43179
-
KeviN #1775 Ismet 1 kerdes :) Honnan lehet ezt a jatekot beszerezni ? Ugy ertem, hogy melyik boltban, mert nagyon meghoztatok a kedvet :)))
u.i. : pontos cim kellene, mert nem vagyok Budapesti -
#1774 Elinna: Te hol lax? :]
Rock: Te meg uj karit kezdtél? Vagy másra mondtad ezt a powerlvlt, vagy nemértem :D -
#1773 tetszik ez a legerősebb magyar jelző :D -
#1772 logohoz sok-sok pénz kell :] -
Mester #1771 Korán van annak hibák
Filius claritas a guildunk
(és nem magyak hanem magyar:)
ÉS Rock lenyulták a logonkat azthiszem:((:(( -
Mester #1770 Prydweenen Hiberniában lévő magyarok akiket tudok:
Filius Claritas
Donk
Zaknafein
Lourker
Doringard(rendorion)
Alyr
Badbitie
Kastor
Kameleon
Bricktop(nem 100% hogz jó a név:)
Mortiis(inaktív:D)
És guilden kívüli, de a legerősebb magyak
Animosus
-
#1765 Amugy akkor most Prydwen szerveren kik vannak albionba? -
#1764 :)) -
#1763 Elinna, neked majd megmondjuk Midgard melyik reszeben legyel, nem vennenk a szivunkre az esetleges halalodat. ;-) -
szatyor #1761 részemről téma lezárva, legalábbis arra való tekintettel hogy majd egyszer együtt fogjuk hentelni a middieket az albioni magyarokkal karöltve ;] -
#1760 Szatyor amugy tényleg, ma se láttad mit csináltam, minden volt, csak nem powerlvling.. még mingid 20as vagoyk,d e rég lehetnék 21, ha nyomnám stabilan. Amugy ha meg bennem látod ezt a hibát (nemvűágom mé), akkor donkot special ménem basztatod?.. na mind1, de nem egymást kéne folyamatosan baszogatni, hisz ez egy game, itt kikapcsolodni kéne nem a másikat cseszegetni -
#1756 Összetartás powa :] -
#1755 Tényleg bocs, ugy érzem jogom van picit idegesnek lenni mikor 5ora game után nem szereztem semmit :\ De amugy meg kurvára nem értem mi a faszért kotekedsz velem folyamatosan na mind1.. azt meg én tudom a legjobban, hogy hogy gamelek..
-
szatyor #1754 Snomag : mehehehe nem nem, nem erről van szó
az a powerlevel picim amikor semmi mást nem csinálsz csak hentelsz és az agyadban sem jár más csak a level level level és mikor buksz 3 bubot ugye egyből rohansz ide hogy deszar játék ez a daoc mehe -
#1753 Amugy kozeledik a havidíj fizetése szoval lehet, hogy el kéne kezdeni gondolkozni, hogy fizetjuk be.. (rock? :]) -
#1752 Ehe, most hagyjuk ezt :] -
#1746 Szatyor az a gáz, hog neked a mániád ez a powerlvl, hogyha az az, hogy nagyjábol egyszintu karikkal (+/-3szint(max4)) egyutt megyek teambe és irtunk, akkor tényleg , de sztem az kicsit tobbet takar, nem azt, hogy ugyan ugy kuzdok mint a tobbi, sot kicsit jobban (ugyebár tank elol van) de mind1.. csak nemtom mért kell oflyamatosan basztatni azért mert nem vagyok filiusos.. -
szatyor #1742 Gondolom friendly a picike :))) -
Atomy #1741 Hmmmm
-
szatyor #1740 hehe Snomag látod vannak a powerlevelnek hátrányai is... :) -
#1739 Amugy mi az, hogy itemizalva van? Hogy dobnak el cuccokat a lények? Ha igen akkor ez néha (ismétlem NÉHA) megesik a hiberniai dungeonokba is, pl ma tlaáltam egy övet, amikor felmentem 10percre gamelni és sikeresen meg is halt egy gyerek miattam (futottam agrok elol (jo nagy csapat) én tuléltem, csak ők átmentek rá) szal ha kell vkinek +15Hp-s öv szoljon :] -
#1738 Amugy Krane ti hogy léptek 20folott ugyan ugy szintet, mintha 10folott lennétek csak? :]] Tiszta szívás amit én tegnap csináltam, mindenhol csak letérdeltem :) -
#1737 Az a gáz, hogy amit krane mond, abba van igazság is.. persze, lehet másik guildekkel menni majd RvRbe, védeni, stb stb, de vhogy az nem ugyan az sztem, ilyesmi dolgokra gondoltam tegnap, hogy rávilágítok, de Baddel megbeszéltuk, hogy inkább nem mondom el :D -
Mester #1733 Még egy kérdés hova menti el a screenshootokat a gép?:)
Lourker lvl16 Filius Claritas
Hibernia -
Mester #1732 Mester úr bazzeg az ki ?:D -
Mester #1731 Kösz közbe rájöttem, csak a másikat nyomkodtam eddig nagy bőszen:D.
