43179
-
#1054 Ja igen es amint az oldalon talalhato 3-5 nap alatt szallitjak. -
#1053 www.softwarefirst.com
Az ar az 19 font (nem tudom mennyi a postakoltseg)
A szallitasrol a faq-ban:
Which countries do you deliver to?
Our service is truly worldwide and we will endeavour to deliver absolutely anywhere a postman will deliver to!
-
Atomy #1052 Megnéztem: a www.amazon.co.uk-n kék van.
A www.amazon .com-on fekete, vagy sötétszürke. -
#1049 koszi :) -
#1048 Jaja, mondjuk én foglalkoztam vele, de nem találtam meg a Chosen-t sajna, mert Mithránál kerestem (mint olvastam más is), közbe meg a stonehenge-nél kellett volna (de ez mióta tomb?...na mind1). Egyébként Taozan, és a Chosen is olyan NPC volt, akit valós ember irányított, tehát olyan, mint amit lentebb írtam az önkéntes munkáknál.
Snomag: a staff of pillar az egy bot, amit a Pillar adott (akiből több is volt), aki egy Stone of Taozan nevű ilyen Mephit kinézetű nagydarab valami mellett álldogállt. Ha eldobtad a botot, akkor mondott valamit. -
#1046 Mi az a Staff of Pillar? :)
Meg amugy akkor most mi van a daoc vásárlással? Rendelni jobb, vagy ausztriábol hozatni? Én mondjuk jobban szeretem ha én odaadom vkinek a pénzt és o erre a kezembe adja a CDt, minthogy neten, de persze ez csak az én hulyeségem :) -
#1045 Az egyik srác, aki ott volt a démonölők között csinál az eseményről 80 (!!!) screenshotot :).
http://forum.camelot-europe.com/english/viewtopic.php?topic=20554&forum=20&2 -
#1044 Na, most olvasom csak, amit sejtettem!!! :))
A béta végén tudjátok volt az a piros démon, akit legyőzhetetlennek hitt mindenki. Na, én akkor arra gondoltam, hogy mivan akkor, ha a Staff of Pillar itt jön a képbe. És így volt, most olvastam a fórumban, hogy az albionit lölték úgy, hogy a páran nekiestek a - már ruined - staff of pillarokkal, és attól sérült, és állítólag gyorsan! Bazz, hogy mé nem próbáltam ezt ki, pedig gondoltam rá... -
#1043 Jahh, további infó angolul persze itt: http://forum.camelot-europe.com/english/viewtopic.php?topic=17250&forum=12&1 -
#1042 Valamint, várnak önkénteseket 3 "munkakörbe".
1. fórum moderátor: ez asszem egyértelmű, megköveteli, hogy elég sűrűn nézegesd a játék fórumát
2. játékon belüli megfigyelő: ilyennek olyanokat várnak, akik sokat játszanak, vagy nem játszanak túl sokat de akkor nagyon nyitottan éretten állnaka dolgohoz a játékban, türelmesek. Ezek az emberek hasonlítanak kicsit a játékban lévő advisorokhoz (tanácsadók), de egy csapathoz tartoznak, és közvetlen kapcsolatban állnak Kemor-ral (aki egy GM). A játékosokat figyelik főként, hogy hogy tetszik nekik a game, vagy kik a rendbontók ;), és ezt közlik Kemor-ral.
3. játékon belüli NPC: ez a legérdekesebb, de egyben legnehezebb! Ugyanis itt olyan munkát kapsz, mintha egy NPC lennél, tehát elvárják a szinte tökéletes angol tudást, valamint a végtelen türelmet :). Felkészültnek kell lenned a legkülönösebb játékos válaszokra, amiket le is kell reagálnod. Lehetsz pl. mesélő egy kocsmában, veszélyben lévő hercegnő, druida, aki ritka növényeket keres és még sominden,aki szerepel azokban az eseményekben (event), amiket a játék készítői kitalálnak. Ilyen even volt amúgy ez a béta végi óriásdémon+zombi megszállás is.
Szal, ez marha jó buli lehet, de elég nehéz meló is ugye :). -
#1041 Némi fontos infó előre is:
"- Some players, when trying to access the registration page from the DAoC client, are sent to the French registration page.
Do not register in French, click on the "United Kingdom" flag on the upper right of the page and then click on the "registration" link in the menu.
If the registration page is NOT in English, do NOT register
- Some players cannot find their country in the list. If so, you need to choose a default country (ie : United Kingdom). We will correct this at a later date and you will be able to change your information then."
Nekem is a francia reg. oldalt adta be elsőre, de én ugyebár magamtól is kitaláltam a teendőt :). A másodikat meg már többen írtuk, miszerint némelyik ország nem szerepel a reg. listán. Ilyenkor a UK-t kell választani. Mily' meglepő, én is pont ezt tettem ;)))...tudok valamit :). -
#1040 Ez valami nagyon durva spell lehet -
#1039 Remélem ilyenek majd nem lesznek a végleges game-ben:
LOL :) -
#1037 Tok jo ez a game!
Nektek is megvan mar az UK verzio? -
#1033 Jahh, az, de azért a kedvedért belököm most :)).
Camelotozas alatt amúgy sem volt értlme használni :). -
#1026 Igen, hallottam már ilyesmit, de azért megrendeltem. Remélem nem csesznek át életem első netes (bankkártyás) vásárlásával.
Rockety: küldtek egy emailt, hogy vették a megrendelést, és majd még szólnak, hogy mi van. Meg adtak egy rendelési referencia számot is. -
#1023 Izé, most a várost azt hova írjam? :) A cím rész első sorába, másodikba meg a lakcímet?
