43179
-
#2532 Miert, maga szinten nem jo?
Szerintem maximum frusztralo, hogy ha kozel jonnek, akkor kb. barmi kinyir. -
szatyor #2526 van ott elég
csak néz szét jobban
HDSben van 3 30+, és minden nagyobb guildben van még 1-2
bár én tudok olyanról is aki ment US szerverre
-
Mester #2525 Enchanterből tényleg rengeteg van, de azt nem mondanám hogy magas szintű eldritchbol sok lenne sőt szerintem nagyon kevés.
RvsR-ről annyit hogy healerként lvl25+ más kasztban lvl30+ ajánlott kimenni(ill akkor kap az ember "jelentősebb" szerepet.).
Amúgy Hibernia-Albion várokat várom már hogy találkozzak Jockékkal:)(Chris amúgy miért nem játszik a játékkal nem tudod?)
Na megyek aludni...:P -
Szöcske #2521 Mindenki figyeljen oda a társai viselkedésére, nehogy velünk is megtörténjen valami hasonló....
Egy öngyilkos fiatalember édesanyja pert fontolgat a Sony Entertainment ellen, mert szerinte az általuk fejlesztett EverQuest online kalandjáték felelős fia haláláért.
A 21 éves wisconsini Shawn Woolley-ra édesanyja talált rá tavaly hálaadáskor, abban a lakásban, melyet Shawn csak azért bérelt, hogy zavartalanul játszhasson. A fiatalember számítógépe előtt lőtte agyon magát; s körülötte mindenhol cetlik hevertek, melyeken a játékkal kapcsolatos feljegyzések szerepeltek.
Az anya, Elizabeth Woolley hiába tudakolta az Everquestet fejlesztő Sony Online Entertainmenttől, hogy mi is történt pontosan a játékban, segítséget nem kapott. A cég képviselője arra hivatkozik, hogy azzal megsértették volna a többi játékos felé vállalt titoktartási szerződést.
Az anya perre készül
Woolley most pert fontolgat annak kiderítésére, hogy fia a játék mely pontjánál tartott, és egyben szeretné elérni: kötelezzék a Sonyt, hogy helyezzen el a dobozon a játék veszélyeire figyelmeztető feliratot.
Szóval ha már úgy érzitek, hogy egy feladat vagy quest megoldhatatlan, akkor bátran szóljatok mások, hogy segítsenek! Nehogy így járjatok!!!
Godwan
Prydwenen - Hibernia -
steveh #2519 warbar keresd meg a klánunkat a sreveren.(prydwen)Valaki mindig van bent aki tud segiteni.Egy két név ha szeretnél valamit csak köszönj szépen nekik :))
Kkrisz
Khurrak
Gryllus
Tafaya
Atomi
Qabyy
igy hirtelen ennyi ja meg én is."Steveh" vagyok a szerveren is
Meg persze ha csatlakozni akarsz akkor zsivesen látunk. -
#2518 Na, minnya megyek vissza, Mind neven vagy?
Egyelore a zelso qeuesthez kene help, mert nem dumal a csaj :()
Amugy eldritch lettem igy elsore, eleg jo, ha nem jonnek kozel a lepkek :)
-
szatyor #2517 Veriel: helyes :P mentalisthoz majd ha kellenek tanácsok hogy hogyan formáld szívesen segítek (ahhoz szerintem kell is, könnyen el lehet baszni ahogy tettem én az első mentalistommal), /send Mind ingame -
szatyor #2516 warbar : jólvan, legyél paraszt
a frontierekben..elvágtatsz északra, kimész a kapun, és keresel ellent
vagy a port keepben északon nem mész át a kapun hanem veszel egy nyakláncot midgardba vagy hiberniába és átteleportálsz
sok szerencsét!
