Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol lehet neten megvenni a catacombs kieg-et?
ja

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Tafaya
midi túl ezy?

túl ezy

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Mi az a mob meg az ijesmi?
gratz mivel8)<#hawaii>
AngeLujo
Avalon city meg poc ^^
gobok se rosszak de mióta nem minden mob a petre megy így nem túl vicces amikor 30+ mobot akarsz húzni

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

mert ott kaptunk accokat (plre) + jobban ismerjük excal arcokat, de nem vészesen komoly a dolog, csak amikor éppen kedvünk van + hibibe szar.

Amugy miert exal?
eh ;<
inkabb gyertek egy csinaljunk egy midi grpot =)

anti hero

Matter cabaval az a legjobb ja. Ezt most komolyan gondoljatok amugy? Mar az albis dolgot.
goblinokra gondoltunk, arra úgyse járkál senki szal camp bonus fasza lehet 😄

tényleg albiban hol lehet plelni? ha minden összejön lesz fop-bot / matter caba / wizard és talán még egy wiz

új acc

Torlitek mides karikat vagy uj acc?
xcal / alb, nem játszok usában hosszú töprengés után 😄

Tafaya
Easymode, nuff said.

Botond
rr6 n00bzorz
hat apr elvetemult orosz arc is ottvan rego core BC nomeg a csekkdisaut
fotm albion

anti hero

Uberlama
hát rr0 theurg és hát van karij hibi meg midibe , hacsak nem német server akkor gondolom de o.O

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

ugyecsak nem lamorak?

anti hero

hö?

anti hero

Uberlama
? o.O

ding lvl 6

Pari
Az nincs daoc mert peccselnek most kerul ki live az uj Emain...(cirka masfel ora alatt le is jott a 40Mb...)
mivel egyelore Leirviken szorakozom,igy nem nagyon izgat

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

na azért
ki beszél a lányok popsijáról? hova gondolsz kérlek, nem látod milyen szép az a tenger a föveny, sajnos két fenék elhomályositja a kilátást a hegyekre... de hát nehéz az élet :|

Uberlama
ahahah 😊

Bakker má megin csinálnak valamit a DAoC on mert nem lehet fel lépni...
Cak: lamorak meg lancelot + aszem guvalamin van 1-1 ember.<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
ejnye te is csak a lányok fenekére tucc gondonli gyalázatos de ha te még csk itt tartasz gondolj bele mijen lehet egy shar segge és egy halfore-jé?
<#nevetes1>
Tafaya
😄DDD

olol m8!
<#vigyor>

anti hero

Kérdezzük meg Katát! Habár most elfoglalt

Tafaya
Viszont akkor sem értem hogy Kata combjainak mi köze a daochoz

A kategóriás macska állat? mmm

ubi te nem vagy normalis

anti hero

Uberlama
háziállat ? 😊 Cat-A o.o

bocs

anti hero

Tafaya
Debuffoljuk a családod!!!!

Tafaya
De akkor ki az a Cata?

Srác és Srác?
Ki kérem magamnak lány vagyok....<#crazya>
AngeLujo
azér óvatosan nehogy te is halálos fenyegtést kapj... én rettegve élek azóta 😞

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafaya
GOA roXx 😊

Uberlama
nekem a két main accom ugyanazon a cimen van és csak annyi a bibi hogy rightnowra csak egyikel tudok belépni xD

Tafaya
Valszeg én vagyok a lamah, de én abba futottam bele hogy a 2. accom emailcímét az 1. accom emailcímére akartam megváltoztatni, de azt nem lehet 😊

jah 😛

zzz

Botond
Nekem most a legutóbbi kis visszatérésem alkalmával sikerült már az új befizetõs felületen.Mintha a régin is változtattam volna mail címet,de nem biztos.
Uberlama
érdekes, mondjuk kb 1 éve próbáltam, és 3x csináltam végig és ugyanaz maradt az email cimem nem teljesen értem miért. no mind1 majd megprobálom megint

Botond
Én meg tudtam változtatni mail címet a fizetés résznél.