43179
  • szatyor
    Keepet foglalni nagy csapatokkal, RvR rox =)
  • hiba
    Nemeik kepen hatalmas nagy "menetelesek" lathatoak, tobb tucat karakter reszveteleve. Ezek ilyenkor hova mennek? :)
  • szatyor
    heh izé, faszásak a képek télleg de én úgy tudtam hogy 15+nak kell lenni hogy tudj teleportálni a Driumokból..vagy a rangered van már 15 rock?
    megyek mingyá felélesztem kicsit Mortiist :)
  • szatyor
    Jajj badguy ne sírj már itt légyszíves az összetartásról...nem erről van szó. egyszerűen meg jött a kedvem egy kis hóhoz, trollokhoz és a berserkerhez :))
  • Snomag
    jók a képek :P
  • Snomag
    MIDGARD? :))
    Hanyas vagY?
  • szatyor
    exc/midgard elsősorban
  • Mester
    Jó hogy kilinkelted a képeket:)
    Szatyor nagoyn megutálhatott minket:D
  • Mester
    Szatyor te msot milyen serveren és realmbe játszol??
  • szatyor
    most is csinálom őket ne aggódj, lehet lvl20 körül tényleg síkitok majd néha :)
  • Snomag
    szatyor vissza fogod még sírni a jo oreg killtaskokat :P
  • szatyor
    hehe nekem tegnap volt így 10es szinten, 4 órán keresztül mozgott az xpm 6 és 9 bub között, amikor visszanyomtam egyszer 8ra mentem aludni :) ma meg leültem gép elé, 3 killtask és csók :) mondjuk igaz, 15+ nál már killtask sux :(
  • Hangianix
    Vazz, ma 5x haltam. Egesz vegig 2 es 0.4 gomb kozott mozgott a szukseges xp, de a vegen feladtam. Ilyenkor fogadom meg, hogy egy hetig nem jatszom, de max. 1-2 napig allom meg...
  • Atomy
    A bugról ennyit: Az amerikai servereken 17 szerverből kb.10-14-en Midgard áll a legrosszabbul. Az európai servereken porig aláznak mindenkit a túlerő ellenére is. Lehet hogy azért mert Európában az összes player aki Midgardba csatlakozott, egy hardcore daoctudós zseni, és éjjel nappal játszik, akik Hiberniában, és Albionban vannak azok meg mind űberlámák.

http://www.camelotherald.com/realms/
  • Snomag
    mekkora feelingje van annak a videonak, kotelezo megnézni :)
  • Snomag
    Tegnap esti RvR eléggé elhuzodott, szal nem tudtam végig ottlenni, de azért ez is szép teljesítmény volt egy ilyen csapattol (eléggé lowlvl) Képeket majd rock nyomatja, me végig ottvolt (gondolom:P)
    Amugy 1Albioni keep se albioné már, szal most jonnek majd a midik hibernia felé :\
  • szatyor
    heh még mindig vissza a miir videókhoz, akinek van sávja és 10 perce, szedje le az AFA nevűt, azt nem miir csinálta, de akinek ezek után nem jön meg a kedve a DaOChez, az RvRhez vagy a keep raidekhez, az nem való ide :))
    kibaszott jó keep foglalást vágnak le middiek elejétől a végéig de vagy 100an...és a zene is nagyon jó alatta...elképesztő na! :)
  • szatyor
    ah Elinna nem tudom mire gondolsz egyébként ezzel a kidolgozottsággal - grafika? mindenhol ugyanolyan...textúrák? gyönyörűek...városok? Midgardban ott van 4 kő 6 csont meg 10 kunyhó..miért jobb? Helyszínek? Cursed Forest, Cliffs of Moher, Valley of Bri Leith és még sorolhatnám.. mind mind változatos...
    nem láttál eleget szerintem Hiberniából :(
    de te tudod, mindenkinek meg van a véleménye
  • szatyor
    heh 3x eszméletlen :) lolz..nah , megyek gammázok
  • szatyor
    ezek a miir videók eszméletlenek :)))
    szedjétek le a MAL nevűt legelőször, eszméletlen :)
    Megy a zene hogy "Love is fire" meg "I fell into a burning ring of fire" ilyen nagy western zenével és a kibaszott nagy trollt letámadja egy 10x akkora sárkány :)))) eszméletlen :) a végén meg kiírja hogy "Travel Packages Available - See your local travel agent for details" :))
  • szatyor
    ja az előbbihez, ha EZ igaz akkor mondjátok hogy NINCS BUG......26 óra 50. szint...
  • szatyor
    http://www.rose-noetr.w1.net/miir/

ez nem rossz oldal, egy kis middie bemutató az új peccsről (mármint US fickó csinálta) van shapeshifting, dragon, etc. :)
  • szatyor
    Hi,

Only after (a few) weeks, since the release in Europe, the first (to reach) lvl 50 (is) Sophia, a Midgard Skald on the German server Avalon.

Her play time is only 26h 8h.

