43179
-
#1984 ja, amúgy Giginek másra kell a termékem...
(ha jólhallottam és nekikell) -
BadGuy #1982 Ja es holnaptol aktualis a "megleszacamelotvegresajatacc" :D -
BadGuy #1981 En nem agresszivan reagaltam mellesleg hanem ahogy snomag mondta :D imadok magyarazni. -
BadGuy #1980 Nem erted hogy en is beket akarok? :D
Nem mondtam hogy albion szar csak hogy 50%-a a playereknek alt. ott tartozkodik.
Szerintem is ideje lenne lezarni :) -
#1979 ok, kevés a 150, de még csak 12 vagyok...tehát ennek függvényében, mire űbertápos leszek, addigra azis feltornászódik =) -
#1977 Bad Khurrak sztem abba lehetne lassan hagyni, bár lehet, hogy csak engem idegesit..
Khurrak te is picit tulreagálod néha, Badnake meg megvan egy kocsog tulajdonsága, hogy mindig magyaráz, de megszokhato :)) -
#1976 150nél még elég fosokat lehet csinalni, majd 500folott lehet érdemlegeseket.. addig meg megoszulsz :D -
#1975 gihiGigi =)
hát velem "remélem" nem lesz ilyen...a stealthre gyúrok keményen (meg backstab 2 + méreg erősen) =))), meg Craftolok..."hallottam, hogy kéne neked bőr" na én pont azt craftolok...de sajna még csak lvl 150...
mennyi skillnél szóljak?
(ha nem neked kell bőr, akkor sry)
====================
Amire SilentDeath
lvl 13 Infiltrator (Assassin)
Guardians of Light
The Phalanx
==================== -
#1971 Hella all
Snomag: a stealth magas szinten csak nekünk azaz Infileknek ad dolgokat (assassin only) de addig pl. észreveszed ha észrevesz egy felderítő, meg ilyenek...
tegnap questeltem kicsikét...(mert néha aztiskell) és nolámnicsakhoppáré beszereztem táp fegyvereket...jobba kard (+2 srt, +2 slash) bal axe (+2 str, +1 slash) koppeny (+2 stealth +3 HP) szóval érdemes questelgetni, de csak azt ami megéri...
====================
Amire SilentDeath
lvl 13 Infiltrator (Assassin)
Guardians of Light
The Phalanx
==================== -
#1969 Ja és az emblemas dologhoz csak annyit még, hogy lvl20 alatt nem tudod viselni az emblémás cuccot, azaz fel tudod venni meg minden csak amikor kimész a városbol és tolt elszáll.. CSAK akkor tudod 20alatt is viselni, ha 400as trade skillel rendelkezel :] -
#1968 Amugy az, hogy mekkora a stealth mit tápol? Me tom, hogy egy ideig ad ilyen bonuszokat meg minden (safe wall, detect hiddem stb stb..) de utana mi? Csak kozelebbrol vesznek észre a lények vagy mi? -
#1967 Én meg még mindig nem tudok játszani, GOA POWA! -
BadGuy #1962 Es nem vagyok flamekiraly csak megvedem magam ha kozvetlen anyaz vki.
Udv -
BadGuy #1961 Erted mert healerunk van es lesz bardunk is majd valszeg. Most 1 par kozelharcosra van szukseg aki celtic dualt nyomat. Donk pl. nem tud mer hero -
BadGuy #1960 Miben nem csalodtal? En nem anyaztam a szemelyiseged mig te kemenyen probaltad az enyemet. Bar leszarom akarx valamit akkor mail.
Mester: Mar van akitol beszerzem es blademaster leszek. -
Mester #1959 És már van akitől beszerezd a gamet??
(döntöttél már hogy bard vagy blademaster legyél?) -
BadGuy #1957 Ja gyk. holnap utan megyek begyujteni a fizetesem mer ilyen unofficial melot csinalok D:D -
BadGuy #1956 Itt van neked camelot a hir hogy NEM atbaszas :)
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
2002. 03. 15
"First, the translation is not just some "stuff to translate". The German & French teams are not translating a book. They are translating complex game mechanisms and have to respect many rules when doing so.
The size of the fields for dialogs is limited, you have to make sure that this dialog points to the right keyword for this quest, that the monster you are sent to kill for that quest is named properly in monster file, that the item you have to get is also named properly, etc…
This is what the teams are testing right now, making sure everything stays coherent in DAoC.
Then, you have to do some more "general" testing. We have to check how the characters will react to the 1.36 to 1.45 patching (be it on English, French or German servers), if the new resist system is working ok, if the new buff system is working ok, if the script to give players the right amount of Bounty points is working ok, etc…
We also have to check all the new functions in the game, the relic system, the changes to crafting, the changes to quests…
Starting with a "just a game to translate" you now have a "complex game to translate and long testing to make sure everything works once updated".
Sure, Mythic already did a lot of tests on their server, but where Mythic did a 1.36 to 1.37, to 1.38, to 1.39 and so on, we are jumping from 1.36 to 1.45 directly and this is big leap. Mythic changed many things, added many things and fixed many bugs.
We want this patch as much as you do, and the CS teams want it more than anyone else since most of the stuck problems and quest problems are fixed in 1.45. However, we cannot put this huge patch on the servers without testing it.
The "beginning of March" ended today, so we can now say that we are late.
