43179
-
#1928 Azé hagyjátok 1mást békén pls :] Nyissatok egy Bad vs Khurrak ropicot vagy vmi.. -
#1927 fasozmat érted, ráérek és nemtok gamelni :\ -
#1924 látom mi 2en qrvára ráérunk most forumra :D -
#1923 :DD összetartás powa!
Béke emberek :] -
BadGuy #1922 Hatalmas csetepatek lennenek :D -
BadGuy #1921 Ja es Khurrak ha szeretnel meg vitatkozni (bar nekem mar k*rvara uncsi) akkor plz e-mailezzunk, legalabb a tobbiek ne lassak :) -
#1920 hát minden realmba 10ember..nagy RvRek lennének :DD -
BadGuy #1919 "Kellene egy magyar szerver :) "
Ja es talan lennenk 30-an rajta -
#1918 :]
Cs.. mi is az? :D
-
BadGuy #1917 "Biztosíthatlak hogy se Rocknak se Badnek se Nekem a CS nem jelent már többet egy fpsnél ami egykor fontos volt"
Well said. -
#1915 Azért ez kicsit felháborító, hogy nem tudok loginolni egy karimmal, basszák meg :[[[ -
#1913 Srácok, állat ez a game? -
szatyor #1908 "hiberniamánis albiongyűlölő dumádat hallgassam.."
nah nah azér nem kell ilyen szöveg
egyetértek veled hogy nem kell itt szidni egymást de kérlek, olvass vissza honnan indult ez egész! Mi csak megvédtük a szeretett realmünket, elmondtuk a véleményünket és próbáltuk cáfolni azokat az állításokat melyek főleg Ellinától származtak - de ő se bántani akart ezzel semmit ebben biztos vagyok...Aztán hogy ez kicsit átcsapott Albionfikázásba az csak a felháborodásnak tudható be, de személyeskedésbe ne menjünk már át plz...Biztosíthatlak hogy se Rocknak se Badnek se Nekem a CS nem jelent már többet egy fpsnél ami egykor fontos volt, már nem az (javítsatok ki ha tévedek), mert itt van a DAoC ami szép, jó, élvezetes, kihívásokkal teli..és ezen belül minket Hibernia fogott meg, kész..annak ellenére hogy mostanában Midgard jeges pusztái és hófödte hegyei között is kalandozok (nem, nem a frontierben :)
na, mondjátok hol vegyem át a Pulitzer díjat mehe :))
csövver
-
#1902 Nemtom, sztem senki se szidott senkit, csak mindenki elmondta azt amit gondolt yool :)
Amugy errol a hibernia vs albion vs midgardrol nem lehet mit mondani, mindenki ott gamel, ami neki tetszik.
Albionba valszleg azért mennek sokan mert elég sok ismert történet fűződik hozzá, szal a legnépszerubb. Nem azért mennek oda, mert annyira jó/rossz.
Midgardnak is megvannak a maga szépségei, me eléggé jok a tájak ottis meg az is egy külön világ, törpök trollok.. szal megvan a hangulata.
Hibernianak is megvan of korsz, az meg aki nem tudja semmihez kotni, hát sajnálom, nemtom, hogy hallott e már az elfekrol.. cska ennyi :]
Szépségrol meg annyit, hogy mind a 3realm nekem ugyan ugy tetszik graikai megvalositásba, szépen eltalálták, hogy mind a 3realm full más.
Na ennyi téma lezárva :) -
#1901 Ja amugy ezzel a problémával amim nekem is van már más is találkozott, de azért elég geci dolog :]
Mi az a Rightnow segélykérő izé? Még mindig nemtom -
#1900 Ti 3ig meg 4ig daocoztok baszeg? :DD Én amikor 2kor irtam akkor is azért, me felébredtem vmire :D -
#1896 rightnowgeci? :) Ammegmi? Irtam mailt oszt ennyi -
BadGuy #1895 Lehet valaki bearult goa-nal vmi kamu indokkal. Kuldj nekik rightnowgecivel vmi panaszt. -
Atomy #1894 XP/2000 Crash
=====================================
This is a known issue with most GeForce cards running the Detonator 4 driver versions 21.83 and below under WindowsXP. The best solution is to upgrade to the 22.50 + drivers, as this will resolve the rebooting afetr exiting issue.
