43179
  • BadGuy
    Hat nem igazan... Mivel mikor mar megerosodik a karaktered olyan crit strikejai is lesznek amiket evadebol lehet majd pl. megcsinalni. Talan 1-1 pontot erdemes rakni fegyverekre de ha kozelharcba kerulsz az mar reg rossz.
  • Hangianix
    Pertou, Xulater, Kicsihuszar, Medika, Wotar (ezek nagy resze az elozo karik, altjai)
  • Hangianix
    * marmint a sorozat egy darabja
  • Hangianix
    Na ja, kar, hogy angolul olyan piszok draga. Mondjuk az osszes fantasy konyv az. (A Deathgate 2 eve volt 2.700) :-( Kesobb meg irok par nevet, ha a batyam hazajon, o jatszik ott ugyanis. ;-)
  • Arlen
    ezek szerint a fegyverfajtára nem érdemes pontot rakni?
  • Arlen
    okés, köszi!
  • Hangianix
    Murok? Csak nem Pratchett rajongo vagy? ;-) Keress ra, a kov. nevekre: Turista, Lopakodo, Sussi, Szetlapitlak, Skandar. Tobbre nem emlekszem. Guild meg nincs, de tervezik.
  • Xboxman
    Hali all!

Hányan fogtok Sw Galaxies-ezni ha megjelent?
    A mercenarymnak egy egyszemelyes guildet fogok alapitani - Order of the Knight Errant nevvel. (Ugye azert nem knights, mert egyedul leszek. Remelem az Order of the Knights Templar tagok azert szeretni fognak. ;-) ) A ker(d)esem az lenne, hogy a koponya milyen szin es mintazattal nez ki a legjobban.
  • BadGuy
    Mellesleg infinek van a legmagasabb szorzoja: 2.5
  • BadGuy
    Hat nightshade-em van de ugyanaz a cuccos:

Stealth : 2 szintel alattad
    Critical strike : Mindig tartsd a szinteden
    Envenom : Lemaradhat amennyivel szukseges
    Dual wield : 1 pont (Aze legyen 1 style amivel 2 wpn-t hasznalsz)
  • BadGuy
    Kapunk jo kis mezt :D
  • [SaintS]Hicks
    szasztok

lenne 1 kérésem:

akinek van még helye karinak és kedve elvinni lvl 11-re egy Paladint és odaadni a lvl11 quest itemet az pls szóljon...cserébe 20-30g tudok adni

Excalibur / Albion

ha valaki megtenné az pls szoljon vagy itt vagy game-ben, nagyon fontos lenne nekem

=============================
    Amire SilentDeath 32 Assassin
    Airun AlMarem 13 Paladin
    =============================
  • Arlen
    Srácok multkor ecsetelte vki az infit itt, el tudná mondani mire érdemes rakni, és mennyit?köszi
  • Hangianix
    Hehe, hat teged kiragadni a mobok karmabol az tenyleg nem konnyu. ;-)
  • Majati
    kettőspontcsukózárójel.
  • Arlen
    lassan én is indítok majd egy wizit, ezt ismki akarom prószálni
  • Jockey
    jaja, én is fire wizzi vagyok, de van egy egyszerű rutinja hogy ne aggrozzanka rád..
    megvárod mig 3/4re kb leütik a tankok, aztán 2 lövéssel befejezed amit elkezdtek:))
    általába akor van gond ha hamar kezded a nuke-lást, akor viszint szinte nem lehet leszedni rolad, esetleg egy pala aheal aurával ha közben üt, de tuti beléd ver kettöt a mob még igy is, és az mondjuk durván halálközeli állapot..:))
  • Arlen
    no igen van tapasztalataom, mikor a fire wizi van a csapatban olyanokat sebez, hogy csak pislogok, csak bírja mannával...viszont van mikor a mobok sem nézik ezt jó szemmel, és alig tudom róluk levakarni, a papír páncél meg az alacsony hp kb két három csapást bír nekik
  • Jockey
    már csak az a kérdés nálunk miko rlövik fel a kövi pecset
    tud erről valaki valami konkrétabb dátumot?
  • Jockey
    woaww, köfi arlen, imádlak..:))
    nagyon durva leszek, néztem a sebzését catacombson 200dd-t fogk vele sebezni a jelen szintemen..
    hozáfüzöm hogy a mostani 130as DDü spellem lilán sebez 230at (pygmi goblinon..), szal ez nemtom menynit fogok sebezeni de biztos kurva nagyot, és távolksági..:)))
    szegény midik
  • Arlen
    remélem ez az amire gondoltál(az én egyszerű armsman agyammal ugye:))
  • Arlen
    Camelot Version 1.48

SPELL SYSTEM NOTES

- In order to buff out Wizard damage, we've added a bolt to the Wizard's Fire specialization Pyromancy list. It uses the same timer as the Bolt of Lava line.

