43179
-
warbar #691 nekem már három napja nincs hajam :)) -
warbar #689 Az hogy lehet hogy a német szerver elöfizetös még az angol nem ne mondja nekem senki hogy a németeknél lehet kapni a játékot az angoloknál pedig nem!? -
warbar #688 sziasztok! tudja valaki hogy hogy lehet elérni az avalon szervert hol kell rá elöfizetni és hogy hol lehetne beszerezni a játékot? -
#687 Használdd a Quick login-t vagy mit. Ahhol be kell írni a jelszót, ott ki lehet válsztani, hogy melyik szerver, melyik karakterét akarod instant behozni. -
#685 Nekem tökéletesen működik. Most próbálgatom a troll berserkerem képességeit. -
#683 Mert a többi már fizetős és bétával elérhetetlen. -
#680 ICram: Még 2 hétig megy. Febr 15 ig tart. -
#678 mar nem erdemes leszedned mert vege nem sokara tesztnek allitolag! -
#677 Valaki nyugtasson meg hogy tényleg törölni fogják a bétatesztes karaktereket. Ezt írták valahol? -
Gadonarok #669 Hi!!!
Basszus, lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem találom sehol a bétát.
Ti honnan töltöttétek le? -
#667 Én fel tudok menni, semmi baja. -
#664 Egyébként ajánlom mindenkinek, hogy a béta alatt talán róbáljon ki más realm-okat, fajokat, mivel olyan nagyon feltápolni amúgy sincs értelme egy elevel törlésre ítélt karaktert. -
#663 Ajánlanám a #652-es hozzászólást. -
steveh #661 Hát én nem tudom hogy tudok fel menni de nekem még mindig a tegnap esti szöveget adja és nem enged fel -
#660 Nos, én a tegnapi (mai) Excalibur leálláskor indítiottam egy troll karaktert a Prydwen szerveren :). És egész élvezetes, most egy sorci után, úgyhogy én kicsit ott leszek :).
Asszem Midgard a realm, ahol trollok lehetnek. -
#659 Ez a legtosszabb mikor lag miatt halsz meg -
#658 Ujabb meghalas volt, lag miatt. Mikozben kidobta a rendszer az egyik nemet csapattagot, a karaktere elkezdett futni elore (o eppen magara varazsolt amikor megszakadt, tehat a mozgast nem o inditotta el) es igy
egyenesen beszaladt egy undead taborba. Theurgist leven, kemeny 3s-ig birta a fogonosz ellen.
-
Atomy #657 Hát nekem még nem -
#656 Már rendesen műxik. -
#655 Engem se :( -
Atomy #654 Hát ez nem igaz. Már működik a server, vannak is fent rajta kb. 150-en, de engem nem enged fel még mindíg. -
#650 Na ez fasza, asszem kilottek aloluk a servert. Ugye nem csak en nemtok visszamenni? :) -
Atomy #649 www.daoc-europe.com
Itt látod a serverek állapotát. -
Gadonarok #648 Hi all!
Honnan lehet a bétát letölteni???
A link ami volt itt már nem működik. -
#646 Koszi a reagalast. Szerintem a non-combat skillek azert lennenek fontosak, mert talan megtornek egy kicsit a monotoniat. Persze azok is unalmasak egy ido mulva. De hat mindegyik ilyen. -
warbar #645 az összes?avalon is? -
Atomy #644 Már megint megy. -
Atomy #643 Eddig működött az Excalibur, de most lekapcsolták. -
#641 Nálam nem. Én az Excaliburon tök jól megvagyok. -
#640 Nem hal meg, csak elfut, de ezt eddig is tudtam. Viszont egyet elhódítottam és egészen a halálomig velem maradt. Ez volt kb 2 óra. Szóval nagyon tui.
Khurrak: meghívnál megint a DA-ba? -
Atomy #623 Szerintem azért, mert az német server volt, és a német verziót már kiadták, és ezzel vége a tesztnek. Vagy nem. -
#620 a Virtuariom konyvesboltnak allitolag lesz ez a jatek es az arai is eleg korekktek! pl : 40 USD konyvet 12000-ftert adnak! szerintem eleg korrekt! ja es van futarszolgalat Mo barmaly pontjara is! mondjuk engem nem izgat a jatek mert dog unalom de gondolom nektek lesz majd gondotok a beszerzesevel! hat most majd nem lesz :) -
#619 egy hír:
Késik a DAoC...
[2002-02-01 @ 10:02] (kommentek: 0)
A legfrissebb jelentések szerint késik egy csöppet a Dark Age of Camelot cím? csak online szerepjáték európai megjelenése. Ez mindössze annyit jelent, hogy csak február 15-t?l "szerezhetjük be" a gammát. Amennyiben a kiadó úgy látja, hogy európa nagyobb országaiban sikeresen szerepel a játék, akkor nálunk is megvásárolható lesz a progi - mondták megkérdezésünkre a fejleszt?k. A játékkal itt tudsz megismerkedni. -
#618 jaja...
én megyek kicsikét tápolgatni karimat, de az oldalt is kell frissítenem -
Atomy #615 Találtam nagyon jó oldalakat:
http://www.camelotherald.com
http://www.daoctradeskill.com -
Atomy #614 -
#613 Én Cabalist vagyok és ha megidézek valamit magam mellé akkor a 'pet' ablakban lehet irányírani és van ott egy release gomb is amivel meghal-így nem jön utánam többet :) Próbáld ki azzal hátha akkor a poacher is meghal :) -
#611 Nemtudja valaki, hogyha valakit elcharmoltam (pl poacher), akkor az a haláláig velemmarad, vagy az idő meg van kötve? -
#610 Bálz, én is Hiberniált leszek asszem febr. 15 ig.
Nem akarom magamat halálraunni RealmVSrealm meccseknél. -
Nuki #605 Ezt a játékot hol lehet elérni????