(rotflmao...) -
#2515 Lesz majd mentalistem ne felj :))
Most az a baj, hogy egyedul vagyok, elobb teameztem par jo arccal de leleptek :()
Amugy a game az total kesz, teljesen jo :))
-
warbar #2514 nem tanácsot kértem hanem hogy hol zajlanak ezek a csaták??????????????????? -
szatyor #2513 hát 10es szinten nem ajánlom nagyon hogy kimerészkedj a frontierekbe ::) minimum 20..kegyetlen, de így van...csak pazarlod az idődet ha RvRerezel 10es szinten :O
Veriel: enchanterből massziv tultenges van, meg eldritchbol is :PP -
warbar #2512 hi valaki mondja már meg nekem hol mennek ezek a jó kis RvR csaták mert szivesen megnétzném meg be is szálnék elöre is köszi. prydwen albion a legjobb :)))))
warbar
lvl 10
armsman -
#2510 Thanx!!
Na most hirtelen nem is tudom, melyiket szeressem. Azt hiszem, enchanter lesz, az olyan bekes, kezdetnek :))
Na mar 30% az update ;)
-
szatyor #2509 Veriel : prydwen szerver / hibernia
egy kis leírás :
enchanter > legfőbb ismérve a pet (segítő) amit megidéz és tud tápolni, ezenkívül van szép kis speed enchance spellje valamint damage buffja
eldritch > a játék legtáposabb támadómágusa, ezt ajánlom neked ha battlemaget akarsz, szerintem unalmas :)
mentalist > kb. egy magician és egy naturalist összegyúrva, van healingje, health és mana regen, damage over time spellek, mesmerize, stun, confusion szóval elég sok minden :) SZVSZ. legérdekesebb classok egyike, rengeteg lehetőség van :) Igaz én elfogult vagyok :)
csöv
Mind - Mentalist @ Hib-Pryd
ui: végre sikerült 3 hónapra befizetni :PP -
#2508 Ja es nagyon feldobott amit irtal ;)
-
#2507 Na, megvan a game!!!!!
Volt annyi eszem, hogy reggel tizkor felretetettem. Persze, hogy az utolso peldany volt, es meg is akartak venni kozben, de nem adtak oda nekik, mert mar az _enyem_. Gondolom, ment a nagy orjonges, amikor besetaltam es elvittem. Hehe, apro oromok az eletben :))
Vagy inkabb nagyok :))
Na, a realm az nem kerdes, egyertelmuen hibernia leszek, mas szoba sem johet. Remelem, nem mindenki albioni itten.
Ja, es melyik szerverre menjek, hol vagytok?
Na minnya install :))
-
#2503 Mar felre is tettek nekem, ha jol ertem, az utolso peldanyt, megyek erte ezerrel :)))
-
szatyor #2502 Veriel sok a kérdés :D mágió jó benne, csinálhatsz battlemaget, és van sok szép spell :P -
#2501 A magia jo benne?
Ha jatszanek, akkor tuti nem harcost csinalni, hanem valami battlemage-et, na olyat lehet?
Van sok szep spell? Ez fontos, mielott megveszem :))
-
Mester #2499 MA angyon büszkék lehetnek magukra a Prydwen serveren lévő albioni játékosok 3midgardi keepet foglaltak el:) lassan már itt is kezd visszaszorulni midgard...(eddig csak Hibernia foglalgatta vissza a keepeket...)
HA vki játszik midgardba plz modnja meg hányas szintű a jazs nevű törpe(vele harcltam FtoF:)
Lourker lvl31 Druid Hibernia
Prydwen -
#2497 Na latom az remenytelen, hogy megnezzem valakinel.
Na mindegy, rendelek en is, es ha nem jon be, eladom :)
-
#2496 UK verzio?
Mennyit kertek erte?
-
#2494 A beta verzio installjanak file nevet leirhatna valaki, hogy le tudjam tolteni jol :()
Valahol csak megvan a neten.
Thanx.
-
#2493 Azt tudom, de nem azutan akarok betat vadaszni, hogy van cd key.
Azt meg csak kintrol lehet tenyleg?
-
#2491 Akkor please tegyetek fel, mert mar nagyon raizgultam a jatekra ;)
Aztan elintezhetjuk a keyts is.
-
#2489 Koszi!
Na, de hol vegyem meg? Nem latom sehol :((
Az tuti jo, hogy szerzek egy betat + barmilyen verzio CD-key, es UK szerver?
Na, ne mint ha tudnam, hogy hol lehet betat szerezni meg barmilyen verziot :()
Mindenki kiment erte ausztriaba? -
#2487 Nehogy mar valaki segitsen.