Rockék általába sikeresek a kriptába:) -
Atomy #1730 >>>Mester ÚR
numerikus -
>>>Elinna
Csinálj már lécci egy statisztikát hogy hány túl erős player van midgardban.
1. /who (kiírja hányan vannak a realmben online)
2. /who level 30 50 (kiírja mennyi player van 30-50 között online)
3. /who level 40 50 (kiírja mennyi player van 40-50 között online. Ez érdekelne leginkább. Albionban a prydwenen egy 40-es playert láttam még csak.)
-
#1729 Hát jovan nekem ma a tököm televan az egésszel bazdmeg, rockékat is halálba vittem a kriptába, ahol 1edul is el szoktam boldogulni, msot mind3an meghaltunk, meghaltam mindenhol, 20as szinten 2bubim van, amit reggel ota sikerult szereznem, hát ez baszott nagy lol, szal most ideges vaogyk, mert még a guildbe is basztattak :] Faszomat a daocba :] -
szatyor #1728 Rock: te próbáltad már a cuccot? -
szatyor #1727 "hogy mások ügyesebben játszanak... :))"
persze, talán az egész játékban a leggyorsabban egyedül fejlődő class az Enchanter/tress és a 3 top player (mármint szintben) Hiberniában Tenpit Tressinger és Izzy ezzel van, és gondolom groupba is nyomják (az övék a jelenlegi legtápabb guild - Soul Pact), és mégis csak 37-38-39. szintűek, pedig azok aztán kiba nagy zombik, MINDIG fentvolt legalább 2 a 3omból amikor csak játszottam (délután, este, délelőtt de még ma reggel 8kor keltem akkor is fentvolt 2..)
-
Mester #1725 :))
Nekem a - jellel nem csinál semmit bár lehet csak béna vagyok... -
#1724 Igen, mint Bith is irja, ez elmeletileg igy van, de a GOA az szarik ra az egeszre. Elutasitotta a GOA SafeNet-es kartyat is (erdekes az amazon.com-nak jo volt), valamint nem jo az a dombornyomasos kartya se, ami jo volt az EQ-nak. Mi a f@sz bajuk van ezeknek???? -
#1723 hátbazdmeg, msot de felbasztam az agyamat.
Kb 5ora szenvedés során sikerult elérnem, hogy csak fél buborék Xpt vesztettem, ilyet még nem basztam.
Végre jol állnék erre elbukok 3 (azaz HÁROM) bubit.. qrvajo, 20folott 1edul lehetetlen, szar teammel méglehetetlenebb, szal várok inkább estig GPsekre.. de qrvaideges vaogyk, mai célkituzés 20as szint fele :\ -
#1722 De azért az akkor is érdekes, hogy midgardba nem egy 40+os kari van hiberniaba még egyse és nemtom albionba ez hogyvan -
#1721 Ezaz Elinna tartsunk össze :]...
