43179
-
#810 ti megveszitek
az lehet hogy kaloz verzio de havidijat fizetem?
vagy ha meegveszem rendesen, akkor mennék veletek mert ti tapasztaltak vagytok? -
#808 :)
Tegnap találkoztam egy sráccal, akinek 42(!)-es karija volt az egyik szerveren!! Magyar, azon a szerveren ő volt a legnagyobb teszter és a karit SIMÁN törlik, volt RvRbe, meg minden, elég sokat mesélt :) Kár hogy nem látni se ircen, se forumokba.. eléggé vágja a témát :) -
#797 "Gameplay ships internationally to the following countries: Andorra, Australia, Austria, Belgium, Canada, Denmark, Eire, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Italy, Japan, Malta, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland and the USA.
European shipping costs just £4 per order."
Damn! Itt nem szerepel a Hungary :(. Bár lehet,hogy azért rá lehetne kérdezni emailben. -
#796 Jobbra az info ablakban is az alacsonyab ár szerepel. Szerintem az edit billingnél egy régebbi szerepelhet, mivel a camelot.exe is régi pl. az amerikaihoz képest, ami már valami 1.45-nél tart. -
#795 http://shop.gameplay.co.uk/webstore/productpage.asp?ProductCode=RM4100
Nos ezen az oldalon átszámolva csak valami 7000valamennyi forint a game. Csak nemtom szállítanak-e M.o-ra, mert attól, hogy az amazon nem, attól ez még szállíthat. -
#793 akkor ti megveszitek... -
#792 Na regisztráltam magam -
steveh #791 OOps a jelölést én sem néztem.Tehát az 10 euro lesz.
Roki én viszont hülye vagyok mert amit mondasz azt gözöm nincs hol kell nézni.
Szatyor
Kösz nekem már meg van rendelve.Egy külföldi haverom fog küldeni egy két darabot.Ha megjelenik végre -
steveh #777 Ezt honan veszed?Nézd meg a eu honlapon 10 vagy 6 Eurot ir.Gondolom ezek vagy e között lesz a havi ára.1 euro pedig 250 Ft körül mozog.Egy kis matek és már meg is van forintban.Segítek :))250*10=2500 Ft.Legrosszabb esetben.A jatit meg megkell venni.Az kb 19 Font körül van németeknél kicsit drágább és ezért kapsz egy havi jatit is.Ennyi idő alatt eltudod rendezni a banki dolgokat. -
#772 jó lenne ha a progi maga ingyenes lenne...és csak havidijat kéne fizetni... -
#771 ti megveszitek utána?
-
#765 Nekem is tetszik mindhárom realm, de Midgarddal az a bajom, hogy olyan lehangoló :(. Az egész olyan borongós. Hibernia meg kifejezetten vidám azokkal a csicsás elf építményekkel, meg gombákkal :). Illetve még az volt a bajom, hogy Midgardon alig voltak emberek :(.
Albion meg alapból bejön, meg azt ismerem legjobban :). Ma is 2 szintet léptem a - mostmár - megszokott kis csapattal. Tehát Bithy Sexy már level 14-es sorceress :). -
#760 kár hogy nekem nem jött be
meg hogy a progi maga nem ingyenes
lenullázzák a teszt végén? -
#732 Engem boldogga tettel ezzel Atomy! ;-) (ahogy a MATAV-ot elnezem, hamarabb lesz muholdas kapcsolatom, mint ADSL-m :-( ) -
Gadonarok #731 Hi all!
Hmuda:olvastam, hogy neked sem lépett be, na nekem is ez van(tnt2, detonator driver-a legújabb).Te mit csináltál, hogy belépett neked??????? -
Atomy #729 Itt van pár kép mindenki(főleg a modemesek) nagy örömére:
A ködös Albion
Humberton
Campacorentin Forest
Ez is, csak itt esik is.
Sailsbury Plains
LLyn Barfog
-
Atomy #728 Cobble
Steveh, Chalyd, KKrisz???
Gryllus
Gryllus, Simba???, KKrisz???
Khurrak, Scythe, Chalyd, Steveh
Steveh éppen nagyon erősnek képzeli magát
-
Atomy #727 Chalyd éppen a lebegést gyakorolja
Slater a háláját fejezi ki, mert megmentettem az életét.
Varázsolj méééég!