Meg a megye/állam az nálunk nem játszik. -
#1021 Na ok, akkro megrendelem :). Feltéve, ha jó nekik ez a domború arany betűs MasterCard. -
#1018 Már csak azt nem tudom, hogy hol kérnek hitelkártya számot. Vagy hol lehet reggelni magam? Mert a fizetésnél, csak nevet címet kérnek, bár azon még nem mentem túl, szal lehet, hogy utána kérnek kártyaszámot. -
#1017 A font árfolyamot innen néztem: http://www2.datanet.hu/webdev/mnblist/answerlast.asp -
#1015 Postal Options for Hungary
The options below are specific for delivery to Hungary. Delivery times are estimates and apply only from date of despatch.
Airmail - Add £3.50 Per Item to the total price of your goods
(Standard Airmail Service. Delivery is normally 4-7 days from day of despatch for countries inside Europe.)
Airmail Registered - Add £7.00 Per Item to the total price of your goods
(Registered Airmail Service. Delivery is normally 4-7 days from day of despatch for countries inside Europe. Provides added security to your package.)
Airmail Swift - Add £6.50 Per Item to the total price of your goods
(Enhanced Airmail Service. Delivery is normally 2-5 days from day of despatch for countries inside Europe.)
Courier Datapost - Add £17.30 One Charge to the total price of your goods
(Courier Delivery Service. Parcels are expected within 3 days of despatch and guaranteed within 4 days of despatch. All delivery times are based on main areas, if you live in remote areas these times are as a guide only)
Dark Age Of Camelot IBM £18.99
(This item is normally despatched within 3-5 days)
19+3,50=22,50*395= ~8900FT
Ez korrektnek tűnik... -
#1013 LOL, csak próbálkozom :))):
-
#1010 Már csak te beszélsz vitáról. Én csak beírtam valamit és te reagáltad le hülyén. -
steveh #1009 Na most már akkor ne hisztizetek hanem rendeljétek meg onnan.Megnéztem én is.Korrekt áron szállítanak és nem kerül 20 K ba -
#1008 hát én kipróbálnám de most nics 10 rongyom sajna ere a játéra. 3000 a havidij még csak-csak lenne de levagyok égve:( -
#1005 A legjobb meg az SW Galaxies lesz :). Ha már olyanokról beszélünk, amiket még senki nem látott :). Azért remélem az majd kapható lesz nálunk is!!!
p.s.: a regisztrációnál van még Bulgária is! Pedig az aztán már valóban balkán...
Én kitöltöttem az adataimmal (ország UK :), de a következő oldalon sajna CD-key-t kér, amit még "költeni" sem tudok, mivel a formátumát sem láttam még sehol. Pedig, elméletben a bétával is lehetne játszani, ha lenne CD-key. -
#1004 Én meg azt mondom , hogy mivel te sem láttad ezt a játékot így feleslegesen ítélsz előre .Majd ha ott leszünk és tényleg összejövünk egy szerveren , majd akkor mondhatsz véleményt ... addig meg lehet Űberkirály a DAoC .De csak addig ... -
#1003 Én is mondtam már, hogy meddő vita... -
#1001 Én lettem az ezredik :P -
#1000 Semmi köze a két játéknak egymáshoz! Értelmetlen vita... -
#999 ömm
sztem gothic a legjobb
habár nics benne multi:) -
#996 Merthogy te inkább fizetsz egy cél nélküli hentelésért, mint egy élvezhető, skorpio7 által is említett végtelen lehetőségeket tartogató játékért. A Camelotnak is megvan a maga varázsa, de akkor sem éri meg havonta fizetni érte. Ráadásul a NWN képes lenne egy a Cameloténál is jobb világot összehozni. Abba is lehetne várostrom meg miegymás. Havidíj nélkül persze.
Szoval ez itt most meddő vita. -
#994 PCDOME hírek ... -
#993 OFF
Neverwinter Nights hírek
2002 nyarán jelenik meg majd a Dungeons & Dragons szabályrendszerre épülő Neverwinter Nights. A Bioware a közelmúltban cserélte le a játék kiadóját felbontva a szerződést az Interplay-vel. A készítők arra törekedtek, hogy teljesen 3D-s környezetben újrateremtsék a régi parír-ceruzás játékok hangulatát. A játék egy fantasztikus történet köré épül, mely legalább 60 órás játékidőt garantál. A többjátékos rész pedig úgy lesz megalkotva, hogy a játékosok könnyen bővíthessék új dolgokkal, így szinte végtelenné téve a lehetőségeket és a játékidőt. Egyszerre majd 64 játékos játszhat egy szerveren, szinte egy kisebb MMORPG lesz ilyenkor a játékból. Nyáron pedig kiderül mit sikerült megvalósítaniuk a dologból.
Csak a pontosság kedvéért . :)
ON -
#991 Never Winter Nights forewer! Kib*****tul várom. Milliószor jobb lesz mint a Camelot és lesz is belőle ingyen MMORPG is. -
#989 Hehhe, hát az accountom az már megszűnt :).
Viszont a regisztrációs oldalon az ország választásánál nincs is Hungary...
Bezzeg Poland, Czechoslovakia meg Albania az van... -
#988 Ehh,akkor vége van, ugye? Én azért elindítottam, és updatelte magát, pont most végzett. Kíváncsi vagyok felenged-e, de valszeg nem fog... -
#987 Neverwinter nights-ot varja valaki rajtam kivul? :) -
#986 Jo, de most meg Camelotozas kozben fogod enni a csokit.. -
#985 Szöcske engem is felirtal? (nyugtass meg :P)
amugy drukkolok és ha ez osszejon akkor elore is kosz mindenki nevében, me rendes dolog :)