43179
  • Bith
    Sajna megjött a softwarefirst válasza :(((((.
    "Thankyou for ordering from SOFTWARE FIRST.

Unfortunately we have been unable to process your order below. It has
    now been cancelled. If you have any query relating to this order
    please contact us. The cancellation reason is given below :

This has been declined by the Authorisation centre"
  • Snomag
    JA
    Nekem is kéne a game, szala rendelésbe benne lennék..bankkártyája meg nem rocknak készül?
  • Mester
    kösz:P
  • Mester
    Ha majd vki tudja hogy hány karakterből áll a cdkey írja meg légyszives...:)
  • Hangianix
    Hat akkor minket feldobtal, mivel mi is csomagban rendeltuk meg. :-))))
  • Snomag
    Mpndjuk a kiadok eléggé elbaszták a példányszámot.. egy 0val tobbet kellett volna legyártani :)
  • Snomag
    hát szar lehet :)
  • Mester
    De a benzín pénzzel így is rábasztatok nem?:(
    Az amúgy elég szörnyű hogy nem lehet ebben az országban hozájutni a játékhoz csak az EUs országokba.
  • Hangianix
    Mi hetfon rendelunk a Software1st-rol, majd kiderul, hogy nekunk is visszadobjak-e a megrendelest.
  • Mester
    Krane nektek akkor most van egy US verziótok?
  • Atomy
    Megbocsátok ha válaszolsz a #1109/es kérdésemre.
  • Atomy
    Azért mert ő is angolt rendelt, nem németet(és még az sem ért oda).
  • Snomag
    Ménem kérsz tole 1keyt és kprobalod ki? :)
  • Atomy
    Fontos lenne tudni 100%-ra, mert CDkeyt 3-6 nappal hamarabb tudnék szerezni, mint teljes dobozt. És ha valaki még azt is meg tudná mondani, hogy az angol verziójú CD megy-e német CDkey-el, akkor akár egy nap alatt tudnék szerezni német CDkey-eket. (Tulajdonképpen nem én, hanem X Y, de Ő azt írta nekem hogy bármennyit tud szerezni. A nevét azért nem írom ide mert nem kértem még tőle engedélyt rá )
  • Atomy
    Akinek megvan már az tegye már meg nekem lécci hogy megnézi: fut-e a game, ha nincs a meghajtóban a CD, esetleg hogy lehet-e működő ISO-t csinálni belőle. NAGYON FONTOS LENNE. Előre is köszi.
  • Snomag
    Rock: mikor rendelünk gamet? :P
  • Mester
    Olyat szerintem tudtam volna szerezni rokontól.
  • Mester
    Kösz.
  • Mester
    Értam ...(tehát Us verzióval csak Us serverekre lehet menni?)
    hallottam neked megvan a progi.
    Mennyiér vetétek?? És megy minden rendesen?
  • Mester
    És amúgy a US verzió az miért nem jó nekünk?
  • Mester
    Hiányzik a játék olyan elvonási tünetekben szenvedek hogy most se vagyok képes elaludni.
    Úgyhogy várom Bith hogy átb@sztak-e vagy sem:)
  • Mester
    Krane légysz majd írd meg mennyiért vetétek és hogy korrektül megy-e a játék.
  • Snomag
    Azért köszi :))
  • Veriel
    BadGuy te a CS-s BadGuy vagy, vagy egy masik?
  • Bith
    Igen, ez elméletileg előfordulhat. Csak azt lehet, hogy megbízol bennük. Én már megrendeltem tőlük, majd közlöm itt a fejleményeket. Aki akar az várhat, hogy énmegszívom-e, és aszerint rendelhet. Viszont akkor sajna később kapja meg a gammát ugye.
    Lehetőleg olyan bankkártyával vásárolj, amin nincs, vagy alig van több pénz, mint amennyit le fognak vonni.
    Én egyébként a rosszindulatú hackerektől tartok inkább, akik mondjuk mghackelik a bolt szerverét, és lenyúlják a hitelkártyaszámokat. Ugye olvastunk már ilyeneket. De a szükség ugye....
    Van mg ugyebár a lentebb már ajánlott webes hitelkártya, amire csak annyi pénzt ell tenni, amit tudod, hogy levesznek majd. Bővebb infó a www.otp.hu címen (utálom az OTP-t, ezért nehéz szívvel reklámozom, de most ez van). Én egy MasterCarddal fizettem, amiről legrosszabb esetben is "csak" 30 rongyot lehet levenni.
    Jelenleg várom a 2. visszaigazoló email-t, amiben majd közlik, hogy okés-e nekik a kártya.
  • Gadonarok
    Hi all

Elég láma kérdés lesz,öhhhö...,na üöhm, de mindegy:megadom a bankkártyszámot, és ők leveszik az összeget amivel megvásároltam a daoc-ot de aztán megindul a kezük és egy picivel? többet is levesznek.Ez lehetséges, vagy ez mennyire biztonságos.Őszintén szólva egy picit idegengedek ettől a bankkártya füzetéstől.

Örülnék ha vki felvilágosítana, hogy ez hogy megy.
  • Snomag
    Nemtom hogy a juniort ménem fogadják el :P
  • Mester
    Amúgy nem hiszem, hogy, ha meg lenne a játék te nem írnád le a fórumba...
  • Mester
    Úgy látom ezzel a beszólásommal nagy tetszést arattam:)
    Rock: és a havidíjnál nem is mindegy milyen hitelkártyád van emrt van olyan amivel nem is lehet fizetni?
  • Snomag
    ja menjen át a szomszédba és mondja el neki :PP
  • Snomag
    Meg most nem keresek vissza, de egyik elozo hozzászolásomba irtam, hogy lehetoleg ne reklámozza a másik.. :PP
  • Snomag
    Tényleg, most komolyan, melyik realmba nyomjatok majd? ;PP
  • Snomag
    Krane Tudodmit, A JO KURVA ANYÁDAT
    (nem személyes)
  • Snomag
    Na akkor most mi a helyzet emberek?
  • Hangianix
    Te Bith, es hogy fogjak levenni a penzt a szamladrol? Merthogy neked a bankod fele ezt engedelyezni kellene nem? Pont ugy, mint a kozuzemi szamlaknal. Azaz, hogy mennyit es ki vehet le.
  • Snomag
    passz :)
  • Snomag
    mondjuk már kicsit késő, de nem is tudom :D De ennyi pénzért korrekt sztem
  • Bith
    Ugyanmá', ismétlés a tudás anyja ...vagymiafene :).
  • Hangianix
    OK, most lattam, hogy kb. egy napja mar megtalalta valaki az oldalt, bocs az ismetlesert... ;-)
  • Hangianix
    Es velhetoleg az UK verzio mert a ceg az angol. ;)