43179
  • Tafaya
    Passz, 2-3 fg szokott sticken jönni, olyankor nem számolgatjuk :D
  • Bhalage
    a midgrpok 90%a attert a 3healerrol a 2 healerre ?
  • Bhalage

• Mersain
    Marmint minden nap reggel 6-kor =)
  • Botond #39817
    Ally oldalon instant a BG :-) csak lémer zergling hordásoknak kell sorban állni :-)
  • Mersain
    Ne piszkald epp rvr re var. Mar csak 400 an vannak elotte. =))
  • RocketyATwork
    haha :)
  • Tafaya
    Hess vissza wowozni :)
  • Botond #39813
    hova jut ez a világ?:-o szánalom-e?:-D
  • RocketyATwork
    bump ftw
  • Marchus
    http://www.camelotherald.com/section.php?id=30
  • RogueGigi
    Tudja valaki a mincer champ weap statjait?
  • Marchus
    ha jó lassú, akkor celerity proccos kell.
    Nahmost "class unique"-nak berakták a melee speed decreaset, ami a fasznak se kell... (egyébként meg ott van a block chain 2. részében).
    3.5 -ös speedje van, ha 3.3 lenne akkor még eg is fontolnám hog ymegszezem, mert akkor tom capelni 1.5 -re a speedet aug qui nélkül.
    van még benne endu heales cucc, 12 percenként 70%... eh.
    a statok nhem olyan rosszak, sőt, deh mondjuk solora mégis az SCW a nyerő.
    a flex slash/crush ugyanúgy néz ki, szal fasz kivan, a többi classnak persze nhem :E. És ráadásul imo eléggé szarul néz ki...
    no mind1
  • Bhalage
    vegul is miert jobb egy champ weapon mint egy arti (pl malice) vagy reavernel monnnyuk a snakecsarmer az nem rossz nem? ;o vagy biztos van vmi uberlassu jostatos flex vagy nincs?
  • Marchus
    qq, egy kalap szar a reaver champ wep ;<
  • Pari
    Back.

Szal nemtom milyen a mount wowba...itt summonolni(futyulessel hivod) kell...4sec, vicces kimenni CSbe, vagy Benoba, Boldba...jobb esteken, olyan mint,a Hid a Kwai folyon,csak ferdeszemuek elkul:)
    Champ weaponok korrektek, de a Champ questek....ahhhh....a tokom tele veluk...eskuszom az uj epicet 1-45ig hamarabb lenyomtam,mint itt csak a lv30ast...Chapterekre van osztva...jo a story is meg minden...de rohadt mocsok hosszu, ahoz kepest,hogy grayeket instabol olok es red speed+mounttal kozlekedek...tegnap elott kezdtem, es most tartok a 40es CQnel...pff...what a lame...persze az is igaz,hogy mar vertek agyon champ weaponnal NFbe...szal vkinek gyorsabban is megy ez.
  • RocketyATwork
    jah valszeg classic alb grp a legjobb classicra :d
  • Weld
    Theurgot nem szabad kihagyni egyszerűen jó speccel egymaga elintézi a groupot viszont decent player kell nagyon air/earth specc -minden supportra 1-2 zöld earth pet utánpótlást biztositani rövid távon kihal bármi enemy ez a kulcs legalábbis hibbik ellen 2 druid és bárd petelve vége a dalnak. Ha a petek fennvannak mehet a high delve DD.

Reaver: Jó kari de opted groupba sajnos csak merc helyére fér be. Ergo kevesebb melee damage több interrupt. Lyon van pár rr11 és hasonló reaver, de egy reaver sose fog leütni egyedül senkit rövid távon az biztos.

Minstrel: csak akkor ajánlom ha nagyon profi a játékos 8ik spotra. Sebezni gyakorlatilag nem képes, de tökéletes interruptgép, nem könnyű leütni sos, speed demezz nagyon jó kb ennyi. Kurva nehéz vele jól játszani szerintem.

Cabalist: Theu helyére be lehet pakolni, ha a csapat theuja épp nem ér rá játszani. ML9 pet+rr5 RA képes leverni egy hib groupot hamar ha nem hal ki a caba. 400-600 között üt scalere lol és CCzni se lehet. De ugye classicon nincs ml9. Disease és nearsight nagyon jó az igaz. Disease szerintem nem sok vizet zavar single disease leszedő elég gyors a nearsight idegesítő nagyon viszont classicon inkább tank groupok lesznek akiket nem nagyon zavar det5+stoicism+charge viszlát. 4 berserker 2 healer 2 shaman felaprít mindent style.

