43179
  • Arlen
    jó az hidd el:)
  • Arlen
    a keepet az a guild foglalhatja el aki a kellő létszámban a keepben tartózkodik (8-an), tehát nem az alliance dönti el, hanem hogy éppen ki van ott.Másrészt ezért a guild bp-ot kap, tehát nem kerül semmibe, csak az, ha upgrade-elik az őröket, vagy az ajtókat, az is a guild bp-ből vonódik
  • Bith
    Gigi, azt a 32-es infit, hol, és milyen fajta karik, milyen szintűek húzták? Csak, mert engem is majd szeretnének kicsit húzni Steveh-ék pár szintet, amíg megáálok a magam lábán is rendesen a pygmy-knél. Most egy level 30-as sorci vagyok, kb. 4-5 szint kéne (a legjobb 6 lenne, mert akkor még kapnék egy új speed buffot is ;P), hogy elég jó eséllyel mezeljem a gobbókákat (na nem a tanglereknél, ha nem amott), és akkor simán találnék csapatot.
    Tehát összefoglalva: milyen szintűek, hányan, milyen class-ok, és főleg hol húzták (húztátok) azt a 32-es infit)? (csak azért kérdem meg, hogy ne kelljen annyit próbálgatni, ha Ti már tudjátok a dolgot)

Bithy lvl 42/smite cleric (pryd/alb) (mostanában nem fejlesztettem a sorci miatt :))
    Lonely lvl 30/mezzer sorceress (pryd/alb)
    Bith lvl 12/paladin (pryd/alb) (ez már csak raktáros mostanában ;P)

Bith lvl 13/thane (exc/mid)
    Bithy lv l6/shadowblade (exc/mid)
  • Arlen
    Hm, én emléxem mikor lvl 45 voltam, és csak két bub hiányzott elmentem tanglert ölni, mert nem volt tree csapat, és ahová csatlakoztam volt egy lvl 39-es , másfél-két óra alatt megvolt a két bub...tehát elég jó volt az xp...az tlényleg igaz, hogy mi se álltunk meg nagyon
  • Hangianix
    Ja amit elfelejtettem, a guild 1-1 nemetbol, danbol, norvegbol es 2 magyarbol all.
  • Hangianix
    En nem akarok beleszolni ebbe, mivel a mi guildunk kemeny 5 fos. ;-) Es most mar van 5-6 szint elteres, ami gaz ugy, hogy 38 a legnagyobb. DE, nekunk majd minden heten van guild hunt, amikor a fun a lenyeg nem az xp es elmegyunk egyutt valahova okorkodni. Volt ilyen nap, amikor 7x (!!!) haltunk meg, de nem zavart, mert kozben szetrohogtuk magunkat. En nem varom el a tobbiektol es ok se tolem, hogy kilepjek azonnal az aktualis groupbol es rohanjak hozzajuk, csak ha van lehetoseg az egyuttjatszasra, akkor megragadjuk azt. Emlithetnem Acorn peldajat, akivel joban vagyunk (koszi Fityma ;-) ) es o huzott mar mindannyiunkat, pedig volt 10 szint kulonbseg is. Tehat ez elhatarozas, nem megeri-nem eri meg kerdese. Ha csak xp-re mesz, akkor ez galya es nem jatek. Uff, en beszeltem, lehet anyazni. ;-)))
  • Atomy
    Nekem teljesen ugyanez a véleményem: csak magyar guild nem működik, mert kevés tagja van.
    1. nincs mindenki állandóan a játékban, ezért még kevesebb tag van
    2. különböző mértékben fejlődik mindenki, tehát nagyok lesznek a szintkülönbségek
    3. az olyan karakterek akik nem túl effektívek groupban(pl. nálunk az infi, scout, cabalist, friar) baromi nehezen találnak groupot, a megoldás szerintem is a guildgroup, vagy friends(én is már több hete kizárólag egy baráti társasággal játszok, mert máshol nem sok az esélyem groupot találni)
    Ezzel szemben egy nagy guildben:
    1. Sokkal könnyebb grupot találni, mind tápolásnál, mind RvR-ben.
    2. valószínüleg van pár stealth karakter is, ami elég jól jön RvR-ben.
    3. több támogatást tudnak nyújtani a crafter-eknek, ami most még nálam nem probléma(level-715), de ha belegondolsz hogy van 3-4platinám, és csinálok 1 valamit amin 20-200ezüstöt vesztek, ez párezer darabnál már nem kis összeg, arról nem is beszélve, ha meg akarsz javítani pl. egy lvl8-as ajtót 20%-ról, az kb 0,5-1,5platina. és még a katapultokról nem is beszéltem....
    4. sokkal könnyebb megszervezni a közös dolgokat mintha sok kis guild van alliance-ben(nem kell szarakodni fórummal pár nappal előtte, vagy 5-felé alliancechatelni)
    5. ha kijön majd a patch és lehet guildnek saját keep-je, kiváncsi leszek hogy melyik kis guild lesz képes fenntartani egy keepet, vagy hogy döntik el hogy az alliance-en belül melyik kis guild emblémája figyel majd a keepen
    6. most több nem jut eszembe, de biztos lehetne még hasonló hülyeségeket felhozni
  • Szöcske
    Donknak igaza van, együtt kellene továbbra is maradni, együtt kellene tolni.
  • steveh
    Nekem az a véleményem hogy 40 felett 5 szint külömbség nagyon sokat számít xp-ben.De lvl 45 felett szarabb xp-t kapsz solozásal mint ha beállsz egy 40es groupba és olyan lvl 48 környékén felejtsd el a szolózást mert az életedet is elunod.
  • BadGuy
    "amikor lvl29 voltam és felhúztatok lvl33,maj lvl36tól eggyütt küldtük(ez nem húzás volt már lévén ti is szépen fejlődtetek),akkor az az egész úgy kezdődött,hogy: lothandar just joined the guild...vagyis te is kiléptél,vagy kirakott valaki??"

