Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
jah lujo jol megmondta, chanterem ml4ig birta, ml5 grp stepek és ml7 grp stepek nincsenek meg meg cba volt elvinni több raidre igy nem volt ml9ünk sajna , de igy is levertünk ml9 nélkül mindent jacina volt a moka 2 emberrel ml9 pet és jugger nélkül xD

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

dorinz (mily meglepõ😮O)

zzz

AngeLujo
ugyankérlek, nincs petclassunk ml9-el mivel az rvr groupba nincs (najó nat drood de azér az picit más ^^) és második karit mindenki cba volt ml9-re vinni szal a chanter is affem leragadt ml4 körül

btw Mersain az isten! na mentem vissza dolgozni qq

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

karinév?
karinév?
well ml9 pet ftw?!

zzz

Uberlama
mi probáltuk imo de a pet nagyon insta halt mert minden szobor azt lõtte és igencsak sok dmg volt vagy ilyesmi. utána fogtunk 3 anit, lvl 50, 43, 38, felshroomoltunk, beaktiváltuk és 10 sec alatt kihalt a statue 😊

Uberlama
hopp ml8at elfelejtettem ez igaz ^^ mikor én voltam hibibe 120an voltunk 8anival or so. tippelj mennyi idõ volt .. xD

Mers: ofc nem 😊 de te véletlen nem ToA elején hagytad abba azzal az indokkal hogy nem akarsz pvezni meg ilyenek ? o.O
Az meg hogy vki hogy játszott 2 éve egyáltalán nem mérvadó és nem összeegyeztethetõ jelenlegi kijelentéseivel. Mindenki volt kezdõ , micsoda meglepetés én is. rr3-4 körül vajh mér nem tudtam még jol játszani sorcal ? omg.

Szóval igazad van vicces megítélni vkit 2 évvel ezelõtti dolgok alapján.

braggarts bow-t focusolni lehet jól! 😮

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

jó ha van elég ember 😛 60 fõ alatti ml8 raid pl érdekes :p mig hih(b)iben megcsináltuk 32vel 😮

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Nem volt semmilyen megbantasi szandek. Ez volt es ez alapjan vicces megitelni barmit is csak ennyit mondtam.
Uberlama
btw egyedül NF rak miatt müködik a grp szerintem csak (meg us enemies ugye.. xD ). mercek charge, sorc rr5 az no comment.

Uberlama
yay most megbántottál ám nagyon 😊 mingyárt sirok xD komolyan ilyen hülye vagy hogy azt hiszed amit 2 éve csináltam érdekel ? xDD

Uberlama
ml raidek miota ilyen sok toaed high ml kari jár raidekre egyáltalán nem gond imo. egyik legnehezebb ml , ml3 fgvel megcsinálhato már , és mivel midnen ml raiden van fop, heal font , toaed karik, aka eoy rezz etc, egyáltalán nem olyan vészes pet spam nélkül se. egyedül ml9-10 az ami sokáig tart midibe, de nem nehéz imo ^^ ml9.10 kb 1-2 ora, de mivel sok nub van máshol nehogy azt hidd hibibe gyorsabb, 9.10et mi 3 orán át ütöttük lyon mert nem voltak distractorok 😊

btw mondj olyan artit amit nem tudsz pet spam nélkül megcsinálni kevés karival ? nekünk hibibe egyedül zo volt nehéz de végül is ki lehet huzni õket a szigetig és support biztonságba van mig tankok leverik a mobokat igy az se vészes, minden mást kevesebb mint 8 emberrel megcsináltunk.

öö illetve egy volt amihez 3 anit használtunk. braggarts bow a ring of heaven miatt xD minden más ani nélkül lement. jacina 2 aktiv player, gov is, som is, többi meg még könnyebb 😊

Hat aki manna bart elnyomta mezzre holott vegig mezzben allt az egesz low rr hib group az nem csoda ,hogy igy gondolkodik...
Azt mondjátok mek HOGY A FRAK*****BA LEHET GYORSAN SZINTET LÉPNI????????<#oooo>
HMMMM:........?
jah, bár lamorak videót érdemes megnézni alb-hybrid grp, azaz sorc-caba-theurg-clericx2,mercx2, pala (bár ilyen grpal SIben sztem nem éltek volna túl sokáig euban😮

ml raid és ml9 petpwnz nélküli artikra gondoltam 😛

gigi: elõször csak lvl + némi toa, sztem vmi m8 guildbe megyünk mert cba with fg guild anymore ^^

Uberlama
nem hiszem hogy olyan vészes lenne, xpzés sima ügy, grp setuptol függöen 2 turnusba felmennek a karik, cata instance gyors nagyon grpal. Arti és scrollok ha nekifekszik az ember egy grpnak max 1 honap de akkor már ml6-8 is megvan azalatt. persze erre lehet mondani lamorak pwnzor mert 1 hét alatt kész vagy, de én még mindig azt mondom az megy lamorakra aki nem képes öszetetteb játékra mint f8+style mert sibe ennyit kellett xD toa több utilt hozott be és ha az ember megismeri akkor nem is vészes imo csak hát több idõ, de ez van ^^

