43179
-
#1497 Kiru! Update van! :)) Remélem javulnak a dolgok valamelyest :).
Én is most updatelem :). -
#1496 most voltunk cryptbe és találtunk skorpiokat, amiket még eddig sose láttam, nagy élvezet volt csapatban jöttek (6an) és ugy haltam mint a rvaélet :D -
#1495 15ös vaogyk és sztem 16os cska 2nap mulva leszek ilyen tempoval :[[ -
#1494 könnyű összeszokott teammel, de én egyedül lvl15ön qrvára nemtok mit cisnálni, csak naogyn lassan fejlődni.. -
#1492 Megvagyunk köszike :]] és nem NeGa hanem NegA :PP -
#1490 hmm...látom NeGa Powa ittis leledzik =)))
meva veletek Snomag?
(remélem jól gondolom kilétedet, mert gáz lenne számomra ha nem =))) ) -
#1489 hja :] Amugy mit csinal az update? Most töltögetem :]
NEkem most van időm, szal én fejlődök :| -
Szöcske #1487 Hyder, nekem jöhet 1 példány!!!!!!! -
#1486 De baszeg hiberniaba csomo embernek, csak most lett emg a game :| -
#1485 Ja lehet ilyen teamplayt :]] De már kezdenek legalább alakulni az események :] -
szatyor #1483 hhopp odakerült egy vágólap is rotfl :)))
na megyek gamelni -
szatyor #1482 Snomag >> az a sanda gyanum hogy csak 7en leszunk :((
akkor aztan beszopjuk a nagy **szt ;)
gyertek sracok!
Mortiis
lvl.7 Mentalist
Junior Apprentice Tailor (Tailoring - 110 ;))
http://ultima.lightning.net/daoc/
@Hibernia-Prydwen
-
#1481 ja, és az oldalt ismét fogom fejleszteni, mert úgy t?nik lesz segítségem a fordításhoz...
THX Badguy =)
tehát lehet hamarosan látogatni ÚJ információk és segédletek iránt -
#1480 !!!!!
nos, 7végén vagy hétf?n itt van az általam ígért DAoC Angol - EU verzió
árat 7végén tudok mondani, amikor már úton lesz hazánk felé...
kb. 2-4 darab lesz eladó, de ebb?l 2re már van jelentkez?...
akik kérték t?lem jelezzék vissza, hogy aktuális-e még, mert akkor félreteszem számukra
.saints.hicks]****[ - Ceres -
#1477 !!Hiberniasok!!
Na halljátok, ma este 9kor (sztem ez mindenkinek ok idopont) legyen a szerveren és megcsináljuk a guildot a nevet majd megbeszéljük, meg kéne egy wilco is, és aki gamel felmegy rá meg minden :] Szal 9re probaljon meg mindenki legalább felugrani. Hibernia rulez!! albionnak vége :]] -
#1476 azt már nem is mondom, hogy a mapokná a térképek elavultak v szarak alapbol, nemtudom :] -
#1475 Ez a karitervező "kicsit" bugos.. druidnak itt vannak ütési stílusai, meg minden (meg parry is:\) viszont nature affinity sehol..:] -
#1474 :)) Nekem a cryptaba volt egyszer nagy káosz, 2caspat (16ember) és ugye a szötnyek és ez vmi eszméletlen szűk helyen, hát érdekes volt :]] -
#1473 Miért lenne a leggyengébb? Nemértem, sztem azért a varázslók eléggé táposak, de azért az ,hogy máshol 3x annyian vannak is keményen betesz nekunk :| Érted, nem mind1, hogy hányan támadnak meg.. -
#1471 Igaz, még RvR-ben nem próbáltam, de az már amúgy sem lehet annál rosszam, mint ami volt :)). Teljes láosz, szaggat, mint állat, semmit nem látni a tömegben :).
Ja! És hirtelen halál :)). -
#1470 Aham, hát te tudod, de ha ugyan ugy megy 1024be, énis kiprobalom :P -
#1469 Az embléma regisztrálás mindössze csekélyke, igazán elhanyagolható....(stb. :))...300 arany.
Ezután már csak bagatel 5 aranyat kell kiköhögni annak, aki fel is akarja tenni magára.
Szal ÓCSÓ na! :)) -
#1468 Ja, és az a vár már el volt foglalva, mikor mi kezdtük a játékot...legalábbis én.
De nemsokáig lesz már az úgy ;))). -
#1467 Conc. ablak csak úgy,mert bőven elfér ráadásul átlátszó is. Mellette a minigroup az egyik legfontosabb csapatban, mivel jobbra a nagyot be szoktam csukni, mivel az valóban betakar. A friends csak úgy, elfér, szeretem látni, átlátszó.