When will we patch? For now we are aiming for a patching by the end of March." -
Mester #1955 :))
Eddig azt hittem hogy csak Rock kariját irányítod amikor nincs ott:) de hallottam lassan meglesz a pénz és jösz:) -
szatyor #1954 ehehe flém flém flém muha :)
Rock : felmegyek most
-
BadGuy #1953 "A csezök szidása megint csak hülyeség "
Ebben 100% egyetertek.. -
BadGuy #1952 "(amúgy te még nem is játszol:)"
Igaz de rock accountjaval mindig "fellopodzok" amikor nincs a gepe kozeleben :P . Van mar 15 hrs played timeom , kemeny mennyiseg :D -
#1950 Na mind1 bassza meg a goa ma kibaszottul rá értem volna gamelni (holnap nem kell kelni reggel) erre itt szopat asszondja ilyen meg olyan hamar valaszolnak, minden lehetséges helyre irtam de semmi reakcio.. másik srácnak ezt kb 1ora alatt elintézték, na mind1. -
#1949 Nem még mindig nemmegy... NEM VAOGYK IDEGES, FŐ A NYUGALOM -
Mester #1948 Ez van:) én is csak azért birom mert most nics suli(a bukás előnyei:D)
Sno ma már fel tudsy jönni?(Donk már lehagyott és már én is beértelek:) -
#1947 Hát ja, nem is szidtalak, csak megjegyeztem :) Emléxem diablo2vel még simán fenn voltam hétkozbe 3ig, de most már nem birom..hiába öregszem :DD -
#1946 kösz, ezt ki is probalom, bar még nem értem :D -
Mester #1945 Üdv.
Bad: szerintem annyira nem idegesítő ha khurrak mond annyit hogy ne mennyünk határvidékre mert realm pontokat kap az ellenfél...Max nem kell foglalkozni vele és kész(amúgy te még nem is játszol:)
Khurrak ezt az albioni társaidak is mondhatnád emrt gegnap odajöttek Hibernia közvetlen közelébe és le lettek mészárolva...
A csezök szidása megint csak hülyeség én is elég sokat játszottam, de csak alap szinten semmi komoly klán de a csezők nagyrésze normális szvsz.
(persze vannak faszok de hol nincsenek?:)
A realmek szídása meg tényleg elég nagy hülyeség leginkáb ilyen dolgokért hogy ott sokan játszanak...(Midgardban játszókatz nem értem hogy lehet undorító trollok közt játszani:)
Snomag: mivel nap közben enm tudok játszani én rá vagyok kényszerülve hogy mindennpa 3-ig játszak...
Lourker
lvl 23 Druid
Filius claritas
Prydwen, Hibernia -
BadGuy #1944 kell 2 brush, az egyikre feszitsd ra az ORIGIN texturat es helyezd a masik brushon belulre. A masik brush lesz a lathato ajto. Az origin texturas brush korul fog forogni. Jelold ki mindkettot es tie to entity func_door_rotating ennyi ;p -
#1943 Ja erősödnék, ha tudnék, de szerintem én még ma se fogok tudni gamelni, kedves goa jovoltabol.. -
#1941 Amugy engem még mindig leszophat a goa basze.."24oran belul valaszolunk" a nagy lofaszt.. szal addig jok vagyunk, amig a pénzt csengetjuk nekik, de ahogy van vmi kis problem má mutatjak a lofaszt -
#1940 "elnézhetos sztem :)"
elnézhető sztem :D -
#1939 én meg elmondom, hogy szopok a HL map készítéssel, me 1-2dolog nem megy, aki tudja hogy kell kibaszott ajtot csinálni benne (forgo ajtot) pls szoljon, kösz :D
bocs az offért, de itt ez most elnézhetos sztem :) -
BadGuy #1938 Ja es nem fogom hagyni hogy porig alazz aztan " hagyjuk a flamet mas topicokra" . Probald meg konstruktivan lezarni ahogy en probalom. -
#1937 ehe, mik vannak :D -
BadGuy #1936 "az hogy ne segítsek az mert nem kértél szintén elég gyíkság, ugyanis ennek a fórumnak pont ez a célja, és ha te ezen felkapod a vizet, egy vélt jó szándék miatt, hát szintén az én mondanivalódat támasztja alá"
Miert tamasztana ala?? Ha nem kerlek meg nem kell segitened ... De mindegy mondtam en veled tobbet nem beszelek itt. Emailezz ha meg akarsz kurvaanyazni, en nem ezt teszem -
BadGuy #1935 Mas: Ne inzultald a nickem Khurrva ... :) -
BadGuy #1934 Snomag: De Khurrak annak tart, es fog tartani. En tobbet nem valaszolok a hozzaszolasaira.
"beszarás milyen vagy..
és már ne haragudj, de ilyet eddig csak a cs-s fórumokon láttam, eddig ez a topik nem erről szólt.."
Beszaras hogy te milyen vagy. Nem olvastad a 4 hozzaszolasom amiben egyengettem a dolgot? Na mind1. -
BadGuy #1933 Latom meg mindig flamelni akarsz. Mondtam ott az email. En engem nem erdekel minek tartasz, en mar nem csezem -
#1931 :]
Amugy errol a CS-s dologrol meg annyit, hogy nemvágom mi van azzal, ha vki CS-s CS-s volt stb.. Én spec még mindig egy CS klán tagja vagoyk és qrvára nem is tagadom, me joarcok, meg minden.. Attol, hogy vki CSzett nem taplo paraszt..