43179
  • Lazarus
    Szevasztok!
    Sok jót hallottam a Dark Age of Camelot-ról és szeretnék én is részt venni ebben a jó kis Online világban..
    mit kell ehez tennem? Ha jól tudom 1 ideig ingyenesen is játszható a játék. a segítséget előre is köszönöm!

Ja és Szatyor légyszives ne szólj 1 szót se..
  • szatyor
    Ize Gigi, ez nagyon közhelyszagú inkább =)) de kösz azért...ha nem is mondtál sok újat :)
  • Snomag
    aaa, megvan :]
  • Snomag
    Figy, hol találok infot a befizetésrol? Me a daoc-europe.comon nem találok, de azé megnézem még1x lehet én vagoyk a barom :] (valszleg:])
  • Mester
    Milyen neven jatszol most?
    Es miert nem szalsz be?
  • Snomag
    hmm, bug :]
    vki irja le pls hogy lehet befizetni daocra pinzt, kosz
  • Snomag
    Nem, mint ahogy azt szatyor is megmondta :]
  • Hangianix
    Ize, nekunk is latin nevunk lesz. A nemet tagoknak nem tetszett a Totengraeber nev, igy vegul a Carnificis Ministerium mellett dontottunk. Jelentese Hoherszolgalat. ;-))) Sajna meg sose sikerult egyszerre mindenkinek fent lenni. ;-)
  • szatyor
    ja ez engem is erdekelne, hogy a pucsbe vagytok mar 30nal...van valami jo modszer? mondjuk mi nagyreszt funra megyünk de nem mondom hogy nem lenne jó 30. szinten lenni :)
    ja és inkább Midgardot basztassátok már ej!

Mester: NINCS.
  • Mester
    Sno te benne vagy a guildba nem?(Mert ha igen megszólalni még nem láttalak:)
  • szatyor
    logós lol :)))
  • Atomy
    Bithy:
  • Snomag
    Játszom én, láttalak tegnap is ;P
  • Mester
    Ja és már mondtam párszor hogy az ur nem = úrral de tökmindegy:)
  • Mester
    Hát ja:)(bár nekem azért van 3pöttyöm mert nem vagyo lamer és nem haltam emg sokszor:D)
    Rock ha velem játszol hamar el fog tünni az a kjét szint különbség:D

És és vizen járás power!!:)
  • Mester
    Sno te hogy-hogy nem játszol mostanság?(mióta elkezdtem azóta csak egyszer láttalak...)
    Amúgy Hibernia rulez és Filius Claritas is:)
    Lourket
    lvl 10 Druid
    Filius Claritas guild, prydwen
  • Snomag
    Hiberniaban láttátok azt a nagy csontit? a Farmo kozelében szokott mászkálni, általában 1 erdoben.. menekultem 2agro szorny elol és belefutottam, hát olyan qrvára nem orultem azért :] De yol nézett ki :P
  • Bith
    With this patch you downloaded part of the coming 1.45 update. This allows to alleviate the download size when the 1.45 will be here.

:)
  • Bith
    Megint update! Cool! :))
    Most egy 3 megás csomag.
  • Snomag
    Komoly feelingje lehetett :]]
  • szatyor
    Nem hiszem hogy Enchanter, inkább Eldricht voidjáról lehet ott szó, legfaszább destruktív mágiája annak van, de hát nem is csoda hogy magicianök 50%a Eldricht, 30% Enchanter es 20% Mentalist...Enchanter szólóban a legjobban meg jól buffol
  • Snomag
    szép :] És ez hol volt amugy? :)
  • Mester
    Én meg elről a lényről maradtam le, tényleg k nagy.
    Nembaj az írásom legalább látszik:)
    Lourker
    lvl9 Druid
  • szatyor
    ja meg csekk ezt :
    http://www.fsa-clan.com/daoc/ganked.jpg
    midgardiak tegnap esti alkotasa albionban :bbb
  • szatyor
    azért mer vagy valamilyen kaszttal valahol, nem jelenti azt hogy ver mindent...

és nesztek, ismerkedjetek meg kis(!!!) barátunkkal, rocketyval ma fogtuk, aranyos jószág, és a trolloknál okosabb (gyk. szobatiszta, tud beszélni, etc.):

(100K, sorry ha zavar valakit ;)

csaoz

Mortiis PlagueWielder

lvl12 Mentalist @ Hibernia - Prydwen
    :b
  • Snomag
    Midgarbba azért eléggé tápos emberek vannak.. szal a hunter az simán ver alaopba egy csomo kasztot (pl a hiberniai és albioni megfelelojét alapban) perszel mindennek megvannak az elonyei.."elvileg" :]
  • Mester
    Rock ma jöttök majd játszani??
    Az tényleg elkerserítő lenne hogy egy hibából fejlődnek fel 45ös szintre mi meg rendes játékkal 20asra azonos idő alatt.
  • Bith
    A mostani állást nem tudom ugyan, de az tény, hogy a bétában csak alvétve találkoztam PC-vel Midgard-ban. Ha többen vannak, akkor az tuti a bug miatt van...

Bithy/lvl21(és fél :)) (smite)cleric/Dark Angels
    Bith/lvl6 paladin :)
    Prydwen/Albion
  • Mester
    És ezeket a amgas szinteket a bug révén érték el?
  • szatyor
    Khurrak : patchnél resetelve lesznek a keepek statusai faszán, majd lerohanjuk a Midgardi butatrollokat és picurkoboldokat és lesz belezés :))

Evilmann: akkor jól gondoltam hogy van valami ilyesmi Albionban...

nörrr

Szatyor
  • szatyor
    az egy jo kis bug, akkor nem az égbe mész hanem lefelé kiesel a pályáról és a bindhelyre rak ki..
    de hogy PRYDWENbe találtad magad , azért miért meglepetés? az excaliburön jáccol? vagy van olyan város albionban vagy midgarban? :)))
  • Hangianix
    Koszi Chalyd (nekem Skull maradsz ;-) ) a cuccokat. Azert tuntem el, mert mentem utanad, ugye ki a Vault Keepertol, hirtelen eltunt minden korulottem, mintha az egben mentem volna. Egy nagy csobbanas volt ugy 10 sec mulva (addig nem reagalt a bill.) majd Prywdenben talaltam magam. :-(
  • Snomag
    Milyen kihalt a forum..mindenki gamel? :D
  • Bith
    Ja, nekik :)).

Ez meg egy fasza hely, páran már kérték a pontos címet: camelot.allakhazam.com (új ablakban nyílik)
  • Atomy
    Tőlem le tudod tőlteni, ha nagyon muszáj. Keress meg ICQ-n(114653560 mostanában offline vagyok, mert mindíg játszom, de el szoktam olvasni utólag), és indítok ftp servert.
    Most az ellenségnek segítek???
  • szatyor
    feltölteni kéne :O
  • Hangianix
    Megvan, ha kell odatudom adni.
  • szatyor
    arcok valakinek beta INSTALLJA megvan még VAGY valaki nemtud egy helyet ahol MÉG fent van?
    Kéne jövő hétre, kulcs lenne csak gém nem :((
  • szatyor
    Mindenki magyar..és ez nem is fog változni szerintem, én legalábbis nem nagyon akarok külföldit a guildbe, de majd +látjuk (jövő héten jön még 1 haverom pl., fakeékkel nemtom mivan)
  • Mester
    Ma megint buliba megzek de holnap nzomhatjuk egz-tt.
    Lourker lvl5 druid