43179
-
#535 hanyas szintől kukkanthatsz megy egy ilyen csatát?
megnézném én is szivesen, de gondolom van valami követelménye a dolgonak..
ja és a kép belinkelés parancsát továbbra is várom..:) -
#532 hali
oksa...most énsem voltam...este meg GyakWar van CSben, tehát csak utána leszek...
amúgy az oldalon most épp a SKilleket végzem, meg a Questeket... -
De kár hogy nem csináltam screenshotot...
Ketten gyakjuk a békát, erre a goblin sereg elhúz a hátad mögött. Te megfordulsz, és csak ámulsz, le se sz@rod hogy a béka öl téged :))
A faluban aztán rohadt nagy káoszt okoztak, sok újratermőt legyaktak (köztük engem is :)
Még szerencse hogy nem tudták ki idegesítette fel a goblinokat Asszem máglyán égettek volna el a Camelot guardok :D -
#527 Na úgy néz ki IRC-n már küldik nekem a hiányzó cuccost :) -
#526 a 160 260 akart lenni :) -
#525 Emberek! Segítség kéne!
Lejött a zip de CRC erroros. Összesen 4 file volt hibás benne. Semmi kedvem még1x leszenvedni a 160 megás filet :( Összeírtam a hiányzó fileokat, ha valaki elküldené őket emailben nekem nagyon megköszönném!
Camelot\Zones\Dnifs\minehall11.npk
Camelot\Zones\Nifs\H_Elfdale.npk
Camelot\Zones\Nifs\tree2.tga
Camelot\Zones\Zone103\Tex103.mpk
SG chaten fent vagyok... -
#524 >>>Hyder
Nem volt túl sok időm az elmúlt neapokban, de holnap vagy holnapután igyekszem elküldeni az elkészült térképet. -
Atomy #523 De -
#522 Nem mert már nemsokára vége a tesztnek. -
#521 Szerintetek érdemes letöltenem(a bétát)? Cel433 64Mega ram Gef2... -
#516 mikor van vege a betanak? -
#515 hogyan lehetne megoldani? -
#514 odadod a clericed? -
#513 Nem az az álmom hogy egész hajnalban farkasokat irtsak -
#511 IC ha kell a manusom szóljál mert lvl 10-es cleric vagyok és nekem már nem kell. -
#510 ok thx ja es ez a tailor mit jelent? mit lehet ezzel varrogatni? mert lattam egy tailort (npc) es semmit nem lehetett vele dumalni.. :(( ha lehet varrogatni vele akkor akinek magas a tailoringje az szoljon mar mert kene diszites a palastomra :)) ja es en egy albionbeli cleric vagyok 6. szinten a groupokban mar eegsz jol kiismerem magam hogyha gyigyitani kell vagy aurakat gyartani! ha kell egy cleric nektek csak szoljatok! ja es krane vegyel mar be a klanba :)) -
#508 Ők minden nap játszanak de én felhagyok vele mert rohadt unalmas lett az egész már csapatban is. Mész oszt hent én ebből nem kérek. -
#506 irjatok le pls a csak excaliburon jatszok listajat! karakternevvel!! multkori listat valamiert nem tudom megnezni -
#505 rendben...átadom
más: megvannak a skillek akit esetleg érdekel (az oldalon) -
#501 majd a questeket küldöm is -
#499 na hi all
nos..úgy döntöttem a Skilleket újra felviszem, de nem vacakolok a fordítással...elég érthető angolul is
és pakolom fel a Questeket is, de azt már igyekszem fordítani, csak "egyedül" kicsit nehézkes :( -
Atomy #498 Hű bazzeg, eddig azt hittem hogy tele vagyok pénzzel, de lehet hogy mégsem -
#495 ami sokat segíthet..
nagyon sok térképet raktam fel...most kezdtem a skill fordítást, és rakom fel lassan a questeket is -
#494 camelot.ini.hu
most nyílt csak, főleg az információra igyekszem nem a designre...de remélem az sem rossz -
#492 hali
ezek mind fent vannak a magyar oldalon is ha érdekel -
#488 leirna nekem valaki hogy a cleric es a masik alclassa az acoytnak mit tud? -
#487 hibernia csak lyonesse sajna :(( -
#485 mindig megy a jatek! csak valami gaz van a jatekoddal -
#483 Egyébként szerintem az eredeti játékhoz járni fog térkép is. Bár én most nyomtatom magamnak :), mert örökké eltévedek :)). Hogy ez eddig miért nem jutott az eszembe??? -
#482 Így van, 20. leveltől lehet emblémázni, DE akkor is lehet, ha eléred a 400-as Tailoring-et. -
#480 nem ugy lesz hogy a kliens programot le is lehet majd szedni a netrol? -
#479 esetleg egy honapra a fullt bug nélkül kiprobalnam, csak ne kene fizetni magáért a programért:( -
#476 hogyan leohetek be a klanotokba? mert lehet hogy akkor elofizetek en is ha lesznek egy-paran magyarok! :)) -
#475 esetleg, hogy a főgenyák hol vannak... -
#474 Kurva élet!
Akarok indítani egy Midgard karaktert, mert nagyon kíváncsi vagyok arra a Realmra, de a szerver képernyőnél kifagy :(
Hogyan lehet orvosolni ezt a problémát??? -
#472 Na ne má... :)
Ez még csak teszt!!! Mond nyugodtan, mi kell még rá és megcsinálom. -
#471 WOW...
ez kira Rince...
nekem tetszik...
küld el, és kiteszem -
#470 Ne má! Nem ártott ő senkinek! :D
Inkább azt a buzi elfet nyírd ki, aki tegnap lenyilazott Hiberniában, mikor mentem I.C.ram-ot meglátogatni! :)))) -
#469 >>>Hyder
Itt a térkép egyik teszt(!) verziója! Véleményezd, mi nem tetszik rajta, mit szeretnél még rá és akkor megváltoztatom olyanra, hogy jó legyen!
-
#467 Meglássuk, ha lesz jó melóm addigra, akkor jövök én is :).
Bithy Sexy(gondolkodtam még a Busty-n :))/Sorceress lvl10/Tailor lvl kb.180/Dark Angels guild
Amúgy jó poén ez a tailoring is, csak ellentétben a Runescape-pel itt tiszta ráfizetés, ha kereskedőnek adod el a cuccot, amit legyártassz. Csak taszkokkal lehet vele keresni, de ahhoz meg kicsit mászkálni kell, szerencsére csak Cameloton belül.