43179
-
#1377 Ha beleszámolod, hogy benne van az SMS visszajelzés meg 4 ingyenes kp. felvétel, egyebek mellett, akkor annyira már nem vészes. -
#1374 Elég sokan használják amugy ezt a nemet key+beta kombinaciot.. -
#1371 :] -
#1363 :[
De, csak aztán ircen megbeszéltuk (elvileg te is ott voltál) hogy nem arra megyunk, mivel az enyhén telített :| -
#1361 muxik :]
Snomag
lvl 5 Druid
Prydwen-Hibernia -
#1360 ja +170 a kávé :] -
#1359 k np :]
12.000 a game+3000 taxi, olcso este :]] -
#1356 most meg másik nagy szarban vagoyk, mivel passzolom, hogy hogy érek a délibe, de vhogy ott kell lennem -
#1355 csa rock az én 5letem volt, van bennem annyi gerinc, mert csak joindulatbol mondtam, mivel tudtam hogy te is mennyire szerettél volna vele gamelni, csak mivel nem tudtunk elérni irtunk ide, énvoltam, csak sajnálni tudom azt aki ezért rosszat gondol rolam :| Most értem haza, ért egy két nem tul jo hir is szal ez csak pup a hatamra... de akkor sorr, tobbet se probalok jot tnni masnak :| -
Mester #1351 Én ugye veled játszottam még anno? -
Mester #1349 Elöbb még boldogan jelentkeztél a harmadik keyért -
#1345 :] -
#1341 Prepare for assault -
#1340 Ok, majd telozz rám pls és indulok :] -
#1337 :D
38euro=9500ft (kb) gondolom a tobbi a postakoltség :]] -
Atomy #1331 Jaja, gyertek prydwen-re.
Atomy
Friar
Dark Angels
-
#1329 hogy-hogy? Te kitol kapod? -
Mester #1325 Ha van vkinek eladó verziója az írjon légyszives(gondolok itt Kranere) ha nincs akkor ne is írjatok:) -
Mester #1322 Már látom előre hogy fogom élvezni amikor írogatjátok be az aznap esti kalandokat -
#1320 ja hibernia :) Én druid leszek hogy oruljetek oszt majd gyogyitgatok :] MEg resurrect meg minden :] -
#1319 Éééés igeeen, reggeltem! :) -
#1318 "If your subscription is interrupted or terminated, GOA can not guarantee to maintain your player data should you take out a new subscription in the future."
Hmmmmm, azért remélhetőleg csak nem törlik azonnal... (mert ugye sose lehessen tunni :) -
#1317 Hehhe, most látom, hogy már felkerült a regisztrációnál az országok közéa Hungary :). -
Mester #1316 Lehet hogy nektek lesz igazatok hogy megveszitek ezt a verziót ennyiért , mert it legalább egy hónapot tuti játszhattok én meg nem:( -
#1315 bASSZAMEG, MÁR MA GAMELNÉK!! De rock, szatyor majd holnap egyutt kezdjuk karit :] -
#1313 Egyébként mi lesz azokkal a karakterekkel (accounttal), amikért nem fizetnek. Mondjuk valaki valamilyen okból nem játszik egy hónapot, és addig nem fizet? Egyből törlik?
Erről tud valaki valamit?
-
Mester #1311 Es mennyiert vetetek meg vegul? -
#1309 Nekem igen.
Evilmann: Prydwen/Albion -
Mester #1308 Mindannyiotoknak a német verzió lesz meg??
-
#1306 Nem még, de én webkártyával fogok próbálkozni. Addigra ugyanis lesz olyan. -
Mester #1305 Azt már tudjátok hogy a havidíjat milyen kártyával lehet fizetni? -
#1302 Most szar helyzetbe vagyok, me ideges vagyok, de nem baszhatok le senkit, me igyis szivességet tesz :] -
#1301 De amugy holnap kb hánykor oldhato meg az "átvétel"? -
#1300 Hát én nem :[[[[[[ -
#1298 Nnnah, lehet, hogy ma már én is mehetek veletek :).
-
#1297 Ok, én kb 24:00ig ráérek, szal jo, de ha esetleg 1kor lenne csak jo azis megfelel :)) -
#1295 "igyexem holnapra"
AAA, nem mára? :D :((( -
#1293 Hát ennek örülök, qrvara örülnék, ha ma már tudnék gamelni :)) aaa daocot akarok!!! :DD -
#1289 Na remélem holnap már tudok énis daocozni :)
Ja, amugy akkor 12.000?
byeZ -
Mester #1288 A havidíj fizetést már megtudjátok oldani??