43179
-
#1446 Asszem KKrisz szerette volna látni, hogy hogy néz ki egy Cleric képernyője, mikor játszik.
Nálam így néz ki, amikor játszunk
Jobbra pedig az általam ismert spellek (van még 1, ami nem látszik, a Cure Disease....vagymi) -
#1444 HEHE, gadonarok ne lámázz (mondjuk én is elnézetm elsőnek..:)), jobb felül van a nyelv választó gomb, és ott tudod, a kereszt csíkos zászló, na az angolra teszi át a reglap nyelvét..:))) -
#1443 nekem van 1 questem amugy ahol meg kell olni egy kisembert de nem veszi be, már megoltem vagy 30x..nembaj, jo exp:] -
#1442 gogo rockety:] -
Mester #1440 Rock neked az a srác hozta az index fórumról??
-
Gadonarok #1437 ja igen az van elönyben aki ért franciául
vagyis én nem -
Mester #1436 Rock köszi nagyon jóarc vagy.
Már írtam a srácnak.
Amúgy a fizetést esteleg úgy is meglehetne oldani hogy egy ember csinál webes számlát és aki akarja az ráutalhatná az ő havi díját és ő is onnan fizetné.(lehet hülye ötlet de azért leírtam, mert szerintem így egyzserűsödnének a dolgok és ha fizetni kell ezért a netes számláért a költségek is eloszlanának.) -
Szöcske #1435 Az a gáz azzal, hogy francia az oldal, igy kicsit nehez navigalni rajta, a kerdoiv kitoltesenel is van egy ket probléma. -
#1434 http://www.kwyk.net/keltor/tradeskill.html -
Gadonarok #1433 www.alapage.com -
Gadonarok #1432 www.alapage.com -
Gadonarok #1431 kb Péntek fele én is jövök a Hiberniába(basszus mennyit kell még várnom -
#1429 :[[ Azért ez elég geciség, szopunk egy cosmot a beszerzéssel és amikor végre megvan még ki se tudod probalni :| -
szatyor #1428 :)) eheheh
ja egy kis magyar csata ;)))
csak nem jo a regpage, pont most mikor kezdenenk 3an is grr -
#1427 :]
Hiberniaba johetnének népek, minél hamarabb :]
albiont meg majd simán lezuzzuk :]] -
szatyor #1425 Prydwen/Hiberniában 2 napon belül 7 db magyar harcos lesz, akiről mi is tudunk, még 1 kell és megvan a magyar guild ott is, nem kell aggódni =))
Rock meg a többi Hiberniás : Este 8kor megvan a keyem, nyomom este erősen! :)
Szatyor
-
steveh #1424 Ja csatlakozom Khurrakhoz.
HENT POWER.
Csak kár hogy néha én is áldozatul estem.Szerintem megdöntöttem az 1 órán belül hányszor halsz meg rekordot.:)
Folyt.köv.
Steveh
lvl 15 Arcmen
Dark Angels guild -
steveh #1423 Rockety ti akkor most Prydwen és Hibernia?
Kár hogy szoródnak a magyarok.:(( -
Mester #1414 Szerintem nem nálam eddig minden akadás nélkül ment nagyon üzembiztos az xp. -
Mester #1412 Szerintem nem az a gond nekem xp alatt egyetlen fagyás nélkül ment a játék.
Hangianix:köszi és akkor ha tudsz vmit a beszerzésről infomálj plz. -
#1411 Ja, elmeletileg. De elmeletileg rendelni is tudtam volna a softwarefirst-tol. ;-)))
Egy OTP WebBankos, vagy K&H-s SafeNet-s kartya azert nem art. -
Mester #1409 Köszi szépen.
Ha sikerül majd írd le részeltesen plz.(pl ár stb.)
És te tudod hogy lehet a havi díjat fizetni?
-
#1408 Nem annyi, mert utana meg 1x kell postakoltseg majd a mediaert is. A kulcsot ugye elkuldik. A lanyon keresztul nem nagyon (minket harmunkat ismer), de egy ismeros most probalkozott mas uton, ha minden igaz holnapra megtudom mondani mekkora sikerrel. -
Mester #1407 20font körül mekaptatok egyet???
Az nagyon jó, gondolom többet nem tudsz szerezni...? -
#1406 Nemetorszagban van egy lany akivel jatszottunk, atutaltuk neki a penzt, o pedig megrendelte. Adoval es postakoltseggel Nemetorszagba 3 db az 63.12 font volt. Onnan csak a CD-key-t kapjuk meg, a tobbit csak kesobb. A masolt cd-t azert irtam, hogy akinek nemet van, ne szivjon, ha a beta esetleg nem fog mukodni. -
Szöcske #1405 Nekem kellene angol verzio, de nem a masolt cd erdekelne, hanem rendes, dobozos verzio. Ha olyan van, akkor kellene egy peldany. -
Mester #1404 Honnan szereztétek be az angol verziót és mennyiért? -
#1403 Ha minden igaz, nekunk meglesz majd az angol verzio. Ha valakinek kell egy copy rola majd (kitudja meddig lesz jo a beta), akkor dobjon egy mail-t.
Majd megirom mikor van a kezemben a cd, nemcsak a key. :-) -
#1402 Elmeletileg benne van, csak nalam nem muxik. ;-) Vasarlasnal, felvetelnel igen. Ha utalok, vagy jn penz, nem. -
#1401 Pedig benne van a számlamozgás jelzése is, csak kérni kell, ha jól tudom. De lehet, hogy Te tudod jól, szal nem vagyok benne biztos, mert kb. szerdán lesz meg. -
#1399 Hehe. utalasnal nem kapsz visszajelzest (legalabbis en csak kp felvetnel kapok) es hidd el, hogy nincs benne. Nemreg kertem le az egyenlegem, amire visszajott a valasz, hogy szar a rendszer, az aljan meg odairva, hogy ez az sms/uzenet ingyenes volt. -
#1397 RAKJATOK BE SOK SOK KEPET! -
Szöcske #1396 Mi mar a Beta alatt is Wilcoztunk. Sokkal kenyelmesebb, meg egyszerubb, mint irkalni. Mindenkinek javaslom. :) -
#1395 hát annak már örülnék :]] -
#1385 én nemvágom hogy lehetsz 15ös, én 10fölött má évekig létek szintet :]]] orhadt csalo :P
Snomag
lvl 10 Druid
-
Szöcske #1383 sorry, plaerekkel=playerekkel -
Szöcske #1382 Ha már ennyire belejöttök a gamélésba, akkor haverkodjatok már össze angol plaerekkel is, és kérjétek meg őket, hogy vegyék meg nekem a gamét odakint, és küldék nekem el postán. Köszi :D -
#1381 Senki nincs hiberniaba? Jo lenne pár magyar :] -
Gadonarok #1380 ez nem sikerált, mindegy:www.alapage.com
az a baj, hogy francia -
Gadonarok #1379 innen tuti meglehet rendelni, de nincs francia szóval szopacs, elég nehéz belőle kibogozni vmit