43179
-
Arlen #3671 Armsman csak arra jó, hogy feltartsa a tankokat, amíg a casterek lenyomják őket, meg tudják ütni a keep-ek ajtóit...sajna ez a tapasztalatom nekem is, f2f-ben szart-se érek pl egy zerker ellen, egyszer mondjuk nyomtam dualt egy sárga trollal,azt lenyomtam, fogalmam sincs milyen kaszt volt, mert ott szinte mindenki tud varázsolni -
steveh #3670 AOE spellekel feltudod fedezni a rejtözkődőket.
Ezen szoktam a legjobbakat röhögni:-) -
steveh #3669 Jol van na a tegnap dolog miatt kicsit levoltam um. törve.
Overpowered realmet te nem tudom hogy érted és azért itt sem simán mennek a dolgok.
Nektek mennyi a /played ?
Nekem kb 33 nap körül van és 30 körül let meg az lvl 50.
Ezt lehetne össze hasonlításra használni
Pl azt nem értem hogy az armsmannek miért nincs valami speckoja.Mert azon kívül,hogy tudok plate-t viselni ami mellesleg egy nagy szar mert akár melyik midi leüt 3db 650-es ütésel.
Multkor is nekimentünk 3man kettő trolnak és levertek ugy hogy a fele energiáját se tudtuk leütni.Ő töllük kaptam 3 650-es ütést azt már szagoltam is az ibolyát.
Szerintem Albion csak a mennyiségel tud labdába rugni.Hibiknek ugy érzem sokkal jobbak a karakterei és a midiknek meg midnenünk megvan ami kell és ráadásul nagyon sokan vannak ezen a szerveren.
Na megyek dolgozni. -
#3668 Kerdes: Ha elnyomok egy mezz-t mondjuk egy shadow-bol eppen kijott orgyilkosra (sose tudom mi az infik neve mashol ;-) ) es van 2 tarsa ott, csak ok meg rejtoznek, akkor mi tortenik? Elvileg teruletre hat, tehat benne vannak, csak valoszinuleg rejtozve mezzelodnek. Bar ez csak az en elgondolasom. -
#3667 Ize insta mi nem megy combat modba? Nekem megy a heal, mezz es dd is. -
BadGuy #3666 "a mezz-smite-stun-smite-smite-smite-insta dd miatt, "
Ezert nem szabad eszrevennie ... -
BadGuy #3665 Meg cipi az a masik hogy altalaban amikor egyedul megyek nem az uton megyek es ha jon vmi preda az uton megnezem a szinet es akkor vesz eszre amikor mar utom. Abban igazad van smite cleric meg minden mage class VESZELYES :) meg akkor is ha kek... lebecsultem 1 spiritmastert (buztah) kek volt gondoltam milyen jol lenyilazom. Na erre ramkuldte a petet interruptolta 1-2x es 100akat sebzett varazslataival. Kakaskodasom eredmenye az lett hogy maradt 1% hp-m mire rajottem jobb ha odamegyek es lecsapom. Sikerult es jo lecke volt hogy varazsloval vigyazni :) szal kicsi makja van a gyereknek ugy lelo ahogy akar 1 sima ddvel a vegen.. -
BadGuy #3664 Ja es most voltam eloszor es utoljara barrysworld irc szerveren olyan tahok jarnak oda hogy ihaj. Aszondja reing gyerek hogy a blademaster 1 szar mer neki 1 KEK 30-40et art. Mondom az lehet hogy 5 vagy 9 szintel alatta van... de nem mukodott az intelligens magyarazat nekemugrott vagy 5 ember hogy a blademaster igy meg ugy meg hogy milyen kiraly a mercenary ami tok ugyanazt tudja mint a blademaster csak alb-ban. Faszer jatszak ilyen agressziv faszkalapok ezt a jatekot. -
BadGuy #3663 Lehet elragadtattam magam de korulbelul igy van. Olyan volt 3 napig msg-ztem a groupokat lvl 40en hogy ugyan mehetnek-e veluk. full sorry ,guild hunt, no place sorry...
