43179
-
Arlen #3392 aki midgradban játszik mondjon valami jó helyet egy lvl 9 hunternek vadászni plz:) -
Arlen #3388 vagy van három öccse aki folyamatosan játszik mikor nincs otthon vagy alszik -
Arlen #3387 hm sztem így: 6 óra suli, fél óra leckecsinálás,13,5 óra daoc, 4 óra alvás. Hétvégenként pedig:
8 óra alvás, 16 óra daoc -
Arlen #3385 RvR ruley:)
http://www.extra.hu/chalee/sshot085.jpg
azért mi is osztottunk rendesen -
#3384 --->Atomy
Kovetelem a kepeimet!!! ;-))) -
#3383 Jó kérdés. Mert eltároni a szerveren ezeket marhára nem sok helyet foglal. Tehát lehetne igazán akár 2x ennyi is. -
#3379 Ez fasza, de akkor adjanak lehetoseget, hogy ne 4, hanem mondjuk 5 karaktert lehessen szerverenkent inditani. Ugye az uj fajok es kasztok miatt. Ja, es remelem nem +10k-ba kerul majd a kiegeszites. -
#3377 Ez király kis story Khurrak! :)) Bezzeg a guildes fórumba nem írtad be, mi? Ejnye.
De azért szerencsére én itt is olvasgatok. Na, húzok be gammolni. (sorcimnak fel kéne nőni valahogy, mert nagyon mennék már vele RvR-re)
JK2-t befejeztem amúgy, és tudom ajánlani mindenkinek, mert khirájj lett.
Camelot: na ja, akkor én is szoktam anyázni :)).
Hangi: az gáz, de én sajna úgy vettem észre, hogy leginkább pont a papokkal lehet ilyen bakikat csinálni, mert annyi szar dolguk van. -
#3375 Muhahaha, tegnap elkovettem az elso komoly hibamat. Es most nem olyanrol beszelek Jock, hogy behuzok 3 enemy-t a nyafogo Sade-s bandanak ;-), hanem hogy miattam halt meg egy tank. :-( Ugy tortent, hogy 4-en nyomtuk a harvestereket (inf, sorc, arms es en mint cleric). Elkezdem gyogyitani a csajt, de allandoan ment le a hp-je. Kurvara nem ertettem miert, mert en azert tobbet gyogyitok, mint amennyit az sebez. Mar majdnem elfogyott a power, amikor rajottem. Valahogy visszaallt ram az a szar (biztos egyszer kisse mellekattintottam) es magamat gyogyitottam. Persze en max hp-n voltam. ;-))) O persze meghalt, volt nagy mea culpa meg minden, utana 1x felaldoztam magam, hogy ne haljon meg es igy kvittek lettunk. -
#3373 De majd most jon egy 2kezes rapiert forgato, selyemkimonoba oltozott paladin es mindenkit megol... Ugye Atomy? ;-))) -
Atomy #3372 Azért ne felejtsd el azt sem hogy Midgardnál van 6 relic, míg Albionnál egy sem. Továbbá a tegtöbb albioni tank plate-ben van, és slash fegyvert használ, míg a midgardi tank chainben van crush fegyverrel. A crushnak bonusz sebzése van plate ellen, míg a slasnek malusz chain ellen. És még az sem mellékes hogy az albioni tanknak szinte semmilyen varázslata nincs, míg pl. egy thane vagy skald varázsol 2-3-at, és az ellenfél 1/3-ad 2/3-ad HP-ja oda van. Albion csapatjátékban lenne jó(ha ezt más is felfogná) mert a karakterek jól kiegészítik egymást, míg a másik 2 realmben kevesebb kaszt van, és ezáltal mindegyiknek több képesség jut. -
#3371 Na ja, egy Troll berserker aki 120-as (110+10) str-el indul, persze, hogy lenyom egy Albionit. Az meg mas kerdes, hoyg vajon miert is slash cuccbol van tobb Albionban, csak nem erokiegyenlites miatt eroltetik? -
#3367 Es en is azt inditok, amivel szeretek jatszani. Theu-val kezdtem, de abbahagytam, az volt a betaban is igy lvl16-on meguntam. Van egy scout-om, azt az RS-s hagyomanyok miatt inditottam (ott a Top100-ba voltam 10k playerbol), van egy merc-em (a koponyas kopeny miatt ;-), mellesleg a legritkabb tank szerintem) es a 4. karakterem lett a smite pap, aki most a main kari. Es sokkal durvabb szoloban mint a theu, mert nincs akkora holtido. -
#3366 Szerintem is Smitee rulez! -
#3365 Minstrel van egy zsakkal, meg scout es infi is szerintem. -
#3356 * jatszottam egy wizard-dal -
