43179
-
Taszi #1710 Jo hallani hogy a valasztasok kozelettevel az Europai unios csatlakozasok is megvitatasra kerulnek... De en azt mondom ne engedjetek az idegen nyomasnak, ha valakit bevesztek az beszeljen magyrul, legalabb anyit: En segit neked, menni ol
En ugyan AO-zom, de kialokk melletetek...
A magyarok istenere eskuszunk... ;) -
Mester #1709 Erre Sno válasza "jó team":)
Amúgy tényleg angyon keményen nyomod Sno, ma 4 lvlt léptél?(eddig:D)
Camelot amit te írtál az meg elég primitív dolog... -
#1707 hehe :)
megvan az első 20as magyar kari hiberniaba :]
Bad: ha még gyujtőklán is, akkor eléggé jo :] -
szatyor #1706 Snomag : 4 nap alatt 1,5 nap played time és 18. szint...hát nemtom :) zooombiieeee :) -
#1705 Mi azert mentunk Albionba, mert ott voltunk a betaban es az ott szerzett helyismeret (mondjunk ilyen nekem nincs, de en meg itthon az utcankban is eltevedek ;-))) ) mar tul nagy, hogy ugymond idegen helyszinen kezdjunk. -
#1704 Mi van Acorn, nem bizol Amorce-ban? ;-)))
Hangianix Carnifex
-
#1699 Csak hétvégén gamelek délelott is, de akkor se midnig :P
Animosus lvl 19 heroe |green peacekeepers| :) -
Mester #1698 Sno látom te délelött is játszol így nem hozlak be soha:)
Az a nemzetiség ellentét dolog akkor is nagy hülyeség szvsz.
Lourker lvl14 Druid -
#1697 szatyor nem azt mondtam, hogy hulyeséget mondott, csak hogy vmi félreértés vót, vagy nemtom, mind1 :]
Animosus - lvl 18 Hero
Szal majd figyeljetek a zöldruhás emberekre :) -
szatyor #1696 jahahh értem :)) ilyen funkció nincs...tudtommal
az egyik megoldás az hogy az összes cimbi a szerveren folyamatosan fenntart egy chatgroupot, aztán ha belép valaki akkor /cg invite és köszönhet mindenkinek :) -
#1694 En egy masik klanban vagyok, de szeretnek koszonni, az ottani cimboraknak. De nem egyenkent. ;-) -
szatyor #1693 hat ize...most nem értem a problémát..
/send guildnev nek kb. annyi a szerepe mint ha guild chatbe írnál nem? vagy azt nem nézi mindenki? nem tiszta egészen :) -
szatyor #1692 hát figyelj sno, krane nem mondott hülyeséget, mert valamilyen szinten igaza van, de abban hülyeség hogy nálunk erről szó nincs...
Mortiis - lvl.13 Mentalist /Filius Claritas/
Villon - lvl.6 Warden
@ Hibernia - Prydwen -
#1691 Es megegy ertelme van a magyar guildnek (ez nalunk mar bukott, vagy legfeljebb a nemetek, majd nemetul irnak a guild chat-be ;-) ), az az, hogy nem kell mindenkinek send-del koszonni, hanem csak a GC-be irsz be egy hello-t. Khm, valami otlet, hogy hogy tudnek egyszerre koszonni a DA klan tagjainak? Van olyan, hogy /send guildnev ? -
#1690 Sztem krane semmi rosszat nem mondott, cska max picit félreérthetőt :] -
Mester #1689 Üdv.!
Ez nagyon tetszett "akik szép csöndesen elvannak, segitik a többi hiberniait, pénzt tanácsot adnak ha rászorul valaki."
Rock ma sajna elmaradt a angy xp leépítő játékunk:))
(én amúgy 1 hét alatt elértem a 14. szintett:D)
Krane: azt a nemzetiség dolgot én se értettem
"orszagok kozotti ellenteteket belekeverni"(aminek tényleg semmi értelme de nincs is ilyen...)
Szerintem annak hogy magyar guild van semmi köze ehez azért csináltuk ezt a guildet ohgy jól elbeszélgessünk magyarul a guild chatbe poénkodjunk és jót játszunk együtt vagy külön ki hogy szeretne ennyi...