Az ellenség, aki kinyírt engem
Nem kéne hadonászni azzal a hegyes izével, mert még megsérül valaki!
Ez szintén West Down, de West Down nélkül
Hidegek az éjszakák
Disznóvágás éjjel
MUHAHAHA
-
#723 Amúgy ma marha jót partyztam, igaz egyre fogytunk, de a végén még maradtunk 4-en. 2 magyar velem együtt (armsman, sorceress), egy szlovén (armsman), meg egy német csaj(cleric). Albion volt persze :).
Tök jófejek voltak mind :). Bírtam, mikor valami nagyobbat tamadtunk, akkor ösztönösen pont úgy álltunk fel, mint ahogy mondjuk a Wizardry 8-ban felállítja az ember a formációt :).
Szal jó volt :). -
#722 Nem Rocketz a neved? :) Csak mert én úgy találkoztam veled ott :). -
steveh #720 Vaz ha kicsit jobban érzed a játékot nézzetek el Snowdoniától nyugatra.Egy keskeny völgyön kell végi rohannod és kijutsz egy elégé elhagyatott részre(Llyn Barfog).Baszott jó hangulata van és van enemy dögivel.Ha elmentek a kereskedő házig akkor tök jó áron tudsz bámit vásárolni.(a benfentesek ne mondjanak semmit,mindenki mennyen el és nézze meg:))))Ez egy tó mellet van.Egyébként végig mindenhol fenyőfák meg kurva nagy csönd.Félelmetesen jó. -
#718 Na megyek Hiberniába tápolni az újdonsült dwarf skald-omat (vagymiafene).
Amúgy a karaktereim:
karakter/realm/szerver
Aeunn(lvl5 skald)/Midgard/Excalibur
Madalata(lvl7 heroine LOL:))/Hibernia/Excalibur
Bithy(lvl11 sorceress/tailoring 430)/Albion/Excalibur
Bith(lvl5 warrior)/Midgard/Prydwen
p.s.: a hero nőnemben heroine :), néha szoktam is kérdezni, ha egy groupba csatlakoznék, hogy: Who want some heroine? :))) -
Gadonarok #717 Akkor nemtom, lehet, hogy egyszerre nem lehet több letöltés. -
#716 Elméletileg lehet majd kapni itthon is, de azért erre nem vennék mérget. Valaki írta lentebb az állítólagos magyar forgalmazó oldalának címét.
Igen, a játék megvételével kapsz egy hónapnyi előfizetést is (még jó :)).
A havidíj 10€, de félévre csak 50€, tehát célszerűbb félévre fizetni, mert úgy "nyersz" 10€-t. (remélem mindenkinél látszanak az euro jelek :)) -
#715 hali
megnéztem, ottvanaz még -
Gadonarok #713 HIcks:nemtom, letörölted a fájlt? de már nem tudom tölteni, rakd már fel mégegyszer 99%-nál tar plz!!! -
#712 És törölni fogják-e a bétás karaktereket? -
Atomy #709 http://www.daoc-europe.com/en/inscription/inscription_beta.php -
penti #708 hi
letöltöttem kellene valami acc hogy bejussak
köszi -
penti #707 hi
letöltöttem kellene valami acc hogy bejussak
köszi -
#706 Igen, csak a nevem, az asszem Madalada (generált név, mert amiket próbáltam már mind foglalt volt:)). -
warbar #705 Van valakinek
egy fölösleges kódja az excalibor szerverhez?nagyon magköszönném ha elküldené mailben ezer hála elöre is! -
Gadonarok #704 I.C.ram:kösz a tanácsot.
S Hicks:örök hála, már húzom én is:)))
amúgy melyik szerveren vagytok? -
#702 Na megyek is Hiberniába tápolni kicsit az elf csajomat :). Gyertek Ti is ;). -
#701 Jaja, nekem is egyre jobban tetszik, most, hogy kipróbáltam már minden realm-et, és többféle fajt. És még RvR-en nem is vettem részt, pedig sokak szerint az az igazi :). Egyébként jár XP másik PC leöléséért? Mert úgy tudom nem. -
#698 ja, és az oldalon is lecseréltem a linket -
#697 azaz most teszem fel...
csak lassan store -olja, pedgi a feltöltés mrá 100%on van -
#696 feltettem IDE:
CAMELOT -
#695 Hmuda ez a link már 1000 éve nem él.. -
#694 INNEN