43179
-
szatyor #2761 http://daoc.catacombs.com/cbuilder.cfm
itt lehet csekkelni gyorsan hogy mi adja a manát a castereknek..első érték mindenhol
magicianöknek általában INT kivéve midgard, ott PIE, healer kasztoknak PIE - Alb, Mid valamint CHA (bard - neki pl. Emp total felesleg) és EMP - Hib
ja az előzőhöz, igen Alb karikkal nekem az a bajom hogy olyan kiba sokat nem lehet variálni csak egy két kasztnál (legalábbis amennyire én látom)
Midgardban viszont szinte az összes kasztot meg lehet variálni, igaz mindenhol vannak irányvonalak
de azért érdekes hogy pl. Nightshadet szerintem csak 1 vagy talán 2 féle képpen lehet megcsinálni hogy übertáp legyen, shadowbladet 4..(shadowzerker - fegyverspec, 5 specced - balanced, soulblade - 4 specced, critblade - critical strike + stealth..) -
szatyor #2760 nos, az utóbbi egy hétben arra döbbentem rá hogy a hiberniai kasztok SZAROK.
sajnos, így van...nem fejteném ki részletesen, csak egy kis megállapitás volt..
elég annyi hogy most egy shadowbladet nyomok (shadowzerker fajta, 0 critical strike, minden fegyverre + egy kis stealth es env), kevesebb mint 4 óra alatt 7. szintre felmentem.. -
szatyor #2744 badguy, idézek:
>>>"ELVILEG"<<<
:p -
szatyor #2740 lehetetlen hogy akármin is változtasson.... -
szatyor #2736 rock nemhinném hogy a gépeden állitandó felbontásnak bármi köze lenne a szerverrel/ISPvel való kapcsolathoz.. -
#2734 Tyű. Elkezdtem olvasni a topic elejét, de fárasztó lenne mindent végignézni. Van egy link, ahol utánaolvashatok a Daocnak?
Fizetős, ugye? -
szatyor #2733 a három színjelölés nem ugyanaz
ELVILEG, mondom elvileg a moboknál és az equipnél a kék a megfelelő, enemynél sárga..
Veriel: mire gondolsz? daoc.catacombs.com? camelot.allakhazam.com? daoc.warcry.com? -
#2732 BTW nincs valami naprakesz site?
-
#2731 Amugy ra lehet jonni, mert:
szurke---
zold--
kek-
sarga
narancs+
piros++
lila+++
Na most, eloszor azt hittem, hogy a +- egy szinten beluli kulonbseget jelol, aztan feltunt, hogy egy szinen belul mindig ugyanaz. Ekkor rajottem, hogy a +- az a szinvakoknak es a monokrom monitort hasznaloknak van (hu de meglepo).
Na innentol meg nem volt nehez megerteni, hogy a - az mar gyengebb eggyel. Arrol nem is beszelve, hogy a velem egy szintu karakterek neve, sot, a sajat nevem is sarga, es nem kek. -
#2730 Az ellenfeleknel meg megertenem, ha azt irnak (odaig meg nem jutottam a "konyvben" ;-) ), hogy a kek az, amit minden riziko mellett meg lehet tamadni. Jo tudom, az amcsiknal oda kell irni, mint a hajszaritohoz, hogy ne hasznaljak kadban, hogy 1/4 HP-n, power nelkul stb. meg vele se probalkozzanak. ;-))) -
#2729 Ennek mar csak azert is igy kell lennie (azaz, hogy a sarga a megfelelo), mert ha megnezel egy masik karaktert, akkor a sarga lesz veled egyszintu, mig a kek az alacsonyabb. -
BadGuy #2728 Nagyon elirhattak benne valamit. Pl. kek a pancel akkor joval tobbet art egy veled egyszintu szorny mintha normalis (sarga) pancelt viselnel. Tehat a cel nem a kek hanem a sarga. Nem ertem miert amatorok irjak a manualokat -
BadGuy #2727 A manual szar, dobd el -
#2724 hát erröl van szó pontosan..
én nézegettem hogy mekkorát sebzek egy többet kékkel vagy sárgáal a sárga jobban bevált, a nari penge pl már több esteben kisebb sebzést okozott,a piros a 70%át adta a sárgának..
-
#2723 Nem ertem miert ne hasznaljon kek penget? A kezikonyben ez all:
Blue-Optimal
Yellow-You won't get full use of it, but can use it
Az igaz, hogy ok nem kalkulaltak bele, hogy a sarga az annyival jobb, hogy a minuszok miatt is megeri hasznalni, de az mar egy masik kerdes ;-) -
szatyor #2721 az altalad hasznalt roviditesek 90%at ertem...
DD az mindenhol DD... -
#2713 egyszerű: nem te szabályozod hogy kell elsütni ha direct damage-os afegyver..
akor véletlenszerűen hazsnáljh a bonusz skill-t..
msáfajtáról még nem halottam -
szatyor #2712 ugyanezt mondtam énis :)
-
warbar #2709 calaki mondja el hogy kell képet beszurni erre az oldalra kösz -
#2705 hali
az ára 9.000 HUF. bolti ár
ha érdekel csippanj rám...