-
BadGuy #3662 Insta nem megy combat modeba -
Atomy #3659 Bazz, neked eljut a fekete képig? Mázlista -
Atomy #3655 >Leállás egyelőre nem következett be, sőt az alternatív hálózati útvonalak üzembe állítása miatt valamelyest gyorsult is az elérés, ám a KPNQwest esetleges üzemszünete átmenetileg lelassíthatja vagy elérhetetlenné teheti a külfödi weboldalakat és e-mail címeket a Chello ügyfelei számára.
Mindez a valóságban: tegnap óta nem tudok felcsatlakozni a serverre, 10 weboldalból 5 nem elérhető, vagy 20-szor lassabb. -
steveh #3652 Ez azért kicsit nevetésges volt.Kiváncsi vagyok erre mit lép majd a goa vagy akárki.
Relic raid:
Az összes ember aki él és mozog albionban(és persze használható)az ment a rleicért.Ez szvsz legalább 300 ember volt.Oda értünk hogy öljük a neves öröket és hullotak mint a legyek de valami iszonyatosan.Erre kivágja az összes emberkét a szerver hogy close connection.Kb 5 perc és rendbe jött minden.Logolunk vissza fele mire a szerver ugy szét dobálta azs embereket Upland-en hogy öröm volt nézni.Volt aki az örjárat mellet spwanolt volt aki a neves guardok melet.ezek ugye nem nagyon élték túl.Már ennyivel kevesebben voltunk.Mindegy.Nagy nehezen összes szedjük a csapatot és kezdjük ölni a guardokat ugyan ugy mint az elöbb és megint zone crash.Na innnetől egy pár embernek megint elment a kedve az egésztől.Persze megint kihaltak egy páran a vissza lépéskor.Ezzel elment már vagy fél óra ha nem több.Ennyi idő alat a midik bőven összes szedhették magukat és szedték is.Szóval nem kell őket sem félteni.Szerencsére nem ismétlődött megint meg a zone crash.Eljutuk odáig hogy a neves örök halotak és a két első ajtó leütve.A belső ajtóra elhasználták az összes ramot az egy nagy lámaság volt.Minek 3 Ram 1 ajtóra amikor nem volt több Ram?Mindegy.Bent vagyunk mostnár ütjük a 3.ajtót.Az valami iszonyatosan kemény fábol van mert kb 1 óra alatt sikerült leütni annak a 100 tanknak.Amikor kinyilt rögtön spawnoltak a neves örök és persze a midik is jötek be velü és szépen egyesével és a midik támogatásásval leöltek mindenkit.
A sok láma albioni hiába pofázott nekik mindenki hogy senki ne menjen fel a relciért és mindenki maradjon kint a védelem miatt .....Nem nekik be kell menni és elhozni.Rögtön szét szorodott mindenki.
Valami kicsi rigó felszedte az egyik relicet és utána ki is halt vele.
Mindenki releaselt azt go vissza.Vissza már csak a fele ment de még ez is elég lett volna ha let volna egy vezér aki szépen mondja mit csináljunk.
Kb 100 Midi bekempelte az MG-t..Ide fűződik hogy van shotom amin ennyi van:You killed blood!!GIHI
Aztán kb 20 perc és kitámadtak a midik és nekünk annyi volt.Még egyszer vissza mentem meghalni oszt most meg megyek aludni
Ha a szerver nem zár ki mindekit kétszer és nem használják el a 3.ramot is most van 3 relicünk.