#3355 Jatszottam egy wizardot, aki lehetne a te peldakeped. Ott tancolt a mob-ok elott, 2 utest birt, az elsonel meg az instantom megmentette ot, de o nem tanult a dologbol es az antihelyezkedes vilagcsucsat mutatta be. 3x halt kb. 5 perc alatt es elkezdett anyazni, hogy miert nem gyogyitok rajta. ;-) Ugye az elso utes az kb. a HP-je 85%-t vitte, amire castoltam, addigra meg is halt. ;-) Persze friarben is az a kedvenzem, aki annak ellenere, hogy van 5 tank es en egy smite lennek, inkabb harcol. Rakerdezek, 1.5x akkora a reju-ja, mint nekem. A harcok utan nem gyogyit. Nekem a powerem az a 30%-nal mozog. Hagytam egyszer meghalni. Ilyen jol egyuttmukodo friar-t, mint o utana, azota se lattam. ;-))) -
#3351 Nem a hatosugar, hanem az a terulet ahol hat, a hatosugar az ugyanannnyi, mint a smite-nal. -
#3350 Egyebkent miert olyan jo az Area Smite? Nagyon kicsi a hatosugar, a'szem 200 v. 250. Bar lehet, hogy RvR-ben jo, de "normal helyzetben" csak dungeonokban hasznaltam meg. -
#3343 Egyebkent a Shaman se rossz karakter - a batyam inditott egy ilyet - igaz, hogy a DD spellje csak 20 sec-enkent castolhato, de 1.5x nagyobb a hatotavja es a DoT spellje se rossz. Nagy nehezen ravettem, hogy Skandar Graun legyen a Troll shamannak a neve. Erdekes, amikor a TF elindult ott volt vagy 20 db, meg kb.10 Leon Silver. ;-))) -
#3342 21 Boon of the Heavens Heal
Ez az instant heal masodik allomasa, nem 23-on kapod meg. -
BadGuy #3337 Elegge beta mer nem jon be. Vmi megint beszart. -
BadGuy #3336 Nocsak nocsak midik ma mocskolodnak :D -
#3335 Ja, tudtatok Midgardon mi a legnagyobb sertes? "Stupid Hibbie" ;-))) -
#3334 Ezt mondtam en is, nem a lvl based-t hasznalom. ;-)
Azert a 48 az idealis mert ott kapod meg az utso DD-t. Az elotte levo utolso az a 35-n van, tehat van kis kulonbseg. -
#3330 OK, megneztem a calculatort es 48/23/9 az pont kijon. Instant group heal is pont lesz. ;-))) Mar csak az 50-s szintet kell elernem. ;-)))) -
#3329 Koszi az infot. Es mennyi pontot kapsz felszintenkent? Na jo megnezem azt a calculatort vagy mit... ;-)
-->Camelot
az ott 210 akart lenni az elobb ;-) -
#3328 Ez nem egeszen igaz, ugyanis az instant heal-t azt 11-s szinten kaptam meg, es mar kb. 20x mentette meg azota a tarsaim es az en eletemet is. Valami miatt kb. 2x annyit gyogyit, mint a legjobb spellem. Egyebkent nem a lvl based spell-t hasznalom most, hanem van egy fix-t gyogyito. Ugyanis inkabb mindig 181-t gyogyitok, mint 80-21- kozott. -
BadGuy #3321 Az volt a vicc hogy en engem lecsaptak az albok megint mikozbe meg volt beszelve hogy nem oljuk egymast. -
#3320 --->Bithy, Gigi
Kerdesem lenne hozzatok, mint smite cleric-ekhez. Tehat smite-bol gondolom nincs vita, hogy a 48-at erdemes elerni. Elmeletileg marad 99 pont, abbol 7-re fel lehet nyomni az ench-et es 11-re a reju-t (12-re is, de ott a'szem nincs semmi.) DE, most beszeltem egy lvl 42-s gyerek alt karijaval (most inditott smitee-t) es o azt mondta, hogy 48/16/9-re nyomja fel es azert van erre lehetoseg, mert 40 felett kap valami plussz pontot. Na ezt nem ertettem, mert nem magyarazta bovebben. Tehat, hogy is van ez? -
#3317 Gigi, highlander a papcsajszim, ahogy mondták.
Hangi: az említett kiskarik nagy része alt kari. Pl. a 20-as sorceress (Lonely Mesmerizer) az enyém :). Ha már itt tartunk, van egy 12-es paladinom is, de azt most erősen hanyagolom. Sorci rulez, jól. -
#3314 Nemszamit, a lenyeg az, hogy Acorn-nak a orra ala dorgolhetem, hogy a DA-nal nem is tudjak ki o. ;-))) -
BadGuy #3313 Earth nevezetu theurgist ramkuldte 2 sarga petjet mer azthitte en vagyok a healer bad meg a harcos. Ott rohogtunk amikor sajat maga torte szet a mezz-t :) . Rarohantam es 5 csapassal levertem a nekem piros theut :) -
#3312 mind1, ez nem az én napom már látom..;)
-
#3311 Es ok nem is altok, mert akkor meg lenne Panni, Firefly...
Na jjo tobbet en se tudok igy hirtelen.
De, Jennyfer. ;-) -
#3310 no meg Scythe ;-)
-
#3309 Count Strahd -
#3305 Muhahaha, Acorn az Paladin. Khm, sorold fel csak a kisebb nem alt karik kasztjat!!!! ;-))) -
#3301 Kihagytad Acorn-t -
#3297 Meddig birtad a hikomat bandaval? :-))) Bar amikor en elmentem, mar tobb, mint a fele kicserelodott a kemeny magnak. ;-)))