43179
  • Snomag
    Qrvajo :))
    De hallod en már at se értem hol vannak az ellenséges várak?? Qrvára nemtom :D Meg ilyen alapokkal nemv aogyk tisztába
  • Hmuda
    Ki tud nekem választ adni, hogy miért ba***ák el a készítők a Prydwen melletti temetőt? Az a hely mindig is a kezdők egyik kedvenc tápolóhelye volt és ezekkel a ögökkel teljesen használhatatlan. Már 20 méterről nekemrontanak és két csapással kinyirnak. Tiszta szar az a hely.
  • Snomag
    Hát Drusno néven van a pici druidám :)
    Rogue ezt hogy? Ez nincs benne a valaszthatok kozt :D
  • Snomag
    Amugy megkérdeztem lilyt is (Pcgurus), hogy tud e vmit a beszerzésrol vagy bármi (me őt is mozgatja ez a téma) és itt a válasz:
    "szia

otthon megnézem mert az EQ listára írta valaki honnan rendelte meg, azt hiszem az Automex hozza be neki
    kb. 12000 Ft-ért, de nem esküszöm meg rá, otthon van meg a levél

lil
    "
    szal bővebb infot kicsit késobb
  • Snomag
    Hát, reméljuk hogy Hyder tud nekunk is szerezni me akko nagyon boldogok leszunk , de ha nem akkor meg..
  • Snomag
    Ja amugy 9es a kicsi druidom, de nehezen találok magamnak jo helyet, a zombie attack ota :D
    Volt egy rét ahol min 40-50 Grave volt.. képzelhetitek mennyi és milyen zombi volt ott :P
  • Snomag
    Hyder: Tudod nagoyn jó barátom lehetnél, ha megszerzed :DDD De majd mondj vmi infot pls :)
  • Hyder
    NA HI ALL

Tegnap jelent meg angliában, HOLNAP vagy JÖV?HÉTEN kapom kézhez !!! Jóval az említett 18.000 ár alatt !!!

B?vebbet akkor írok/mondok majd ha a kezemben tartom és lesz még pár darab...

Üdv
  • Snomag
    Vagy mégse :PP Csak mert egy ideig leállt ez-az :)
  • Snomag
    Valszleg eljott az a perc amit nagoyn nem vártunk
  • Snomag
    Ja amugy vki mondta hogy leirja milyen volt az egyik vár bevétele.. hát irhatná, me egész nap unom magam :D
  • Snomag
    Hát baszeg pont most van vége a tesztnek, mire elhataroztam hogy mivel leszek és melyik realmban:)
    amugy ezek a zombik elég gázosak :D Lila+++osak voltak a picik és ilyen kissebb temeto volt korulottuk annyi emberkének volt ott a sirja :P
  • Hangianix
    Egy nemet lany most mondta mi van a dobozban: CD, kis terkep a 3 realmrol, altalanos szabalykonyv (ezt nem fejtette ki bovebben). Tehat nudli. Egy nagy terkepet belenyomhattak volna.
  • Bith
    Na ez jo volt, irtottuk a zombikat a Prydwen melletti temetőben 3-an :). XP sem volt rossz belőlük.
    Twas fun :).
  • Bith
    Ja még annyit, hogy ennek a zombis témának köze van a Pillarhoz, aki a staff of pillart adta. Az meg ruined jelzőt kapott és már nem beszél.
  • Bith
    Nem csak Hibernia! :)
    Albionban is csomo zombi maszkal, eleg erosek.
    Meg egy bazinagy piros demon, aki ugy kezdte, hogy bement Cotswold-be, es leolte az oroket (6-ot), meg kb. 10 player, miközben ő 1/4-nyi Hp-t sebződött.
    Nagyon durva most a környek. Én akkor tudtam meg ezt, amikor Campa. Stationbolnyugiba belovagoltam Nob-hoz, amint leszalltam kb. 3 piros leolt seperc alatt. Mondom, mivaaaaaan? Itt piros nekem? Itt mar mindenki szurke volt cam hillsben.
    Ludlow elott eszakra is tele van zombikkal a terep, meg meg par helyen lattam oket, pl, snowdownia stationtol delre.
    Ez valszeg a beta vege miatt van amugy.
    Armageddon! :)

Asszem mar nem leszek magasabb szintu, tehat a vegső Bithy Sexy 18-as level-en zar valszeg.
    De még az is lehet, hogy Sorcerss-ben ez a legmagasabb :)). Sorcererben lattam magasabbat, de az fiú :). Amúgy is keves a sorci nagyon Albionban. Valamicskével magasabbak, meg plane...