Bear in mind that, while many users have been successful running DAoC under Windows 2000 and XP, these operating systems remain unsupported. Any changes you make to your system in an effort to get DAoC to run you make at your own risk -
Mester #1893 Nekem semmi bajom nincs Winxpvel tehat nem tudom a tobbieknek mi lehet a hiba... -
#1892 -
#1890 leszophat az egész bazdmeg, ezért akarok én fizetni, hogy játszani se tudjak? hát lol b+ -
#1889 na már be tudok lépni más karival, csak azzal nem, amivel kivágott kotsog goa -
#1888 Hát kibaszott jo, megyek TNNbe, loadingnál kivág, mondom nembaj, ujraprobalom, tolti be, kivág megint (másmint a gamebol, szal windows asztalon vagyok) jovan mondom fosgeci win, restart és azután is ezt csinálja, ami most esmzéletlenul jo, mivel nem tudok gamelni se, mert 1karival se tudok belépni, ez mitol van basszameg? -
BadGuy #1887 Meg meg bele kell gondolni abba hogy mi minden van Hibernia szepsege mogott. Nem eleg csak a varosok minosege (tehat elso latasra) alapjan megitelni a realmot. Albionba megy mindenki mert annak elegge ismert tortenelmi kore van. Hibernianak is csak az elegge feledesbe merult :( . -
BadGuy #1886 Hiberniat a kelta mondakorhoz lehet kapcsolni faszan. Szerintem nem unalmas. Teny hogy a varosok nem tul nagyok de szerintem hibernia (mivel nem 1 oreg orszag) direkt van igy kialakitva, hogy meg nincsenek nagy varosok csak falvacskak (azert falvacskak mert meg falunak se lehet oket hivni.). Ez valtozni fog szerintem. Foleg ha majd lehet hazat epiteni. Raadasul hibernia varazslatos nekem ez jon be albion semilyensegevel szemben. Sztorija van albionnak meg szep varosai is. De tul egyhangu a kornyek. Nos ez hiberniaban nem igy van. Midgard meg zord 1 piciket szal akinek az jon be hat akkor oda megy. Peace -
BadGuy #1881 Albion a szadat:
-
BadGuy #1880 Krane, nem nagy teljesitmeny .. Overpowered realmba. Hehehe . -
BadGuy #1879 "amit nem sokkal kesobb hibernia elfoglalt:)"
Ez a lenyeg ;) -
#1877 figy, max 2hét és simán bevesszuk, de sztem 1is elég -
#1876 de már haladunk :D -
Mester #1875 Ban szeritnem nem az AI szedett le minket ill. engem es enm enzelodni mentunk ki amúgy.
Újabb ostrom volt ma már bent voltunk a várban de hirtelen mindenki meghalt sajna:( -
szatyor #1874 rock: okay -
szatyor #1873 heh hát igen Bad nem tűri ha kioktatják :) énis ilyen vagyok mondjuk eheh de csak segíteni akarnak, szal nyugi Baddy :) -
BadGuy #1872 "hmm, azért ha szétnézel a közbenső területeen elég sok az aggro monsta, valamint valószínű hogy azért mentek oda mert van valami kis balhé, na most a midiknél külön kis ijássz scapat van hogy az ilyen nézelődő emberkéket leszedjék, mi már szivtunk eleget ezzel..
csak jótanács..:)"
Nem kell a "en ott voltam , tudom ezer tanacsot adok :)" style. Mint mondottam Rockekat csak az AI szedte le . Egyebkent se szoktak nezelodni. -
#1871 wahaha mégis leszek, elintéztem mindent :D -
Mester #1870 Így volt...
Henteltunk a határon hirtelen a mellettem lévő lvl28as bard elfekszik, megláttam az ijjászt lött egyet már halott voltam:).
-
BadGuy #1867 Ja , de altalaban rockekat is csak a varvedok oltek meg akik AI-k :) Szal addig oke' amig nem middiek vagy albik olik meg oket. -
szatyor #1864 lol =)
énse leszek maeste de ez benneteket nem érint nagyan =) -
#1863 Na én ma nem leszek, csak holnap délután, jo hentelést :]