43179
-
szatyor #2463 ja és én is hib-prydwen, lvl23 Mentalist :D -
szatyor #2462 ööö bekk...
Acorn : mél ment, thx -
Mester #2461 Kiváncsi lennék mennyivel vannak azon a serveren többen albionban mint midgardban...:)
Amúgy a prydwenen is elvesztett 4várat tegnap midgard -
Atomy #2460 Vagyunk Albionban egy páran magyarok(Prydwen serveren):
Dark Angels guild:
lvl35 körül:
Bithy, Grylla: cleric
Steveh, Gryllus: armsman
Kkrisz, Khurrak, Acorn: paladin
Qabyy: minstrel
Atomi: friar
lvl30 körül:
Tafaya: scout
Chalyd: wizard
Scythe: theurgist
lvl20 körül:
Dred: paladin
lvl10 körül:
Wigorgo: infiltrator
Gambell: mercenary
Akik szintén Albionban vannak de nem a Dark Angels guild tagjai:
Amorce, Hangianix, lehet hogy még van valaki, de vagy kifelejtettem, vagy nem ismerem még :-)
Az Excalibur-on is vannak páran Albionban, de erről inkább Krane-t kérdezd. -
Atomy #2459 Ha nem az az oka akkor mi? Nekem is elárulhatnád. Hogy kell győzni egy 30-60 fős lvl35-42 albioni sereggel egy 120 fős lvl38-48 sereg ellen? -
Mester #2455 Pont osszeállt az a kurva csapat most tényleg ideges lettem... -
BadGuy #2454 Rockal 1 connecten vagyok szal nem. Donkanak meg nemtudjuk mer ki van kapcsolva telefonja ejfelkor meg nem mehetunk at megkerdezni :(. Max holnap majd igy utolagosan. -
Mester #2452 Most már kezdek kurva ideges lenni bazzeg -
BadGuy #2451 Vazze :D -
Mester #2450 Donknak Es rocknak megy?? -
BadGuy #2449 Nemtok eljutni login kepernyoig se. Ez gaz -
Mester #2448 Én se tudok visszamenni basszameg -
Mester #2447 Van egy amgyar klán ott csak mostanában ritkábban írnak ide -
BadGuy #2446 Van , sok.
De en Hibi vagyok :D
Ja most laggolnak a szerverek vagy mi van? Kivagott mint a szart. -
warbar #2445 van itt olyan aki albionban volul???? -
warbar #2444 ok jó tápolást :)) -
Mester #2443 A helységek is teljesen mások, de elég sokan vagyunk és tudunk segíteni.
Na most emgyek játszani ha van kedved este gyere Hiberniába szeretettel várunk:) -
warbar #2442 azért kérdem mert albionban csukott szemmel el tudok menni bárhová ez segit gyorsan fejlődni de nem tudom hibernia csak fajokban külömbözik e vagy a helyiségek elrendezésében is?? -
Mester #2441 Albionban nem sokat játszottam(lvl6ig mentem azthiszem) nekem alapból Hibernia a szimpatikus ezért odamentem így nem tudok véleményt mondani Albionról... -
warbar #2440 én azelőtt a béta alatt 15 szintig jutottam 2szer albionban mennyivel jobb hibernia mi a külömbség?? -
Mester #2439 Igazából szétszakadt a társaság és 3-4 csapat szokott kialakulni.
És most már általában 10esn fent vagyunk mindig -
warbar #2438 wááá általában hányan vagytok fent egyszerre és mennyi időt tudtok együtt tápolni? -
Mester #2437 VElünk van ő is és Hibernia rulez
Godwan a neve.
És akstor neve Lewiird -
warbar #2434 nekem ma este hozza szöcske a gamet ő nem tudod melyik szerveren van ? mert valószinü én is oda megyek de még nem döntöttem melyik a jobb?? -
Mester #2433 Igen
Ugyanezen a serveren van egy albioni guild is ők is elég sokan vannak. -
Mester #2432 Krane nagyon ügyesek vagytok ti ott a másik serveren albionban...
Nálunk albionnak 0!! vára van
Hiberniának 4 a többi midgardi
És Hiberniában is van már jópár 40+-os player(kb 8)
És amit írtál az elég dicsekedés jellegü...:P -
warbar #2430 ez mind egy guildba? -
Mester #2429 Prydwen serveren Hiberniaban
Filius claritatis guild
14en vagyunk
kb.2 gyrek van 3. szint környékén
4 20-25 között
10-20 között kb.5
10 alatt 2-3 -
warbar #2428 sziasztok mennyi magyar guild van vannak haladók mondjuk 15-dik szint felett vagy vegyesen mindenki?? -
BadGuy #2427 Ti tobben vagytok gyk. nem kene hangoztatni :D . Nem ertem nem unod a hirezest Krane? Ki mondta hogy middi power? :D
Mester #2424 Meddig nem fognak menni a serverek? -
BadGuy #2423 En Hibie vagyok -
BadGuy #2422 Ja errol a "many players are stuck outside the game" beszolasrol annyit hogy sok fasz nem volt kepes kilepni a figyelmezteto uzenetek ellenere. En meg 4 percel shutdown elott kitakarodtam a faszba :) . Peldakent itt van batyam aki szinten kepes volt kilepni mielott kibaszta volna a shutdown. Erdekes mi nem lettunk "acc already logged in yoo foooool" :D -
BadGuy #2419 En inditottam ket karit. 1 Blademasterem van aki 9es szintu. DE volt 1 1es szintu bardom is.. aki eltunt :)) . Remelem ez a short update nem tunteti el a 9es blademastert is. -
BadGuy #2417 Afternoon everyone,
Because of the multiple attacks on our servers lately, we have to stop the servers for a short update.
Why? :
- Many players are stuck outside the game with the message "Account already logged in", this is what we called "Ghosts"; the servers think the players are in the game already, while they are not. This is usually the case after a bad server reboot and will be solve after this maitnenance.
- We will install a new script which will reduce and maybe totally stop the crashes when under attack.
- Finally, we will do more modifications in order to improve our servers security even more.
The servers will come down at 5.45pm GMT and will be back up around 6pm GMT.
Our teams are doing their best to solve the problem, thank you for your patience and understanding.
Szöcske #2413 Sztem ezekkel van a legtöbb baj. Kurvára nem jó ott valami. A szakértelemmel is gondok lehetnek. -
Szöcske #2411 Hehe, csak a Pyro szerver nem megy. -
Mester #2409 Egyelőre nem is játszhatunk ezért az ilyen kis részletekbe ne vesszünk el...:) -
Szöcske #2408 Asszem lehet visszamenni, mert a népek már áramlanak a szerverekre. Remélem ez nem csak pár percig marad igy. -
Szöcske #2406 Meg nem akarok megint szinteket veszteni. Tegnap este lvl6-on léptem ki, és ma mikor visszamentem, már csak lvl 2-es voltam. Persze a játék elején hamar feltornássza az ember a leveleket, de akkor sem akarok ezen a szintet sokáig időzni. :=(