtam játszani :(
  • D3t0nat0r
    Inkább mint hogy úgy járjak a gémmel mint Freak a Mohával :P
  • Lacc
    Ejnye ejnye kételkedünk az SWG-ben? :))))
  • Rincewind
    Bölcs hozzáállás és megfontolandó! Nem sokan vannak, akik nálam jobban várják azt a gamét, de még in is azt mondom, hogy kipróbálom, mielőtt tízezreket ölnék bele... :/
  • Rincewind
    Ja, elég durva lesz majd, mikor árut szállítasz egy másik bolygóra a hajón, amire fél évig gyűjtöggetél, miközben kalózok vannak a nyomodban, akik mellesleg szintén játékosok! Majd feltűnik a távolban egy ék alakú hajótest és már hallod is, ahogy a TIE vadászok elhúznak a hajód orra előtt :))
  • D3t0nat0r
    Hát elég nagy áttörés lesz. Főleg ha kiadják hozzá a Space kiegészítést is! (Kb fél évvel a játék után fog jönni)
  • Rincewind
    Ha csak a felét megtartják a készítők annak, amit ígértek, akkor már felesleges az a ''valószínűleg
    ''! :))
  • D3t0nat0r
    A képhez tartozó szöveg:

"1) Three new zones will be added to the game. These zones are not simply large tracts of land with little or no underlying theme but rather tightly organized and constructed "Epic Zones". We have never had zones like these before and we expect that the community will enjoy them immensely. Each Realm will get an EZ with new encounters and, of course, Epic Monsters to go with them. Each EZ has a cohesive story and setting. All encounters in these zones are related to one another in theme. You work your way through these zones like you would a dungeon, finding lower-level monsters on the outside, and much, much higher ones as you work your way in.

2) The EZs are constructed so that a wide range of players (levels 30-50) can enjoy them but please, don't get too close to the scaly things unless you are ready to get a tad singed. :) More EZs will be coming down the road.

3) Epic Encounters will be added to certain parts of the world. This is in addition to the EZs."
  • I.C.ram
    nem csak beataznek vele hanem meg is vennem :)
  • D3t0nat0r
  • Atomy

• I.C.ram
    ehh na vege a kaki-tesztnek nem sokara :)) hehe es nem ajanlom senkinek sem ezt a kakit mert uncsi volt nagyon ja es SWG galaxies ezerszer kullabb lesz .)
  • Lacc
    Szép piros X-ek...
  • Jockey
    A pók..
  • Jockey
    Izelítő, ugyis vége a tesztnek, meg én is próbákozom a linkeléssel..:)
    Némi elkerülendő esemény

csúnya pókinca..:)

triviális..

• Jockey
    Izelítő, ugyis vége a tesztnek, meg én is próbákozom a linkeléssel..:)
    Némi elkerülendő esemény
    < img src="http://kep.tar.hu/khurrak/images/pic665591.jpg" >

csúnya pókinca..:)
    < img src="http://kep.tar.hu/khurrak/images/pic666074.jpg
    " >

triviális..

< img src="http://kep.tar.hu/khurrak/images/pic666075.jpg" >

• Atomy
    Ja, és először fel kell töltened valahová, a saját winchestered-ről nem jó.
    Én a képtárra szoktam, szerintem az a legegyszerűbb. http://kep.tar.hu/
  • Atomy
    A <> jelek mellé ne tegyél szóközt.
  • Lacc
    nemmondommeg
  • D3t0nat0r
    Ezer köszönet!
  • Hyder
    nos, vagy a karid lapjáról tudod átrakni a képét az actionnak (ráklikk, áthúz és klikk) vagy ha más szeretnél, pl a tánvolást, akkor azt így:

/macro TANC /dance - ezekután megjelenik az ikon és rakhatod be
  • Hyder
    Krane, mint mondtam ez az ÉN bizniszem...

csak azért mondtam el ki hozza be, mert barátom vagy...
  • D3t0nat0r
    Ki milyen névvel nyomul egyébként? Én 'Deton' néven játszok. jelenleg a kezdőhely (Humberton, Ludlow) környékén garázdálkodom :)

Lenne egy kérdésem: Hogy lehet a bal felső menübe bebindelni eksönöket? Mert itt beszúrt képeken látom, hogy lehet emotionsokat, meg varázslatokat bebindelni oda.

Jockey: [img src="link"] Csak annyi, hogy [] helyett <> kacsacsőrt használsz.
    A linj helyére a kép pontos címét kell megadnod http:// vel.

Tehát pl. ha be akarom linkelni a te NameLogodat, akkor az így nézne ki:

[img src="http://www.supergamez.hu/kep/nicklogok/9789186071000990421.jpg"]

Csak kacsacsőrökkel az elején és végén.

Végeredmény: