43179
-
#3555 Gigi, de le lehet azt szedni, csak kell egy sorci, aki nyom a mobra egy amnesiat! :)) Attól egyből elfelejti kire aggrózott, és arra fog, aki a spell után először megsebzi. Tehát a sorci erre is jó ám :). Én néha szoktam is használni, ha a healer aggrot kap. -
#3554 Sztem, lesz level 50 feletti fejlődési szint, de csak majd az expansion packbe teszik bele (ahogy minden hasonló játéknál szokták ezt). -
Arlen #3553 akkor beszerzem pet-nek:)
hát figyu...ez a lvl 83-as mob is iszonyat pusztítást végzett, a fél csapatom kihalt az első percben(sajna én átestem a világon), érdekes lehet a 99...a varázslatok sebeznek majd rajta 20-at, ha sebeznek...nem hiszem ezt a továbblépős dolgot, én is olvastam egy fórumon, de azt válaszolták rá, hogy alapjaiban kéne megváltoztatni a játékot, tehát igen kicsi a valószínűsége
-
Arlen #3551 http://www.io.com/~caladin/kirstena/
itt elsőrangú térképek vannak, itt van a df is -
Arlen #3550 hoppá...a hiba az én készülékemben volt, mi nem a 99-es mobot győztük le...behemoth ey ördög a 99-es, + van valami angyal...ehh, ez érdekes lehet -
Arlen #3548 ha megnézitek a kristina atlast, most "csak" 83-ik szintű:)sztetek honnan tudja?a fejlesztők elárulják neki vagy mi? -
Arlen #3547 elvégre mi értelme lenne egy olyan szörnynek amit senki nem tud legyőzni -
Arlen #3546 nem vagyok benne biztos, hogy valóban lvl 99 az, alényeg, hogy nem legyőzhetetlen, de a legyőzéséhez kell 200+ lvl 40 feletti -
Arlen #3544 Nos, volt szerencsém találkozni ezzel a mobbal:)a neve Legion, ő a DF lordja, és alördögök védik, eljutni odáig is kész kaland. Szerencsére mikor mentünk voltunk vagy kétszázan, abból 50-60 lvl 50-es a többi meg mind bőven lvl 40 felett.(vannak shotok, majd bevágom)Ez egy hatalmas ördög egy hatalmas teremben, nagyon brutkón néz ki. Persze lenyomtuk, de....basszus olyan szerencsétlen vagyok...már elhúztuk/lenyomtuk az őreit, már csak ő lett volna hátra, mikor egyszercsak átestem a világon...utálom a bugokat...mikor kijöttem a sötétből már a bind pontnál voltam...ehhh...mindenesetre nagyon jó móka, és brutál droppok vannak nagyon -
#3543 Ezert nem is erdemes 23 fele vinni, ahogy egyszer mar ki is targyaltuk. ;-) -
#3540 Na ja, de van kulonbseg RvR-ben jo kari es normal jatekban jo kari kozott. Es van olyan ami mindenhol jo. Szerintem ebben basztak el a jatekot, hogy messze nem kiegyensulyozottak a karakterek.
Pl. egy merc hiaba ut ket kezzel, hol van egy jol felepitett palatol??? Csak azt nem ertem miert van tobb armsman, mint pala.
Khurrak - nem rossz az a smite cleric (egyebkent en azt vettem eszre, hogy mar kevesebb van, mint reju es enchanter) - ha rendesen osztod a pontokat, 20-on valahanyas reju is eleg a gyogyitasra. -
#3534 Latod Taf, nemcsak a guilded jatszik veled. ;-) -
#3533 Hehe Gigi, a guildünkben én vagyok a legnagyobb sorci :). Level 27 :). Szal, ezzel nemigen konfjuzolom még a goblinokat sem :). De egész albionban is láttam eddig kb. 2db level 40+-os sorcit.... (ebből a 2-ből sem biztos, hogy mindegyik mind-ra gyúrt) Pont emiatt szopunk a midik ellen, mert ők mezelnek állandóan, aztán lazán lecsapkodnak egyenkénet. Én is emiatt indítottam a sorcimat, mert baromira untam már, hogy nem mezeli őket senki (papommal azért nemtom egyrészt, mert az igencsak gagyi mez, mert nagyon rövid (ok, instant, de...), valamint ugye be kéne rohanni közéjük, ami meg instant halál). Ez a kiskarim most 3nap 17 órás, úgyhogy egész jól fejlődik. Eddig csak a mez-re (mind vonal) tettem, semmi másra, tehát az 27-es. -
Arlen #3530 okés ma este rákérdezek -
Arlen #3527 tényleg repülsz ha eltalál a mancsával?.....wow -
steveh #3526 Ja enyim volt az első ütés.
Aztán kaptam egy 470 es sallert és mindent felülről láttam.Ez kis gyik feldobott a levegőbe.
A képen látni lehet,hogy éppen érkezem a földre.
Ja és a fallen damage-ról ne is beszéljünk.
Utánna meg 4500 körül kaptam. -
steveh #3525 Kemény dió a sárkány.
Én lvl 49-es armsman létemre skilles támadás nélkül belevágtam 1 egész damage-t.
Gondolom skillel lenne az 2 is.Ha procol a kardom akkor már 3.
Mondjuk ha egész albion felsorakozik akkor még talán esélyünk lenne mondjuk ugy 3/4-ig le vinni.
