43179
  • steveh
    Ezt a bujásos trüköt velem is megakarták csináni:-)
    De nadon nem jött be nekik.Ugyanis először a Uku srác(vagy hogyan híják) villant be aztán az óriás.
    A trol gyerkőc meg volt akkora,hogy egy villanás alatt kijelőljem.
    Mondjuk bután nézett ki hogy ütöm az óriás lábát és még ordít is.:-)
    Mindegy azért kaptam érte 190 RP-t
  • Hangianix
    A masodik gyerek helyere gondoljatok sracot, a harmadikera, pedig faszkalapot. ;-)))
  • Hangianix
    Pont jokor mentel el. Utana kb. 10 perccel, a masik group (amelyikben Amorce volt) valahogy beaggroztatott 3 gyikot, ami kiirtotta a 2 csapatot + 2 betevedt 40+-os gyereket. ;-))) Rez utan, mindenki a sebeket nyalogatja, amikor a 3 gyik rament a rezzelo gyerekre. Haat, kb. 20 masodpercig elt, de az egyik okos gyerek a csapatombol, ment neki segiteni. A tobbit nem reszleteznem...
  • Atomy
    Minek?
  • BadGuy
    1 ora alatt en is 2 dotot fejlodok a sok downtime miatt. :)
  • BadGuy
    Na most visszajovunk mer volt rock gepevel 1-2 problema de mar megoldottuk :)
  • Hangianix
    Megtalaltam tegnap Khurcast sirjat. ;-)))
    Utolag is koszi Grylla-nak es Steveh-nek a cuccokert. Mellesleg Grylla szinkombinacioja (azaz azok elrendezese mert mindketto piros-fekete) jobban tetszik.
  • Arlen
    az első armsman kép engem leginkább egy udvaribohócra emlékeztet
  • Arlen
    Hát van igazságtartalma, nem rossz, de lehetett volna sokkal jobb is...
  • Hyder
    jaaa, és láttátok már a gamét FPS módból? (elég kewl)

ha igen, akkor csak én vagyok lemaradva
  • Hyder
    hááát, neked ígértem asszem egy lvl 21 gyűrűt a másik karidnak...

amúgy a DAoC nevem: Amire (remélem így már stimmel a dolog) =)

hááát anyagi támogatás terén meg csak reménykedem pár fillérben =)))
  • Arlen
    js, és még valami. azért nehéz is ám dönteni, gondolj bele a helyzetembe, ott van az amcsi account-od, lvl 4x karakterrel, sok baráttal, ismerőssel, és ott lenne egy eu account, de kezdhetnél mindent előről, igaz, sok magyar arc segítene neked(remélem:)), és már lasan 17 nap tiszta játék időm van az armsmanomban.másrészt lenne egy camelotom, ami csak porfogó, mert az usa accountot muszáj lenne törölni(ugye nem szeretnék kétfelé havidíjat fizetni), szóval ez a a nagy dilemma,nem csak a pénz, ezért nehéz döntenem, ha el tudnám adni az én verziómat, az meglehetősen hamar eldöntené a dolgot:)
  • Arlen
    hehe, gratz
  • Arlen
    hüje!:)teljesen félreértettél, én tényleg gratulálok, hogy ki tudod fizetni, és havonta is a havidíjat 16 éves korod ellenére,a többi meg csak információ volt, hogy miért is nem veszem meg. 24 éves vagyok(kérdésesdre válaszolva), most járok fősuliba is, és mint az tudjuk nem olcsó mulatság:)
  • Arlen
    gratulálok!örülök, hogy meg tudod venni, egyszer én is megvettem...csak tudod én nem 16 éves vagyok, nekem már nagyon sokmindent kell fizettnem, nem csak a játékot, ha kicsit idősebb leszel neked sem lesz arra pénzed, hogy 9 rugeszt kiadj a semmiért.... az us verziót 16k-ért rendeltem meg amcsiból(postadíj meg vám meg minden lóf@szal együtt volt ennyi), és most nem szeretnék még 9k-t kiadni erre, mert akkor már 25 rugóba kerülne, az meg azért kicsit sok egy játékért, sztem te sem vennél kétszer meg egy játékot....
  • Hangianix
    Mivel en Prywdenen jatszok, neki nem maradt mas. ;-)))
  • Hangianix
    Hehe, amennyi ideje van a batyamnak jatszani ~ heti 10 ora max, kb jovo ilyenkorra lesz olyan karaktere, hogy messzirol megnezzen egy RvR-t. Egyebkent tegnap 5-en voltak azt hiszem egy csapatban. (magyarok)
  • BadGuy
    Hu de draga lehet latom mar ott tartasz hogy maradsz amcsiknal :D. En 16 evesen keresek annyi zset havonta hogy kepes voltam megvenni es most 1 kedves guild tars segitsegevel be is fizettem 3 honapra :)

Van itt 1-2 prydwenen is na nekem nem hianyozna.
    Thing lvl 50 hunter. O is egy amcsi faszkalap angol forumokrol is bannoltak amig voltak forumok. Olyan stilusa van hogy az csak na. Olvasom amit ir es hanyingerem van :). Alig varom mar hogy legyen medal amivel lehet erteni ellenseges realm pofazasait. Allitolag lesz ilyen :).