Friar: teljesen haszontalan grapple+bg nélkül csak resistbot

Legjobb alb setup szerintem 2 merc pala minstrel theurg sorc 2 cleric. Legalábbis fg vs fg harcban. Minstrel+theu a kulcs ezekkel lehet nagyon bénán is játszani...
  • Mersain
    Teurgra is szukseg van nem is annyira akasztas mint buffok miatt ami kb 25% dmg.
    Caba is fontos ahogy nezem de mini is az lenne foleg casterek miatt. Na majd meglatjuk =))
  • Marchus
    nhem, mivel az a szar hely ahova járok állítólag egy öko iskola ( xD), ezért kell egy öko sarok ( xD), ahol lesz majd egy tabló ( xD), és mivel az ökosarknuk állítólag az Őrségi Nemzeti Parkról kell hogy szóljon ( xD), ezért képek kellenének rá ( xD), de viszont mindenki cba kimenni oda henn a francba hogy fotóakt csínjon, ezé netről leszedek 5 -öt (mivel máshonnan nhem tudok szerezni, ámbár reménykedtem hogy netalántán nektek van).
  • Bhalage
    osztalykirandulas powa?
  • Marchus
    Véletlenül valamiféleképpen senkise rendelkezik fényképekkel az Őrségi Nemzeti Parkról? Mert a neten naon szar felbontásban vannak...
  • Bhalage
    ami leginkabb baj pvpvel az a queue szamomra.

ne sztem, mindig ugyanannyit vagy tobbet vartam queuera mint egy pvp tartott.
    a tobbi dolgot ami nem tetszett mar irtam lentebb.

ami egyertelmuen kurva jo a wowban az a 5 (es 10) fos instanceok mint a dm es tsai
    a 40fos mc (bar csak 2szer voltam) sztem kurva szar. unalmas es hosszu.
    ami nemtetszett meg az emberek viselkedese ill az hogy a tizeeneves eretlen emberek szama mint az egen a csillag es egy ido utan faraszto allandoan oket hallgatni. tisztelet a normalis kivetelnek :)
    kb ennyi na megyek vissza tvzni + a forro csokimhoz =)
  • Bhalage
    ha kezhezkapom az accot en is kilovom a fizut es abbahagyom.

az a pvp egyaltalan nem gyozott meg az meg hogy az emberek egymas torkat harapdaljak CUCCOKERT az egyenesen egy kibaszott joke.. nekem nagyon nem jon be szal maradok egyenlore inactive =)
  • AngeLujo
    addigra én megint full time daocolni fogok ^^ (nemtom mikor voltam utoljára aktívan online a wow accommal). sok lett a pve-ből a pvp meg nem épp "balancelt" és a fütyi kivan azzal hogy AV-re nem lehet bejutni csak 2-4 óra várakozás után. kiváncsi lennék daocba mit szólnának az emberek ha nem tudnának kimenni CS ajtaján mer ezt írná ki: sorry the rvr zones has too much players in them, please join the queue ^^
  • AngeLujo
    classikon jó assistba tanknak, szép magas weapspeccel, de sose fog akkorát ütni mint egy merc vagy egy akármilyen tank, szóval tulképp resistbot és ráadásul gyorsan hal azaz... kihagyható
  • Bhalage
    na blizzard bannolta a kis kinai kocsogoket akik lenyultak az accomat es lassan (de biztosan helyrehozzak a cuccot:o)
  • Bhalage
    ja meg a toas friar azert ISZONYAT sokat dob egy toas grpon.
    sztem az aod grp azutan lett komoly ellenfele az olyan guildgrpoknak mint a mael bo ec es tsai miutan lujo felhozta a toazott battlemaster friart.
    sztem leptekekkel stabilabb lett a grp.
    classicban tenyleg nem tudom mennyit szamitana. erdekes kerdes
  • Bhalage
    hat egy jo theu azer a vilagveget tudja elhozni az enemy supportnak (mondjuk vmi ilyesmit olvastam hogy ADs theu tankokat is felpetezte ;o) bar lehet hogy csak mendemonda

en meg azt olvastam hogy a theu helyere minit raknak interruptra vagy ez volt FHn is? hmm lehet ako soz : )
  • Rockety
    ahogy nézem amcsi oldalakat + fh-n is azt mondják hogy

