43179
-
BadGuy #2864 Egy a gaz hogy nem lehet benn a mentalistom es a blademasterem egyszerre :( Kurva keves mentalist van es nem ertem miert! Power regen, hp regen , dot hogy csak parat soroljak, a massziv heal tudasrol nem is beszelve. -
BadGuy #2863 Rock ma leptem 2 szintet :)
LothandarLevel 27 blademaster @ Prydwen :D -
szatyor #2859 az a PvP server az amcsiknak jön nemsokára..
vagy te ott nyomod?
ha igen akkor lenne egy javaslatom: assassin (vagyis inkább stealthuser) killer karit nyomass
rengetegen lesznek szerintem akik stealthes classal fognak ott nyomulni (mer hogy az milyen durva PvP)...szal Albion Minstrel, Hib Bard (DD shout felfedi a stealthet ha jol tudom), Mid Critblade
szerintem...
de pl. PvP szerver szerintem azért gáz mert sima harcos kasztok de még a varázslók is elég nagy szarban lesznek sokszor..akárhonnan előbukkanhat egy assassin aki szétkapja a fejed..
ja és asszem 400+ main crafting skillnel is lehet viselni emblemat -
szatyor #2849 krane ez jól esett
fidel neked meg annyit : igen, betaban enchanter voltam... -
#2847 szatyor:)
sztem neked tök mind1 hol játszol, ugyis sirsz állandóan..:)
mi van a midi haveroddal?:)
sztem üllj meg egy helyed egy kicsit, és fogadd el, néha vannak olyan napok amikor semmi sem jön össze az embernek, és jó ideig csapatot sem talál..:)
nemtom hova sirsz, amikor még egy nincs egy nagy karid se (magas szintre gondoltam), hát ott hogy fogsz tápolni?:)
mellesleg ha lehuzol mindenhonnan akort ne csoidálkozz hogy nem ismeered meg a népet, és állandóan csaaptkereséssel kell foglalkoznod...
a tápolás nem klánfügőő, hanem szerencse és imseretségfüggő..:)
ha a két hevarral átmész albionba ott is lesznek ilyen gondjaid:)
na jó hentelést
Khurrak
lvl 41 paladin -
szatyor #2835 http://www.daatlas.com -
szatyor #2833 :D -
szatyor #2832 mail megjött, ment re
a szatyor szappanopera tovább folytatódik
megyek albionba a 2 legjobb volt HDSes haverral :PP
kész vagyok
és Minstrel -
szatyor #2828 vagy megyek albionba volt HDS tagokkal akik jó arcok hheehe
faszommár
/me fasz
-
szatyor #2827 jójó na, faszomat már az állandó vitázásba...hagyjuk a fenébe az egészet
mail nemjött
röhögjetek ki: unatkozom midgardban..
röhögjetek, nem érdekel
nem tudom mit csináljak, ma egész nap craftoltam (5 óra alatt 320 fletch 320 wood 200 clothwork :D), nem találom a helyem
lehet abbahagyom ezt az egész szarságot :( -
szatyor #2824 na akkor sorban
"és szatyor fejlődjé már 1 karival úgy fel (mondjuk 18as szintre), hogy nem kapsz minden cuccot a segged alá, meglásd mindjárt nincsenek olyan nagy különbségek : )"
jah te az altjaiddal nem pénzeltetted magad, ne magyarázzá :) és szerinted az első karik (és Mind) hogy ment? hát persze hogy nem kaptak cuccot a seggük alá..és van külömbség, leginkább a harcos kasztoknak..iszonyat sok
Mester: "komolyabb indokai voltak mint neked"
mi a faszt tudsz te arrol hogy nekem milyen indokaim voltak? mit tudsz te a gondokrol amik engem erintenek es a celjaimrol? lofaszt sem..ne okoskodj
nem ragzom ezt tovább, szállj le rólam
ha nem is akarsz baszogatni, nagyon úgy néz ki
és kibaszottul nem voltam büszke arra hogy elláttak cuccokkal csak SZERETTEM VOLNA ÉRZÉKELTETNI A KÜLÖMBSÉGET BAZZEG
ja és a megarotfl a végén:
Szatyor lehet hogy ha néha nem csak 5-10 szinttel nagyobbakkal játszol egy csapatban élvezted volna te is a játékot:P
hát bazmármeg, nemtom ki volt naponta 5 órát Chorusban Izzyékkel...druiddal akkor is találsz magasabb szintu csapatot ha atomtamadas eri europat bazmeg...ez nagyon kesz..
