Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rosszabb vagy mint a magát fához láncoló zöld aktivista vazze!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
"Az érdeklõdés hiányára való tekintettel elmarad." Csak ennyit ír,ha prydwenre akarsz fellogolni. :-( De ne csüggedjetek ott van Prydwen keep avalonon is! ^.^
Hangianix
Miert nincs egyebkent?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Kicsit lol hogy befizetek es egybol nincs pryd 1 hetig.
Tafaya
Pangás van. Kérem a téteket hogy héten lesz-e Prydwen 😊

/hide

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

AngeLujo
"3.Albisok van reaveretek? 8))"

/points at Marchus ;P

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

1.Nálunk mikor még a merlin volt a leg jobb leg nagyobb server akkor ott:
Lionsban voltak sokan, thidranki, meg gondolom Leirvik ben mert ott mindikg van valaki.
2.Atlantisz egy olyasféle Battleground?
3.Albisok van reaveretek? 8))<#szeret>
jah mondjuk a bainshee 223 delve DD-t mom5el és body debuffal megnézném, olyan 800-840es cap dd-n 😄

zzz

Tafaya
Cool sg roxzxorx

Tafaya
Nekem 26% energy resistre toltak be egy enchanter egy 1032-es pbaoe-t...

Tafaya
Nekem 26% energy resistre toltak be egy enchanter egy 1032-es pbaoe-t...

ha excalon guild kell akkor a black companyban a helyed 😊

anti hero

Tafaya
mOST ITTAM GRAPPAT, NE HANYYYAK MAAR

PS SORTRY CAPS LOCK

jo no vagy ezt mindig is tudtuk =)

anti hero

1700 ember volt excalon tegnap, még thidranki is tömve volt 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Tafaya
Lol, hétfõn felugrott 1100-ra is csúcsidõben a playerek száma Prydwenen, gondolom Excalosok gyártottak karikat hogy cluster után tudjanak 2 realmben nyomulni 😊 Én is indítottam Excalon egy sb-t 😊

Hangianix
En mar sok lanyt lattam akik "allitolag" majdnem ugy neztek ki, mint egy szupermodel. Aztan kesobb kiderult, hogy az egyetlen hasonlosag, hogy nincs melluk 😄DD

Majdnem így nézki az én tesóm is....
<#awink>
Hangianix
Es nem is tipikus olasz, olasz kiscsajok tobbsege bunranda 😄

lol, nah story lényege az hogy vmelyik fasz becopizta ezt a képet ircn, hogy ez a dorin aka me xD (ha megnézitek a link nevét 😛 vmi olasz kis csaj egyébként iirc 😊.

lol, nah story lényege az hogy vmelyik fasz becopizta ezt a képet ircn, hogy ez a dorin aka me xD (ha megnézitek a link nevét 😛 vmi olasz kis csaj egyébként iirc 😊.

AngeLujo
na ugye! :p

na elmesz tea faszba =)

anti hero

Botond
meg ugye 2001 óta +4 év :-P
AngeLujo
manapság már elég nehéz megmondani valakirõl úgy ránézésre hogy hány éves és ez egy kimondottan szép csaj :p

Botond
14et már nem büntetik ^.^
Latom a kor nalatok nem akadaly ... =)
AngeLujo
csatlakozom a rajongótáborhoz, kihez van szerencsénk és mikor mutatod be? 😄D

nagoynhelyes ubercsaj ><
maris szerelmes vagyok

anti hero

EZ KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII??????????????????????????????????????????

anti hero

who r0x

zzz

"Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral..."

ez yoo 😊
(bump)

anti hero

Senki se tudja meddig lesz lent Prydwen? Valaki azzal nyugtatott meg hogy nem hetekrõl hanem csak napokról van szó... -p

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Na ez az allando caster speed realm zonaban vegre egy okos valtoztatas.
Ne huzz el nagyon =)
én most hajtok rr7re mint atom, 6l3.5 so far xD

hát vendo-ml10 = 450-800 dmg zerkertõl celerity capelt speed mellett, nincs grapple akkor akármit kicsap (fõleg scalen durva a resistek miatt, na meg casteren a jó kis 0 absalÖ

Elkeszult kari. =)

Nem tom melyik az easy amugy toas vagy si-s. Mert anno sokat szamitott milyen stylet nyomsz el es mennyit szarsz el most benyomja ml 10 -et castolni ugyse tudnak ra egyebb ml ek miatt es nyomja az anytime stylet azt kesz.
ezy moder merc-zerker... mondjuk egy bizonyos grilles beszólás jut most eszembe :-)

a gaz fotm bitch

Hangianix
Nem en vagyok 😊

Botond
Hangianix
Kis hitetlen! :p

faszomnak van ez az új RA-rendszer

zzz

Mar irtam 1x hogy nem flamelek. Az hogy mit szamit mit tett/mondott valaki regebben(ami azert nicns olyan regen...) hat en abbol alkotok velemenyt nem abbol hogyan puderezi magat eppen =)
Amugy arra utaltam (mint ahogy te is) ,hogy anno nem tudtal sorcal jatsznai vagyis nem ertem milyen alapon itelsz meg valamit mikor meg kezdo vaoltal benne(fokepp egy olyan classsal amivel nem volt konnyu jol jatszani).
Uberlama
akárhogy nézem te már x honapja nem irtál ide most hirtelen mégis amikor lehet flamelni. nekem ez elmond mindent.
2 éve meg még fiatalabb voltam, és mint tudjuk idõvel nõ az ember, furcsa mod nálam is igy van. és az hogy mi volt akkor , illetve mit irtam annak idején ,még mindig nem értem milyen hatással van a mostani álláspontomra ami nyilván teljesen más, örülnék ha felvilágositanál és a flamelés helyett irnál vmi értelmeset is 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Amugy vesd ossze azzal a mondandod amit irtam(amit lereagaltal) es akarhogy nezem egy dologrol beszelunk.

Angel kosz , jo hogy ezt nem nekem kellett kimondani =)
Ugy hallottam 2 eve te mar verhetetlen voltal mezz csataban... =)