43179
  • Veriel
    Miert, maga szinten nem jo?
    Szerintem maximum frusztralo, hogy ha kozel jonnek, akkor kb. barmi kinyir.
  • szatyor
    van ott elég
    csak néz szét jobban
    HDSben van 3 30+, és minden nagyobb guildben van még 1-2
    bár én tudok olyanról is aki ment US szerverre
  • Mester
    Enchanterből tényleg rengeteg van, de azt nem mondanám hogy magas szintű eldritchbol sok lenne sőt szerintem nagyon kevés.

RvsR-ről annyit hogy healerként lvl25+ más kasztban lvl30+ ajánlott kimenni(ill akkor kap az ember "jelentősebb" szerepet.).
    Amúgy Hibernia-Albion várokat várom már hogy találkozzak Jockékkal:)(Chris amúgy miért nem játszik a játékkal nem tudod?)
    Na megyek aludni...:P
  • Szöcske
    Mindenki figyeljen oda a társai viselkedésére, nehogy velünk is megtörténjen valami hasonló....

Egy öngyilkos fiatalember édesanyja pert fontolgat a Sony Entertainment ellen, mert szerinte az általuk fejlesztett EverQuest online kalandjáték felelős fia haláláért.

A 21 éves wisconsini Shawn Woolley-ra édesanyja talált rá tavaly hálaadáskor, abban a lakásban, melyet Shawn csak azért bérelt, hogy zavartalanul játszhasson. A fiatalember számítógépe előtt lőtte agyon magát; s körülötte mindenhol cetlik hevertek, melyeken a játékkal kapcsolatos feljegyzések szerepeltek.

Az anya, Elizabeth Woolley hiába tudakolta az Everquestet fejlesztő Sony Online Entertainmenttől, hogy mi is történt pontosan a játékban, segítséget nem kapott. A cég képviselője arra hivatkozik, hogy azzal megsértették volna a többi játékos felé vállalt titoktartási szerződést.

Az anya perre készül

Woolley most pert fontolgat annak kiderítésére, hogy fia a játék mely pontjánál tartott, és egyben szeretné elérni: kötelezzék a Sonyt, hogy helyezzen el a dobozon a játék veszélyeire figyelmeztető feliratot.

Szóval ha már úgy érzitek, hogy egy feladat vagy quest megoldhatatlan, akkor bátran szóljatok mások, hogy segítsenek! Nehogy így járjatok!!!

Godwan
    Prydwenen - Hibernia
  • steveh
    warbar keresd meg a klánunkat a sreveren.(prydwen)Valaki mindig van bent aki tud segiteni.Egy két név ha szeretnél valamit csak köszönj szépen nekik :))
    Kkrisz
    Khurrak
    Gryllus
    Tafaya
    Atomi
    Qabyy

igy hirtelen ennyi ja meg én is."Steveh" vagyok a szerveren is
    Meg persze ha csatlakozni akarsz akkor zsivesen látunk.
  • Veriel
    Na, minnya megyek vissza, Mind neven vagy?
    Egyelore a zelso qeuesthez kene help, mert nem dumal a csaj :()
    Amugy eldritch lettem igy elsore, eleg jo, ha nem jonnek kozel a lepkek :)
  • szatyor
    Veriel: helyes :P mentalisthoz majd ha kellenek tanácsok hogy hogyan formáld szívesen segítek (ahhoz szerintem kell is, könnyen el lehet baszni ahogy tettem én az első mentalistommal), /send Mind ingame
  • szatyor
    warbar : jólvan, legyél paraszt
    a frontierekben..elvágtatsz északra, kimész a kapun, és keresel ellent
    vagy a port keepben északon nem mész át a kapun hanem veszel egy nyakláncot midgardba vagy hiberniába és átteleportálsz

sok szerencsét!

(rotflmao...)
  • Veriel
    Lesz majd mentalistem ne felj :))

Most az a baj, hogy egyedul vagyok, elobb teameztem par jo arccal de leleptek :()

Amugy a game az total kesz, teljesen jo :))
  • warbar
    nem tanácsot kértem hanem hogy hol zajlanak ezek a csaták???????????????????
  • szatyor
    hát 10es szinten nem ajánlom nagyon hogy kimerészkedj a frontierekbe ::) minimum 20..kegyetlen, de így van...csak pazarlod az idődet ha RvRerezel 10es szinten :O

Veriel: enchanterből massziv tultenges van, meg eldritchbol is :PP
  • warbar
    hi valaki mondja már meg nekem hol mennek ezek a jó kis RvR csaták mert szivesen megnétzném meg be is szálnék elöre is köszi. prydwen albion a legjobb :)))))

warbar

lvl 10
    armsman
  • Veriel
    Thanx!!

Na most hirtelen nem is tudom, melyiket szeressem. Azt hiszem, enchanter lesz, az olyan bekes, kezdetnek :))

Na mar 30% az update ;)
  • szatyor
    Veriel : prydwen szerver / hibernia
    egy kis leírás :
    enchanter > legfőbb ismérve a pet (segítő) amit megidéz és tud tápolni, ezenkívül van szép kis speed enchance spellje valamint damage buffja
    eldritch > a játék legtáposabb támadómágusa, ezt ajánlom neked ha battlemaget akarsz, szerintem unalmas :)
    mentalist > kb. egy magician és egy naturalist összegyúrva, van healingje, health és mana regen, damage over time spellek, mesmerize, stun, confusion szóval elég sok minden :) SZVSZ. legérdekesebb classok egyike, rengeteg lehetőség van :) Igaz én elfogult vagyok :)

csöv
    Mind - Mentalist @ Hib-Pryd

ui: végre sikerült 3 hónapra befizetni :PP
  • Veriel
    Ja es nagyon feldobott amit irtal ;)
  • Veriel
    Na, megvan a game!!!!!

Volt annyi eszem, hogy reggel tizkor felretetettem. Persze, hogy az utolso peldany volt, es meg is akartak venni kozben, de nem adtak oda nekik, mert mar az _enyem_. Gondolom, ment a nagy orjonges, amikor besetaltam es elvittem. Hehe, apro oromok az eletben :))
    Vagy inkabb nagyok :))

Na, a realm az nem kerdes, egyertelmuen hibernia leszek, mas szoba sem johet. Remelem, nem mindenki albioni itten.

Ja, es melyik szerverre menjek, hol vagytok?

Na minnya install :))
  • Veriel
    Mar felre is tettek nekem, ha jol ertem, az utolso peldanyt, megyek erte ezerrel :)))
  • szatyor
    Veriel sok a kérdés :D mágió jó benne, csinálhatsz battlemaget, és van sok szép spell :P
  • Veriel
    A magia jo benne?
    Ha jatszanek, akkor tuti nem harcost csinalni, hanem valami battlemage-et, na olyat lehet?
    Van sok szep spell? Ez fontos, mielott megveszem :))
  • Mester
    MA angyon büszkék lehetnek magukra a Prydwen serveren lévő albioni játékosok 3midgardi keepet foglaltak el:) lassan már itt is kezd visszaszorulni midgard...(eddig csak Hibernia foglalgatta vissza a keepeket...)

HA vki játszik midgardba plz modnja meg hányas szintű a jazs nevű törpe(vele harcltam FtoF:)
    Lourker lvl31 Druid Hibernia
    Prydwen
  • Veriel
    Na latom az remenytelen, hogy megnezzem valakinel.
    Na mindegy, rendelek en is, es ha nem jon be, eladom :)
  • Veriel
    UK verzio?
    Mennyit kertek erte?
  • Veriel
    A beta verzio installjanak file nevet leirhatna valaki, hogy le tudjam tolteni jol :()
    Valahol csak megvan a neten.
    Thanx.
  • Veriel
    Azt tudom, de nem azutan akarok betat vadaszni, hogy van cd key.
    Azt meg csak kintrol lehet tenyleg?
  • Veriel
    Akkor please tegyetek fel, mert mar nagyon raizgultam a jatekra ;)
    Aztan elintezhetjuk a keyts is.
  • Veriel
    Koszi!

Na, de hol vegyem meg? Nem latom sehol :((
    Az tuti jo, hogy szerzek egy betat + barmilyen verzio CD-key, es UK szerver?