-
#2485 Még régi tapasztalatom annyi, hogy részemrol egész faszán lehetett használni a Nightshadeval a pajzs+szuró v vágó fegyvert, mivel 2szuro fegyom volt, amibol az egyiket csak a+méger miatt használtam, szal kezdtem egy CSvel, akkor 1ik méreg belement, fegyóváltás és a másik fegyon lévő méreg is már hatott, és egész jol bejott, mivel a pajzs mellette még kis védelmet biztosított -
#2482 Meg lehet mar itthon venni a game-et?
Vagy legalabb kiprobalni mielott raszanom magam? :)
-
#2481 neeem, nem kell új karakter
ki lehet ígyis hozni tápra, csak akkor pl az envenom nem kap majd annyit...
a szúró tényleg jó, mert csak Albionnak van Platje, a többieknél a max a Chain, aminek az ellenszere a szúró...
de mi nem fogunk face2face =) az bukta lenne, a mi erősségünk a láthatatlanság + méreg + nagyonsok búnusz a critical miatt + back
most tápolom magam a Back 2 + Back 2 Utáni + Garotte + Garotte Utáni Combora =)))
nagyon meredek sebzéseket lehet vele nyomatni...de azért vigyázni kell az Agrora...
az Infillel csak okosan szabad játszani, nem lehet minden fűnek/fának nekirontani =)))) -
#2479 ezeket az értékeket majd csak az új patch után tudod elérni...mert akkor lesz csak a skillszorzó 2.5..most még csak 2
de visszamenőleg is megkapod...
a pontos értékeket otthonról megírom, nem akarok pontatlant írni -
#2478 sry, de nem ment el ha egybe írtam őket =( -
amit csinálni kell: felmászni a falra, és az ellen scoutokat (főleg) leszedni hátulról és figyelni az esetleges ellen infileket...
nade miértis vágó: a ranger classoknál csak leather/studded hordható és az ellen a Vágó kap BÓNUSZT, tehát egyértelmű miértis...
a Critical + Dualt nem érdemes, mert csak pontot adsz ki, a DUal csak támadásra való, de a Criticalnak is van ELÉG ÜTŐS támadója 15-től kezdve (Garotte)
most hogy 2 egykezes a skillek miatt vagy 1 + pajzs ezt te döntsd el..én nem használok pajzsot, mert nem növekedik a képessége és az infilek elérik asszem az V vagy VI Evade-t, tehát nemkell pajzs...
nos ha még lenne valami csak szólj... -
a Dual Vierdre nem érdemes, de te tudod, inkább a tápra gyúrj..
mégvalami...
én vágóra gyúrok! miértis: igaz a chain ellen a szúró a nyerő, de nem fogok (fogsz) RvR ben face2face harcolni...
.......... -
#2475 nos, a stealthet 50 re kell gyúrni, a slasht 40-45 re, a criticalt pedig 40-45 re...ezenkívül érdemes az Envenomot is 30 ig legalább...
nna, én 2 egykezest használok, de nem Dualban, hanem azért mert mindkettőnek ki kell használni a magic értékeit...
...... -
#2474 hogy most mennyinél vagyok, azt este leírhatom...
nem megy el a másik üzi..próbálkozom -
#2471 na hella all
szatyor - bad csekkoljatok mailt pls FONTOS!!!
jaja, elég meredek a kis Infilecském...
sajna az ellen mindig megszívja ha nem lát senkit maga kötül...
mottó: mindig nézz a hátad mögé =) -
#2470 Aham, es UK verziot lehet mar kapni nalunk? -
szatyor #2467 a játékstílustól függ..játszhatod h&sként (csak irtod a szornyeket egyfolytaban), akkor 50-50%, alapjaban veve 10-90%, természetesen az rpgnek...
de h&snek egyáltalán nem lehet nevezni, max. ha egy harcos classal vagy és csak gyilkolsz, de még akkor sem
a harcrendszer is nagyon változatos és jól kidolgozott
Acorn : jelentkezz! :) -
#2466 Na szoval jo ez a game?
Mennyire hack and slash es mennyire rpg?
Kezdek gondolkodni rajta :))