43179
  • Szöcske
    Mondjatok akkor egy német CD-keyt :)
  • Snomag
    Ubazdmeg, ez nagoyn jolenne..
    honnan is lehet ujra leszedni a betat? :D
  • Snomag
    Van talán 1 remény hogy mo-n be lehet szerezni, de nem irok inkább tobbet me sztem 10%esély..
  • Bith
    Na tetem egy újab próbát, hasonló eredménnyel.
    Most megint újra rendeltem, de a kártyaszámot most nem tagoltam, mint ahogy a kártyán szerepel, hanem egybe írtam a számot. ha így sem lesz jó, akkor a következőnél kötőjellel fogom tagolni...
    Az OTP-ben azt mondták amúgy, hogy elméletileg ezzel a kártyával mennie kéne bárhol a vásárlásnak.
  • Hangianix
    Es az is egy angol volt, nem amcsi...
  • Hangianix
    Attol mert meg visszairt, attol meg egy bunko allat. Ne a kib*szott forumjukat mutogassa, hanem dobjon egy olyat bocsesz, itt nalunk a szigeteken szar a foldrajzoktatas es nem is tudjuk hol van Magyarorszag. Anno az RS-ben megkerdezte a srac, hogy en nagyon gazdag vagyok-e, merthogy van szamitogepem, magyar letemre. A vegen kiderult, hogy azt hitte osszesen 8-10 gep van az orszagban es olyan a gazdasagi helyzet, mint az etiopoknal. :-))) A szomoru az, hogy nem viccelt...
  • Szöcske
    Voltam ma vagy 6 játékboltban, és képzeéjétek, az egyikben (miután vagy 3x elismételtem szépen artikulálva a game nevét) tudták, hogy miről beszélek. Hát már ekkor leesett az állam, meg könny gyűlt a szemembe, de gyorsan fel is száradt, mert az eladó srác folytatta, és közölte velem, hogy valószinüleg lesz is nekik, kb másfél hónap múlva leghamarabb, vagy egy kicsit később. Elöbb semmiféleképpen sem. Az ár 12000 körül lesz. De ugye még ez sem tuti.
  • Bith
    /macro stick /stick

Azért vannak kevesen, mert nem lehet beszerezni a game-et! Még az angoloknak sem olyan egyszerű,mert állítólak még a boltokból is elfogytak a dobozok.
  • Veriel
    "US verzioval nem tudsz jatszani csak US szerveren"

Akkor ezt mondd, ne azt, hogy 1 masodpercet var a jatek, aztan nem ertem mitol ;))

Az viszont hulyeseg, hogy csak amcsi szerverre mehetek vele.. :(
  • Atomy
    A Visa Electront szinte sehol sem fogadják el. Azzal ne is próbálkozz. Visa vagy Mastercard.
  • Szöcske
    Bazz, a végét elbasztam.
  • Szöcske
    Hát nem hiszem, hogy sok sikerrel járnál, mert az Otp-s hölgyek nincsenek a helyzet magaslatán, és ha felteszel nekik valami keresztkérdést, akkor 20 percig rohangálnak, meg telefonálgatnak, aztán közlik, hogy fogalmuk sincs mi a válasz a kérdésedre!!!! [#vigyor3
  • Bith
    Ja, és mindjárt beugrom az OTP-be, ahogy javasolja Jamie :). Nem, mintha nem irtóznék az OTP-től...
  • Szöcske
    Hát nekem a Software First a Visa Electronomat nem fogadta el. Sztem ezek nem is fogadnak el magyar kártyákat. Bár nem tudom mit szerencsétlenkednek. A mi Visa meg Maestro kértyáink miért nem ugyanolyan jók, mint a tőlünk nyugatabbra fekvő országok kártyái.
  • Bith
    Na megjött a válasz.
    "Thank you for your email.

I am sorry but your order was declined by the Credit Card Authorisation Centre and has now been cancelled. They do not give us a reason for the decline.

We have found it necessary to contact the Authorisation Centre if an order falls into certain criteria. This is a security procedure that we have in place which protects you as well as us.

Once again I apologise and suggest that you contact your credit card company in order to establish what the problem maybe.

Regards

Jamie"
  • Bith
    De, ha valakinek közben visszajeleznek, hogy okés, vették a megrendelést, az szóljon ide be lécci, és mondja, hogy milyen kártyával sikerült.
    Egyébként én is írtam nekik, hogy a problem exactly :).
  • Bith
    Megpróbálom még1x ugyanazzal a kártyával majd ma (MasterCard), aztán meglátom. Ha nem megy, akkor meg lehet, hogy egy Visa Electronnal is.
  • Snomag
    Ja, kár,hogy másolt cd mellé nem kapunk jo keyt :P
  • Snomag
    Csodálkoznak, hogy az embereknek tobb a másolt kam CDje, mint az eredeti.. arra leadom a rendelést még aznap meghozza sác, egy eredeti game után meg még ha kulfoldre is megyunk sincs meg :D
  • Snomag
    mondjuk amire nekunk meglesz az uk verzio eztis fogjak 50.000en nyomni..vagy már lejért dolog lesz :)
  • Atomy
    Ha majd tudok valami biztosat, akkor idekarcintom.
  • Snomag
    Szerinted mi van tolunk messzebb? Europa vagy Amerika? "kicsit" dobna a pingeden ha amcsi szerveren nyomnad..
  • Veriel
    Nem lehet, hogy csak bug, es kijavitjak majd?
    Azert firtatom, mert ha ilyen nehez UK-t kapni, es lenne US, akkor mar kerdeses.
  • Veriel
    Ezt nem ertem. Marmint a mondatot igen, meg a jelenteset is, csak nem all ossze.
    Szoval ez olyan, mint ha a magyar windows nem kezelne a winyot, vagy ilyesmi :)
  • Mester
    RogueGigi tegnap 02:46 | Válasz erre | #1103

Mert 1másodperc, mire valamit is reagál a gombnyomásodra a karaktered, és ugyanennyi, míg látod mi is történt. Tulképpen csak ennyi.
  • Veriel
    Tenyleg, az US verzioval mi a gaz?
  • steveh
    Khurrak dobjál már nekem egy emil címet.
  • Szöcske
    Krane ha tudsz tuti forrást, akkor szólj, mert én tuti vevő lennék. Amúgy meg mi is majdnem beszoptuk az US verzióval ahogy ti, csak mákunk volt. :) A lényeg hogy valaki szerzze már be nekem a gamét!!!
  • Snomag
    hát én nemtom, csak oldjuk meg :)
  • Szöcske
    aha, gáz lesz bezserezni a gamét, már látom
  • Bith
    Az nem szállít csak EU-ba.
  • Szöcske
    thx
  • Snomag
    #daoc.hu
  • Szöcske
    Ja, mi a IRC csati cime ahol vagytok, vagy van egyáltalán?
  • Szöcske
    Amúgy az Amazon.co.uk-n van még esély, hogy onnan sikerül rendelni, vagy sem működik?
  • Bith
    Hát ezaz! Jó lenne tudni, hogy a bankkártyával volt-e bajuk, vagy mivel....
  • Snomag
    De basszameg, magyarokhoz mikorra jut el? Ha eljut 1atalan... nyar végén?
  • Snomag
    Baszeg :((
  • Bith
    Amúgy a UK verziót nagyon könnyű felismerni, mivel az amerikain nincs rajta a GOA logója, mivel ahhoz semmi köze, de az európain rajta kell, hogy legyen.
  • Bith
    Szal, már látom, hogy nem lesz nekem soha meg :((((.