4 Minor Fire Streak
    8 Fire Streak
    14 Minor Flame Streak
    19 Flame Streak
    25 Minor Incendiary Lance
    33 Incendiary Lance
    41 Minor Flame Spear
    50 Flame Spear
  • Arlen
    ja onnan gáz a kijutás addig amig nem vagy legalább 42, de a harvesterek akkor is sok fejtörést okoznak:)

okay megkérdezem ma este
  • Jockey
    amugy az egy bug van ott az echoknál is, mielőtt még bemennél a wight-khoz..
    az echo oldalon mész le a kis uton, ami a zöld gyikokhoz vezet, és baloldatl be tudsz meni a falba, szintén bug, laza teleport a sali bindhez..:)
    nekem wizárdként nagy könnyebség volt oonnan igy kijutni, mert uigye 3 ütés oszt behótam felfele meg van ehy pár echo harvester..:)))
  • Jockey
    arlen mit usa-s ember pls agyá nekem infót:
    kérdezd már meg a cimbiket pls, hogy a wizárdok a tűz vonal spec-én a pyromany vonalon 1.48ba vagy 1.50be kapták meg az ujtávolsági bolt-t, vagy lövést..
    FONTOS lenne, köszi
  • Arlen
    itt már 1.50 van...de bug maradt...barrowsban a wightoknál az egyik résznél be lehet menni a falba, majd utána a legutolsó bind pontnál találod magad(gyors hazajutás:))
  • Jockey
    mondjuk 1.45be volt egy bug a cata-ba is, az ijááászt bent jobboldalt ki lehetett szolozni, mert ha távolságival lőtted akor nem tudott kijönni, és állt egyhelybe...
  • Jockey
    hát pont elég arra, hogy a lv 20-35ös szintet 20ad anyi idő alatt csináld meg, mint bárki másik realmbe..
  • Jockey
    jaja
    engem sem zaklat, és azért nem is dfogk tmenni mert van ott bug aztán milyen jó lesz ott majd nekem..
    szeretem a karaktereimet, és ez egyenlőre elég..:)
  • Arlen
    így elég könnyű, és kockázatmentes lenne a szintlépés
  • Arlen
    ilyennel még nem találkoztam, mindenesetre elég érdekes.
  • Arlen
    szóval nem találok vadászmezőt na:)
  • Arlen
    nem azért mert oda akarok menni(maradok továbbrais az usá-ban, a lvl 4x-es armsmanommal:)), csak most kipróbáltam midgradot, és 9 szintre érve elfogyott a mob amit ölhetek, (hunter vagyok)
  • Hangianix
    Es majdnem elfelejtettem, van ott egy Dark Angels nevu klan is. ;-)
  • Hangianix
    Muhahaha. Nem forditva van? Ok jonnek at es rugjak szet a zrityonkat. ;-)))

A batyam ott jatszik. Jo magyar nevek vannak: Szetlapitlak, Turista Szalami, Kicsihuszar... ;-)
  • steveh
    De én. Főleg amikor Albionból átmegyünk lenyomni őket :-)
  • Arlen
    senki nem játszik midgradban?
  • Hangianix
    A masik, ha belehet majd warezbol is szerezni en akkor se onnan szereznem be. Nem azert, mert hoyg tamogassuk a ceget, meg ilyen fennkolt gondolatok, hanem csak nem szeretnem, ha bannolnanak miatta.
  • Hangianix
    Na ja, bar ha belegondolsz, akkor inkabb fizetek egy plussz CD-rt 8k-t, ha tenyleg annyi ujitas lesz benne, minthogy mondjuk a havidij legyen a 2x-se. Bar gyanitom, hogy ez utobbi esetben nagy elofizetoi visszaeses lenne...