43179
  • steveh
    Szasztok

Érdekes volt a tegnapi egyébként.
    Bementünk Odinba elérünk az MGWall-ig(vagy hogy hiják) azt két troll meg egy dwarf ott figyelt.Mi is 3man voltunk ők is.Szóval minden eslyük meglett volna.De sajnos leverték a mezerünket aztán puszta kézzel kellet megküzdeni velük.A lényeg hogy agyon vertük őket.:) Lehet ezért jöttek át a kurva Midik emainból Odinba.
    Ja a Hibi main force az tetszett főleg hogy mocani sem tudtam a meztől.Mi elég kevesen voltunk ugy,hogy nem lehetett valami hosszú harc.

Aztán meg volt egy olyan,hogy tök egyedül maradtam és beleakadtam ebbe a main forceba aztán vagy 10en de leütöttek :))Nem adom könnyen a börömet:)
    Össze kéne fogni már ezekellen a mocskok ellen.

Ja hibisek van egy olyan spelletek,hogy egy mukot nem látok tölle.Bazi nagy buborék vagy mi a turó de nagyon tetszik.Azt hiszem van AOE fajtája is ha nem csak az.Elárulhatnátok,hogy milyen szférában van mert akkor annaka resistjére rá gyurok egy picit az csak puki lesz belöle :)
    egyébként jó volt és Okies tényleg egy fasz.Mondtam is neki

ui.
    Találkoztam egy Firebolg nőcivel.Vazeg az de rusnya volt.
  • Hangianix
    Kosz a tegnapi utmutatast, nelkuled meg mindig keresnem azt a nyomorultat. ;-)
  • Arlen
    nálunk a midik elvitték az összes relicet, ezért szövetségre léptünk a hibikkel, és együtt mentünk a relicekért. Vissza is hoztuk őket, bár elég furi volt mikor ott szaladt mellettem a spear hero celt, vigyázni kellett, hogy nehogy az F8, stick kombinációt használjam:)Mostanra aszövetség felbomlott, és nincs bratyizás. Multkor rámtámadt 5 50-es hibi, én elő se vettem a kardom, (mert értelme nem volt), nyomtam nekik a slute-ot mint a hülye, de nem értették(sztem nem is akarták)szóval itt nem nagyon nézik, hogy szürke/nem szürke, egyedül van vagy nem, csak ütés van...ezek után én sem nagyon fogom megkímélni egy kis szürke, vagy akár magányos eberke életét sem.

Atomy:igen ez csak az amcsi serverekre lesz, de ez azt jelenti, hogy nálatok is a közeljövőben
  • Bith
    Én igazándiból semmilyen midire nem támadok :). Kivétel lenne, ha ő támadna, de ilyen sem volt még (meg úgy általában véve még nem is nagyon láttam midit, csak tán 4-5-öt).
    Egyszer volt 1 aranyos sztori: Klántársnak mentünk segíteni egy questben, asszem Pennine-ben voltunk. Egyszercsak megláttunk 2 gyanús egyént, akikről kiderült, hogy hibik (1 szürke, emg 1 zöld volt). Rájukstartoltunk ezerrel, én meg toltam egy mez-t, de csak az egyik maradt ott, mert a másik picit előbb elfutott. Szegényeg biztos azt hitték, hogy annyi nekik :). De persze nem, a mez-t is csak azáért löktem, hogy ne fussanak el :). A zöld társ látva, hogy ottmaradt a másik, de csak meghajoltunk/integettünk/csókot dobtunk neki visszajött :). Aztán picit még toltunk pár ilyen marhaságot, meg ültünk (sajna csevegni nem lehet :( ). Egyszer még Qabyy a minstrelünk is lemezelte mind2-t teszt képpen :), de akkor sem bántottuk őket persze. csak mutogatta, hogy az Ő mez-e mennyivel faszább :)) (naná hogy az, a papoknak csak saját élet mentés miatt van főleg). Miután "feloldódtak" szépen továbbmentünk, meg Ők is. Hát ez volt a történet :).