en tobbet errol nem postolok, fikazz tovabb nyugodtan
mindenestre toled tenyleg nem ezt vartam -
#2823 Ja igen, egy kis segitseg kellene meg, nem ertem a kovetkezot -
21 Skill Based Revival Friend regains 109 HP
23 Skill Based Minor Resuscitation Friend regains 60 HP
Elvileg mindaketto ugyanazt csinalja, mi a kulonbseg? -
#2822 Tudom, bar csak mint Silentblade-del futottam ossze veled Mithrasban. -
#2821 Hmm, koszi, de mar majdnem osszeszedtem a Dustwalkers kitet - Killerbee meg csak 24-es szintu. ;-) Poen, hogy a fo karimmal Hangianix-szal ugyanannyit jatszottam, de az csak 15-s. Akarki akarmit mond - egy smite cleric durvabb, mint egy theu soloban. Jo, nem tudok piros monstert legyakni, de nem is halok olyan surun. Kivetel, amikor valamelyik idiota groupot megyek rezzelni a dungeonban. Visszafele mindig meghalok. ;-) Egyebkent kossz az ajanlatot, ha nagyon nem megy, kesobb elek vele. ;-)
Egyebkent ha nem tudnad a guildunk neve: Carnificis Ministerium (Hoherszolgalat) - de nem mindneki ert magyarul (van dan, nemet es norveg tag is). -
#2818 AAA, csak 9-en vagyunk onnan... ;-) -
#2817 Es azt eltudnad mondani, hogy mondjuk Bith (vagy Bithy - nem tudom melyik a smite cleric karija) mit hord? ;-) -
szatyor #2803 Te is olvasd már el rendesen pls..Megtörtént a tájékozódás anno, csak azok akikkel tudtam együtt nyomni átmentek másik realmbe (leginkább Alb), léptek a guildből vagy abbahagyták a gamet
es keresd mar meg legyszives hogy hol irtam azt hogy csak Midgardban vannak segitokesz emberek..sehol. a SZEMELYES VELEMENYEMET es TAPASZTALATOMAT irtam le a segitokeszsegrol
masik klan tema, megint csak azt mondom olvasd el jobban a hozzaszolasomat
nem szeretek mar a main karimmal jatszani
unalmas, nem elvezem
es meg is igertem hogy nem lepek ki
koponyegforgato :PPP
Snomag : agreed
-
#2800 Baszeg ez egy game, mindenki ugy jatszik, ahogy neki jo, mivel az egész elvileg arrol szól, szal nem csesszétek el egymás basztatásával, me énis hamarosan jovok :) -
szatyor #2799 ja meg ez : erosebb oldalon konnyebb sikereket elerni
ajanlom megfigyelesre a hivatalos oldalon a Heraldban az Exc szerveren a keepek statusat...nincs erosebb oldal
es addig amig jol erzem magam szarok ra melyik az erosebb oldal
ha ez erdekelne, 2 het utan toroltem volna a Pryd karimat es ott mentem volna midgardba
dehat mondjatok csak a szoveget, ugyis jobban tudjatok... -
szatyor #2798 na hát itt is mindenki félreérti bazmeg
miért kell összekötni a 2 dolgot? heh? nem értelek én benneteket...
nem azért megyek midgardba játszani mert ott könnyebben lépek szinten
na akkor mesélek kicsit
hanem mert nekem ez a játék a guilden alapul mióta megcsináltuk a Filiust
szerintem nem működött, így hát új kari, új guild
nemtudom, mindig, mindenhol olyan közösséget fogok ki magamnak ahol egyszeriben elkezdenek elbaszódni a dolgok. ugyanez volt a HDSben is..folyamatosan lépnek ki az emberek, egyszerű indokkal
sok a seggfej a guildben, a highlevelek között is
és hiába normális és iszonyat jó fej a fele, nem lehet mit tenni
a másik, pont azok az emberek léptek ki akik a haverok voltak, akikkel teameltem
maradt az én szintenem millió ranger és caster, akik szenvednek, velem együtt
de amikor megindult a kilépési hullám én megigértem a GMnek hogy nem fogok kilépni, mert kurva sokat segített a fickó...és nem is teszem meg
nem lépek ki
csak hanyagolom hiberniát, mert nem tudom élvezni a játékot a jelenlegi helyzetben
ezért indítottam karit Midgardban, Albiont alapból nem csípem..