Na, ne mint ha tudnam, hogy hol lehet betat szerezni meg barmilyen verziot :()

Mindenki kiment erte ausztriaba?
  • Veriel
    Nehogy mar valaki segitsen.
  • Snomag
    Még régi tapasztalatom annyi, hogy részemrol egész faszán lehetett használni a Nightshadeval a pajzs+szuró v vágó fegyvert, mivel 2szuro fegyom volt, amibol az egyiket csak a+méger miatt használtam, szal kezdtem egy CSvel, akkor 1ik méreg belement, fegyóváltás és a másik fegyon lévő méreg is már hatott, és egész jol bejott, mivel a pajzs mellette még kis védelmet biztosított
  • Veriel
    Meg lehet mar itthon venni a game-et?
    Vagy legalabb kiprobalni mielott raszanom magam? :)
  • Hyder
    neeem, nem kell új karakter

ki lehet ígyis hozni tápra, csak akkor pl az envenom nem kap majd annyit...

a szúró tényleg jó, mert csak Albionnak van Platje, a többieknél a max a Chain, aminek az ellenszere a szúró...

de mi nem fogunk face2face =) az bukta lenne, a mi erősségünk a láthatatlanság + méreg + nagyonsok búnusz a critical miatt + back

most tápolom magam a Back 2 + Back 2 Utáni + Garotte + Garotte Utáni Combora =)))

nagyon meredek sebzéseket lehet vele nyomatni...de azért vigyázni kell az Agrora...

az Infillel csak okosan szabad játszani, nem lehet minden fűnek/fának nekirontani =))))
  • Hyder
    ezeket az értékeket majd csak az új patch után tudod elérni...mert akkor lesz csak a skillszorzó 2.5..most még csak 2

de visszamenőleg is megkapod...

a pontos értékeket otthonról megírom, nem akarok pontatlant írni
  • Hyder
    sry, de nem ment el ha egybe írtam őket =(
  • Hyder

amit csinálni kell: felmászni a falra, és az ellen scoutokat (főleg) leszedni hátulról és figyelni az esetleges ellen infileket...

nade miértis vágó: a ranger classoknál csak leather/studded hordható és az ellen a Vágó kap BÓNUSZT, tehát egyértelmű miértis...

a Critical + Dualt nem érdemes, mert csak pontot adsz ki, a DUal csak támadásra való, de a Criticalnak is van ELÉG ÜTŐS támadója 15-től kezdve (Garotte)

most hogy 2 egykezes a skillek miatt vagy 1 + pajzs ezt te döntsd el..én nem használok pajzsot, mert nem növekedik a képessége és az infilek elérik asszem az V vagy VI Evade-t, tehát nemkell pajzs...

nos ha még lenne valami csak szólj...
  • Hyder

a Dual Vierdre nem érdemes, de te tudod, inkább a tápra gyúrj..

mégvalami...

én vágóra gyúrok! miértis: igaz a chain ellen a szúró a nyerő, de nem fogok (fogsz) RvR ben face2face harcolni...

..........
  • Hyder
    nos, a stealthet 50 re kell gyúrni, a slasht 40-45 re, a criticalt pedig 40-45 re...ezenkívül érdemes az Envenomot is 30 ig legalább...

nna, én 2 egykezest használok, de nem Dualban, hanem azért mert mindkettőnek ki kell használni a magic értékeit...

......
  • Hyder
    hogy most mennyinél vagyok, azt este leírhatom...

nem megy el a másik üzi..próbálkozom
  • Hyder
    na hella all

szatyor - bad csekkoljatok mailt pls FONTOS!!!

jaja, elég meredek a kis Infilecském...

sajna az ellen mindig megszívja ha nem lát senkit maga kötül...

mottó: mindig nézz a hátad mögé =)
  • Veriel
    Aham, es UK verziot lehet mar kapni nalunk?
  • szatyor
    a játékstílustól függ..játszhatod h&sként (csak irtod a szornyeket egyfolytaban), akkor 50-50%, alapjaban veve 10-90%, természetesen az rpgnek...
    de h&snek egyáltalán nem lehet nevezni, max. ha egy harcos classal vagy és csak gyilkolsz, de még akkor sem
    a harcrendszer is nagyon változatos és jól kidolgozott

Acorn : jelentkezz! :)
  • Veriel
    Na szoval jo ez a game?
    Mennyire hack and slash es mennyire rpg?
    Kezdek gondolkodni rajta :))