Ehelyet most marad minden a régiben és csak annyi változott hogy a mididk most már jobban oda fognak figyelni és képtelenség lesz elhozni azt a szart.Kezdem unni ezt a játékot egyébként :/
-
BadGuy #3649 Pl mercenarynak jo a dirty tricks de tobbi harcos karinal nem talaltam semmifele last resort abilityt -
BadGuy #3648 Mer most nem sertes de te mit csinalsz 1on1 ha rosszra fordul a dolog? -
BadGuy #3647 Ja es sarga is lehet 3-4 szintel alacsonyabb -
BadGuy #3646 Nehez lenyomni 1on1 alacsonyabbat... ha 5en jonnek oke ird be de vazz biztos sok eselye volt.
En meg nem lattam albot gyozni 1on1 amikor egyszintu volt vele a hero. Benyomta a szarvas modeot es +50% hp :)
-
steveh #3645 Az ott nem 10 midi hanem 10 hibi.(4.bekezdés) -
steveh #3644 Igen ez a Emain RP vadászat ez elég uncsi.
A keep elfoglalások azért mennek nehezen mert a midik valami iszonyatosan gyorsan reagálnak.
Személy szerint sziveseben járnék keepeket foglalni mint hogy kergetőzni ezekel a szemét ládákal.PK camp-et már nagyon unom.Ha véletlenül lehuznak egy őrt akkor szohoz tudunk jutni de hiába pofázom mindenkinek hogy takaritsuk ki a midiket a PK és az MG között.Ők csak mennek az MG hez azt csodálkoznak ha kapnak a hátukba valamit.
Ezzel csak arra akartam utalni hogy az albik nagy része egy birka.
SoTL-ról meg inkább ne beszéljünk mert az ami ott van az köz röhej.
Ja egyébként tegnap lenyomtam egy hibi szarvast többek között.Mondhatni letörtem a szarvát:-)
Oké oké utánna engem is leütöttek mint a lovat de hát nem bírok el egyszerre 10 midivel sajnos:-)
Egyébként a midik über tápos karaktereit az is jelemzi hogy amig egy 60+os lord belém üt modnjuk 250 300 at addig egy 50es troll simán rám tud vágni 650 körül.Na ez valahol igazságtalanság. -
Atomy #3635 Azért nem mert bénák vagyunk: 1 erős guild van nálunk; a lent említett Servants of the Lake, de az ő logikájukat én nem értem. pl. tegnap Emain-ben vadásztunk: ott volt Thing, Blood, Sinister, Azal, meg még pár stealth middy, egyszercsak az egyetlen infi aki ott volt(SotL) elment Dartmoorba xp-re/drop-ra vadászni. A többi guild meg baromi kicsi, szerintem egyikben sincs 5 ember egyszerre online 45+. Nem értem miért nem tud a sok kis guild egyesülni, egy-két nagy guildben szerintem sokkal könnyebb lenne. A többi szerveren/realmben is millió 10 emberes guild van? -
BadGuy #3632 :DD aaazt a kurva :) vannak aze "arcok" prydwenen is :D.
First in prydwen first in albion gahaha :)) -
Atomy #3631 És ez még nem minden: elmentek, és berohantak a Middyk közé és megöngyilkolták magukat. -> ingyen rp a Middyknek. -
#3629 Nem megoldás. Egész biztos ott is lenne egy ilyen bagázs. -
#3623 Pontosan ez lesz.
www.servantsofthelake.org es SOTL nem SOLT ;-)
Nezd csak meg a member menupontot... -
#3617 A SOTL az tényleg egy köcsög banda, de weblapot tudnak csinálni. :-))) Nem baj, majd ha a mi klánunk tagjai is elérik a 40+-os szintet, akkor majd jól kiosztjuk őket. :-))) -
steveh #3616 Ja már két napja mókázol Midgardban :-)(khurrak,jockey)
Rock olyan ,hogy albi logika olyan nincs.