Lothandar level 34 blademaster @ Prydwen, Hibernia

(imadom ezt a sort bemasolni :)
  • BadGuy
    Olyan draga hogy csak akkor tudsz jonni ha eladod? :)
  • Hangianix
    Nem'tom ki jatszott a batyammal tegnap Midgardon (Xulater), de adjatok mar nehany tippet, mivel erdemes ott jatszani. Foleg olyan kari kellene, ami solo-ban jo, mivel nincs tul sok ideje jatszani es group-ot keresni. Ugye most egy Thane-nel nyomul. Elore is koszi.
  • Hangianix
    Igazad volt Atomy, tenyleg nagyon jo a SoL weblapja.
  • Arlen
    azok meg mér őont az enyémet vennék meg:)
    mindegy, maradnak az amcsik, ott úgyis minden hamarabb kint van....meg nemsokára jön a pvp szerver:)
  • Arlen
    jaja, el szeretném adni, de elég kicsi esély van rá...végülis jobb lenne veletek játszani, de az sem baj, ha nem kell törölnöm a lvl 42-es karakteremet.Ha megveszi vki akkor eladom, és jövök hozzátok, ha nem akkor maradnak az amcsik
  • Arlen
    én megvenném, ha el tudnám adni az usá-sat:)
  • Hyder
    nekem most csak ez az egy bontatlanom van...

nemtom hogy lehetne elpasszolni azt =(
  • Arlen
    na akkor mégegyszer...
    oksa, bár nemtom ki venne meg egy usa verziót mikor tőled megveheti az eu-t:)
  • Arlen
    oksa, bár nemtom ki enne meg egy usa verziót mikor tőlef megveheti az eu-t:)
  • Hyder
    jaa, most USA-n nyomod?

akkor szólj ha kell majd
  • Arlen
    mondjjuk addig nem venném meg míg megvan az usa verzió...
  • [SaintS]Hicks
    9.000 HUF

germán verzió, ami az angol kliensel megy...

sokunknak megy ugyanígy =)
  • Arlen
    mennyi?
  • [SaintS]Hicks
    yo all

na akit érdekel van még 1 darab DAoC -om
  • Arlen
    sztem ez a legtöbb információt tartalmazó térképek lelőhelye:http://www.io.com/~caladin/kirstena/
  • szatyor
    ja amugy kicsit lepek DAoCbol, szetcseszi a dolgaimat :{ majd nyaron (vagy uj szerver eseten) jaccok megin

Rock Donknak mondd mar meg hogy 1x benezek majd a hetvegen es megadom a moneyt, sorry
  • szatyor
    alt karik ugyanazon guildben > mindig tudod mi tortenik
    persze tudnak /send elni hogy "gyere ide meg ide" de nem surun teszik meg sztm.
    gcben latod hogy mi a helyzet es valtasz ha kell

de ha masik guildben van, azis erdekes igaz
  • szatyor
    Bith : albioni fronetier nagyon átláthatalan, nincs bejárt út mint Yggdra felé Midgardban
    a legtöbben akik ott kötnek ki eltévedednek (mob/guard megöli őket)
  • Hangianix
    Kizart, hogy jobb a hangulat, mint az Albion Archers-ben. Multkor azon vitatkoztak a "fijuk" ki a jobb no. Christina Aguliera (nem'tom hogy irjak ;-) ), Buffy meg 3 nekem ismeretlen nev. Na, regen rohogtem ilyen jot, meg jo, hogy engem nem probaltak bevonni a vitaba. ;-))))
  • Arlen
    az se rossz, nem is tudom melyiket választanám:)
  • Arlen
    troll nőt láttál már?
  • Hangianix
    Ja egy kerdes a DA-sokhoz. Miert jo, ha az osszes kari egy guildben van (marmint egy embere)? (most azt leszamitva, hogy konnyebb dumalni a tobbiekkel) Nekem 4 karim 3 guildben van (az az egyik ippeg sehol). A fokarik maradtak a CM-ben a tobbit meg szetszorom. Nekem igy erdekesebb.