Fejlodtem osszesen 4 szintet lassan mikor te 12ot fejlodtel. Azer hasonlitsd ossze. Meg az hogy nehogymar most lebasszal mer segitettunk foleg engem. Azt baszkodd aki megerdemli, en is tudom kirol van szo.

Nem rakott ki senki ki es beleptem mer vmi bug volt rangokkal es a szokasos xy of light helyett mindig csak rank 9 volt.
  • BadGuy
    "Egy lvl45 ös ember nagyon szar expet kap egy lvl40es teamben"

Ez 1 kamu lvl 47es blademaster srac jol kapta az xp-t amikor kimentunk pookat olni. Persze 3-4et huztunk egymas utan mer jo volt a csapat. Ez hogy szar az xp mar megszunik lvl 40 folott . Ha egyesevel pullolas van akkor se gaz 4 szint kulonbseg.
  • BadGuy
    Badbitie teged huztalak 12 szintet aztan lelepsz es itt magyarazol a vezetes impotenciajarol :)) . Ebredj mar fel hogy az alb magyarok megtehettek hogy csak magyar van a guildbe. Ok se mindig egyutt mentek xp huntra. Az 1 mese es soha nem fog megvalosulni :) . Csakhat most epp 285 ember volt hiberniaban amikor logoltam. Hany ember van prydwenen? 1500

• BadGuy
    "Viszont Fidel sztem nem is nagyon akart velünk jönni soha"

Igen igen. :) Rvsr-re hivtuk okoskazott hogy majd jol meglepodunk az aoe mezen meg a hasonlok. Bar en nagyon nyugodt ember vagyok nem agrozok be senkire :)

Meg az ilyen mentalitas amit a Quibelezlek csinalt. Beall filiusba aztan csapot papot otthagy es atmegy lamermidgardba. Az addig ok csak nem is szolt..
  • Szöcske
    Sztem mindenképpen kellene magyar guild, mert az jó lesz. De sztem a játékidőbeli eltérések miatt (én pl néha napi 12-16 órát is tudok játszani, viszont hétvégnként meg soha nem vagyok) mindenki másképp fejlődik. Én igy gyorsan haladtam ,de mivel sokszor csak én voltam fenn egyedül a guildból, rengeteget mentem külfödiekkel. Sok haverom lett közülük is. Abból is voltak gondok, hogy pl. reggel 10 kor beléptem (csak én voltam a guildból fent), és más ráérő emberekkel mentem groupba, amikor meg beléptek a többiek, akkor nem hagytam ott őket egyből, mert sokszor elég gáz helyeken voltunk, és 2-3-an úgy sem tudunk hentelni rendesen. Ebből volt párszor konfliktus, de azért próbáltam segíteni a többieknek. Viszont az sem megoldás, hogy vannak olyan tagok, akik azt mondják, hogy ők nem mennek külföldiekkel, és azért van a guild, hogy mindig együtt menjünk. Ez tök jó lenne tényleg, ha lennénk vagy 12-15en. De igy kb. 5-6 aktiv magyar volt fenn max egyszerre, így nem lehet, mert nagy a lvl szórás. Viszont Fidel sztem nem is nagyon akart velünk jönni soha. Nem tudom miért. Mert ő, Donk és én egy időben azonos szinten voltunk, mégsem jött velünk. A megoldás sztem az lehet, hogy csinálunk 1 új guildet, ami igazándiból csak RvR-re lenne. Persze ha lehet, akkor együtt hentelnénk is, de mindenki találja meg a szintjének megfelelő groupot (ami mondjuk sokszor nehéz, a kevés online player miatt). Ez van sajna, kevesen vagyunk. És tényleg csak magyarok kellenének a guildbe. Remélem azért lesz valami, és összefogunk. Kár lenne, ha mindenki menne a maga útjára.....

