43179
  • Hmuda
    Nemtudom, mit vagytok úgy oda. Nem a játék ára, hanem a havidíj fogja elvinni a pénzetek.
  • Snomag
    Mail ment :)
  • Snomag
    Amugy joi lenne megtudni milyen kocsival hozza be RogueGigi a gamet, és megtudni a rendszámát, ha bekopjuk oket akkor 1cd-t csak kapunk cserébe :
  • Snomag
    Ja ezekrol énis hallottam :DD És foleg a RogueGigi nevu emberekre állítják őket :)
  • Lacc
    Úgy hallottam hogy a határon vannak speciális kutyák amik az ülés alá eldugott Dark Age of Camelotot szimatolják ki!
  • Snomag
    én már soknak találom a 18.000et is, a trükk meg kb annyi, hogy eldugod valahova azt szevasz :) ..gondolom..
  • Atomy
    Az ok hogy kint megvette valaki, de hogy hozza be???
    Van valami trükkje a dolognak, vagy kifizeti a 15% vámot + 25% AFA-t, és kijön akkor 28000 HUF-ra??? Ezt már kicsit soknak találom.
  • Snomag
    1-2 hónap..hát ott a gond :D
  • Snomag
    Teis? :) Menjunk 1ut :D
  • Veriel
    Kell majd havonta fizetni, mint az EQ-ert?
  • Lacc
    Nyugodj már meg 1-2 hónap és neked is lesz.
  • Snomag
    Akinek meglesz a full és ide elkezdi irogatni, hogy úúú baszeg olyan jo én megütöm :D
  • Snomag
    CD-galaxist is felhivtam, hogy náluk mia helyzet ezzel és szépen elkuldtek, hogy az európában még meg se jelent.. mondtam, hogy de már megjelent mire a faszi szépen mondta, hogy "jo akkor beszélje meg a magyarországi képviselettel (vagy má nemtomkivel)" és lerakta, CD-Galaxis ruleS
  • Snomag
    78euro??? uh az vhogy 18.000korul van..nem? Azért az is gáz
  • Snomag
    Qrvajo, magyarul mi ne is számitsunk rá.... a JO BÜDÖS KURVA ÉLETBE...
  • Snomag
    RogueGigi: Na van vmi uj info? :)
  • Atomy
    A hivatalos regisztrációs oldalon az országnál nem is választható Magyarország!!! Ezek tudják egyáltalán hogy van ilyen????
  • Atomy
    First you need the game (available in video games stores in United Kingdom, Ireland, Belgium and Switzerland. Also available on most European online stores : www.amazon.co.uk).
  • Atomy
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Már működnek a serverek. ÉN IS JÁTSZANI AKAROK!!!!
    Mi az hogy nem szállítanak Magyarországra? Az ENSZ Emberi Jogok Bizottságához(vagymi) fogok fordulni, a hátrányos megkülönböztetés miatt!
  • Snomag
  • Snomag
    Énis attol félek hogy ott UK verziot nem fogtok kapni :( De hátha :)
    nesztek még 1 kép:
  • steveh
    Szerintem Bécsben egyértelű,hogy német verzió van.Esetleg azt tudnátok csinálni,hogy ki szoltok az osztrákoknak,hogy rendeljenek UK verziót és akkor mentek érte.De ezt nem tom,hogy lehetne kivitelezni.
  • Snomag
    NA mind1, majd vároma véleményeket :D
    Meg azt hogy jon e a daoc vgy nem :)
  • Snomag
    jo vilgaos a kep :D
  • Snomag
    Na halljátok, ezek a nagy várak vagy kapuk, mik:?

én ide nem tok se bemenni, se semmit cisnalni, tom elég hulye kérdés, de én akkor se tudom :D
  • Atomy
    Ha valaki nem tudná, itt le vannak írva a questek: http://daoc.warcry.com/quests/
  • Atomy
    Nekem is 100% hogy kell, de még megpróbálok előtte egy másik forrást.
  • Snomag
    Énis adok telszámot minden lofaszt UKverzioért cserébe :D Amugy felhivtam par céget és olyan bambán néztek amikor kimondtam hogy "dark age of camelot", hogy vmi elképeszto :D
  • Snomag
    ja meg még annyi, hogy ausztriába is UK verzio van? Vagy ott ilyen német baszás?
  • Snomag
    Figy én mindenképpen kérnék majd 1et, de még délig megprobalok telefonálni pár helyre..
  • Snomag
    Automexet most hivtam és az ember még csak nem is hallott rola..
  • Atomy
    Ha kintről hozod be(és nem dugod el a vámosok elől), akkor rájön még 15% vám + 25% AFA is. Továbbá a 10-15db lehet hogy már kereskedelmi mennyiségnek számít ami tovább bonyolítja a helyzetet.
  • Snomag
    Na akkor bejelentem, hogy MOST LETT VÉGE A BETANAK! Pont amikor találtunk egy fasza criptet.. jott a kis ablak hogy "hello beta test is over" és csá!
    KELL A FULL ÉMBÖRÖK
  • Snomag
    na yolvan én ezt feladom :D
  • Snomag
    ujabb proba :)
  • Snomag
    de mi a faszé :D na vki help :P
  • Snomag
    és nem si sikerult :D
  • Snomag

Na ez cska egy proba :D
  • Snomag
    Engem nem zavar :P
    Ja meg mik azok a várak vagy nemtommik, amik általába egy volgybe vannak és nem tudok bemenni rajtuk.. az ajto mellett mindig van egy kar, de se kép, se hang szal csak nézni tudom :)
  • Snomag
    Ma itt feszulok egész nap ezen a forumon végre van vmi :) Thx a beszamolot, de vki elmagyarazhatna nekem kis almanak hogy kezodik ez :D