43179
-
Mester #2603 Khurrak joarc vagy:)
Nekünk is volt ilyen hogy csak egy keepunk volt midgardé de aztán ez lett belöle hogy már csak a két relic van.
Amúgy arra kiváncsi lennék hogy a realmek jól ki vannak-e egyensúlyozva vagy nincsenek...
-
#2602 Na kiderült :(. Sajna a midik vitték el ott is. -
#2601 Hmmm, én Prydwen-en vagyok albionban, de most meglestem, hogy hogyan áll az Excalibur, és ha jól látom éppen valaki viszi az egyik albioni relic-et, ugyanis jelenleg éppen senkinél sincs. Kiváncsi vagyok hol köt ki.
Remélem a Hibeknél, mert az Excalibron majd Hibbie szeretnék lenni ;P. -
szatyor #2600 szerintem nem lett volna német
legalábbis, ha kipróbálod hogy most bemesz nemet szerverre (ugye angol verzioval) akkor full nemet szoveg lesz...ezert ha nemet progival mesz angolra, elvileg angol lesz, csak jatekon kivul nem..
talan
:D -
#2595 Van olyan kari, amivel lehet harcolni is közelharcban, de lehet varázsolni is? A bárd itt is olyan? -
szatyor #2594 akkor mentalism 5 mana 2 light 2 -
#2593 k, köszi -
BadGuy #2592 Arra gyurok hogy jol healeljen mikozbe tud 1 piciket artani is :). -
BadGuy #2591 Marmint OFFLINE :D
-
BadGuy #2590 Lord marcus: nincs online mod.
Prydwen : Albion rulez elvittek mindket relicjuket middiek. Nekunk 1 keepunk sincs de a relicek megvannak :D -
#2589 ja, mert a bg1-ben érdemes clercikel nyomulni. És még egy kérdés: ha megveszed a CD-ét, akkor lehet offlinen is játszani? -
#2588 köszi -
szatyor #2587 én most indítottam egy Healert...mit mondjak, kibaszott jó spelljei vannak :)
(nem rizsázok itt róla, elég annyi hogy fasza :) -
Mester #2586 Ilyen későn még fent vagy és nem is játszol, hogy van ez?:)
Vagy csak új realmet próbálsz? -
#2581 Eh, elolvastam a forum elejét. Már az 500. üzenetnél kezdtem elunni a dolgot, ezért elkezdtem lementeni a screenshtokat amiket felraktatok. -
szatyor #2580 esetedben*
ja a lényeg az hogy Manat sose hanyagold el...legalább másodlagosan fejlesz, de mana specced mentalist is durva egy kis mentalismmal, az tényleg balanced mert Mana spec lineban van tamado (DOT és AoE dot) es support spell is
köv peccsben állitólag a charmokat kicsit tápolják egyébként, ennek ellenére még mindig használhatatlanok lesznek ahogy olvastam fórumokon, csak lightra egyelőre nem érdemes speccelni szerintem -
szatyor #2579 ize, bad : attól függ mire szánod...és függ a környetedben játszó kariktól is (esetben a filiustól)
Arányok kb.