disease - ns combó olyan szinten üt hogy theurg a nem annyira fontos és a caba/sorc a must have (mellesleg hozzáteszem hogy AD is dobta a theurgot és caba-sorc-friar-pala-merc-merc-cleric-cleric grpal kenik)
  • Bhalage
    caba mondjuk eleg komoly dmgt kepvisel (lifetap! tehat a support valamelyeest +orul)) ill tud debuffolni a sorcnak, ill van egy eleg irritalo petje

jo minivel asszem sohasem jatszotam grpban, viszont lyonessen a Valheru guildgrp rr10es minije az vmi hihetetlen mit megnem csinalt a fightokban :) vmi iszonyat mit tud interruptolni / osszezavarni :)
  • Mersain
    Amugy nekem nem artikkal volt bajom toaban hanem ml ekkel szal ez tetszik.
  • Mersain
    En mini parti vagyok mar regota. Classicban meg foleg. Caba ns dis jo de charge oli dist ugyis ns ami marad es hasznos meg mondjuk a feles heal dis miatt. Az a bajom hogy 3 caster grouppan nagyon szetcsuszos lesz jobb mid group ellen. Savage levalik es egymaga elintez 1-2 ot 2 zerker meg masikat pala meg csak 1 et tud vedeni. Reaverre meg nincs szukseg mert 2 merc eleg gyorsan szetkap zerkert savage et foleg a 2 healeres combot nyomnak foleg ilyen fegyverekkel mint amit irtal. Viszony mininek jol johet sos hogy casterokat eletbentartsa mellesleg enemy is sok idot veszit. Akasztasban is nagyon jo mert teurg ugyis futni fog mint akarcsak sorc ovele meg nem nagyon fognak foglalkozni. mach5 meg alapbol jo cc harcban. Reaver szerintem teljesen felesleges akkor mar 3. merc vagy 2h arms snare style miatt. Caba kerdeses vagy mini szerintem.
  • Marchus
    meg TWF ha jól rakja le, ámbár sztem én sosem a legjobb helyre raktam le, eléggé kell érezni hogy hogyan is van a csata...
  • Marchus
    reaver az jó guardban (2. -ként fejelszti a dex-et, ami albiban csak a scoutnál vagyon + shield), deh most vagy guardol vagy assistban megy, és inkább assistban fog menni _ABS_ debuffolni + ütni ofc. Dmg decrease nhem egy nagy szám. a 2 aoe DD-vel tud folyamatosan interruptolni 350 radiusban, ami a pbaoe ellen jó (ha nincs moc), meg a grapple + pbaoe ellen volt nagyon jó + BG de ML nélkül sztem nem annyira fontos.. a 2 interruptja az nhem rossz minden 30 másdpercben, deh azért mégse csata döntő, csak ha kis grouppokban van, akkor lehet.

- kevés hp (1900 körüli)
    - WS se sok (úgy 1600-1650 körüli lehet majd ott)
    - nincs stoic, nincs charge (bár det5 az nhem lehet rossz)
    - csak elölről meg oldalról tud jó DMG-ét bevinni (oldalsó 2. styleenak 1.15 (!) a growth rateja, ami nem sok classnak van)
    - champion weaponnal fogja tolni az illető reaver sztem, amiben az a bukta hogy semmi esély ott cappelni 1.5 -re a swing speedet, ami sok + dmg lenne...
  • Marchus
    nah azé, majnem jött a wájn -)
  • Csabee
    én is akörülre tippeltem de látom már megy a tervezgetés.. :D
  • Bhalage
    2012 ?
  • Csabee
    azt nem tudjátok kb mikor lesz classicunk?
  • Bhalage
    viszont nincsenek akkor banelordok szal konnyebb castolgatni es nincs annyi interrupt.
    disease is 10 v 15% snare ami eleg fain lehet ellenseges lighttank ellen (erre nem hat a det, nem?)

hi rren moc + lifetap
    meg a pala sem utolso blockbot

szal nem tudom en mentem aod grpban Stalkyval (AKI EGY NAGYON JO JATEKOS) de maga a reaver sohasem gyozott meg amikor OFben excalon healereztem a reaver volt az utolso class akitol fostam ha ramjott.. hozzateszem aod grpban is 99%banb volt cabalist, szal nincs ilyen viszonyitas hogy ez vagy az ott inkabb a merc hianyzott talan, keves az a 8 spot ha mindent akar albion ;<.

szal en ugy talaltam hogy a caba sokkal hatekonyabb