u.i.: Mellesleg mi a fenét keres két kis hibbie Albion egyik legdurvább területén??
  • Lacc
    Ja, a mi klánunk nem támad szürke midikre.
  • BadGuy
    En Lothandar vagyok meg tovabbra is. :D
  • BadGuy
    Asszem talalkoztam Steveh-vel vagy hogy irja a nevet. O az ertelmesebb alb-ok koze tartozott mer nem tamadott es cincalt darabokra.
  • BadGuy
    Kinyirt 90 albioni 25 szurke (90%-ban) hibit. Most akkor erre mit mondjak? Raadasul mi nem midit/albot vadaszni mentunk oda hanem meg volt beszelve valami...
  • BadGuy
    Raadasul meg ugralt is a hullamon az egyik tisztessegtelen alb. Kar hogy nem nevetett vagy tancolt rajtam, felirnam a nickjet kit kell eloszor elkapni :))
  • BadGuy
    Na miutan most megolte osszes hibit a lamer gyujtorealm albion ugy dontottem en is ilyen primitiven fogok viselkedni szurke albioniakkal.

Meg volt beszelve hogy DUAL lesz erre jon 200 albioni es megol mindannyionkat. Annyi esze nincs a fajtatoknak(tisztelet a kiveteleknek az 42362949 albioni jatekosbol) hogy felfogja hogy fegyvertelen hibi bizonyara akar valamit azon kivul hogy lerohanjatok 15en (milyen bator) es megoljetek. Csak nehogy talalkozzak 1-2 szurke albionival midi frontierben mer olyat koppintok a fejukre hogy csak na!
  • szatyor
    Bith a gond ott annyi hogy a mez resist level alapu :p
    Lourker : en (cucokkal fullos speccen) a mezemmel low purp mobokat nyomatom ilyen aranyba kb.
  • Hangianix
    Szerintem ez meg csak az Amcsiknal jon ki.
  • Hangianix
    Egy klantars jatszott vele, igaz az volt az elso karaktere, tehat elbaszhatta ;-)), de tudom, hogy hanyszor halt meg charmolas kozben.
  • Atomy
    >>>Arlen
    Ezt hol olvastad? Engem nagyon érdekelne a dolog.
  • Bith
    Ja! Még annyit, hogy ez a karakter teljes egészében csakis RvR szempontok szerint van fejlesztve. Tehát nem csinálok semmi olyat, ami a szólózást megkönnyítené, és még eddig semmi gondom nem akadt mégsem.

Mondjuk nem árt jóféle pet-eket szerezni, mert nem minden level 16-os pet jó tanknak melléd...
  • Bith
    Hangi! Hogy lenne már szar soloban? :)) Meg nem élvezed a játékot vele???
    Mibe, hogy nem próbáltad még a sorcit! :)
    Az egyik legélvezetesebb karakter sztem. Én mostanában a kis sorcim miatt hanyagolom a smiter clericem (lvl41), mert annyira élvezem a sorcikát :). Solóban meg narancsokat tök simán lehet irtani. Mondjuk killtaskolni a legjobb, gyorsan lehet fejleszteni vele a sorcit (is). Én speciel még egyszer sem groupoltam Lonely Mesmerizer nevű level 16-os sorceress-emmel, és pont azért, mert egyelőre sokkal jobban haladok egyedül. Az első charm spellig kell csak eljutni (pet miatt), onnan elég sima ügy a level20-ig (addig van killtask). Utána meg ha akarsz akkor csapatolhatsz (és imádni fogják az area mez-edet, ha ismerik, hogy mit tud), vagy solozhatsz.
    Bár lehet, hogy el lehet cseszni a karit, nemtom, én mindenesetre, mint a neve is mutatja csakis a mind-ra tettem eddig, a body és a matter az maradt level1-en. Olyan mez-t kaptam level 9-en, hogy a level 41-es clericem összepsilné magát tőle :). AoE mez, 33 sec-ig tart, és 7 kemény mannát fogyaszt, ROTFL :).
  • Atomy
    >>>RogueGigi
    Honnan van nektek ennyi pénzetek? 6p csak lőszerre???? Én örülök ha 1.2p-m van. Milyen szinten vagytok most?
  • Hangianix
    Ja, de alacsony szinten tenyleg szar a sorci. Legalabbis nektek nem lehet gond a DA-ban, ha segitenek neki 2-3 hasonlo szintu karival, de ha valaki szoloban csinalja, az szopas. Hiaba jo 40 felett, kinek van ideje kivarni egy olyan karival, amivel nem elvezed a jatekot.
  • Arlen
    yes, a közeljövőben jön ki majd egy patch, amitől kezdve megtehetjük, hogy űjra elosztjuk a spec pontjainkat:)először 25-ik szinten, majd 40-ik en, aki meg már 40+ az kétszer oszthat:)így legalább nem lesznek "elrontott" karakterek
  • Mester
    RG: az a baj hogy nálunk Hiberniában 3 karakter van lvl45+os, még Midgardban néztem egy guildet és ott 5 gyerek van lvl50-es szinten és kb 8 lvl45+-on, és nem azért van mert Hibiek bénák lennének és keveset játszanak hanem azért mert kevesen vagyunk alapból...(nem mondom hogy jó taktikávan nem lehet győzni pl. egyik nap 8 unkat emgtámadta egy kb20as sereg amiben sok narancs és néhány piros is volt és a 20ból 3an maradtak életben...)

