Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
/points at Marchus ;P
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Lionsban voltak sokan, thidranki, meg gondolom Leirvik ben mert ott mindikg van valaki.
2.Atlantisz egy olyasféle Battleground?
3.Albisok van reaveretek? 8))<#szeret>#szeret>
zzz
anti hero
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
<#awink>#awink>
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
maris szerelmes vagyok
anti hero
anti hero
who r0x
zzz
ez yoo 😊
(bump)
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Nem tom melyik az easy amugy toas vagy si-s. Mert anno sokat szamitott milyen stylet nyomsz el es mennyit szarsz el most benyomja ml 10 -et castolni ugyse tudnak ra egyebb ml ek miatt es nyomja az anytime stylet azt kesz.
zzz
Amugy arra utaltam (mint ahogy te is) ,hogy anno nem tudtal sorcal jatsznai vagyis nem ertem milyen alapon itelsz meg valamit mikor meg kezdo vaoltal benne(fokepp egy olyan classsal amivel nem volt konnyu jol jatszani).
2 éve meg még fiatalabb voltam, és mint tudjuk idõvel nõ az ember, furcsa mod nálam is igy van. és az hogy mi volt akkor , illetve mit irtam annak idején ,még mindig nem értem milyen hatással van a mostani álláspontomra ami nyilván teljesen más, örülnék ha felvilágositanál és a flamelés helyett irnál vmi értelmeset is 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Angel kosz , jo hogy ezt nem nekem kellett kimondani =)