Perhaps some US are interested too, cause I think this is the fastest lvl 50 ever. ;)

HUBAZZZ! 26h? ez lehetséges? nem hinném! merha az írja hogy 1 hét alatt csinálta OK , zombi a csaj (vagy fickó) és játszott vagy 100 órát nade így? nemá..de mondjuk az nekem gyanús hogy 26h8h...nem 26 nap? :) bár a béta is épp hogy megy azóta, és ez tegnapi hír..
  • szatyor
    Khurrak : ok :)
    Elinna : csak mondtam...

te Badguy, te meg nem lurikeenre gondoltál? :)
    lucradan az mob, tudod wild, feckless, annoying :))
    tudom hogy tudod csak nem gondoltad végig :)
  • Snomag
    Rouge: Kéregess taskot az order fonoktol és akkor olcsobban kijossz majd :)
  • szatyor
    ??? na ezt megint nem értem
    Hiberniában is akármikor összejön egy group, még délelőtt is...miből gondoltad hogy nem?
  • szatyor
    ööö válaszolok régebbre meg hozzászólok: :)

Rock&Mester: énis új karit kezdtem de nem nagyon játszok vele, utóbbi pár napban exc/midgardban próbálgattam a classokat, most nincs kedvem Mortiishoz sem, sorry :) de visszatérek! :)
    Amúgy kik azok az új tagok? :) vagy csak mindenki indított egy rangert? :) voltam tegnap fent de te épp nemvoltál (vagy mi az új karid neve?), léptem is :)

Elinna: minden realmben van tank, healer, caster és stealth class, és bowuser is...úgyanúgy össze lehet rakni 2 tank 2 healer 1 caster 1 bowuser groupot Albionban és Hiberniában mint Midgardban...szóval nem lehet a véletlennek és a "tudás" beli különbségnek betudható hogy Hiberniában még mindig nincs 40+ kari (nemtom Albionban hogyvan), Midgardban már több 2 hete van...
  • szatyor
    szerintem de
  • Atomy
    Hát ez nagyon jó :

First Annual Cursed Forest Death March!

Silentstrider sent us the following information:

To all interested Hibernians, the Legion of the Void is going to host the first annual Cursed Forest Death March!
    Time: Friday March 22, 11pm EST
    Place: We will be gathering in Caille, directions can be given if they are really necessary.

Rules:

1) All characters must be level 1
    2) When the word is given, contestants are to run east across the Cursed Forest until they reach Grahf, Co-Leader of LotV, on the opposite side of the forest. First person to Grahf wins.
    3) If you die, you are out, simple as that, that's the point.
    4) Stealthing is permitted, however, you will probably lose, and a level 1 stealth won't do a damned thing against The Blight.
    5) In the event that everyone dies, the prizes will be dispersed to the 3 that survive the longest. Measures will be taken to ensure there is no cheating.

Prizes:
    1st Place: 50g
    2nd Place: 20g
    3rd Place: 10g

Entry Fee: 1gp Per character

De ez sem rossz:

• Snomag
    Amilyen istencsászárul haladok, behoznak donkék :DD Na yoéjt
  • szatyor
    trollot = trollt :))
  • szatyor
    hát az valami kibaszott jó ez a zene hallod, totál viccen kívül bazmeg, nemtom hogy nyomatta össze ilyen faszán a gyerek...télleg mintha egy trollot hallanék :) bár ez a gitárszóló nem kéne eheh
    a szövegek meg szintén kurvajók, röhögés ezerrel :)
    Da healer has da stun
    Da healer has da mez
    Da healer is da only one
    Who can rez!
    Da healer has da groove
    Da healer has da strut
    Da healer is da one who's gonna
    Save your butt!
    :PPP
  • szatyor
    Free month From: 03-03-2002 To: 04-02-2002 Amount: 0.00€

nice : )
    megtörtént nekem is reset, nem tudom nektek volt-e már :)
  • Snomag
    lol, ezt nézzétek meg (aki nem ismeri)
    Troll song
    iderakom simánis, hátha elbaszom a linkelést:
    http://www.iamnow.net/jge/eyer.html
  • Snomag
    Acorn pls irj nekem egy mailt vagy add meg a mail cimed, me lenne 1-2 kérdésem :]
  • Szöcske
    Ha valaki a Softwarefirst-től rendelte meg sikeresen a játékot, az írjon már nekem, lenne pár kérdésem. Köszi
  • Snomag
    De nekem még mindig nem sikerult elofizetnem, szal ne zárjuk le a témát :D
  • Snomag
    Rock: ok elvileg beállitva, de majd le kéne tesztelni, me néha cisnál érdekes dolgokat :D
    Hyder: Ha vmiben tudok akkor szivesen segitek, bár nem tudom miben, de abban szivesen :)
  • Hyder
    nos, a magyar funsiteot folytatom, csak kis kimaradásom volt sok meló miatt...

szerencsére lesz segítségem is Krane és BadGuy személyében..ők főleg a fordításban fognak sok szerepet játszani...

============================
    Amire
    Lvl 7 Infiltrator (Assassin)
    Guardians of Light
    ============================
  • Hyder
    nos, rosszhír =((((((((((

akiknek ígértem DAoC-t sajna nemtom teljesíteni (igaz, nem az én hibámból, de ez most mind1)

nem tudnak angol - EU verziot hozni =(

angolban még csak az USA verziót hozzák, EU ban csak német van...

tehát kérném azokat akik szóltak nekem hogy hozzak, ne haragudjanak rám, de tényleg nem tehetek róla...

nemtom Krane tud-e még hozni, ha nem akkor hozatok németet, ugyis csak a CDkey kell..

szóval sajna kicsit átbasztak, azaz csak hitegettek hogy megvan meg minden =(

Amire
    Lvl 7 Infiltrator (Assassin)
    Guardians of Light