Excal/alb? 😛 ehe
Csináltok guildet, vagy benyomultok vhova?
midiben QQ a négyzeten :p

Uberlama
hát egen, midi grpba még nem rvreztem, már csak az hiányzik mielõtt abbahagyom a gamet tbh 😊 arrol az oldalrol még nem láttam az rvrt csak hát mire felhuz az ember egy toa karit meg minden .. :< qq

én örülök alboknak, jobb mint ha a hibik zergelnének mert nem dobnak rpt :[
midik ne zergeljenek mert túl sok az instantság 2-3fgben (grp 3 bdvel etc)

Uberlama
nehogy azt hidd hibik midik jobbak tbh :p mondjuk nem érdekel annyira a kérdés ;p

nah albok már villántják mi várható (22:50 után perma zerged by rr8 2fg + randoms 😊)

Uberlama
legalább nektek se lesz fg vs fg fightotok többet ahahahha ^^

Botond
az már prydwen fénykorában :-DD
2.3k playorz if cluster yday :|

a necro jó egyszerre 6 sárgával küzdhecc mert csak gyógyítod és gyogyítod😊
csak a végén khm.....
Mert a 36 enchanteremnek az a baja hogy gyógyítja a petét aztán az elllenségem meg megindul felém aztán 2 csapásra levisz mert persze nincs jó armorom mert már megvenni csak zöldet lehet persze amit szörnyet gyakok az se ad ruhát csak tõrt láncruhát bõrt meg pajzsot....<#zavart2>
oda adtam svéd gyereknek az accot azt õ dingelte meg 😛

zzz

PoCba jó helyen servant necro ugyanolyan színûeket húz 1x-e 10et vagy többet mint deathsight 1esével cadleyben, Theum anno sec perc alatt 50 lett :p
Botond
csak kihoztad 60ra a rogueot?:-D
AngeLujo
deathsight necro + bb + leech caldeybe. alacsony szinten nem annyira über mintha sok mobot ölnél de azér elmegy, magas szinten meg gyorsabb mint egy pbaoe group AC-be vagy akárhol (20perc / bubi 49-en). ja és valszeg tök üres lesz mert mindenki AC-be mereszti a seggét szal ha megtalálod a jó útvonalat akkor kb perma maxos camp bonusod lesz egy egész napon keresztül.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

rofl, 1600 dmg boltal... vicces ez a wizard 3x pow relicel, piros resistes emberekre szálltak a 528+crit DD-k 😛 no resistesre meg cap

zzz

jah servant cuccos lesz a vége, azt hittem caba petje is olyan mint chanteré :< tévedtem 😛

zzz

Csabee
pala+leech pala+leech (arms vagy reaver is megteszi meg talán scout is..) fop cleric+leech icer+leech:
A main puller pala protecteli a clericet és guardolja a wizit, a blockbot pala protecteli a clericet és guardolja a pullert. A puller twisteli a chantjait mint állat a wizi meg pbaoe-zik 😊 PoC vagy AC remek hely hozzá.
VAGY
Servant necro+fopos+alt:
Ezzel a felállással jo játékkal közel annyi mobot lehet hentelni mint a pbaoe grp-al ,de itt mindössze 3 emberel a grp-ban ,ez viszont kissé rizikósabb mint az elsõ változat.

Uberlama
ac pbae grp, vaaaagy caldey buffolt necro, vaaaagy poc grp. ^^

mmm albionba hogy lehet normálisan plelni? ez a cabalist pet nem rox

zzz

Én med azt szerertném hogy : DING 50<#whatever>
ding rr6 \oi

zzz

Tafaya
Alb zerg whine inc o//

Server clustering
We are now entering the final testing phase for the server clustering of Orcanie/Carnac and Excalibur/Prydwen. If no major problem is encountered during this phase, the clustering will be carried out next week.
We will remind you again later about the zones that will be clustered as well as the changes likely to occur.

zzz

tegla
Jópáran itt vettük pl.:

DL Gamer

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

jah de solo nuker ellen vicces: <

zzz

jaja midi support eleg vicces tud lenni es a rengeteg cc de ha enemy rendesen szetmegy akkor baszhatjak =)

anti hero

2 isnta mezzelõdés, 2 insta stunolódás, 20 secig LT_tapelõdés majd banelord cucc bekapás mid castertõl még a legelfogultabb embert is meggyõzi hogy midgard fg vs fgbe kap egy kis upperhandet 😄 bár sose mondtam az ellenkezõjét, 2 grappled vendo zerker és moc pb meh lubs xD

ja :[

Tafaya
Najó, egy PvE petspammer kasztot hadd kapjanak 😊)

figy azé mert op még jöhet a luw 😄

Tafaya
Hmm, akkor mi az a sok "givf mid love patch" a fórumokon? 😊))

Mondjuk a classic szerverek populációja elmond mindent 😊