43179
  • Atomy
    Hehe, most nézem én is az új spelleket, és látom hogy a cleric és a friar buffjai majdnem lefedik az összes varázslattipust. Kár hogy friar nagyon kevés van :-(
    cleric: Spirit Energy Body Resist
    friar: Heat Cold Matter Resist
  • Amorce
    Az emblémánkon 2 fáklya van és sötétbordó/világoszürke kockás a köpeny. Hangi mindenáron skull-t akart ami okés is ha rendesen meg van rajzolva, de itt ez enyhén szolva shit. A fáklya meg még mindig reprezentálja a bűnös lelkek megégetését :-)))))))
  • Amorce
    --->Arlen
    Apa te meg ne lopjad a nevemm vazz mert mérges leszek (email-re gondolok) :-)))))))))))
    Amúgy ne hagyd magad, ha a sok barom lehurrog itt, mert léteznek normális játékosok is (nem nem én NEM tartozom közéjük, de vannak) :-))))))
  • Amorce
    --->Hangianix
    Jó volna nem hisztiznél itt apa, megszavaztuk közösen a guild emblémát és a nyerő opció kurvára tetszik nekem és a többségnek is, csak te rinyálsz állandóan, úgyhogy Acorn szavaival élve CSITU ! :-)))))
  • Bith
    Én meg indítottam egy mezzer sorcit. Már 11-es :). Killtaskokkal elég gyorsan lehet fejlődni. Meg a patch óta a kis karik sokkal több xp-t kapnak, mint a nagyok. A 41-es smite clericem most pihizik :).
    Ha nagy leszek, majd moccani sem tudnak a midik :)))). Visszakapják azt a sok mez-t, amit adtak nekünk.
  • szatyor
    LOL :D
  • BadGuy
    Ez kurva jo :)
  • BadGuy
    "na köszi csezó"

Mi az a csezo? :) Nem CS-zek , Szatyor sem btw ha arra gondoltal lol

• Hangianix
    Mert nem lehetett az a guild jelunk es most valami ocsmanysagba oltoztunk. Hoherszolgalat a guildunk neve (Carnificis Ministerium) es erre ugy "oltozunk" mint a kislanyok a bolcsibe. Rettegj Barbie baba !!!! ;-)))
  • Hangianix
    Ja igen, nem is 4-en, hanem 5-en vagyunk, mert a guild alapitasakor a penzert (!!!) ;) felfogadott dan gyerek nem lepett ki. Utana meg nem volt szivunk kirugni. ;))) [Igaz, a penzt is visszaakarta adni...]
  • Hangianix
    Konkluzio: mi csak azt vesszuk be a klanba, akivel szeretunk egyutt jatszani. Nemcsoda, hogy csak 4-en vagyunk. ;-))) Az 5. tag felvetele meg mar egy hete folyik. ;-)

ui.: Szeretnek egy nyomorult Halalfejes emblemat csinalni, ezert megkernek minden DA tagot, akinek meg nincs 3. vagy 4. karaktere, az segitsen majd nekem, mert szeretnek egy egyszemelyes klant alakitani. ;-) Utana mindenki kilephet, akar torolhetok is a karik. (Ugye, hogy elmuljon rolluk a szenny ;-) )
  • Hangianix
    Egyebkent 1 megjegyzes a fajmagyar/nemet/angol/holland/stb. klanok elleneben: az igaz, hogy van elonye (nem irsz veletlenul magyarul a norvegnak es angolul a magyarnak, mint en ;-))) ), de megtortenhet, hogy a klanodba bevett magyar/angol/nemet/holland/stb. egesz egyszeruen egy f@sz. ;-)))
    [Ezzel nem celoztam se a DA a FC egyik tagjara se. Foleg mivel a tobbseguket nem is ismerem. ;-)]
  • szatyor
    én már akkor játszottam mikor te még idehaza csak a skrinsátokat nézted a daocról

nwahahahaha
    /flame on
  • Hangianix
    Nem rossz otlet, en meg majd megproballak kibekiteni titeket es "veletlenul" minden hozzaszolasom 5x megy majd el. ;-)))
  • Hangianix
    Nem ertem ebben mi a meleg? Rockety nem neked akart puszit adni ;-))))))))
  • Hangianix
    Ha ezt tudom, inkabb kussolok. ;-)
  • Hangianix
    Remelem ertekeled, hogy a ti guildeteket reklamoztam Arlennek. ;-)))
  • Snomag
    ;)
  • BadGuy
    En mondanek de az csunya lenne :P
  • BadGuy
    Klasszok: oke , DE

1) Kevesen vagyunk
    2) Kevesen vagyunk :)

Van 94 30-50es szintu ember a realmba csucsidoben... es ebbol 40-50 26 :D (altalaban)
  • BadGuy
    Erted beirja milyen vicces behozom kepet erre ott ugralnak a holttesten. Ebben mi a vicc?
  • Snomag
    Sztem meg szépvolt az ijasztol, hogy megtámadott titeket, benne legalább volt ennyi, pedig gondolom tudta mi lesz belole ;)
    Aki meg ugral korulotte arrol nem mondanék semmit..
  • szatyor
    hát Arlen ez elég gáz
    ez ilyen middie style :(
  • BadGuy
    Ez nem vicces hanem szomoru es megalazo.
  • BadGuy
    Naja en se fogok soha tobbe kedvesen kozeledni szurkekhoz.. azert van 1 gesztus amit viszonozni kene..

