43179
  • Taszi
    Jo hallani hogy a valasztasok kozelettevel az Europai unios csatlakozasok is megvitatasra kerulnek... De en azt mondom ne engedjetek az idegen nyomasnak, ha valakit bevesztek az beszeljen magyrul, legalabb anyit: En segit neked, menni ol

En ugyan AO-zom, de kialokk melletetek...
    A magyarok istenere eskuszunk... ;)
  • Mester
    Erre Sno válasza "jó team":)
    Amúgy tényleg angyon keményen nyomod Sno, ma 4 lvlt léptél?(eddig:D)
    Camelot amit te írtál az meg elég primitív dolog...
  • Snomag
    hehe :)
    megvan az első 20as magyar kari hiberniaba :]
    Bad: ha még gyujtőklán is, akkor eléggé jo :]
  • szatyor
    Snomag : 4 nap alatt 1,5 nap played time és 18. szint...hát nemtom :) zooombiieeee :)
  • Hangianix
    Mi azert mentunk Albionba, mert ott voltunk a betaban es az ott szerzett helyismeret (mondjunk ilyen nekem nincs, de en meg itthon az utcankban is eltevedek ;-))) ) mar tul nagy, hogy ugymond idegen helyszinen kezdjunk.
  • Hangianix
    Mi van Acorn, nem bizol Amorce-ban? ;-)))

Hangianix Carnifex
  • Snomag
    Csak hétvégén gamelek délelott is, de akkor se midnig :P
    Animosus lvl 19 heroe |green peacekeepers| :)
  • Mester
    Sno látom te délelött is játszol így nem hozlak be soha:)
    Az a nemzetiség ellentét dolog akkor is nagy hülyeség szvsz.
    Lourker lvl14 Druid
  • Snomag
    szatyor nem azt mondtam, hogy hulyeséget mondott, csak hogy vmi félreértés vót, vagy nemtom, mind1 :]
    Animosus - lvl 18 Hero
    Szal majd figyeljetek a zöldruhás emberekre :)
  • szatyor
    jahahh értem :)) ilyen funkció nincs...tudtommal
    az egyik megoldás az hogy az összes cimbi a szerveren folyamatosan fenntart egy chatgroupot, aztán ha belép valaki akkor /cg invite és köszönhet mindenkinek :)
  • Hangianix
    En egy masik klanban vagyok, de szeretnek koszonni, az ottani cimboraknak. De nem egyenkent. ;-)
  • szatyor
    hat ize...most nem értem a problémát..
    /send guildnev nek kb. annyi a szerepe mint ha guild chatbe írnál nem? vagy azt nem nézi mindenki? nem tiszta egészen :)
  • szatyor
    hát figyelj sno, krane nem mondott hülyeséget, mert valamilyen szinten igaza van, de abban hülyeség hogy nálunk erről szó nincs...

Mortiis - lvl.13 Mentalist /Filius Claritas/
    Villon - lvl.6 Warden
    @ Hibernia - Prydwen
  • Hangianix
    Es megegy ertelme van a magyar guildnek (ez nalunk mar bukott, vagy legfeljebb a nemetek, majd nemetul irnak a guild chat-be ;-) ), az az, hogy nem kell mindenkinek send-del koszonni, hanem csak a GC-be irsz be egy hello-t. Khm, valami otlet, hogy hogy tudnek egyszerre koszonni a DA klan tagjainak? Van olyan, hogy /send guildnev ?
  • Snomag
    Sztem krane semmi rosszat nem mondott, cska max picit félreérthetőt :]
  • Mester
    Üdv.!
    Ez nagyon tetszett "akik szép csöndesen elvannak, segitik a többi hiberniait, pénzt tanácsot adnak ha rászorul valaki."
    Rock ma sajna elmaradt a angy xp leépítő játékunk:))
    (én amúgy 1 hét alatt elértem a 14. szintett:D)
    Krane: azt a nemzetiség dolgot én se értettem
    "orszagok kozotti ellenteteket belekeverni"(aminek tényleg semmi értelme de nincs is ilyen...)
    Szerintem annak hogy magyar guild van semmi köze ehez azért csináltuk ezt a guildet ohgy jól elbeszélgessünk magyarul a guild chatbe poénkodjunk és jót játszunk együtt vagy külön ki hogy szeretne ennyi...