A legerősebb klán albionban a servants of the lake.na őket utálja mindenki.hihetetlen,hogy amikor a legnagyobb szükség van rájuk akkor elmennek guild hunt-ra.(lásd bleedmeer.az összes tag lelépett defend elött és megölette magát csak hogy menjen egy kis drop vagy xp vadászatra.Bár 90%a már 50es)
Az meg hogy hibibe ki akarta elfoglalni a crauchont és hogy mi a fenének......:/ Arra már senki nem gondolt hogy azt meg is kéne védeni.Amikor tegnap elött elvettük bleedmeert fél ötig ott voltam a defendnél. kb addig fogyott el a midik türelme is meg hát az enyim is nagyon.
Albionban NULLA stratégia van.Van egy pár nagy guild aztán azok elvannak magukban.
Tudnék jól angolul elküldenék mindenkit a pitlibe.Azt gatyába ráznám ezt a szedet vedett albiont.De nem tudok :) -
steveh #3610 Tegnapi RvR rula.Bocs a hibiktől hogy elvettük a már elfoglalt keepet de ez volt az egyetlen esély arra hogy ne kerüljön a midik kezére.
Egyébként az milyen hogy a hibik álltal elfoglalt keepben tehát belül ütjük mi albik a midket?:-)
Fél 5ig bírtam szuflával addigra kb 3 nagy midi támadást vertünk vissza és csak a másodiknál tudtunk trebuchetet használni.De abból össze raktunk vagy 4et :-)
Kuva jo volt -
#3608 A francia szerveren csupa jófej békaevő van, ne bántsd őket. :-))))) -
#3603 bocs de azt nem tudjátok hogy hogyan tudok képet berakni ???
-
BadGuy #3602 "Jah, és akkor azokról a postokról a camelot-europe fórumon -amíg még volt- ne is beszéljünk, hogy ALBIONIAK! KÉSZÜLJETEK A HALÁLRA!
Tele volt ilyen gyerekes dolgokkal spamolva a fórum."
Azert mert sok a nagykepu alb. Ezzel nem tudtok mit kezdeni: legnepszerubb realm, hat meg is vannak elonyei hatranyai :) -
BadGuy #3601 Persze mi orokke szovetkezunk a midikkel mer mi olyanok vagyunk :DD -
BadGuy #3600 "Megpróbálták együttes erővel a hib+mid sereg elvenni a relicünket"
Mirol beszelsz? Prydwenen? -
#3595 Na ja, de egy - ket honap es azok se 30-asok lesznek. -
Arwenke #3583 En magam reszerol at jottem excaliburrol, Midgardbol a Prywdenre, Albionba.
Bohom, Lopi, Wotar.
Most mar Arwenke a ministrel.:) -
#3581 Egyebkent nagyon sokan atmentek Prywden/Hiberniarol Excalibur/Midgardra. Ket sved gyerek akikkel a batyam jatszik 42-43-as szintu karikat hagytak ott. Szivem szerint en azt se bannam, ha nemi bug bevezetesevel "batoritanak" az embereket a hibi kozosseg novelesere. -
Arlen #3578 ne mondd már hogy 3 nyelvre nem tudják lefordítani az újításokat pár nap alatt, mert akkor az igen nevetséges lenne -
Arlen #3571 csak azt nem tudom miért nem tudják feltenni ők is akkor mint az amcsik, elvégre készen van....mi a különbség? -
#3562 Lilára is rá lehet azt nyomni, ha nem NAGYON lila.
De spec pont most, mielőtt kiléptem mezeltem le area mezzel 2 olyan goblint, aki nekem nagyon lila level 29-en, mert a nagykarimnak, aki 42.5-es ezek narik.
És, ha sikerül az amnesia, akkor tök mind1, mennyire agroztatta magára, mert azt elfelejti a mob. (állítólag RvR-en is műxik, cask ott úgy, hogy az ellenfél kijelőlését szünteti meg :)), tehát idegesítésre jó lehet :). -
#3557 Ja a tankok azert vannak, hoyg ussek oket. Sok mazochista, konnyen befolyasolhato idiota. ;-))) -
#3556 Persze egy paladin egy heal aurával elég hamar visszakapja a mobot :), de az ugye nem is baj, mert az tank :).