43179
  • Hangianix
    --->Bith
    Ugyanazzal a valasszal raztak le a software1st-tol minket is mint teged. Irtunk egy anyazo levelet nekik. Az EQ-hoz jo volt a kartya ide meg nem?!? Az lehet, hogy barhova szallitanak, de csak EU orszagokbol lehet fizetni. ;-)
    Utolsonak meg megprobalom a K&H-s SafeNet-t...
  • Snomag
    csak valaszt nem kaptam meg mindig
  • Snomag
    Na yo en mar leadtam mailt :D
  • Snomag
    Nemtom, engem sikeresen elbizonytalanítottak páran, ezzel a beta+német key komboval:) De jo lenne mondjuk már ma este gamelni :)
  • Mester
    Nekem nagyon kéne a játék, de nem hiszem el hogy nem lehet elintézni hogy a kezembe kaphassam a UK verziót egyszerűen:)
    Ez az amazon hibája is szerintem egyszerűen keveset adtak ki...
  • Snomag
    meg még 2 :PP
  • Snomag
    mail ment elvileg :P
  • Snomag
    Of korsz
  • Lazarus
    Van havi díj?
  • Snomag
    és ez kb mikorra lenne meg?
  • Bith
    Ja, és télleg szóljatok akkor ám, ha lesz német! :)
    És aki veszi, az figyeljen arra, hogy eredeti zsugorfóliázott legyen, mert, ha nem az, akkor abból valaszeg már lenyúlták a CD-key-t, és szívás lesz vele...
    Ezt cask azért írom, mert tudom, hogy itt M.o-on volt elő szkott fordulni ilyen, hogy bemennek valami tescoba, aztán kinyúlják csak a Cd-keyt mondjuk half life-ból, vagy diablo2-ből.
    Nemtom németeknél ez mennyire van így, de az a tuti, ha fóliázott a boltban még a gamma :).
  • Snomag
    hibernia rules :)
  • Bith
    Én majd szeretnék egy smite-s battle clericet :), me egy paladint.
  • Lazarus
    Fel fújlak és ki leszel durrantva..
  • Lazarus
    Milyen a játék? Fel lehet törni?
  • Bith
    Igen, én is ettől tartok picit, hogy nehogy később legyen valami gáz...

Mindenesetre jó lenne valahogy beszerezni gy UK verzióból egy ISO-t a német CD-key mellé. Nehogy később bármi hátrány legyen a béta miatt.
  • Snomag
    :D hát nem szép? :D
  • Snomag
  • Jockey
    talán lehet azért, mert nem bír többet a vas..:)
  • Hyder
    szatyor: minden reményem szerint péntekre jön a cuccos, de a példányszám kérdéses, b?vebbet csak akkor tudok mondani
  • Snomag
    Csak egy kis fun, hogy élvezzuk mások se gamelnek :D

• Szöcske
    OKes, köszi.
  • Hyder
    Szöcske: megkaptam a mailedet, amint itt van szólok
  • Szöcske
    Akinek sikerül rendelni, az pls szóljon nekem. Köszi
  • Veriel
    Jol fellenditette a turizmust ez a kis game.
  • Bith
    Okés, akkor lécci szóljatok, ha valaki újra megy Ósztriába, jól.
  • Bith
    De a havidíjra lesz 1 hónapom, miközben játszhatok is.
  • Hangianix
    De ugye abba mindenki belegondolt, hogy ha a jatekot ilyen nehez megrendelni kulonbozo kartyagondok miatt, akkor a havi dij fizetese se lesz sokkal 1xubb.
  • Hangianix
    Passz, nem az enyem ;-) Annyit tudok, hogy Postabankos es maga a kartya dombornyomasos. Megkerdezem Amorce-t, de szerintem o se fogja tudni. ;-)
  • Gadonarok
    Én most csinálom ezt az elektronikus számlát, ehez tartozik a webkártya.
    Azt mondták, hogy még két hét míg elkészülll :( (én is átkonvertálom)
    szóval ha ezt csináljátok, akkor még elég sokáig nem lesz daoc
  • Bith
    Öreg hiba.

KKrisz: akkor meg miért nem mondják ezt a kib*szott otp-ben? Damn! Mind1, mostmár megvárom a válaszukat. De átkonvertálni a számlát elektronyosra az 1 hét, szal sux.

Hangianix: És a miféle kártyesz? Ahhoz elektronikus számla van kapcsolva?
  • Snomag
    :)
    nekem tényleg kéne egy beta letoltés akkor, me letoroltem (kevés hely :\)
  • Gadonarok
    hozzon már be vki egy németet akko nekem is, ha megy ki vki
  • Veriel
    Ja amugy a valve mar rajott erre, bocs.
  • Veriel
    Ezzel az erovel felrakhatnak a netre, es az elso fizeteskor fizetned ki a CD keyt is.
    Amugy nem is ertem, miert nem ezt csinaljak az ilyen game-eknel. Ugyse abbol lesz a fo bevetel, hogy megveszed, hanem abbol, hogy jatszol (3 honap alatt kifizeted a jatek arat).
    Akkor mar nem volna egyszerubb feltenni, tessek sracok, toltsetek le, jpegben melle tenne CD covert, ha valaki ki akarja nyomtatni, aztan kesz.
    Nevetseges, hogy a 21. szazadban, amikor egy CD-t 2-3 ora alatt le tudsz tolteni (de 56k-s modemmel is joval elobb, mint hogy odaerne a boltba a game), ragaszkodnak a fizikai vasarlashoz.
  • Gadonarok
    Basszus, most lehet, hogy félre értettem, de azt mondja ez a Puggy(vagy ki), hogy a betaval föl lehet menni, ha regisztrálom magam?

Ez qrva jó lenne, még fönt van a béta:)))
  • Hangianix
    Mi egy olyan kartyarol kuldtuk el a megrendelest, amirol anno az EQ volt megrendelve es fizetve, ha azt se fogadjak el, akkor nem bennunk van a hiba...
  • Szöcske
    Bazz, szombaton hozhattam volna 50 darabot is, mert német verzió volt mint a tenger, és 38 Euro volt csak
  • Bith
    Ja, azt én is úgy gondoltam, hogy a bétával lehetne nyomulni, mivel az szépen updatelete is magát (pl. az eddigi nem meglevő tradeskilleknek is már megvan az ikonjuk, meg már lett a bejelentkező képernyő stb.). Azt valóban jó lenne viszont tudni 100%-ra, hogy lehet-e a németből csak a CD-key-t hasznosítani (ha itt valakinek alkalma van kipróbálni, és műxik, akkor én részemről belemennék egy ilyen öszvér megoldásba...a plusz 15 nap ingyen game-ről már ígyis-úgyis lecsúszunk). Mindenesetre addig is próbálkozom a softwarefirst-tel. (igaz már nekik is elfogyott, ami volt, de állításuk szerint hamarosan lesz újabb adag)
  • Snomag
    mondjatok egy letoltési helyet és akko vki menjen ki ausztriába bevásárolni :))