Na jó volt azért, csak kicsit megepődtem ettőla mai tréfától :).
  • Veriel
    Hat szivas :))
    Ja es fizetos lesz a retail?
    Az nem gaz, ha meg kell venni, de a havi dij mar elgondolkodtatna :)
  • Veriel
    Ez a game mar kijott?
    Hogy lehet betateszternek lenni?
  • Atomy
    Aki még nem nézte volna meg annak ajánlom a screenshotokat itt:
    http://www.darkageofcamelot.com/
  • Snomag
    Ja meg amugy msot nemvagom, van akik azt mondjak nagyobb szinteken a pet az már kezd szarodni, van aki meg azt mondja hogy végig állat.. szal szarban vagyok :D
  • Snomag
    Kösz szatyor
    Ez a 22rugo azért kicsit huzos részemrol :(( Jo lenne vmi olcsobbat találni
    Gameltem druidommal és baszeg annyira tetszik hogy vmi elképeszto :P De 22.000em nincs ra..
  • Snomag
    Ja meg akinek van druidaja az mondja mar el hogy mit csinal a regrowht meg az a masik N betud, aminek nem ugrik be a neve:) (nem a natural affinity) meg hogy kb melyiket érdemes tápolni.. :P elore is thx
  • Snomag
    Hát hallod errol mindenképpen irjál, me érdekel :) Amugy ha hozol kocsival akkor szerintem elotte kérdezz meg itt pár embert, akit esetleg érdekelne még, mert örülnénk :P
    amugy én azt se tudom hogy hogy muxik ez az egész vár elfoglalás meg minden, én még cask ott tartok hogy megyk és olom a szornyeket :P
  • Snomag
    abaszeg meg fogok hulyulni, fasze nem szallit senki magyarokhoz
  • Snomag
    :)) Most voltam.. ez a druid egész jo :) Amugy fasza hogy nem tudjuk megszerezni, mert pont most érek rá 1 hétig (megrepedt a bokam-->gipsz) erre bazeg se full, és lassan se beta.. :((
  • Snomag
    Na halljatok, lassan el kezdhetunk szenvedni, hogy honnan szerezzuk be a gamet
  • Hangianix
    Ups, bocs, az elso utan hibat jelzett ez a ****, igy hat beirtam ujra. :-)
  • Hangianix
    Nemetorszagbol 24 Euro lenne a dij, ha ez segit a kalkulalasban. Azt ellenben nem tudom, hogy ez csak 1 db-ra ervenyes, vagy mondjuk 4-5 db is belefer meg a dijba.
  • Hangianix
    Ja, csak nem az itthoni postakoltseget nezted. ;-) Nemetorszagbol a dij, az 24 Euro lenne ide, tehat kb. ezzel kalkulalj. (Azt nem tudom, hogy 1, ennyi, vagy 2, 3, ...)
  • Snomag
    szerinted.. de nálunk sajna nem erre van kereslet, hanem a sok agyatlan faszságra
    Amugy baszeg ez a Hibernia qrva jo, én ott leszek és bárki bármit mond, nekem a druid nagoyn bejon, szal majd a guildba számitsatok ram:PP
    Akinek esetleg van druidaja mondhatna vmi tanacsot,DRUID ruleS
  • Jockey
    magyarország kicsi ország, és sajna még mindig balkánnak van tituálva..
  • Atomy
    Este talán tudok mondani valami okosat a behozatallal kapcsolatban.
    Addig fordítsátok ezt a találós kérdést le nekem lécci:
    The shadows of life passes us, as does the passage of time. When day turns to darkness, time fades into eternity. What then becomes of life?
  • Bith
    Nekem felajánlotta egy angol gyerek, hogy megveszi nekem, és elküldi. Ebben csak az a baj, hogy szerintem utánvéttel izmosan drága lesz a postaköltség, nem? Ezért egyelőre nem is bólintottam rá. Tuda valaki valami bővebbet erről? Egyébként szerintem többet is küldene, ha megkérem.
    A játékon belül találkoztam vele, cleric volt a csapatunkban, és Ő ajánlotta fel, mikor siránkoztunk egy másik magyarral (Maskim Xul), hogy még mindig nem tudjuk, hogy honnan lesz meg nekünk.
  • Snomag
    Aha és nem tudnál kicsivel többet szerezni 1darabnál? :P
    Snomag
  • magus
    nektek má megvan?
  • Snomag
    RogueGigi honnan lesz meg ha szabad érdeklodnom? :)
  • Snomag
    Na látod ez nem lenne egy negatív dolog de eddig nem tul sok helyen lattam kiplakatozva ,hogy fullon van vele a bolt és vigyék ;)
  • Bith
    A tankok nagyon imádják, mikor beködösítek, és nemlátnak semmit sem :)).

Az első armor set-em Caern havernak. Csak a kinézet miatt :). Mondjuk jobb lett volna, ha olyat tudnék csinálni, mint balra a Veteran guard-nak.
  • Snomag
    Még ő se tudja honnan szerzi meg
  • Snomag
    mondtam hogy jöjjön de egy jo valaszt mondott : " inkabb jatszom"
    és igaza is van