röviden ennyi
miután a SBt felvittem 8as szintre, akkor írtam be egy kis összehasonlitást
és nem azért bánom hogy nem mentem hamarabb midgardba mert akkor most már 56. szintu lehetnek, hanem mert az utobbi 2 hetben untam a gamet, SZAR volt ..ennyi
ha egybol josztok itt nekem azzal hogy mekkora gyoker vagyok - rendben
magasrol szarok ra, en jol akarom erezni magam nem verni a mellem arra hogy hutebazzeg en hithu vagyok a kurvaeletbeis
Mester GoS? hat azis szep...
Az itemdobasrol annyit, hogy NEM IS VOLTAM A GUILDBEN meg maris ellattak cuccokkal
csak egy kis hozzaallas beli kulonbseg
ilyet az eletben nem lattam Hiberniaban
a haver aki felvetett a guildbe ma este KÖRBEVEZETETT midgardban, megmutatta a jo helyeket, elmagyarazott MINDENT amit kerdeztem, kozben pedig az altjaval egyutt meg irtottuk is a szornyeket, leptem 2 szintet...kb. 5-6 orat baszott el arra hogy JOBBAN EREZZEM MAGAM MIDGARDBAN..es jobban is erzem magam
hat ennyi a kulonbseg
fidel a tiedre pff...mintha az enchanter nem solozna orange mobok..indíts kérlek egy wardent pl. és meglátjuk meddig bírod ki siránkozás nélkül
elore a letisztult hiberniaert...ok rendben, sok sikert
ugyse talalkozunk, masik szerveren vagyok
ui: inditsatok egy berserkert konyorgom es utana mondjatok hogy nem jobb erzes.. -
#2796 nos...
semmi tailorong meg miegymás nem kell az emblémához!!!
ami kell: 300 arany (embléma) + 5 arny/felvarrás
a guilhez meg min 8 ember 1arany/fő
ennyi -
#2789 hey atomy hangianix,jo ujra latni a pofatokat,mivan ,kiszaltatok a runescapebol?
-
Atomy #2788 Guild emblémához nem kell tailoring. Fogsz egy akármilyen köpenyt vagy pajzsot, odaadod az emblémás csókának és kész. -
szatyor #2787 hat mar bocs de tailoringnak semmi koze nincs a klankopenyhez szerintem, a guild registar mellett van a guild embleemer, annak kell passzolni 5got es a cloakot/shieldet hogy csinalja meg :D
nem ranger hunter..egyebkent jelenlegi peccs szerint pont a hunter az ami kicsit gyengebb a Hib rangernel, de a Scout a leggyengebb a 3 kozul mindent figyelembe veve -
#2786 Egyebkent a midguardi karik tenyleg durvak. A Thane-k 6-s szinten mar 3 sebzo spell-e van, ebbol ketto instanst, tehat olyan mint a evil-ek a clericnek es nagyokat is ut. A helyi ijasz pedig tud allatokat charmolni. Akkor gondolom ranger lehet. Hmm, en is atmegyek oda, oszt' megkeresem Maci Lacit es Bubut. ;-))) -
#2785 Excalibur-on nyomod a Midgardi karit? Mert a batyam ott jatszik Xulater neven. Azt hiszem Thane. Mondjuk irto ritkan es nagyon keveset jatszik (nincs ideje), o 3 nap alatt jutott el a 7-es szintre. -
#2784 Passz, tolem kerdeztek, hogy lesz meg a klankopenyunk ha mindenki b@szik a tailoringra gyurni. Ebbol en ezt a kovetkeztetest vontam le. ;-) -
szatyor #2783 tud PC is felvarrni emblémát? :D na ez nekem újdonság :D hogy?
javitás : Hib ismert terepen természetesen :D és szinten* és végleg*
miért nincs itt edit feature bazze? :D -
szatyor #2782 a baj az, hogy a shadowblade midgard class...ismerős terepen 50gal a tarsolyomban (gyk. minden cucc narancs) 5 óra volt 7. szintre felvinni egy Championt Hibben, ismeretlen terepen, Midben félig ismeretlen terepen 4 óra úgy hogy csak 6. sziten kaptam moneyt (szerverek közötti trade)...és most találtam egy jó helyet, háromnegyed óra alatt 1 szint, sárga-narancs soloval..
