43179
-
BadGuy #2116 Naja eddig nem igazan volt szuksegem arra hogy valutat valtsak na :D. -
BadGuy #2114 Ehe honnan szerezzek en eurot? :D -
BadGuy #2111 Fontos: Ki a contactod? -
BadGuy #2110 He? 38 euro hany forint? -
BadGuy #2109 "- Official opening of Logres (with a cleaned characters database of course)"
A Logres teszt szerver adatbazisat fogjak torolni. -
BadGuy #2107 Szal pliz kreativ otleteket varok az "utazzkibecsbe 16 evesen" power beszolasokra nem vagyok kivancsi ;).
Koszikee. Krane te tudsz szerezni Daocot? -
BadGuy #2105 Oke te meg fuggeszd fel a daoc forum tartalmanak bemasolasat mer en adtam meg a linket hogy el tudd olvasni :D() -
BadGuy #2100 Heh dejo lenne ha vegre jonne valaki aki tud hozni Daocot :) -
#2099 Na én már látom, hogy ma nem fogok játszani :-(
Szerencsés esetben a hajnalig kitartók igen :-) -
szatyor #2093 nesztes estimese
-
szatyor #2090 Arlen > nem nagyon -
Szöcske #2087 Krane!
Köszi a választ. -
BadGuy #2086 megis inkabb csinalok masik jpg-t :D -
BadGuy #2085 Dejo nagy lett a nickem :D -
#2083 "Just a quick reminder that tonite at 7.30 pm gmt (20.30 cet) we will gather with Soul Pact, Hibernian Dragonslayers, Shadows of the Glade and Guardianes of Somnaire at Druim Ligen, to finally take Bladmeer Faste!"
Hátha érdekel valakit :] -
BadGuy #2082 Meg erted ha tudni szeretnem melyik realm mennyi keepet ural akkor beirom hogy /realm ... -
BadGuy #2081 Ha megkerhetlek az ilyen albionrulez szovegeket mellozd pliz. Ebbol mar volt vita, ne legyen megegy. A kutyat nem erdekli kinek van meg az osszes keep-je. Mindketten tudjuk hogy hozzatok megy a legtobb player szal uneven a dolog. Legalabb ne hirdesd :P.
Mas, ugy tudom te tudsz szerezni Daocot 8750 ft-ert. Hicks mondta hogy hoz toled vagy valami ilyesmi csak mostanaban nem ir vissza :D. Szal akkor ha tudsz legyszives hozzal mar nekem is egyet mert ki tudom fizetni megvan ra a penz csak nincs akitol megvegyem :D
-
#2079 Na előfizetés.. hát köszi Arcon a segítséget, de majd csak később fogom befizetni, szóval most nem fogtok látni egy ideig majd a daoc csodálatos világában, mert qrvára elveszi minden idomet és másnak a rovására megy (főleg tanulás és sajnos nem ugy, hogy nem 5ös hanem 4es leszek :\) szóval előtte még egy két dolgot "bebiztosítok" és majd később daoc.. -
#2075 Atomy, lassan itt is nyithatsz egy sajat forumot, mint RS-ben ;-))) -
BadGuy #2074 Szatyor nem olyan 1xu az :) . Latnad mit ossze kell szenvedni vele. Ilyen hazibank olyan folyoszamla szam.
FUCK OTP! :-D -
szatyor #2072 rock mérnem próbálod ki? :) -
Szöcske #2070 Ha valakinek lenne még 1 elado DAoC-ja, az szóljon pls!!!!
Thx -
#2069 Hát az attól függ :) -
BadGuy #2068 Ja es mar majdnem megvan a penz a daocra :).
Hicks hol vagy? Akar mar holnap is tudok menni Daocert. -
BadGuy #2067 Olyan fel ev aztan megnyukszanak az emberek :)). En nem vagyok haragtarto, azt nemtom szatyor meg snomag mennyire az . -
#2064 én nemtom -
#2062 Roger that :] -
Atomy #2059 Valaki nekem is elmagyarázhatná hogy miről is folyik a vita, mert én semmit nem értek már. Most akkor ki a hülye, és ki nem??? -
#2058 Ja nem vagyok csikó és nem fogok ész érveket felhozni egy ekkora faszság mellé.. de az a kiscsikó tetszik :D -
#2057 sztem semmi :\ -
#2056 Szatyor tudod te nagyobb fasz vagy mint hittem :) Nembaj, csak azt sajnálom, hogy mia faszért nem tartod be amit mondtál ("ezek után hozzád se fogok szólni") mert akkor örülnék, szarok a kis gyökér fejedre érted? Téma lezárva -
#2055 nyugi srácok, mi lesz így a közös magyar guildből?:) -
szatyor #2054 mert tudod ha nincsenek ész érvek, akkor egyből az jön hogy a másik egy monitorfüggő..kettőnk közül te vagy az kiscsikó, ilyenekkel ne dobálózz légyszives
megint visszahánysz nekem - ha nem akarnál vitát befognád a pofád
részemről lezárva, nem nagyon fogok ide írni -
szatyor #2053 "tudod nem mindenkinek az az életcélja, hogy a monitorom elott a másikkal vitázgassak, de vannak egyedek akik ugyebár nagyon ide vannak tapadva és azoktol el se várható gondolom, hogy qssba maradjon"
kb. ugyanezt bukta be Simi barátunk a DoD fórumon, rock talán emlékszik rá de nem biztos, nézz vissza oda, bekopizhatom ha gondolod
-
#2052 peace of love:D -
#2051 Fasza mapok :] -
#2050 Ha belegondoltál volna miért is adok ilyen hosszu választ, akkor rájöhettél volna (bár nem várom el tőled, hogy gondolkozZ),hogy qrvára nem akarok vitázni, mert ha akartam volna akkor irok neked egy fél oldalt amin rágodhatsz jó sokat. Volt itt flame nem kell még, ha van vmi bajod, mailbe írd meg.
Ez a "szociális képességeid és "fejlett" vitaérzéked tökéletes kifejezése volt ez
" meg vmi kibaszottul állat kam, tudod nem mindenkinek az az életcélja, hogy a monitorom elott a másikkal vitázgassak, de vannak egyedek akik ugyebár nagyon ide vannak tapadva és azoktol el se várható gondolom, hogy qssba maradjon, hanem inkább pofázik folyamatosan... -
szatyor #2047 Elinna> igaz :)))
Rock> ok :)
amugy azt hozza kell tennem hogy jartam tegnap a middie frontierbe, tapoltak kicsit...AKKORA BUGOK VANNAK MINT A *****..Kb. 35. szintu mob ALAPBAN COMBAT modeban all egy sator mellett, ha MEGLOVIK AKKOR VISSZAMEGY NEUTRALBA!! gyak. nem tamad...valaki odall, 1 nap alatt 5 szint... -
#2044 ja és had örüljek egy kicsit:
megvan nálunk
A Túrbótápmester cím hű tulajdonosa: ha jól tudom 5 nap pár óra játékidő, és lvl 31-es minstrel most..:))
és kezdte egy sorci-val amit 24en hagyott ott..:))) -
#2043 mellesleg nemtom hallotátok e, de sinister egy bugot kihasználva (megnéztem én is, elég gáz..) bejutott egészen albion belsejébe, közvetlen camelot közelébe (aki esetleg nem vágná olyan mintha tir na nog közelében mókáznak akis takony), és az addig nyugodtan tápolgató 15-25ös karikat lövöldözte a 46-os karijával, és utána amikor szoltak neki hogy ez nem a játék szelleméhez méltó még ő verte a nyálát..
tiszta fleko effektus..