De ha lenne egy 20 30 catapult akkor talán még a fél energiáját is le lehetne vinni.Álom -
Atomy #3521 A tahok = tahók vagy tagok? -
#3515 A batyam ott jatszik (Xulater, Skandar) szerintem a shaman se kutya, mar megvagytok 8-an, miert nem csinaljatok meg a guildet??? -
#3514 hehe, feelinges lehetett, na maj ha lesz időm befizetem a gamet ugy érzem =) -
Arlen #3508 sajnos én még nem tapasztalhattam a sárkány haragját, de nagyon kíváncsi vagyok rá..kéne szervezni egy raidet...bár vszínű kizuhannék az első körben a 45-ös szintemmel:) -
#3506 -
#3505 Azanyjat. Freeweb-rol hogy kell linkelni?
www.fw.nev.hu, vagy www.freeweb.hu/nev/ vagy www.nev.fw.hu? azt tudom, hogy hiaba van domain nev a www.nev.hu nem mukodik... -
-
Arlen #3501 tanglerre gondoltam természetesen -
Arlen #3500 pedig egy jó puller mindegyik csapatba elkel:)
nekem a törés 40-es suózinten kezdődött, úgy éreztem magam mintha fát vágnék, és qrva lassan haladnék. lvl 38-tól csak pigmiket öltem, de már karnyújtásnyira vagyok csak a 45-től és akkor végre tényleg mehetek fát vágni(trees rulez:))
azt hiszem kismillió goblint megöltem és iszonyatosan unom már. -
Arlen #3495 szal mindegyik őrt kb sárkány szintűnek képzeljetek:) -
Arlen #3494 A border keepet soha nem lehet elfoglalni, direkt úgy van megcsinálnva a játék. Az összes védő 70+ szintű, ami azt jelenti, hogy egy lvl 50 es kari jó esetben 3 lövés/csapás/varázslás, míg a játékos karakterek meg se tudják ütni az őröket -
#3487 4-en voltunk de szerintem 2-esben mehetett volna az autopull, csak hat nem maradhatok Acornnal kettesben, mert ugye egy holgynek vigyazni kell a johirere ;-). -
#3486 Lattal volna engem a goblinoknal, mezz, stun heal, sprint ;-))) Az utobbiban mar jo vagyok. ;-) -
#3484 Ez azt jelenti, hogy egy lvl 42-sel meg lehet, ha en 35 vagyok? Acorn-nal eleg jo xp-ket kaptunk ma. -
#3482 Ja, és amcsi szerverről szabadult Ő is ide, szal tisztában vollt/van minden buggal. Nem véletlen volt ő az első level 50-es a játékban (mármint EU-ban). -
#3481 Hááát, egyszer Sinister bejött Albionba hozzánk egyedül, és cottswoldnél ölte a kicsike, meg mindenkit akit ért. De ez is csak egy bug miatt lehetett, mert ő egy sniper middie, és a border keep-ünk bugos volt. Tehát elsettenkedett a bugos falhoz, majd átjött szépen rajta. Őrök nem látták.
Ezután oda, aholy a "lyuk" volt tettek egy sorfal őrt (highest level), ez kb. 15-20 őr szorosan egymás mellett.
Sokan anyáztak, hogy miért nem bannolták ki a gyerekett, mikor egy bugot használt ki, ami szigorúan tilos. Asszem csak pár napra tiltva volt, de már vígan tolja az RvR-t. -
BadGuy #3473 Persze azt tamad mindenki akit akar ez a jatek lenyege lol. Csak tudod megkerdezem mier a kisebbeket veritek. Midik tul erosek? Relicjeiteket se birjatok visszaszerezni holott kb 3x annyian vagytok mint mi :) -
BadGuy #3472 Nem neked csak az elso felet fidel :) -
BadGuy #3471 Nemtom mester neked miert nagy dolog levertek kisebb gyengebb sereget. Azer foglaltuk el hogy lassatok nem minket kene tamadni -
BadGuy #3470 Azer a hibik se voltak rossszak hogy elfoglaltak 30 emberrel 1 alb keepet. Osszesen 100 ember volt fenn... -
#3469 Midgard Shaman megse olyan jo, nem tud sebzo spell-t castolni (legalabbis az egyiket), ha valaki mar uti a mob-ot. Ugyanis kiirja, hogy nem tudod a tobbi tamado miatt elsutni a varazslatot. Legalabb ebben jobb a smitee ;-). -
BadGuy #3462 Max a kedves rangerek es hunterek akik atlonek az ajton nyillal ;)
Ma midgard es albion is megtamadta hiberniat. Gratulalok foleg az alboknak. Nemhogy midibe mennetek neem hanem utitek vagjatok a 100 fo"s hiberniat ahol eritek. Na sebaj bemutattunk nektek meg Steevet is megutlegeltuk donkaval a csillogo villogo plate armorjaban amikor elfoglaltunk 1 alb keepet :D. Aztan persze jott a 326623626 albionista es visszafoglaltak a keepet. De mi nem adtuk fel es 2 keepunket is visszafoglaltuk hehe.
Szal az a kerdes hogy miert minket? Relicetek sincs nalunk szal nem ertem a hirtelen agressziot -
BadGuy #3452 Valaki nem tudja veletlen hogy a Shrouded Isles ingyenes lesz-e avagy fizetni kell majd erte?