43179
-
Rockety #39861 jah igen én meg ott basztam el hogy nem néztem ki jobbra 3x-ra is, neki volt 1 tanuja + nekem van ott a STOP úgyhogy végül is én basztam el,,, de a 100% azért túlzás :) -
Rockety #39860 Tököl - Szigetszentmiklós/Halásztelek elágazás
kanyarodnék Tököl felől ki főútra balra, index ki STOP tábla. balról jön egy sáv, jobbról jön két sáv... egy Halásztelek felé másik meg lekanyarodó Tököl felé
megállok
körülnéz balra jobbra
szép lassan megindulok
körülnézek mégeccer, balról tiszta, jobbról no index-nothing jönnek---> kiakartam csurogni fél pályára, hogy vhogy végre kikanyarodjak
gázt adok
köv pillanatban balra kanyarodó megjelenik előttem és megtoltam a hátsó kerekénél a bal fényszorómal egy "picit" :)
neki lemez horpadás - nekem fényszoró-index-ködlámpa kápút, motorháztető-lökhárító egy picit megérezte ^^
szerény véleményem az hogy a nő a legeslegutolsó pillanatban meggondolta magát (vmi olyasmit mondott véletlen, hogy gondolt rá hogy tovább hajt... bár ez inkább akkor no crashre vonatkozott :)) és Halásztelkes sávból (lekanyarodóban nem lehetett, legalább is nem emléxem rá,,,) nagy speed mellett berántotta balra a kormányt és csatt...
nah kb ennyi :) -
#39859 Kétbalkezeseknek gondjai vannak a jobbkézszabállyal.End of story. -
Bhalage #39858 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees vege a hetnek ojveee :) -
Bhalage #39857 na meselj =) -
#39856 wtg! -
RocketyATwork #39855 nah sikeresen karamboloztam!111 -
#39854 akkó mennyé sólozd le :) -
Marchus #39853 pedig érdekes programnak igérkezik, hidd el! -
#39852 én specko megyek ebédelni nagyimnhoz, de te tudod ^^ -
Marchus #39851 meghalunk...? -
Marchus #39850 hát, Hibi meg midi kill az szinte ugyanannyi, hmm. -
Bhalage #39849 mert mindig zergelsz ?
-
Marchus #39848 miért van az hogy midi solo killem 60 miközben a hibi solo killem 16? -p -
RocketyATwork #39847 riel ha vmivel fellogolsz az NE a bm legyen mert abból elég sok van :(
btw, hányas rr az elded? -
#39846 Warlock és bd automatikusan kap egy /rude-ot :) ros :) -
RogueGigi #39845 lol ilyen emote van wowban?
látszik hány éves korosztálynak csinálták.. -
#39844 10 éves vérpisitikének miután a mighty 60-as tear2-es epic setes palájával/shamanjával outskillelte a lvl13-as 3 gyerekes bélát, na nekik kell ez az emote ^^ -
Bhalage #39843 egyebkent szemely szerint engem zavar de ezt csak a sajat velemenyem...
jomagam ha lowbie allyt lattam mindig egy /hug aztan mentem tovabb : )
egy egy /rude az meg okes de ez a spit tenyleg undorito nem tudom minek raktak be a jatekba
de lehet hgoy csak en vagyok tul civilizalt.. -
Bhalage #39842 hat sztem az tulzas, de ha mondjuk latnad wowban milyen macrospam megy az seem semmi. ott a /spit (köpés) a fotm es a minimum az 2oldal / fo -
Rockety #39841 /laugh
ezt beirod 5x
küldenek RightNowal msg-t goanak és bannolódsz 3 napra
xD
komoly btw.
-
#39840 és mi az az RN? -
Marchus #39839 én is élvezettel addolok rá reaverrel. -
Bhalage #39838 lehet daoc accot kene ujitani majd megfontolom aztan lehet hogy minden marad ahogy van atm ^^ -
Bhalage #39837 loool micsoda egy sig ^^
leht hogy neked baratod volt a srac de sztem egy sima "féreg", semmi mas.. orom volt neha sorccal raddolni es kinyirni a picsaba =)
acc nem megy de egyebkent sincs tul sok kedvem wowwingozni ;<
nem tudom hogy visszajovok, de ha belegondolok .. hat nem tudom. vonzo is meg nem is : )
-
#39836 accod megy már? -
Bhalage #39835 te kis nyelvujito :pppPPppPppPPpppPP -
#39834 Döglődő játékhoz döglődő net.Az ulitamate pwn megam8! -
Marchus #39833 csak nekem fos a net? -
RocketyATwork #39832 ::DDDD -
Bhalage #39831 irigykedsz mi -
#39830 én legalább egyedül tápolom az accom,nem vmi kínai bérmunkással felváltva :-o -
#39829 te csak kétségbeesett kiáltát idéztél a pusztában mint eddig oly sok napon amikor nem siettem a segítségedre,így próbálkozásid jótékony homályba merültek
kiscsávó
-
Bhalage #39828 skill es a dwarf rugo egy helyen...
nem sok ezegy picit =)) -
RocketyATwork #39827 kár hogy csak második lettél
öcsi
D:DÁ)ID)DDDLD:D -
#39826 egy kommentem megalapoz egy kommentgazdag napot,ollé :-o mondhanti skill :-P -
Bhalage #39825 mondtam kb egy eve hogy hi rren kibaszott jol mukodik es ugylatszik tobben kiprobaltak es raszoktak.
groove is vmi ilyesmivel megy asszem 2-3smmel vagy hogy, VProl meg azt olvastam a multkor hogy mindenki sir mert 5 casterrel mennek es ez mekkora op (bar ezek mar regi hirek =) ><
en a nyommi harjis utan : healer healer shami rm sm bd warri zerk
(bar ok rr10-12) de ha jol jatszanak egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy lehet oket megolni ;o -
#39824 Hja :) -
RocketyATwork #39823 yep
healer healer shaman zerk-zerk-bd-sm és warr/svg/zerk/sm usually -
Bhalage #39822 lustak ezek az albi stealtherek ;<