43179
-
Mester #2660 Amúgy igaz HDs-ben van 4-5 pont lvl40en Soulban egy 8as team lvl42-ön -
szatyor #2659 warbar lol.."kicsit tovább fog tartani az update mint ahogy terveztük blabla"
-
warbar #2658 egyet már megnyitotak
-
szatyor #2657 van már az 15 is, eddig soul pactesek voltak 6-8an de az utóbbi napokban a hds main group tagok is 6-8an elérték a 40et -
warbar #2656 magyarul én hülye vagyok angolbol -
Mester #2656 Rock olvasd el mit írt Fidel én arra válaszoltam... -
Mester #2655 Lassan jön a szokásos üzenet sajnos ma este már nem lesz semmi:P -
warbar #2652 én már a játékot szeretném használni -
Mester #2651 Fidel kb 10 40+ os player van Hiberniában is és 30-40 között meg elég sok, de nagyon sokan használják az anon funkciót sima játék közben is. -
warbar #2650 ja nyugdijja állás az már egyszer biztos mr garison :)) -
#2649 Ha igy megy tovabb en is jelentkezek, mert biztos elkel oda megegy ember. ;-) Biztos allas. ;-( -
warbar #2648 hát biztos van egy emberük már arra hogy kitaláljon valamit amire rá lehet fogni a hibát -
#2647 Kivancsi vagyok, most mit talalnak ki, mi volt a baj. A hacker tamadast mar kilottek... ;-) -
warbar #2646 nem nyitják ki hiába rázom a csengöt :(((((( -
warbar #2645 mennyire tartják be ezek amit kiirnak?? -
warbar #2644 akor kimegyek és szétverem a fejükön a hülye server gépüket -
warbar #2642 innentöl kezdve zöld a lámpa pörögjenek a motorok mert bármikor mehet a menet :)) -
warbar #2640 találka west down ban ha lesz game ok? -
warbar #2639 na ja elvileg mindjárt game -
#2638 tolem ok, csak legyen hol jatszani ;-) -
warbar #2637 ha látsz a játékban szoljár már mert egy szinten toljuk és mehetnénk együtt gyilokra nos??? -
#2636 khm, Hangianix, Rashid, Wernin vagy Killerbee -
warbar #2635 mi a neved a gameba ?????? -
#2634 Ja, teged lattalak is arra, kek ruhaban epp egy basi-t utottel. En epp akkor futottam a nimfak elol. ;-))) -
warbar #2633 én is igy jártam de engem kis manok ütöttek vagy7 en -
#2632 Nem tudom mi volt a baj, de biztos nem csak az NPC-kel volt gubanc. Engem pl. lathatatlan basilisk kezdett el utlegelni, ami azert volt furcsa, mert ameddig a szem ellatott, meg egy nyomorult wolf pup se volt... -
warbar #2631 ez igaz -
warbar #2629 Prőbáljuk már majd meg a köppenyes dolgot ráér nekem bár mikor csak legyen meg légyszi légyszi légyszi :)))) -
warbar #2628 HI atomi hol fotoztad azokat a képeket????? -
Atomy #2627 Valamilyen szintű kiegyensúlyozás működik, mert ha az egyik realmben kevesebb a játékos akkor a keepeknél több őr respawnol, vagy gyorsabban. Bár ez abban az esetben hátrány ha mondjuk albionban többen vagyunk, de midgardban erősebbek a játékosok. -
warbar #2626 jöttél volna game??? -
#2625 hát igazad is van meg nem is
egyrészt lehet a felét nem láttad a nagyoknak, ugyanis aki szokott RvR-zni, az tudja hogy anon-ba érdemes lenni, én amint a teleportköre léepk mmáris kapcsolom ha csak portyázunk, ha keepet foglalunk, ha védünk akkor is..
másrészröl meg a kövi pecsekbe tervezve van a kisebb szintű RvR-k indiítása is, szal meg lesz oldva ez is valahogy..
-
warbar #2624 szia tafaya! addig felkötöm magam :((((
-
warbar #2622 mikor lesz már game????????? -
warbar #2621 na ja :)) -
warbar #2619 nem tudjátok mikor indul ujra a szerver????
-
BadGuy #2618 jovan nem tudtam csak 7es meg a kicsike -
#2616 jaja, amezzük tényleg roppant erős, remélem azon térnek törnek egy kcsit..
amúgy asszem nekünk egyik relicünk sincs meg, szal már elég régóta úgy tápolunk RvR-ünk..;)
de majd lesz hadd el had..
ja kérdés, láma vagyok:
ha elvitték a relikünket azt honnan lehet visszasezerezni?
valamelyik midi keep ből vagy honnan? -
szatyor #2610 azt kell mondjam nem értek sokat a keepekkel
talán kicsit könnyebb lesz visszaszerezni a relicet, de annyira nem...
a middiek is irogatják a fórumon, hogy nem érdeklik a frontier keepek őket, a relic a lényeg és ez így van..
Bad: mentalistnak nincs group regenje , semmi gond :D de pl. power regen 10 percig tart...szal nem gaz..a health meg 30mpig, downtime csokkentonek jo
mana specben van mind2 -
Atomy #2606 Nesztek pár screenshot Llyn Barfog szépségeiről:
Bazi nagy hódgyík
Csirkepolip
Csúnya perverz kis zöld manó
Ez nemtommi de ronda