Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

naja... Derric vagy vmelyik segélybõl játszott 24/7 kb másfél évig? 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Annyi segelyert en is nyomnam ott. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
LOL

jah mivel midgardba játszik a legtöbb munkanélküli, nagyi garázsába tolom svéd faszkalap 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Tafaya
Én az olyanokra gondolok mint amikor 1 fg hibi lenyom 5 fg albot flawless, az pl skill, fordítva op, cheat , stb. Jó, albok is sírnak sokat, de a midik szerintem elviszik az 1. helyet simán 😄

amikor az albok whineolnak mindig a valheru jut eszembe ami egy lyonesses rr11 alb grp. talan a lyonesse legjobb grpja. alboknak nincs okok a panaszkodasra ha rajuk gondolok.

anti hero

az semmi, albok már a serlegre kattintva kaptak advanced (360fokos!!) whine7-t, augmented whine tablet és a speccelhetõ FH skillrõl nem is beszélve...

Tafaya
Csak kár hogy midi kasztok level 1-en megkapják a Whine V-öt is

juj de aranyos, egy bonedancer... húúú olyan klassz és csupa-csupa szeretet kari 😊

vagy mégse?

Nem lehet hogy a bonedancer egy kicsin ku**jó? mert kb 36 szintnél 3 petet tud idézni 2 healer csontváz meg 1 harcos + még a játékos mérgezni is tud stb.
Nem semmi Midgard ha még nincs is a kasztok mellé írva a tank szó õk akkor is tankok vagy csak az én szemszögömbõl én nem tudok valami jól jásszani:/<#felkialtas>
Tafaya
A wow-os nagyon kemény, képesek voltak dalt írni hozzá 😄DDDDD

hat ez kurva jo
<#circling>

anti hero

persze hogy az, van még 6 másik ilyen faszságuk.

zzz

There is nothing like the ?rush? of hunting ppl down and killing em!

My heart is beatin my heart is beatin , my hands are shakin my hands are shakin but i still shootin and iam still getting headshots, its like boom headshot, booooom headshot BOOOOOOOOOOOOOOOOm headshot

lmao 😄 legjobb rész akkor is a military jobb gfx de hulla vagyok ha latency problem lép föl és úgy hallottam hogy respawn pont sincs

zzz

ez nhem csak kamu? -p

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

MY PC FUCKING OWNS

zzz

nem

baszki ereztem hogy az lesz a vege hogy ot lovik fejbe es lol bejott, a reakcio PRICELESS =)))))

anti hero

Botond
mondjuk aki 30 másodpercnél tovább bírta nézni,az sem teljesen épeszû ^.^
ja meg ez kjurvajo volt:
-everytime i get a gun in my hand i automatically point it to someones head
oO ez sulyos beteg bazmeg =)

anti hero

igazi NERD ! 😊

anti hero

Tafaya
"Everone run faster with a knife"

Mwhahahaha

BOOOOOOOOOOOOOOOM HEADSHOT BOOOOOOOOMHEADSHOT
olol

- my father has a gunshop...
lolz
etc

anti hero

jujbazmeg sujos a srac ^^

anti hero

bonedancer, rr nem szamit

anti hero

Tafaya
Andersen? Class, RR?

Hangianix
Es nekem hosszabb a hajam. 😄

Hangianix
Eletemben nem jatszottam CS-vel, de lattam rola egy szkrinshatot 😄DDD

és akkor Andersen...

Tafaya
Azt hallottam hogy egyszer talán valamikor lesz Prydwen 😊

jo sig es ?"fuckuing" xD

anti hero

no fuckuing clue

Right now it's unlikely we'll roll back more then a couple of hours (last backup before we brought the server down). And we will simply not decide our policies on returning items or compensating downtime untill we know exactly when the server will be back up and in what state.

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

én is 1650 -et hallottam.
Brite is megakarta venni -)

Botond
QQ? ^.^
Tafaya
Hehe, ha jól láttam ma munkaszüneti nap van a franciáknál, szóval ma se lesz Prydwen o//

the rise of the wizards!!!!!!!!!!!!!!!!
omg rofl lol

anti hero

hmm többen is 1650et mondtak, de 1k font se rossz summa lol :o (igen és fasz volt ha van pénz ha nem, ennyiért 5+ rr10 karit vehetett volna ha már ilyenekre bassza el a pénzét 😛)

Hangianix
1000 fontert vettek meg. Es az egyik guildie volt. Eladta a hazat par hete es tele van level. :p De akkor is hulyeseg imo.

Botond
Hát full toa,de nincs eoy :-o meg ugye rr5 wardenzor is van ML8 full toa,csak vhogy nem bízok az ebayben,pedig el kéne adni lassan az accot.
hmm cluster után sztem 150-300Eu között lazán, ha full toa druidról van szó akkor talán többis, nem tmo 😛

Botond
Hibis FoP-botok mennyiért mennek?:-D
Tafaya
Ahha, szóval miattad van.

xD

heh, Erodafira accountot vki megvette 1650 fontért ha minden igaz.... csupán 600e Ft xD ha Euro volt akkor csak 400e.

lolz :E

Botond
Botond lvl22 again :-o minor reroll,csak 200nap played tünik el róla :-D
corrupt database iirc, lesz vmi reroll pár napos pár hetes... who knows.