43179
-
#2042 ja amugy khurrak vagyok:)) -
#2041 nem nem, sztem félreértetted..
mi nem azért szidtuk a midiket mert gusztustalan a realm, ahnem azért mert a goa láma módon (amerikai tapasztalatok alapján, mivel ott mindig szarrá verték a midiket) itemezte a labikat, ami eredményezte azt hogy 15 midi lazán lekent még pár nappal ezelőtt is 60 albioni hódítot, melyből kb 30 40 környéki szinten mozgott..
amúgy meg fog szünni ez a midi fölény kis idővel, nem kell fééni, amint beérnek amostani 30 környéki karik, azonnal más éesz a helyzet..
mellesleg érdemes elgondolkozni hogy vajon hány amcsi player jött át kifejezetten ezért európai midi realmbe..
pl sinister, akinek nevét jól ismerjük a prydwen-en amcsi player, és kifejezetten azért jött át ide, mert utdta hogy a jelen patch-nek (és sztem egészen az 1.47ig) mik a hibái, és tudta a turbótáp midi labik előnyét is..
de hát ez van
-
szatyor #2040 "NA megint megkezdődött a szídás(az lesz a következő hogy a CS-esek milzen bunkók itt szídják egymást:P)"
jah, ez mar hozzatartozik az eletunkhoz...annyira megszoktuk regen hogy itt is valahogy potolni kell, de itt nincsenek lamak meg csiterek szal egymast szidjuk
=)))
-
szatyor #2039 Snomag: szociális képességeid és "fejlett" vitaérzéked tökéletes kifejezése volt ez
Khurrak: rendben, csak eleg sokan fikaztak itt az albioniak kozul a middieket...a másik dologhoz, gondoltam hogy ez lesz az egyik fő gond, és maximálisan érthető...DE szerintem mire lesz új englis szerver addigra a nagy tápolási láz alább fog hagyni, és a játék többi részére is koncentrálni fognak/unk...arra leszek kiváncsi hogy rpg szerver mikor lesz meh, soha...a teszt szerver meg mer nem lehet nyitott..USAban tokeletesen mukodik itt meg azt mondjak az illetekesek hogy mer oda menne minden kis geco es szetbaszna mindent..inkabb tesztelik a GOA 10 emberevel meg 10 nemet gyerekkel...lmao
Rock: jó helyen, majd megtudod...de te azert te ne allj mar be snomag mele baszogatni engem, koszonom -
#2036 Hát ja szerintem ugyse lesz belőle semmi, de ezt scak halkan jegyzem meg.. ezt a forumot majdnem csak hiberniasok olvassak :) Néha betéved 1-2 albioni, de ircen meg alig látni vkit, pedig jolenne (kiv Bad,Rock meg én) -
#2035 lol -
Mester #2034 NA megint megkezdődött a szídás(az lesz a következő hogy a CS-esek milzen bunkók itt szídják egymást:P)
Nemtom hogy ez az egy serverre megy az összes magyar mennyire megvalosítható és mennyire van rá igény...(szvsz nem sokan akarnak egy fejlett karit otthagyni leginkább ha tetszik is nekik a karijuk)
Így is van két olyan guild ami több mint 10 magyar taggal rendelkezik.
-
szatyor #2032 az hogy neked 15szint 4-5played nap hát a te dolgod
mit kell itt fikazni he? mostani karim 15. szintje 30h played alatt volt meg, ami azert nem 4-5 nap zmeg!
mekkora egy fasz vagy te hallod...egy normalis temat igy lereagalni, gratulalok -
szatyor #2031 szatyor: nem kell lereagálni előre is köszi :]
kb ezek után hozzád se fogok szólni
azért mondtam albiont mert majd figyeld meg, a mostani albioniak közül jó ha 2en fogják azt mondani hogy játszanának midgardban....a többi el fog téged küldeni a faszba hogy midgard fujj..csak gondolkozni kene
enis szeretnek midgardban jatszani de ha ilyen ossznepi terveink vannak egy uj szerveren az nem fog osszejonni...en normalisan inditok egy temat te meg mer le is zarod magadban aztan megis irsz rola harom oldalt aztan meg kozlod hogy nehogy lereagaljam
hat a lofaszt a szadba mar elnezest...
-
#2030 aha, ezt most nemértettem, de énis fexem 2030kor :] -
BadGuy #2029 Na Jo8 Daoc-forum idoszamitas szerint 2029-ben fekudtem le aludni. Alszok vagy 50 evet aztan felebredek, 50 evig elmegyek suliba aztan majd irok! Na csa -
BadGuy #2028 Nekem 4es SEER-em :F
-
#2027 Nekem volt egy 8as thanem vagymi :) -
BadGuy #2026 Mellesleg en is javaslom midgardot. Kb 15 percet jatszottam ott, azt is betatestben . Imadom az ismeretlen felfedezeset. -
#2025 :DD -
BadGuy #2024 "ez meg már qrvára a jovo, de hagyjuk abba me ezzel fog jatszani midenki :D"
Nezd snomag 2024-ben jarunk! :D -
#2022 de még van más 5letem is szal más is lehet az :) -
#2020 :D
Hát én valszleg Shadowblade lennék vagymi, szal a nightshade ottani megfelelője :D -
#2017 Ó szatyor néha te is megtarthatnád magadnak a mondanivalodat, az hogy neked 15szint 4-5played nap hát a te dolgod, a "vadászteruleteket" nagoyn hamar ki lehet tapasztalni..mész látod "jé itt ilyenek vannak" és hella.. szal nemtom, most mit is mondtál ezzela hozzászolásoddal.