RvR battle mentalist: Light 5 - Mana 2 - Mentalism 1
RvR support mentalist: Light 1 - Mana 3 - Mentalism 6 (ez vagyok én :P)
RvR balanced mentalist: Light - 5 - Mana 5 - Mentalism 2
Solo powerlevel mentalist : Light 5 - Mana 1 - Mentalism 0
Group powerlevel mentalist : Light 0 - Mana 5 - Mentalism 5
szal ezek csak arányok, nem jönnek ki pontosan meg minden, csak irányadó
gondolom RvRre akarsz gyúrni, értelmesebbje arra megy...solora meg sose épits -
#2578 mindenkinek ennyi a dolga? :( -
szatyor #2575 bar ha solo mentalistot akarsz akkor light es egy kis manat javaslok -
szatyor #2574 Nekem tetszik a charm mert van, amikor solozok es hat a pet az hasznos dolog ;)
jó, he hidj nekem
majd rájösz magadtól, lófaszt sem érsz vele, max neked zöld mobokat tudsz majd charmolni magas szinten, cast sokszor megtori a charmot...es nehezen kezelheto az egesz
de ha neked bejon, hasznald egeszseggel
manat viszont NEM LEHET elhanyagolni mentalisttal, legtaposabb 3 spellje a mana spec lineban van..(legerosebb DOT, health regen, mana regen ami KIBASZOTT jo groupban, ezt mindenki elismeri) -
#2573 és pl? Tényleg, miket lehet a játékban csinálni? csak harcolni? -
#2570 De, robotolni azt kell ;))
Hat en napi 24 orat - alvas - eves - forum, bar neha elotte eszem, es hamarosan nagy gaz lesz a meloval :()
-
#2569 Tudnátok egy kis infót szolgáltatni a gameről? Hogyan lehet előfizetni rá? Mivel érdemes elkezdeni? Mijen karakterrel? Ugye ez a játék nem olyan hogy robotolni kell, hogy szintet lépjél? Mennyi idő alatt lehet megunni? Kb mijen szinten vagytok ti? SOkat játszotok vele?
Csak jól jöne egy kis info :) -
#2564 Nekem tetszik a charm mert van, amikor solozok es hat a pet az hasznos dolog ;)
-
#2563 Uhh, en mentalt es lightot akartam...
Charm nem jo??
Na kov szinten kiderul hogy ujra kezdhetem-e ;))
-
szatyor #2562 sokat* -
szatyor #2561 kezelhetetlen??? izé inkább no comment..
Veriel: Manára pakolgass k. sukat, másodlagosan Light vagy Mentalism, a Mana a legerősebb vonal Mentalistnál
-
#2560 Sajnos nincs, de eleg addiktiv game.
Es ha utananeztek, eddig majd minden jatekot szidtam mostanaban, kiveve ezt, szoval nem kell attol felni, hogy ok nelkul dicserem..
-
#2559 nincs egy kis ingyene vmi belőle? a béta sztem kezelhetelen volt, de a full verzioval kézikönyvvel lehet jobb lenne... -
#2557 Na valaki segitsen. Inditottam egy mentalistet, mit nyomjak vele mentalon kivul? Eddig csak mentalra tettem. -
#2556 Ez egy k. jo jatek.
A legjobb. -
#2555 Hihi, lenyomtam egy full hp-s, kek+ szornyet 1 db spellel. Na ilyet is csak egyszer sikerult :))
-
#2552 #daoc.hu pl? :D -
Mester #2548 Na bazzeg nem lehet pénzt befizetni...
Ebből élnek de nem tudják megcsinálni hogy szerencsétlen játékos be tudja fizetni a pénzét... -
szatyor #2546 van Grylla is? mer akkor az nem Gryllus :D ize, bonyolult ez :D
Castor:
Kérdezd már meg pls, hogy rakta a skilpontjait az a camp.
ki mi hogyan? ja CHAMP? Tradolf? ok megkérdem :P -
#2543 dede, ő az ataf..:)
a DA guild 3/4e csézett, pl én is:)
én voltam vagyok Jockey [Bregan D'aerthe] :) -
szatyor #2541 általában middiekre vadászik a jónép, tegnap ugyan volt egy albiongyakás is :p
Taf te [HE]Tafaya vagy vagy nem? :)
amúgy, most faszán nem tudok updatelni, main.dat végén mindig errormsgezik nekem -
szatyor #2537 amúgy a 41. szintu champ a guildben Tradolf még mindig tud orange mobokat solozni, nagyon durva... -
szatyor #2536 jah , pontosan...HDSben kb. 40+ tag, a high level csoportban kb. 10-12en vannak (akik együtt nyomták már bétában is) ők 35-41. szint között, összesen vagy 20 ember van már 30 felett :P
én nem...hehe -
Mester #2535 Kriály lenne majd megcsinálhatjuk.(csak nehogy kisértésbe esetek és rögtön agyonüssetek ahogy megláttok:P)
Mind csak az eldritch-ekre célzott hogy 3van lvl30 fölött.