43179
-
#1649 Szevasztok!
Sok jót hallottam a Dark Age of Camelot-ról és szeretnék én is részt venni ebben a jó kis Online világban..
mit kell ehez tennem? Ha jól tudom 1 ideig ingyenesen is játszható a játék. a segítséget előre is köszönöm!
Ja és Szatyor légyszives ne szólj 1 szót se.. -
szatyor #1648 Ize Gigi, ez nagyon közhelyszagú inkább =)) de kösz azért...ha nem is mondtál sok újat :) -
#1643 aaa, megvan :] -
#1642 Figy, hol találok infot a befizetésrol? Me a daoc-europe.comon nem találok, de azé megnézem még1x lehet én vagoyk a barom :] (valszleg:]) -
Mester #1641 Milyen neven jatszol most?
Es miert nem szalsz be? -
#1640 hmm, bug :]
vki irja le pls hogy lehet befizetni daocra pinzt, kosz
-
#1639 Nem, mint ahogy azt szatyor is megmondta :] -
#1637 Ize, nekunk is latin nevunk lesz. A nemet tagoknak nem tetszett a Totengraeber nev, igy vegul a Carnificis Ministerium mellett dontottunk. Jelentese Hoherszolgalat. ;-))) Sajna meg sose sikerult egyszerre mindenkinek fent lenni. ;-) -
szatyor #1636 ja ez engem is erdekelne, hogy a pucsbe vagytok mar 30nal...van valami jo modszer? mondjuk mi nagyreszt funra megyünk de nem mondom hogy nem lenne jó 30. szinten lenni :)
ja és inkább Midgardot basztassátok már ej!
Mester: NINCS.
-
Mester #1635 Sno te benne vagy a guildba nem?(Mert ha igen megszólalni még nem láttalak:) -
szatyor #1632 logós lol :)))
-
Atomy #1628 Bithy:
-
#1627 Játszom én, láttalak tegnap is ;P -
Mester #1626 Ja és már mondtam párszor hogy az ur nem = úrral de tökmindegy:)
-
Mester #1625 Hát ja:)(bár nekem azért van 3pöttyöm mert nem vagyo lamer és nem haltam emg sokszor:D)
Rock ha velem játszol hamar el fog tünni az a kjét szint különbség:D
És és vizen járás power!!:) -
Mester #1621 Sno te hogy-hogy nem játszol mostanság?(mióta elkezdtem azóta csak egyszer láttalak...)
Amúgy Hibernia rulez és Filius Claritas is:)
Lourket
lvl 10 Druid
Filius Claritas guild, prydwen
-
#1620 Hiberniaban láttátok azt a nagy csontit? a Farmo kozelében szokott mászkálni, általában 1 erdoben.. menekultem 2agro szorny elol és belefutottam, hát olyan qrvára nem orultem azért :] De yol nézett ki :P -
#1619 With this patch you downloaded part of the coming 1.45 update. This allows to alleviate the download size when the 1.45 will be here.
:) -
#1618 Megint update! Cool! :))
Most egy 3 megás csomag. -
#1616 Komoly feelingje lehetett :]] -
szatyor #1614 Nem hiszem hogy Enchanter, inkább Eldricht voidjáról lehet ott szó, legfaszább destruktív mágiája annak van, de hát nem is csoda hogy magicianök 50%a Eldricht, 30% Enchanter es 20% Mentalist...Enchanter szólóban a legjobban meg jól buffol -
#1607 szép :] És ez hol volt amugy? :) -
Mester #1605 Én meg elről a lényről maradtam le, tényleg k nagy.
Nembaj az írásom legalább látszik:)
Lourker
lvl9 Druid
-
szatyor #1604 ja meg csekk ezt :
http://www.fsa-clan.com/daoc/ganked.jpg
midgardiak tegnap esti alkotasa albionban :bbb -
szatyor #1603 azért mer vagy valamilyen kaszttal valahol, nem jelenti azt hogy ver mindent...
és nesztek, ismerkedjetek meg kis(!!!) barátunkkal, rocketyval ma fogtuk, aranyos jószág, és a trolloknál okosabb (gyk. szobatiszta, tud beszélni, etc.):
(100K, sorry ha zavar valakit ;)
csaoz
Mortiis PlagueWielder
lvl12 Mentalist @ Hibernia - Prydwen
:b -
#1602 Midgarbba azért eléggé tápos emberek vannak.. szal a hunter az simán ver alaopba egy csomo kasztot (pl a hiberniai és albioni megfelelojét alapban) perszel mindennek megvannak az elonyei.."elvileg" :] -
Mester #1601 Rock ma jöttök majd játszani??
Az tényleg elkerserítő lenne hogy egy hibából fejlődnek fel 45ös szintre mi meg rendes játékkal 20asra azonos idő alatt. -
#1600 A mostani állást nem tudom ugyan, de az tény, hogy a bétában csak alvétve találkoztam PC-vel Midgard-ban. Ha többen vannak, akkor az tuti a bug miatt van...
Bithy/lvl21(és fél :)) (smite)cleric/Dark Angels
Bith/lvl6 paladin :)
Prydwen/Albion -
Mester #1589 És ezeket a amgas szinteket a bug révén érték el?
-
szatyor #1585 Khurrak : patchnél resetelve lesznek a keepek statusai faszán, majd lerohanjuk a Midgardi butatrollokat és picurkoboldokat és lesz belezés :))
Evilmann: akkor jól gondoltam hogy van valami ilyesmi Albionban...
nörrr
Szatyor
-
szatyor #1581 az egy jo kis bug, akkor nem az égbe mész hanem lefelé kiesel a pályáról és a bindhelyre rak ki..
de hogy PRYDWENbe találtad magad , azért miért meglepetés? az excaliburön jáccol? vagy van olyan város albionban vagy midgarban? :))) -
#1580 Koszi Chalyd (nekem Skull maradsz ;-) ) a cuccokat. Azert tuntem el, mert mentem utanad, ugye ki a Vault Keepertol, hirtelen eltunt minden korulottem, mintha az egben mentem volna. Egy nagy csobbanas volt ugy 10 sec mulva (addig nem reagalt a bill.) majd Prywdenben talaltam magam. :-( -
#1579 Milyen kihalt a forum..mindenki gamel? :D -
#1578 Ja, nekik :)).
Ez meg egy fasza hely, páran már kérték a pontos címet: camelot.allakhazam.com (új ablakban nyílik) -
Atomy #1577 Tőlem le tudod tőlteni, ha nagyon muszáj. Keress meg ICQ-n(114653560 mostanában offline vagyok, mert mindíg játszom, de el szoktam olvasni utólag), és indítok ftp servert.
Most az ellenségnek segítek??? -
szatyor #1576 feltölteni kéne :O -
#1574 Megvan, ha kell odatudom adni. -
szatyor #1573 arcok valakinek beta INSTALLJA megvan még VAGY valaki nemtud egy helyet ahol MÉG fent van?
Kéne jövő hétre, kulcs lenne csak gém nem :(( -
szatyor #1572 Mindenki magyar..és ez nem is fog változni szerintem, én legalábbis nem nagyon akarok külföldit a guildbe, de majd +látjuk (jövő héten jön még 1 haverom pl., fakeékkel nemtom mivan) -
Mester #1571 Ma megint buliba megzek de holnap nzomhatjuk egz-tt.
Lourker lvl5 druid