Godwan
  • Hangianix
    Na jo, de kit zavar a kesleltetes ha nem szamit az ido. Ha leverted az ellen-t, akkor mar mindegy (nekem legalabbis), hogy 0.1 sec vagy 4 alatt gyogyitom be magam.
  • Hangianix
    Hat, ha oket tudod mezzelni akkor nem gond, mert nekem nem kell stun-ra es mezz-re pazarolni a powert. Max egy power song-os, dd shout-os minstrelt veszunk meg be. ;-)
  • BadGuy
    Cipi instaheal hiaba hasznalhato barmilyen helyzetben mer ha 3 szaltot vetsz akkor se megy mikozben kalapaccsal konnyeden levered a tankot. Persze aki olyan hulye hogy nekirohan 1 clericnek elolrol hat ma' mondtam :)
  • Bith
    Na az lehet, hogy jó lenna majd :). Mert úgy 34-5 körül valszeg már bevesznek goblinos csapatba, és ott már ellennék jóideig. Főleg, hogy 34-en kapok is majd új area mez-t :). Csak addig nemeccerű eljutni 30-ról :). Mert a clerk-eknél fasza xp-t kapok ugyan, de oda jó kis csapat is kell, amit viszon újabban nehezen találok.

Thane-m meg már 10 és feles :).
  • Hangianix
    Vizsgaidoszak utan elmehetunk ketten clerg-et vagy mit olni, megnezzuk mennyit kapsz velem. Vagy szedunk meg egy 38-s pala-t plusszba (a guildunkben van) es 3-an megyunk Barrows-ba a Echo room-ba.
  • Hangianix
    Patch utan valtozott az instant dd? Eszre se vettem. ;-)
  • Hangianix
    Hehe, tudom mi a Thane, mert a batyam azzal jatszik exc-en. ;-))) Vagyis most mar egy Shaman a fokarija, mert ravettem, hogy biztos olyan utos, mint a smitee. ;-)
  • Bith
    Nem, a Thane (aki amúgy egy tank...) rendelkezik valóban 2 instant DD-vel, egyik az távolra megy, a másik meg tök olyan, mint a patch előtt volt nekünk a clericeknek albionban az instant area dd. És az is area dd. DE! van egy 3. DD-je is, ami viszont cast-os (nekem most 3sec és még elég gagyi, de ebből lesz asszem majd a kalpács, amit úgy szeretnek az albioni casterek :)).
    Vili? ;P

Amúgy meg: Bith Exc./mid. level 9 Thane :)
    Mondtam már, hogy a sorcim meg 30-as? :) (csak itt akadtam el :(( )
  • Hangianix
    Hehe, szaras kozben lemezzelni az ellent. Vegulis nem ulsz, guggolsz. ;-))) Hadd szagolja.