Camilla: hmmm amit mondasz az nem teljesen igaz, mert minden realmben ugyanúgy megy a csapatban játék ez nem realm függő...
    Én úgy tapasztaltam hogy 5-ös szinten még jobban lehet taskokkal és soloval fejlődni(igaz mind a két karimnak van petje és ez sokat számíthat ebben a véleményben...)
    De azt látom hogy itt se igazán szolóznak az emberek...

Ez a szürkéket nem ölünk dologot nem tudom miért kell eröltetni. Egy lvl50es midinek elég sok a szürke mégis leöl mindenkit, akkor fordítva miért nem tegyük meg ugyanezt.?.
  • BadGuy
    Dejo most nekunk van a legtobb keepunk meg... csak 1et foglaltak el kocsog midik :D

20an meg nem vedtek be semmit 150 ellen most megmondom. 150 lama ellen talan de akik minket kiszedtek onnan hat titeket is kiszednek. Mi marpedig nem 20an voltunk.
  • BadGuy
    Shadowbladebol is csak 15 volt. Leszedtek a castereket aztan hiaba oltek le oket mer falon keresztul is megy a rez. Engem is falon at lott le kocsog hunter :))
  • szatyor
    Camilla > nem errol van szo
    lehet velemenyed
    csak NE HASONLITSD OSSZE A REALMEKET MERT NEM TUDOD HOGY A TOBBIBEN MI MEGY MAGAS SZINTEKEN.
    ezt nem tudod megcafolni
    ennyi
  • Arlen
    tudom, hogy oftopic,d e érdemes tudni róla:

http://www.matav.hu/vilag/aktualis/020429.html
  • Atomy
    Remélem lehet ilyen csúnyákat is írni
  • Atomy
    És a másik ok meg, hogy ezek sosem alszanak. Tegnap visszafoglaltuk és megvédtük az utolsó keepünket, visszafoglaltunk mégegyet(elég lassan ment, mert folyamatosan javították, upgrade-elték az ajtókat), és kb. éjjel 2-3 körül mindenki elment aludni. Mikor már senki nem volt ott(csak én) odajött 16 db nekem piros middy(ez azt jelenti hogy kb. 48-50-esek voltak), és megint elfoglalta 10 perc alatt a védelem nélkül maradt keepünket(illetve én védtem ezerrel, de nem volt nálam se fa, se katapult, se atombomba). Szerintem ez az igazán undorító: Akkor támadnak amikor már senki nem tud védekezni. Ha elfoglalnak egy olyan keepet ami védtelen azzal ők semmit nem nyernek szerintem(se xp, se rp, se drop), mi viszont elveszítjük a legjobb tápolóhelyeinket. Tehát a véleményem: ezek hihetetlenül primitív gyáva férgek, csak a védtelen és gyengébb elenfeleket támadják, és nem adnak esélyt hogy felnőjünk hozzájuk, pedig szerintem sokkal izgalmasabb lenne ha egyenlő ellenfelekként tudnánk harcolni. Továbbá ördögök is, mert "az ördög sosem alszik"
    Többek között ezért van hogy én a legleglegszürkébb middyt is le fogom mészárolni ha meglátom, és ezennel felszólítom "szent háborúra" hibby (hmm)testvéreinket. Halál a middykre, csak a halott middy a jó middy, stb... Én nem fogok hibbyket támadni addig míg ez az állapot fennáll.
  • Atomy
    Szerintem nem az az oka a Midgardi fölénynek mert ott jó a csapatszellem, mert szerintem az mindenhol jó. Ha én nem csapatban játszom alacsony szinten az azért van mert már volt szerencsém egypár hihetethelnül hatalmas lámához, és az ilyenekkel inkább visszafejlődik az ember. Skandináv országokból sokan játszanak Albionban is. Nemtom miért de a skandinávok baromi sokan játszanak daoc-ot. Viszont nagyon sokan játszottak amerikai serveren előtte, akik Midgardba mentek(Albionban 1 embert ismerek aki amerikai serverről jött át, de őt sem láttam már ezer éve(lehet hogy visszament)), és ez óriási előny.
  • szatyor
    na azér ez nem egészen igaz
    30tól kezdve hiberniában is mindig 7-8as groupokba mennek az emberek, máshogy nem lehet fejlődni...és 20 felett is ott kevés a guild nélküli ember..mondjuk érdekes hogy pont a legnagyobb szintu kari nalunk guild nelkuli (Demb 47es ranger), mert rangernek jobban megeri szolozni 40 utan..
    persze mindenki azt hajtogatja amit ő tapasztal, de amíg nem lesz mind3om realmben 30 feletti karid addig nem érdemes ilyen vitákat nyitni
    nameg érted, 80% svéd, többi meg skandináv..najóvan
    persze angol szerveren nincs angol játékos rofl..
    na en nem flamelek csak mondom
  • szatyor
    "megnézem mennyi shadowblade nyom le ennyi embert "
    egy critblade egy kis szerencsével 1hitből leszed egy sárga enemyt, minden milyen szinten
    max. 2 utes critical chainben es annyi ha nem missel
    meg ize, nem az infinek van detect hiddenje mar elnezest?
  • BadGuy
    Elfoglaltuk utolso keepunket ma.. a mienk volt, kb 30 percig :D aztan jott 6millio 50es szintu midi es kiirtottak mindenkit.
  • Hangianix
    En sajna mar csak az alakitas utan leptem be, ebbe nem volt beleszolasom, csak olyan draga a nyilvesszo, hogy tanacsoltam keressunk egy Albion Bankers nevu testverguildet... ;-)))
  • szatyor
    ez teccik, csak lenne valami eredetibb neve....
  • Hangianix
    Hehe, beleptem a scout-ommal az Albion Archers-be (a'szem ez a nevunk ;-) ), komoly guild, a legnagyobb az lvl 11, a tobbseg (mint en - lvl 6). Ellenben csak scout van/volt/lesz benne, ami fun. ;-))) Majd lehet berelni minket. ;-)
  • Hangianix
    Kosz, egyebkent en is ezt csinalom, csak remeltem, hogy csak en vagyok a hulye, hogy nem jottem ra egy egyszerubbre ;-)
  • szatyor
    behúzod hotkeybe a fegyver és a pajzs ikonját és mindkettőt megnyomod
    körülményes
    ezér jobb a spear hunter, ott csak 1 gombot kell nyomatni :D
  • Hangianix
    Haaat, nekem ez a scout nem megy. Hogy valtok vissza nyilrol ugy, hogy egybol a kezembe legyen a rapier es pajzs is? Vagy csak en akarok tul sokat? ;-)
  • Hangianix
    Na ujra beirom, remelem nem lesz 2x, mert az elobb eltunt.
    Tehat aki scout-tal jatszik az lokjon pls rola nemi infot ide. Mire erdemes rakni stb. Tudom, hogy kulfoldi forumokon ezt biztos leirtak 100, de lusta vagyok megnezni. ;-)
  • Hangianix
    Es nincs rosszabbul megrajzolva mint a faklya. Elismerem 2 bard lett volna az igazi, de az csak a middiknek van. Te meg APA, irto beszari vagy, valamit mondott Vard es egybol atpartoltal. ;-)))
  • Hangianix
    Nem szurke vazz, VAJSZINU!!!!!!!!!!!
  • Hangianix
    Ja nekem a 6-bol az 5.-re lett teve. Hogy is van ez? 1+1+5/3 az kisebb mint 2+2+2/3???? Nem ennek kellett volna jonni a sorban, csak Vardnak maga fele hajlott a keze. Es ez az ami faj.