Amugy ma örülök baszeg, ha a 21es szintet elérem, de sztem az se fog menni:\ -
#1719 hehe :]
Tegnap bealudtam szoval maradtam 20as szinten, de ma szeretnék 22lenni, de az már nehezebb :) Amugy 16-20ig menjetek a farmra az elején nagyobb csoportba zuzzátok azokat a kotsogoket késobb (ahogy egyre nagyobbak vagytok) egyre kissebb csoport legyen, ott naogyn jol lehet fejlodni. Killtaskokat meg sztm 16ig érdemes csoinálni utána annyit kell rohangálni, hogy max akkor, ha senki ismeros nincs a neten :\
ScreenShotot pedig a - gombbal csinálsz :] -
#1718 Nekem azt mondja a webkártsára a geny DAoC billig, hogy Transaction refused (kérdezzem a bankom). Pedig nemtom mi baja lehet, pént is tettem rá 13ezret, ami több, mint 50€. Mondjuk nem is most emelnék le a pénzt, hanem csak márc. végén. Szal mi a fasz bajuk van vele? Az nem lenne fasza, ha nem fogadnák el, mert akkor mi a hóhérral fizetek? -
szatyor #1717 jaj Taszi, kösz az infot de könyörgöm A NACIONALISTA DUMÁVAL HAGYJATOK MÁR MINKET!
Iszonyú nagyívből szarunk a nemzeti ügyekre, az uniós csatlakozásra ésatöbbi, csak magyarokkal akarunk játszani...
Rock: megvan már bankkari? -
Mester #1716 Na baz megint ez a MEster úrazás:D...
Amúgy tényleg jó volt.
légyszi mondjátok el hogy lehet screenshootot készíteni mert én enm tudok sajna... -
Taszi #1712 En igazabol Anarchy Online-al jatszok, de ahogy elnezem nalatok is akadnak olyanok akik nem tudnak fizetni a bankartyajukal a jatekert, az alabbi szoveg AO forumon publikalodot, oszefoglalva a lenyeget: Dombornyomott kartyara van szukseg lehetoleg EC/MC vagy VISA Classic (Akinek Gold van azt ugysem erinti ez az anagyi dolog. :) ) (Nem akarunk az OTP-nek reklamot csinalni, csak en ott vagyok azt ismerem) Emlitettek nekem hogy mas banknal alapbol dombornyomott kartyat adnak, ugytudom a B-hitelhez is valami ilyen jar, a LENYEG a DOMBORNYOMOTT... OTP-nel rendszeres minimum 60ezer forintos beratutalasnak kell lenni, hogy kiadja.
Na'szal az iras:
----------------
Bankártya HowTo: Biztos vannak sokan akik már régebb óta játszanak fizetős online játékokkal, nah ez a kis szöszenet nem nekik szól. ;) Hanem azoknak, akik olyan újoncok ebben mint én s szeretnének játszani a közeljővőben egy online fizetős játékkal. Az info nagyrészt a csodálatos, s hatalmas OTP bankártyáiról szól. Először is az OTP imád úgynevezett Visa Electron, valamint Cirrus típusú kártyákat kiadni. Nah ezek igazi átverések, mert bár megfelelő 16 számból álló sorszámuk van(A cirus Maestronak 10 csak belfoldon hasznalhato), de kint külföldön az ilyen típusú kártyákat a 18 éven aluliaknak adnak ki, s ezért nem is fogadják el őket ilyen esetekben a bankok. A Junior típusú kártyákat végképp felejtsétek el, ha jól tudom azok amugy is csak 12 számjegyűek.
A megfelelő kártyák: Eurocard/Mastercard Standard, Visa Classic, vagy Visa Gold ;), de itt kell megemlítenem, az ún. Webkártyát, ami egy virtuális Eurocard/Mastercard Standard, amit bár virtuális, mégis elfogadnak a külföldi bankok, s ezzel együtt az online játékokat üzemeltetők is. Mégegy előnye van, mivel neked kell pénzt rakni rá, ezért csak annyit emelhetnek le róla amennyit te ráraksz. Hogy ez miért is jó? Az internetes pénzátutalás a következőképpen működik: Megadod a a bankártya számod, pontos neved s címed. Ennyi elég a banknak, hogy leemeljenek bármekkora összeget a számládról. (Az OTP felhivja az ugyfelet ha 50ezer forintnal nagyob leemeles tortenne, hogy azt engedelyezi-e) Elég, ha egy rosszakaratú arc megszerzi ezeket, s a te számládra vásárolhat. Aminek gondolom senki nem örül. A másik előnye a webkártyának, ha nem felelsz meg a Mastercard s Visa típusú komolyabb kártyák követelményeinek, akkor is lehet webkártyád. Hátránya havi 950 ft-ba kerül a fenntartása.
Bocs az írás hosszáért, de szerintem fontos ezeket leírni azoknak akik még nem fizetek az interneten keresztül.