Integetek nekik, ertelmesebbje visszainteget erre megindul felem 30 :D . Szal nehogy osszegyuljon megint filius jo kis border keep raidre amikor ilyen kis szurke gecik vannak ott mert jol jarnak :))
  • Hangianix
    En sajnalom is a hibbie-ket, mert ott vannak a legkevesebben es az eddigi infok alapjan az a leggyengebb (kasztokra ertem). Ezert is nem fogom oket RvR-ben tamadni. A nagyobbnal beutni poen, megha megis halok. ;-)
  • Hangianix
    Ki is hianyolta, hogy mostanaban nincs leallas? ;-)))
  • szatyor
    hát sokan mondják hogy már csak azért is kimennek USA szerverre, elegük van a GOAbol stb.
    én mondjuk sosem huzom fel magam mikor van valami szarság, igaz még komoly gondom nem is volt (nem kellet rightnowt hasznalni, nem volt gond accounttal etc.)
    szerintem baromság...1. kurvasokan vannak ott, zsúfolt szar az egész 2. időeltolódás szétbassza az RvR funt
  • szatyor
    hát ezmár rotfl, megint down
  • Hangianix
    Es miert akarnak kimenni?
  • szatyor
    elég durvaságok mennek, goa be akarja zárni az official fórumot, nagyméretű USAba kivándorlás várható megint az angol szerverekről..
    ez egyrészt jó, másrészt nem :(
  • szatyor
    ő is így írta ;)
  • Hangianix
    A masik Angels klan az az Angels of Vengeance - mielott valaki a DA-ra ertene ;-)
  • Hangianix
    Ma lementem Keltoi-ba, hogy szerezzek egy nyomorult DW Gauntlet-et. A masik Angels klanbol 3-an megkertek, segitsek a DAI-s kuldiben. En ekkor mondtam, hogy plz, h van gauntlet, akkor hadd legyen az enyem, a tobbi nem kell, odaadom nekik. Na es akkor a kovetkezmenyek: 3x haltam meg miattuk (ok 2 cleric es 1 infi voltak) es az infi gyerek kivetelevel olyan anti taktikat kovettek, hogy az mar fajt. Talalkoztunk egy magyar sraccal, akinek segitettem (a teamtarsaim szartak a keresere!) es mit dobott - gauntel-et. Csakhogy teamben voltam es igy nem en vettem fel.
    Kb. fel szintet basztam el igy. Tanulsag - csak olyan embernek segits (nem rez-re gondoltam), akivel mar jatszottal egyutt, ha nem akarsz a mas hulyesege miatt meghalni...
  • Hangianix
    Senki se tudja akkor annak a szinnek az angol nevet? Olyan pirosas-lilas.
  • Hangianix
    Ja, de ha neked nem gond otthagyni a karijaidat vagy tudsz itt is valahogy inditani egyet, akkor barmelyik szerver barmelyik klanja -gondolom- orommel fogad. Kulon kiemelem Badguy-eket, hadd oruljon a reklamnak. ;-)))))
  • Hangianix
    Valaki megtudna mondani, hoyg milyen szin a 740043 (az elsodleges szineknel az elso sor masodika)? Es varnam a tippeket, hogy angolul mi lehet... ;)
  • Hangianix
    Nu, meglett a kopenyunk. Ilyen ocsmanysagot ritkan latni. :-((( A DA tagjai fejenkent 1gp-rt megnezhetik (ugye a cirkuszban is fizetni kell a bohocert ;-))) ). Csak most baszhatom ki az eddig osszeallitott black-teal kombomat, ami eddig 40gp-be volt nekem. A maradek szerzett 80gp-m pedig az emblemara ment. Most 27. szinten ugy nezek ki, mint egy udvari bolond es van 1gp-m. Hurra.
  • Stenois
    Már tegnap bementem a prydween szerverre az albion realmbe, és varázsló vagyok. Sajnos tegnap alig tudtam feljönni, azér csak pár órácskát tudtam játszani. 2-es szintű vagyok, de már normálisan tom irányítani a játékot.
  • Hangianix
    Persze nem biztos, csak az itteni tapasztalatok alapjan gondolom. ;-)
    A batyam Midgardon meg nem is latott healert, pedig mar 12. szintu ;-)