Albionnak meg csak azért vagoyk ellene, mert 1xeruen nem jon be, játszottam ott, megnéztem és nem tetszik ennyi, midgardnak is jobb a hangulata, szal ha már minekünk is el kéne hagyni szeretett hiberniankat tegyék ok is ezt albionnal :P Na mind1, még meglátjuk mi lesz ebbol.
szatyor: nem kell lereagálni előre is köszi :] -
szatyor #2015 ok részedről ennyi volt
tudod pontosan hogy nem erről van szó
arról hogy ha új vagy egy realmben akkor még felmész 15. szintre az kb. 4-5 nap played timeot jelent, ha van tapasztalatod max 2. ha pedig már az 4. karidat indítod akkor akár 1 is lehet...nem mindegy, nagyon nem hogy tudod-e hol vannak a jó vadászterületek, ismered a questeket és egyéb apróságokat amik ÚJBÓLI kitapasztalása többtucat órát vesz el...és itt most nem powerlevelről van szó hanem a játék megkönnyítéséről
kiváncsian várom a többiek véleményét, részedről ennyi :) -
#2014 Ja amugy emgimerni egy realmot IGAZÁN kb 2nap (2délután) és hella, nem olyan eszméletlen nehéz felépítésű egiyk realm se, persze sztem hiberniaba a legegyszerubb -
#2013 nem midgard? ok, részemrol ennyi volt :) -
szatyor #2012 nem Midgard...azt senki sem ismeri IGAZÁN. kellenek emberek akik ismerik a terepet...
Mester: az azt jelentené hogy utána az lenne a main karid...főleg ha rockék is jönnének akkor meg? márha jönnének...mellesleg nem MOSTról van szó, nem lehet tudni mikor lőnek 3. ANGOL szervert... -
Mester #2011 Nekem nincs sok kedvem új karit kezdeni most még úgy meg nincs sok értelme ha azzal a karimmal alig-alig játszanék.
Amúgy Midgardba nem mennék másik két realm ok -
#2010 Én benne lennék fasázn.. talán albion..hát mint mondtam akkor már inkább midgard, de ha a tobbség ugydont akkor k -
#2009 Hát nemtom akkor már valami koztes megoldás kéne-->Midgard :PP sztem az ok lenne :) -
szatyor #2008 na gyorsan szétnéztem, asszem megnézem majd a scoutot a sorcerert és a wizardot, ez a három aminek bejönnek a dolgai igazán :) -
szatyor #2007 ..céljuk..guildbe..
-
szatyor #2006 "When will we get new servers??"
New servers are coming. The European DAoC player base is growing nicely and we will open them in the weeks to come.
I will announce the languages and the dates as soon as i know"
Nos emberek, Rocknak volt egy olyan ötlete hogy új szerver esetén nyomuljon a legtöbb magyar át, EGY REALMBE, EGY GUILDBE. Én ezt alapjában véve jó ötletnek tartom de attól félek kevesen hoznák meg ezt az áldozatot..de hátha. Sokan vannak itt már bőven 25. szint felett és gondolom egyelőre az a céljul hogy feljebb feljebbb feljebb...benne vannak egy fasza guildba ahol már szereztek egy jó poziciót és ezt nem akarják feladni, ez mind ok...Ha pl. összejönne, én akár Albionban is játszanék, sőt addig is csinálnék egy-két karit hogy kicsit megismerjem őket...DE CSAK HA jönnének tapasztalt Albionosok és segítenének eligazodni..és benne lennék abban is hogy ne magyar only guild legyen, csak kezdetben...kérdem én hányan lennének ebben benne és ki mennyire ragaszkodna a jelenlegi realmjéhez? (legtöbben ugye Albionban vannak)
csöv
str -
#2005 Hát lol most kaptam egy levelet ezektol a kotsogarcuaktol, hogy "Megkaptuk a leveled 24oran belul válaszolunk".. -
#2004 ez meg már qrvára a jovo, de hagyjuk abba me ezzel fog jatszani midenki :D -
BadGuy #2003 es ez mar a jovo :) -
BadGuy #2000 Na faszom laggol geci chello
Megegyszer: 2000. HOZZASZOLAS WOOHOO :) -
BadGuy #1999 2000. HOZZASZOLAS WOOHOO :-) -
BadGuy #1998 eztan 2 -
BadGuy #1997 Ja es: 4 -
BadGuy #1996 www.camelot-europe.com
Itt bemesz forums->announcements
Ide szokta irogatni Kemor a legujabb hireket. A weboldalt basznak frissiteni :( de sebaj, ott a forum :) -
BadGuy #1994 Nightshade-nek nem a stealth a fontosabb rock? -
#1988 Én magyarázok? :DD Irc 5letet meg támogatom :) -
#1987 hát ha sokkal nagyobb a monsti/player aki elol bujdosol akkor az hamarabb észrevesz, meg pl ha az egyén elott ácosrogsz akkor is igen hamar le fogsz bukri, szal végulis 2dolog a lényeg--> HElyezkedés, Skill ennyi :>