mailben elküldöm a számom -
szatyor #2704 hicks lehet hogy 1 havernak kéne
ára? -
#2701 !! nos, van 2 darab "bontatlan" gamém ha érdekelne valakit !! -
szatyor #2700 LW champnel nem a gyorsasag a lenyeg hanem hogy ha beviszi az utest akkor brutalisat sebezzen, ahhoz str kell
dex kell meg pontossaghoz ja, de az meg no" magatol
es meg a con a lenyeg nekem, azert mert nincs shield ami blokkoljon...parry nem olyan hatekony, ezert tobb HP kell
Atomy : nemtudom ez honnan van de nezz szet kicsit forumokon, 50. szintu amcsi gamerek egybehangzoan allitjak hogy ez nem igy van...bar lehet albionban igen, nem tudom. Hiberniaban Large Weapon skill fuggetlen attol hogy a tobbiben mennyi pontod van az biztos [csak megjegyeztem tudom hogy nem errol van szo] -
Atomy #2699 "Unlike other weapon skills, damage done by these weapons are a combination of two skills; Two Handed weapon and either Crushing, Slashing or Thrusting (depending upon the weapon type). Putting points into crushing, slashing or thrusting skill raises the weapon's minimum damage while putting points into Two Handed weapon increases the maximum damage."
Szerintem ez uganígy működik critikalnál is, tehát a minimum sebzést a slash/trust pont határozza meg. -
szatyor #2697 blunt wpnnek crush damage van
pl. large weapon specben az a tuti hogy minden fajtat ugyanugy nyomathatod...beraksz tatyoba mindbol egyet es attol fuggoen valtod amilyen eppen kell -
#2696 jaja...
slash: bőr
thrust: chain
a blunt (crush?): plate
az a kira, hogy csak az Albionnak van Plat-je, ezért az ellen harcosainak zuti "csak" chain van...
nameg bőr, de őket elintézzük a magunk kis módszereinkkel -
#2695 őőőő...jjja, nézek néked valamit...
majd küldök mailben mindenféle dolgokat -
#2694 hát először ki kell jelölni egy pontot alapból "F5" nyomd sokáig, megjelenik sárga nyíl...aztán menj arrébb nyomd meg1x az "F5" öt és utána a dist.-t
asszem erre gondoltál...
de még nem mozdult rá úgy igazából senkisem...odadob valami követ oszt csá =) -
szatyor #2691 már van egy champem, most 3 óra alatt felment lvl6ra muha (minden cucc red - alt kari pénzelése rox), átolvastam mindent champről, nagyon bejön a dolog
quicknesst leszarom, conra ment 16, strre 7 mert LW champion és az LW tisztán str alapú -
#2682 hmmm....
a slash kevés szerintem...de lehet hogy az Envenomot magasabbra teszem akkor...
akko rnekifutok még1x a skillátnézésnek =) -
szatyor #2681 shadenek is 2.2x skill point lesz future patchben, visszamenoleg is megkapja majd
slash az keves lesz oda Rock...szerintem..
3. szerver : ha nagy tömeg mozog magyarokból akkor ott nyomatnám énis, egyébként nyomnék egy championt hiberniaban szerintem (LW+V+P)
egyébként Midgard : Norseman Healer (Pac specced), alt Troll Berserker -
#2676 Khurak, amit ígértem..
Stealth: 42; Slash: 42; Envenom: 47; Critical: 39; Dual: 10
Nos ezen én magamnak változtattam, mert ki akarom hozni az 50 et a Stealthből,úgy alakítsd, hogy mikor 25+ mész RvR ezni, akko rlegyen kb 18-20 as a Stealth
én az Envenom rovására fogom kihozni a Critical és a Stealth maxot
amúgy ha nem tudod kihozni 25+ ig a 18-20 at akkor min. 16-ot, mert akkor kapod meg a felfedezést, ami nélkülözhetetlen... -
#2675 hi all
sry hogy nem voltam kis ideig, de átalakulás volt nálam...
a lényeg:
Khurak: nem felejtettem el amit ígértem, de csak most van ismét gép + NET
más: van még 1-2 darab DAoC ha érdekel valakit arjon és letárgyaljuk -
szatyor #2674 creep olyan van, leszedett engem is 1x -
szatyor #2672 nem hülyeség
csak nem lehet megszervezni
bár..talán..
ki szokta nálatok vezetni a raideket?
-
Szöcske #2671 Jujjj!!!! :) -
Atomy #2668 Valaki elmagyarázhatná nekem ezt a relic dolgot, mert kicsit belegondoltam, és kezdem nemérteni. Tehát: ha egyik realm el tudja rabolni a relic-et a másiktól akkor valószínűleg erősebb. Ha nála van a relic, még erősebb lesz, a másik meg gyengébb, tehát még nagyobb lesz az erőfölény. Ezután a gyengébb realm hogy fogja visszaszerezni a relic-et??? És szerintem még utolérni sincs esélyük őket, mert mivel sokkal erősebbek a tápolás is könnyebben, gyorsabban megy nekik.
Ha ez tényleg így van ahogy gondolom, akkor ez kicsit el van szúrva, ha nem akkor mondjátok el hogy hol tévedek, és van e még remény. -
Mester #2667 Prydwenen sajnos kezd elfajulni a helyzet...
Minden keepunk(7+2relic) midgarde... Albionnak csak aket relic keepje nincs meg de szerintem ezt a helyzetet nem tudjak amr sokaig tartani a számbeli fölényük ellenére sem, aztán majd kiderül.(pár napja még 5vár + a 2 relic és is hiberniájé volt...)
Lourker lvl33 Druid
-
#2666 dam, nem tom megszerezni a játékot, nah mind1, nem piszkítom a fórumot tovább, azér kösz az infot. -
szatyor #2662 jahjah kb.