43179
  • Mersain
    thx
  • Mersain
    Lassan de biztosan haladok =) kb ho vegere megleszek.
  • Csabee
    /listmerchant?
  • Bhalage
    hali mers egyebkent hogysmint =)
  • Bhalage
    regen be kellett vmit irni hogy megjelenjen ME-nel a hazad cucca, ooo csak elfelejtettem mit ;o
    majd az okosok leirjak
  • Mersain
    Mennyi ido kb mig house merchantba frissen bekerult cucc megjelenik market explolerhez???
  • Botond #39895
    még a végén felrobbantják az S-mercijében?:-D
  • Marchus
    nhem akarom hogy a fórum a Váci utcára kerüljön...
  • AngeLujo
    szerinted miből él az a 20 antikvárium a váci utcába? :)
  • Marchus
    sztem a legtöbb ember az újat szereti -)
  • AngeLujo
    nem, úgy kevesebb az értéke, így látszik rajta hogy régi!
  • Marchus
    lefújhatom a port a fórumról?
  • Rockety
    azerus féle clienset szedd le
  • RogueGigi
    torrent torrent.. bazze ha ezt tudom azt szedem le, nem a dc-t :)
  • Rockety
    jah torrent rox, lost első szériát megnéztem (bár sikeresen canceloltam 90%nál, szal mindegyik részben hiányzott 30-60s :D) de szinte minden fent van igaz nem a leggyorsabb...
  • RogueGigi
    neked nincsenek meg? kicsit egyszerűbb lenne találkozni valahol, notival vagy mittomén :)
  • Uberlama
    isohunt.com, itt keress rá, torrentbe le lehet szedni ha rááldozod az időt. 8. szezon ota onnan szedem, és mivel msot szünet van csak novemberbe folytatodik a 9.szezon (10. résznél tart most ) ezért többen töltik az előző szezonokat. nem fog gyorsan jönni de lejönnek :) ugy 5. szezontol jo eléggé mert már nem csak arrol szol hogy mennek bolygora van vmi és kész. ^^
  • RogueGigi
    csak felspammelem az élre a fórumot megint :)
  • RogueGigi
    off

felraktam dc-t, csak mert rohadtul kiváncsi lettem stargate-re, a sorozatra ami meg tvt-ben, de elkeseritő mennyire nem találok benne semmi ilyesmit. ami a szomorú, hogy régebben nem néztem a sorozatot, mert szar időben volt, meg nem is nagyon érdekelt, erre most megnéztem uccsó kettőt, és alig birtam összekaparni államat asztal alól, mintha kirugták volna a régi iró csapatot, meg a sponsorokat, és nemhogy szinvonalas, de izgalmas is volt, sorozattól szokatlan módon. erre nem találom sehol az előzményeket film formában, pedig több helyről is hallottam, hogy fent terjednek itt-ott..

on :p
  • RogueGigi
    szerencsére elég sok solo stealther is van, szal nem reménytelen a helyzet, agramon patch jót tett a stealth warrnak.
  • RogueGigi
    amúgy tökmind1 melyikkel loggolok fel, elddel sincs sokkal több grp.. meg ráadásul elden hiányzik a dexes battler sleeves, szal vagy 14dexel kevesebb van rajta mint lehetne, ami néha rohadtul zavar :p
    inkáb megyek mincerkedni, időnként jól elvagyok solo, néha persze patetikus rohadtul, mikor fg sb szed ketté :)
  • RogueGigi
    oh bazz.. hogy sikerült? ki volt a hibás? mennyire volt sújos? mesélj vazzeg.
  • RogueGigi
    6 valami.. most épp acc closed, várom havert hogy hazamenjen, és befizesse, sajna saját electron visámat tseszi elfogadni még mindig a fizetős site.. Majd a kövi kártyám olyan lesz amit elfogad.. remélem :P
  • Bhalage
    fosatos tip game legutobb a area.51 amivel gemmeltem es sztem poen (en birom az ilyen ufos torteneteket )
  • Marchus
    bsa? mi az?

szülők is beszéltek valami bsa-ról, meg hogy van egy csomó elásva a kertben, deh nhemtom mi az...
  • Uberlama
    lagstrafe meg lagmezz ftw, speedhackről se feledkezzünk el tbh, xrealm se rosz ha már itt tartunk :8

amagad nem hallottatok még a FEARről vaze :< állitolag nagyon jo kis fps game, ilyen fosatos type meg minden azt kivi lettem volna rá :<
    bsa meg jöhet nyugodtan botond :)
  • Bhalage
    mi az a fear hö?
  • Botond #39874
    És a radar+lagcsít se segít?Vagy az csak rr10hez jó?

Kiküldöm a BSAsokat hátha tudnak segíteni.
  • Uberlama
    /off
    vkinek megvan a FEAR? :o mert megszereztem dvdbe és nem tudom elinditani. végig olvastam fear forumot és kiporbáltam mindent amit ott irtak de mindegyiknél még mindig azt irja ki hogy nem találja az eredeti cdt. kissé boszanto és fear forumra nem akarok irni mert a sok tizenéves idiota csak anyázni tud.
    szal kiprobáltam hogy bemountolom .mds-t , hideolom a virtual driveot, és ugy, de nem jo, átállitottam compatibilitást ugyse so, prbáltam anti blaxxal, de ugyanaz a baj szoval nincs ötletem.

/off
  • Marchus
    eh
  • Uberlama
    matáv ftw!! MATÁV MATÁV MATÁV MATÁV!%!!!!!

:p
  • AngeLujo
    vagy legalább törte volna össze rendesen :<
  • Marchus
    úristen, te beleültél egy matávos kocsiba? o0

TAKARODSZ A FÓRUMRÓL?!?!?!?!?!
  • Botond #39868
    ne is mondd,Pesten adsl-em van,minden este legalább 4-5x bont amikor nincs kedve működni...
  • Rockety
    lehet az inner hate (modem-isdn-szutyoktáv) miatt volt :p
  • Rockety
    :DD céges de régi matáv kocsi volt :pp
  • Botond #39865
    "LELASSITOTTAM 150ROL (ENNYIT BIR A VERDA) 120RA"

céges kockazsiga? :-/
  • Bhalage
    sztem a ceges autot zuzta :)
    megpedig igy:
    kanyarodnék Tököl felől ki főútra balra, index ki STOP tábla. balról jön egy sáv, jobbról jön két sáv... egy Halásztelek felé másik meg lekanyarodó Tököl felé
    LELASSITOTTAM 150ROL (ENNYIT BIR A VERDA) 120RA
    körülnéz balra jobbra
    KICSIT RALEPTEM A GAZRA 130, 140
    körülnézek mégeccer, balról tiszta, jobbról no index-nothing jönnek---> kiakartam csurogni fél pályára, hogy vhogy végre kikanyarodjak
    gázt adok 150 UJRA.. HURRA
    köv pillanatban balra kanyarodó megjelenik előttem és megtoltam a hátsó kerekénél a bal fényszorómal egy "picit" :)

neki lemez horpadás - nekem fényszoró-index-ködlámpa kápút, motorháztető-lökhárító SZARRATORT, ATSZAKITOTTAM A SZALAGKORLATOT ES 5SZOR BUKFENCEZTEM, TOTALKAR ^^
  • Bhalage
    pet nem interceptelt ???
    hallatlan
  • Botond #39862
    céges autó vagy saját? már a tied.