Na így már érthetőbb :)). Alul amúgy sem zavarnak. 1024-ben elég sok a hely szerncsére :). (előtte 800-ban nyomtam (béta), de most rájöttem, hogy tökmind1, mert maga program a szar, nem a kártyám nem bírja...ugyanúgy szaggat 800-ban, mint 1024-ben, sőt 1024-ben mintha simább lenne kicsit, komolyan) -
#1465 német verzioval angol szerverre és ugy gamelj :]
Mester: 14 de ha gamelnék lehetnék 15, csak szeretek sétálgatni hiberniaban :DD szal kb 2orakat el birok basznia semmittevéssel :] -
Mester #1463 Én is csak ezt a kettőt ismerem az ardeehoz közeliben meg is haltam párszor:(:)(amúgy hányas szintű vagy?) -
#1462 Ja és kéretik 1xerubb neveket kitalálni me pötyöghetem egy évig a neveteket :) foleg rivieraé.. az vmi elképeszto :] -
#1461 Amugy hiberniasok kozul vki megmutathatna hol van a maradék egy kripta (asszondták 3van, de van aki5ot mondotT) 2-t tudok pontosan.
1ik ardeetol nem messze a hid fele (legismertebb)
2ik az a farmtol van 1-2perc sétára egy hegyoldalba.. ha vkit érdekel megmutatom, csak szívás, me korulotte eléggé sok és eros agro szorny van.. -
Mester #1460 Sno hányas szintű vagy??
Emlékeszem amikor még tanácsot kértél itt Druid fejlesztésből:P
(Bétás karaktereim:lvl14 druid, 9 eldrich és egy 5 ös varázsló albionban(gondolom senkit nem érdekel de mindegy:)) -
#1459 Nemvágom minek van nyitva a conc. ablak meg a mellette lévo.. de mind1 te tudod, csak kevesebbet látsz :) elég csak a partyt kinyitni egy healernek és szevasz :P sztem.. legalábbis nekem sikerál igyis gyogyitgatni, nembaj, majd bezuzzuk a kis albiont yool :]]]
Amugy már 1 váratakat elfoglalták.. ugy sajnáljuk :]]] -
#1458 Druid rules :]] Gyertek legyen guild meg minden, állom a költségét.. csak az emblémáét nem, me az vmi kegyetlen drága :]]
amugy nektek már sikerult lovon meghalni? Nekem igen :]] -
szatyor #1457 AKI HIBERNIÁBA JÖN : PRYDWEN SZERVER!!!
Magyarok eddig:
Snomag, Donk, Rendorion (azaz Rockety), Riviera egy leirhatatlan nicku egyeddel, Alyr (azaz Evilmann) és jómagam (ingame Mortiis)
reméljük hamarosan csatlakoznak még emberek (2őről már tudunk, velük meg is lesz a guild)
lehet bennünket keresni nyugodtan :)
Mester: "__már__ indithatom is a druidamat"
már? nézd majd meg snomag druidáját aztán mondd hogy "már" :))) várunk szeretettel =))
-
Mester #1456 Nekem már német lesz és a napokban megjön a key és elég korrekt áron be tudtam szerezni ezért nagyon jó nekem így és már indíthatom is a druidámat:) -
#1455 nemtom, sztem nem fogjak megcsinlani, hogy ha eddig ment betaval akkor ezutan nemfog.. de ha mégis akkor felrakod a németet 1ideig és akkor állítolag csak egy két dolog lesz német, szal nem minden (varázslatok, taskok stb stb marad angol) de még az iso is egy megoldas :P -
Szöcske #1454 Nem tudom miért, de én nem szimpatizálok ezzel a német cd key-es dologgal. tudom, megy meg minden, de hát akkor sem. Inkább várok egy kicsit, de UK kellene nekem. Nehogy aztán mondjuk az ingyenes időszak végén derüljön ki a gubanc, mert akkor lehidalnék. Amúgy a CD Galaxisnak elvileg meglesz, a listájukban (ami a PC Guruban volt) már szerepel. De azért jó lenne hamarabb megoldani a dolgot. -
Mester #1453 Mi a bajod a nemettel?
-
Szöcske #1452 Chleo honnan szerezted az UK verziot? Ha tudsz akkor szerezz nekem ks 1et pls. -
Mester #1451 Rcok akkor prydven serveren vagytok??
Mert akkor en is oda megyek -
Mester #1449 Mégis kapok egy verziót és megyek hiberniába:) -
Mester #1447 Baszki már nem tud hozni az a gyerek:((
Vki nem tud vhonnan szerezni??(8-10eFt körüli áron német verziót)