• Snomag
    hát részemrol Animosus :] egy kis Heroe vaogyk és ha felnovok jol kivégzem az osszes troll harcost :] na yo8 :)
  • szatyor
    megosztani az accot? mi? ]:} az kicsit mást jelent :))
  • szatyor
    hehehe
  • Hangianix
    Ja, a nemzetkozi csapatnak van feelingje. Tegnap csak 3x azert haltam meg, mert a csapatban levo britek (4-en!!!) nem ertettek meg egymast. ;-))) Haaat, gondolom egy skot es egy angol, mar csak a poen kedveert is felreerti, amit a masik mond. ;-)
  • Mester
    Kösz a választ.:)
    A legerősebb kari amit eddig láttam az 38as volt, de elég sok 28-34 lvl-es kari van.
  • Snomag
    Hibernianak amugy még ESÉLYE SINCS egyik realmmal szembe se.. szal marad sztem részünkrol 1 ideig a frontierbe valo vadászat :] Én még nem voltam, egy ideig nem is leszek, csak olvasgattam, mik történnek, hát yo feelingje lehet :]
  • szatyor
    Krane kicsit elkanyarodtál a lényegtól hey...
    Szó sincs itt nemzet közti ellentétről meg diablo2őről...nem arról van szó hogy "előre magyar harcosok üssük vágjuk a hiberniait is mert nem magyar", lófaxt...egyszerűen jobbnak látjuk igy - és az angoltudásunkkal sincs baj megnyugtathatlak
    D2őt meg max. singlebe nyomtam, nem tudom hogy jön ez ide..meg ha nem tetszik ne játszon vele? mi? most ezt miér?
    nem áll össze a fejemben mindezt mér mondtad de biztos igazad van :)

Snomag : powerlevel rox muha :)
  • Snomag
    Na várjaotk, albionba nem a dark angels nevu klán volt a tietek? vagy kicsit átalakult? :] Lemaradtam
    Amugy ki fizetett már be esetleg elore 1/3/6honapot?
  • Snomag
    Animosus néven gamelek és a Green PEacekeepers guildba vagyok :]
  • Mester
    Snomag Én is kérdeztem tőled de te mégse válaszolsz...
  • szatyor
    hat figyelj Krane, először is Filius Claritasban összesen vagyunk 8an...csak magyarokat veszünk be, direkt nem célunk a gyűjtés, nem akarunk hatalmas guildet mer az úgy szerintünk nemjó..
    Csapatösszeállitásban pedig ez a sok class nekem idegen, de értem azér :)
    Snomag : lolz ;)
  • KeviN
    Krane : amirol nem szol ez az oldal...honnan lehetne a betat leszedni...nem szeretnek meg plussz tizen x ezer forintot kiadni a jatekert kulon...

Elore is koszonom a valaszt : KeWiN
  • Snomag
    Nem csak albiontol 200méterre nyugi :] NEm 1haveromat szedte le hunter :P
    amugy meg az a gáz, hogy midgardba joval nagyobbak a karik.. hiberniaba ha jol tudom még nincs is 40es kari :\
    De a fizetés dolog amit kérdeztem még mindig áll, szal vki válaszoljon arra pls :P
  • KeviN
    Udv mindenkit! Engem is erdekelne, hogyan lehetne ezzel a jatekkal jatszani :) Honnan lehetne letolteni, utannanezni, hova kell fizetni, stb..

Elore is koszonom a valaszokat
  • Snomag
    Hja, midgardba sztem kevés magyar van, ők az "elnyomók" :]] Tegnap haverok levadásztak egy troll harcost :] Piros volt nekik, de a tulerő megtette a hatását :]
  • Snomag
    Halljátok, daoc befizetést cask ugy lehet, hogy faszán kártyaszámot megadni és akkor majd ők levonják a pénzt? Ha igen akkor nincs vki akinek ha odaadom a pénzt befizetné? :]
  • Mester
    Snomag írd már le mi a karid neve kiváncsi vagyok.
    Lourker lvl13 Druid Filius claritas
  • Bith
    Igazság szerint most pont Midgard a közellenség a másik 2 realm számára ;).

Gigi: nemtom, nekem olyan csajosnak tűnt a pap osztály ;). De van egy Bith nevű male paladinom is, csak az kicsi ;) (lvl6)

Bithy/lvl24 smite cleric/Prydwen-albion/Dark Angels
    Bith/lvl6 paladin/u.a./no guild
  • Snomag
    ja láttam hogy ő is elérte 15öt :]
  • Snomag
    szombaton hibernia nekimegy valamelyik keepnek..vagy csak nagoybb frontier hunt lesz még nem tudom, holnap irok részleteket ha tudok, hogy hol mikor..
  • szatyor
    mármint neked vannak kis kariaid vagy a többieknek? :)) többinek nemhiszem :))

aki itt van a fórumon azok 90+x százaléka Albion vagy Hibernia, de lehet hogy találsz itt Midgardit is, bízzunk benne :)
  • szatyor
    "Ja és Szatyor légyszives ne szólj 1 szót se.."
    he? mivan? huzza ma el..

Khurrak: tedd hozza hogy albion =))

Snomag: ja és Zaknafein az :))
  • Lazarus
    "a beta meg meg fent van valahol sztem a neten.."
    Legálisan vagy warez?
  • Snomag
    azért szép az a lvl27 :]
    Hiberniaba a legnagyobb magyar kari 15ös még mindig :]