-
#1686 hát részemrol Animosus :] egy kis Heroe vaogyk és ha felnovok jol kivégzem az osszes troll harcost :] na yo8 :) -
szatyor #1685 megosztani az accot? mi? ]:} az kicsit mást jelent :)) -
szatyor #1683 hehehe -
#1682 Ja, a nemzetkozi csapatnak van feelingje. Tegnap csak 3x azert haltam meg, mert a csapatban levo britek (4-en!!!) nem ertettek meg egymast. ;-))) Haaat, gondolom egy skot es egy angol, mar csak a poen kedveert is felreerti, amit a masik mond. ;-) -
Mester #1681 Kösz a választ.:)
A legerősebb kari amit eddig láttam az 38as volt, de elég sok 28-34 lvl-es kari van. -
#1680 Hibernianak amugy még ESÉLYE SINCS egyik realmmal szembe se.. szal marad sztem részünkrol 1 ideig a frontierbe valo vadászat :] Én még nem voltam, egy ideig nem is leszek, csak olvasgattam, mik történnek, hát yo feelingje lehet :] -
szatyor #1679 Krane kicsit elkanyarodtál a lényegtól hey...
Szó sincs itt nemzet közti ellentétről meg diablo2őről...nem arról van szó hogy "előre magyar harcosok üssük vágjuk a hiberniait is mert nem magyar", lófaxt...egyszerűen jobbnak látjuk igy - és az angoltudásunkkal sincs baj megnyugtathatlak
D2őt meg max. singlebe nyomtam, nem tudom hogy jön ez ide..meg ha nem tetszik ne játszon vele? mi? most ezt miér?
nem áll össze a fejemben mindezt mér mondtad de biztos igazad van :)
Snomag : powerlevel rox muha :) -
#1678 Na várjaotk, albionba nem a dark angels nevu klán volt a tietek? vagy kicsit átalakult? :] Lemaradtam
Amugy ki fizetett már be esetleg elore 1/3/6honapot? -
#1677 Animosus néven gamelek és a Green PEacekeepers guildba vagyok :] -
Mester #1674 Snomag Én is kérdeztem tőled de te mégse válaszolsz... -
szatyor #1673 hat figyelj Krane, először is Filius Claritasban összesen vagyunk 8an...csak magyarokat veszünk be, direkt nem célunk a gyűjtés, nem akarunk hatalmas guildet mer az úgy szerintünk nemjó..
Csapatösszeállitásban pedig ez a sok class nekem idegen, de értem azér :)
Snomag : lolz ;) -
KeviN #1672 Krane : amirol nem szol ez az oldal...honnan lehetne a betat leszedni...nem szeretnek meg plussz tizen x ezer forintot kiadni a jatekert kulon...
Elore is koszonom a valaszt : KeWiN -
#1670 Nem csak albiontol 200méterre nyugi :] NEm 1haveromat szedte le hunter :P
amugy meg az a gáz, hogy midgardba joval nagyobbak a karik.. hiberniaba ha jol tudom még nincs is 40es kari :\
De a fizetés dolog amit kérdeztem még mindig áll, szal vki válaszoljon arra pls :P -
KeviN #1666 Udv mindenkit! Engem is erdekelne, hogyan lehetne ezzel a jatekkal jatszani :) Honnan lehetne letolteni, utannanezni, hova kell fizetni, stb..
Elore is koszonom a valaszokat -
#1665 Hja, midgardba sztem kevés magyar van, ők az "elnyomók" :]] Tegnap haverok levadásztak egy troll harcost :] Piros volt nekik, de a tulerő megtette a hatását :] -
#1664 Halljátok, daoc befizetést cask ugy lehet, hogy faszán kártyaszámot megadni és akkor majd ők levonják a pénzt? Ha igen akkor nincs vki akinek ha odaadom a pénzt befizetné? :] -
Mester #1663 Snomag írd már le mi a karid neve kiváncsi vagyok.
Lourker lvl13 Druid Filius claritas -
#1662 Igazság szerint most pont Midgard a közellenség a másik 2 realm számára ;).
Gigi: nemtom, nekem olyan csajosnak tűnt a pap osztály ;). De van egy Bith nevű male paladinom is, csak az kicsi ;) (lvl6)
Bithy/lvl24 smite cleric/Prydwen-albion/Dark Angels
Bith/lvl6 paladin/u.a./no guild -
#1660 ja láttam hogy ő is elérte 15öt :] -
#1659 szombaton hibernia nekimegy valamelyik keepnek..vagy csak nagoybb frontier hunt lesz még nem tudom, holnap irok részleteket ha tudok, hogy hol mikor.. -
szatyor #1658 mármint neked vannak kis kariaid vagy a többieknek? :)) többinek nemhiszem :))
aki itt van a fórumon azok 90+x százaléka Albion vagy Hibernia, de lehet hogy találsz itt Midgardit is, bízzunk benne :) -
szatyor #1656 "Ja és Szatyor légyszives ne szólj 1 szót se.."
he? mivan? huzza ma el..
Khurrak: tedd hozza hogy albion =))
Snomag: ja és Zaknafein az :)) -
#1655 "a beta meg meg fent van valahol sztem a neten.."
Legálisan vagy warez? -
#1650 azért szép az a lvl27 :]
Hiberniaba a legnagyobb magyar kari 15ös még mindig :]