A Thane cuccok is instantok, azaz nem zavarhatnak bele - ezert megy csak 20 sec-enkent.
  • Bith
    Hah jól emléxem, akkor 23 9 44. De plusszokkal ennyi. (amúgy, ha minden igaz: 19 7 40)
  • Bith
    Amúgy szerintem az lehet, hogy én is láttam a midis Thane-mmnál, hogy azt írja pl az egyik spelljére, hogy instant (a shift+i), de van rajta 3 sec cast time. És valóban nem instant, cask bugból írja. Gondolom ez lehet cameléot esetében is.
    Szal, camelot, ha instant, az attól az, hogy bármikor lehet használni (épp emiatt van rajta jó sok késleltetés), futás, csata, szülés, evés, szarás közben (egyetlen kivétel van, ha ülsz). Ha nem lehet így használni, akkor az NEM instant.
  • Hangianix
    Neked most hogy allnak a statjaid? Nekem meg kell egy szint a 35-s smite-hoz. :-( Most 34/15/7 38-on.
  • Hangianix
    Mindegy, a lenyeg azon van, hogy abba belezavarhatnak, az instantba meg nem. ;-)
  • Bith
    Na ja, ami amúgy 3, vagy 2 sec :). (és ezt még csökkenti a dexterity)
  • Hangianix
    Akkor mi az ertelme az instant healnek, ha nem megy combatban??? Ha nem harcolsz van idod megvarni azt a 4 sec-et.
  • Bith
    Aki nem értené, bocsánatot kérnek tőlünk a tegnapi szopatás miatt. Ennyi.
    A relic meg marad a midiknél, köszi, fasza (faszok).
    Tehát jelenleg 3 helyett van 0 relic-ünk. (a 3 az a sajátunk, a midi, meg a hibi strength relic lett volna)
  • Bith
    GoA ismét remelkelt:
    "We wish to sincerely apologise for the short notice on this server maintenance to all the brave warriors of Prydwen who got up early this morning to defend their realm and fight for their relics.
    While we always try to announce this kind of maintenance some days before, sometimes there are circumstances not foreseen that causes that kind of issue.
    Once again, our apologies go to all the fighters of this morning battles on Prydwen and all the players affected."

Köszi..............
  • steveh
    Rougegigi

Mivel én lvl50es vagyok már ezért nem nagyon hiszem hogy nállam magasabb szintű volt a midi gyerek.

Nekem 51es a shieldem pluszokal és 56os a slashem pluszokal(pontosabban 57 az L2 miatt de az nem látszik állitolag még)A shieldes techinkát nagyon jól lehet használni pl akkor ha tudod hogy egy Thane-l vagy más ellen állsz szemben.Én mindig használom sőt ugy kezdem a támadást.elég keméyet csapok a pajzsal és nagyon gyakran szokott procolni is ami megdupláza a sebzést.Utánna kezdek csak slashelni.Azon meg jót röhögem a multkor hogy kirohanok a várból a védésnél egyedül(meguntam meg már fél5 volt) és közelharcban nem volt aki le tudodtt volna nyomni.Jó föleg kék volt és csak 1 citri de akkor is 5en voltak.A lényeg hogy leblockoltam minden ütésüket és még mögém sem nem tudtak kerülni mert folyamatosan mozogtam.Aztán belém nukolt valami állat és kipurcantam jól.
  • Hyder
    Krane

na kiderült miért nem volt ott a sárkány ahol lennie kellett volna, a zonecrash amit a "400" dragonhunter Albioni okozott megfektette a szervert és nem respawnolta vissza a dragont.

hogy enné meg a vacogóscápa...

pedig tuti meg lett volna...400an csak lenyomjuk =DD

aztán meg menni kellett volna Middy -khez beköszönni =DD
  • Hangianix
    Ize, Steveh, t 33 nap utan kezd(t)ed unni? En nem ertem el meg a 10 napot se, de soxor mar unom. ;-)
  • Arlen
    viszont shielden lesz 1, amivel szart se ér
  • Arlen
    hú de értelmesre sikerült....
  • Arlen
    az meg kicsit luxus lenne egy armsmannak, hogy pajzsra meg polearmra is gyúr, ha vaqn egyik nincs másik mer tnincs értelme
  • Arlen
    ez így is van!ezért szeretem a pajzsot a polearmal ellentétben
  • Arlen
    jaja, ez is igaz, a velem egy szintű ijászok nem nagyon tudnak leszedni, mert igen nagy százalékban blokkolom a lövéseiket(slash, meg shield maximumon van)
  • Arlen
    na ja, a polearm durvát üt, mondjuk én 1h stájlt nyomom pajzsal, ami viszont arra nagyon jó, hogy le tudom stunnolni az ellenfelet, én azt mondom, hogy minden kasztnak meg vannak az előnyei, meg hátrányai, de az armsman tényleg inkább kiegészítő kaszt, és a legkevesebb speckó tulajdonsága van