43179
  • Jockey
    hanyas szintől kukkanthatsz megy egy ilyen csatát?
    megnézném én is szivesen, de gondolom van valami követelménye a dolgonak..
    ja és a kép belinkelés parancsát továbbra is várom..:)
  • Hyder
    hali

oksa...most énsem voltam...este meg GyakWar van CSben, tehát csak utána leszek...

amúgy az oldalon most épp a SKilleket végzem, meg a Questeket...
  • D3t0nat0r

De kár hogy nem csináltam screenshotot...
    Ketten gyakjuk a békát, erre a goblin sereg elhúz a hátad mögött. Te megfordulsz, és csak ámulsz, le se sz@rod hogy a béka öl téged :))
    A faluban aztán rohadt nagy káoszt okoztak, sok újratermőt legyaktak (köztük engem is :)
    Még szerencse hogy nem tudták ki idegesítette fel a goblinokat Asszem máglyán égettek volna el a Camelot guardok :D
  • D3t0nat0r
    Na úgy néz ki IRC-n már küldik nekem a hiányzó cuccost :)
  • D3t0nat0r
    a 160 260 akart lenni :)
  • D3t0nat0r
    Emberek! Segítség kéne!
    Lejött a zip de CRC erroros. Összesen 4 file volt hibás benne. Semmi kedvem még1x leszenvedni a 160 megás filet :( Összeírtam a hiányzó fileokat, ha valaki elküldené őket emailben nekem nagyon megköszönném!

Camelot\Zones\Dnifs\minehall11.npk
    Camelot\Zones\Nifs\H_Elfdale.npk
    Camelot\Zones\Nifs\tree2.tga
    Camelot\Zones\Zone103\Tex103.mpk

SG chaten fent vagyok...
  • Rincewind
    >>>Hyder

Nem volt túl sok időm az elmúlt neapokban, de holnap vagy holnapután igyekszem elküldeni az elkészült térképet.
  • Atomy
    De
  • Lacc
    Nem mert már nemsokára vége a tesztnek.
  • D3t0nat0r
    Szerintetek érdemes letöltenem(a bétát)? Cel433 64Mega ram Gef2...
  • I.C.ram
    mikor van vege a betanak?
  • I.C.ram
    hogyan lehetne megoldani?
  • I.C.ram
    odadod a clericed?
  • Lacc
    Nem az az álmom hogy egész hajnalban farkasokat irtsak
  • Lacc
    IC ha kell a manusom szóljál mert lvl 10-es cleric vagyok és nekem már nem kell.
  • I.C.ram
    ok thx ja es ez a tailor mit jelent? mit lehet ezzel varrogatni? mert lattam egy tailort (npc) es semmit nem lehetett vele dumalni.. :(( ha lehet varrogatni vele akkor akinek magas a tailoringje az szoljon mar mert kene diszites a palastomra :)) ja es en egy albionbeli cleric vagyok 6. szinten a groupokban mar eegsz jol kiismerem magam hogyha gyigyitani kell vagy aurakat gyartani! ha kell egy cleric nektek csak szoljatok! ja es krane vegyel mar be a klanba :))
  • Lacc
    Ők minden nap játszanak de én felhagyok vele mert rohadt unalmas lett az egész már csapatban is. Mész oszt hent én ebből nem kérek.
  • I.C.ram
    irjatok le pls a csak excaliburon jatszok listajat! karakternevvel!! multkori listat valamiert nem tudom megnezni
  • [SaintS]Hicks
    rendben...átadom

más: megvannak a skillek akit esetleg érdekel (az oldalon)
  • [SaintS]Hicks
    majd a questeket küldöm is
  • [SaintS]Hicks
    na hi all

nos..úgy döntöttem a Skilleket újra felviszem, de nem vacakolok a fordítással...elég érthető angolul is

és pakolom fel a Questeket is, de azt már igyekszem fordítani, csak "egyedül" kicsit nehézkes :(
  • Atomy
    Hű bazzeg, eddig azt hittem hogy tele vagyok pénzzel, de lehet hogy mégsem
  • [SaintS]Hicks
    ami sokat segíthet..

nagyon sok térképet raktam fel...most kezdtem a skill fordítást, és rakom fel lassan a questeket is
  • [SaintS]Hicks
    camelot.ini.hu

most nyílt csak, főleg az információra igyekszem nem a designre...de remélem az sem rossz
  • [SaintS]Hicks
    hali

ezek mind fent vannak a magyar oldalon is ha érdekel
  • I.C.ram
    leirna nekem valaki hogy a cleric es a masik alclassa az acoytnak mit tud?
  • I.C.ram
    hibernia csak lyonesse sajna :((
  • I.C.ram
    mindig megy a jatek! csak valami gaz van a jatekoddal
  • Bith
    Egyébként szerintem az eredeti játékhoz járni fog térkép is. Bár én most nyomtatom magamnak :), mert örökké eltévedek :)). Hogy ez eddig miért nem jutott az eszembe???
  • Bith
    Így van, 20. leveltől lehet emblémázni, DE akkor is lehet, ha eléred a 400-as Tailoring-et.
  • I.C.ram
    nem ugy lesz hogy a kliens programot le is lehet majd szedni a netrol?
  • magus
    esetleg egy honapra a fullt bug nélkül kiprobalnam, csak ne kene fizetni magáért a programért:(
  • I.C.ram
    hogyan leohetek be a klanotokba? mert lehet hogy akkor elofizetek en is ha lesznek egy-paran magyarok! :))
  • [SaintS]Hicks
    esetleg, hogy a főgenyák hol vannak...
  • Rincewind
    Kurva élet!
    Akarok indítani egy Midgard karaktert, mert nagyon kíváncsi vagyok arra a Realmra, de a szerver képernyőnél kifagy :(
    Hogyan lehet orvosolni ezt a problémát???
  • Rincewind
    Na ne má... :)
    Ez még csak teszt!!! Mond nyugodtan, mi kell még rá és megcsinálom.
  • [SaintS]Hicks
    WOW...

ez kira Rince...

nekem tetszik...

küld el, és kiteszem
  • Rincewind
    Ne má! Nem ártott ő senkinek! :D
    Inkább azt a buzi elfet nyírd ki, aki tegnap lenyilazott Hiberniában, mikor mentem I.C.ram-ot meglátogatni! :))))
  • Rincewind
    >>>Hyder

Itt a térkép egyik teszt(!) verziója! Véleményezd, mi nem tetszik rajta, mit szeretnél még rá és akkor megváltoztatom olyanra, hogy jó legyen!

• Bith
    Meglássuk, ha lesz jó melóm addigra, akkor jövök én is :).

Bithy Sexy(gondolkodtam még a Busty-n :))/Sorceress lvl10/Tailor lvl kb.180/Dark Angels guild

Amúgy jó poén ez a tailoring is, csak ellentétben a Runescape-pel itt tiszta ráfizetés, ha kereskedőnek adod el a cuccot, amit legyártassz. Csak taszkokkal lehet vele keresni, de ahhoz meg kicsit mászkálni kell, szerencsére csak Cameloton belül.