A championnel 7-8 ütés egy sárga mob, ami nem rossz...mert ugyebár harcos kaszt vagy mi a fene..
Shadowzerkerrel, 2 Axeal, ha beviszek legalább 1 critical damaget (nem style, hanem az alap critical ami néha néha jön) akkor 3 ütés, a mob ütéseiből 1-2 nem jön be (miss - evade) szal minimális downtime..alapban pedig 4 ütés
lehet összehasonlítani...+ a shadowblade iszonyat durva RvRben is..
sajnos(?) úgynézki véglel átmegyek midgardba..és nagyon sajnálom hogy korábban nem tettem meg (a múltkor runemasterrel nyomultam, az nem ennyire durva :O)...este lesz már guildem is, Nazgul..elég jófajta, egyik srác már dobott is pár itemet pedig nem is vagyok még bent :D
Hib guildemmel azér megvitatom majd a dolgot, nem akarok csak úgy otthagyni egy 30as karit :(
-
#2781 Ja igen meg egy kerdes, klanon kivuli ember is feltud varrni emblemat? Mert akkor Atomy-nak adunk majd egy kis varrni valot. ;-) -
#2780 Ha targyakkal felnyomom a reju skillemet, az ellenben szamit a min. gyogyitasban, csak a skill spelleket nem kapom meg, nemde? -
#2779 Ha Camelotig futsz, esetleg meg azt is elfoglalja ;-) -
#2778 igen...
ha ottvagy N Blackben a duplatoronynál, menj pont Északra...
vigyázz, eléggé aggro zóna...
a csávó pontosan itt van: 34900, 2850
ez a helyzete.
a /lock al tudod megnézni hol is vagy -
#2775 hmmm...temár otthon vagy? =)
hát az sajnálatos hír =/
namind1, akkor marad a régi bevált várakozás -
#2774 az a baj hydibébi hogy az excaliburun csak sztem ti vagytok 3 magyarok..esetleg egz ket embreke aki ujrakit csinalt ott..
-
#2773 sajna mostanában énis sokat halok...
általában mikor ponyzunk...
armsok (4) rámozdul a ponyra, na Amire bácsi is nekiindul becserkészni klájnesz kuszkusz ponysz =) erre nyok a lila ponyra egy perf criticalt és ráverek a nálam 4 szintel magasabb armsokra =/ hátpersze hogy rámfordul a kecsegje =) aztán már csak csipázom hogy próbálkoznak leverni rólam =))))
szóval assassinok csak óvatosan a nagy sebzésekkel ;-))))) -
#2772 hát jaja...
multkor épp Krane el telcsiztem amikor elkezd nekem üvöltenia telcsibe mert épp rámozdult 20 gob =DDD de sajna lemezelték őket =) pedig annyira bírtam volna ha kis "csirke" Krane -t lenyomja páár nari goby =DDDDDDDD
amúgy nincs valaki cata -ban? bazze, órákat kell várnom grp-ra, mert alig vannak ott lent...ha vki van ottan az pls üzenjen oszt go
=================
Amire SilentDeath
25 Infiltrator
================= -
#2771 uly... -
#2769 hehehh...
ezt a nevet felvésem, aztán majd csipázz mikor hátadban a hűvös penge ;-)))
direkt rangerspeckiller lenni én =D
amúgy mi a szitu veletek? Bad jol viseli a DAoC által okozott álmatlan iccakákat? =DDD -
#2768 azzé van Lyonesse-ben "Caillleach Priest + Guard" lvl 60-68
azért az nem lehet gyenge...
vagy ha azis kicsi nékik akkor mennek dragozoni =DDD