43179
-
#1570 5ös vagy? baszeg hol vagy, megyunk 1ut :]] meg milyen néven? :) -
Mester #1569 Zaknafein magyar srác?
Én még csak lvl5 vagyok de most megyek akkor játszani:) -
Mester #1567 Üdv. emberek tényleg bocs hogy nem tudtam tegnap ott lenni de látom nem lett komolyabb gond és meglett a guild:)
Ti átlagma milyen lvl-en vagytok most? -
szatyor #1565 LOL Dancing képen kicsit lemaradtam :DDDD -
#1561 ááá, a faszom nekem meg gázok vannak itthon, szal fingom sincs, hogy tudok lenni majd daocozni, mivel anyám kiakadt 1-2 dolgon, tegnap este is azé tuntem el olyan hirtelen faszán :[ Pedig most hétvégén ráhuznék eléggé, hogy tudjunk 1ut gamelni, mind1 azé amikor tudok leszek, me mást qrvára nem tudok cisnálni (járogipsz sukka)
hát.. ilyen ez a popszakma :] -
szatyor #1559 mind1 hátha nem akarnak benne lenni, nem lesznek benne
ez természetesen nem rád vonatkozott Mester, tegnap kezdted, minden...
többieket is szívesen várjuk azért! :)
A fő promófotókat a sajtófőnök-guildmaster-egyszemélyestakaritóbrigád Rockety fogja felnyomni, addig is egy kis életkép...a lebegő név és az értetlen enchanter:
remélem megy :p
csaoz
Mortiis /Filius Claritas/ @ Hibernia-Prydwen
-
szatyor #1557 Najólvan hát ez irtó fasza
így a kurva életbe nem lesz meg a rohadt guild, 1-2 ember sosem képes feltolni a pofáját, ezért jövök haza bazzeg rohanva...szarok rá mosmá, kiakasztó -
#1556 almost 23:00 :] jertek -
#1555 Semmi bajom nem volt vele, cska vhogy nemtom.. szal érted :] Ranger rulez, cska bazdmeg, egy árva vasam sincs, annyira dráva a nyilvesszo :] -
Mester #1553 Mi volt a bajod a Druiddal??
Nekem is szimpi a ranger de maradok a druidnal:) -
#1552 Latom kellene Midguardba egy magyar klan is. Legfeljebb mi ott majd arulot jatszunk es elmondjuk hol nincs epp ember. ;-))) -
Mester #1551 A név nagyon király:)(kicsit DA írtó neve van:D)
DE sajna nem érek rá mert buliba megyek:( -
szatyor #1550 jajaja keresd Rendoriont Donkot ok vannak fent most, es 11 korul MINDENKEPP GYERE fel, GUILD LESZ (Filius Claritas rox :)! -
Mester #1549 Megvan a Cd-key:)
Lourker(druid) lesz a nevem és akkor prydwen hibernia ugye?? -
#1548 Hát van egy másik is, azaz lesz, szal nem kell aggodni, asszem mester_ur lesz vagy nemtom, rangerunk meg ugysincs :]]
énis voksolok amellett a név mellett -
szatyor #1546 nem, na
kompromisszumra jutottunk
Filius Claritas - A Fény Gyermekei
:)
akkor 11-12 között gyertek fel! -
szatyor #1542 nah szal lehet a termeszetes stuff csak ne legyen SZENT KÖNYÖRGÖM :)) -
#1533 nekem tök mind1 ki lesz a főnök, nagyjábol nincs senkivel se bajom :]] Amugy valszleg ranger leszek, de még nem biztos, ma kezdek 1et és még meglátjuk, elozo végre 5ös lett erre rossz dologra nyomtam és inkább ujat csinalok :P Szal ha vki hiberniaba akar jönni ma az szoljon :] (és uj!:) ) -
szatyor #1528 hehe ostromgepek rulzanak :))
Rock : nem akartalak en megbanti , nyugi ma, te leszel a guildmaster es csokolom...latin nevet majd atnezzuk 1utt
mas este megprobalok hazakerunl 9-10 korul k?
elf rulz =) -
#1525 Némi infó az ostromgépek készítéséről:
http://pub96.ezboard.com/fdarkageofcamelottradeskillsfrm1.showMessage?topicID=569.topic
Nemsoká jól jöhet az erődeink visszavételénél ;))).
Prydwen/Albion -
#1523 Amúgy megval a level 18 ;).
Bithy/level 18 (smite)cleric/armorcrafting kb. 260 -
#1522 Ja én is :).
De mi meg majd a másik szerveren leszünk Khurrakkal Hib-ek :). -
Szöcske #1520 Hát bazz ez tetszik nagyon. Még a végén latinleckéket is vehtünk! -
Szöcske #1517 Húú bazz, ezt a nevet honnan szedtétek?? :))) -
#1515 na ma este legyen mindenki, lehet sokáig hentelni :]] -
#1514 Persze rock a leader :PPP Amugy nekem ok, csak majd legyen még 2 guildmaster.. -
#1511 tök stabil volt utána, keményen 3an ott is voltunka guildbol :DD -
szatyor #1510 hrrrrr -
szatyor #1509 pont most tudja szetszarni magat az egesz, mindenki szakad 5 percenkent...dejo... -
#1508 1970. jan. 01. 01:00
ez azért komoly :D -
Mester #1507 Majd igyekszem gyorsan fejkldőni Druiddal 8-9-es szintid csapat nélkül elég gyorsan el elhet jutni utána egy jó csapatban nagyon jól megy a fejlődés. -
szatyor #1506 lol jol szetcseszem itt a forumot :)))
bocsi ;)))
upc rox.. -
szatyor #1505 lehet tobb is termeszetesen, csak minimum 8 kell hogy megcsinaljak, egyszerre kell ottlenni...
ma este csak 7en leszunk (MAG MELLBE GYERTEK!), de ha szerzunk egy embert es megcsinaljuk, utana ki lehet rugni =)) lehet ezt kene csinalni, ugyanis en holnap este nem tuti hogy raérek...max holnap vennenk be Mestert =)
na de majd meglatjuk...
-
szatyor #1504 lehet tobb is termeszetesen, csak minimum 8 kell hogy megcsinaljak, egyszerre kell ottlenni...
ma este csak 7en leszunk (MAG MELLBE GYERTEK!), de ha szerzunk egy embert es megcsinaljuk, utana ki lehet rugni =)) lehet ezt kene csinalni, ugyanis en holnap este nem tuti hogy raérek...max holnap vennenk be Mestert =)
na de majd meglatjuk...
-
Szöcske #1503 Egy Guildban maximum hány ember lehet? 8 vagy több is? -
#1502 :] -
Mester #1501 Mennék én szivesen de csak holnap kapom a keyt:(
-
szatyor #1500 hat jo lett volna ma, ma akartunk a guildet ;O
na majd meglatjuk -
Mester #1499 Péntek este már 100% hogy meglesz a key ég megyek Hiberniába:) -
#1498 Ez azt jelenti, hogy elkezdték az 1.45-re (vagy mennyire...) való átállást, amit részletekben csinálnak, mert a teljes update az 45 mega lesz majd. Ez az első adag lehet valaszeg, ami 1.9 mega. Szerintem most majd naponta várható ennyi. Nem akartak ugyanis egyben 45 megát etöltetni.