43179
-
szatyor #4294 rockety ment egy mail neked freestartos boxba, ha az nem el irj mar te egyet nekem, thx -
steveh #4289 hehe
Én az elmúlt pár napban az Epic mobokat ölögetem egy kisebb hadseregel :-)Nagyon durca dropokat adnak amire szükség is van.Már csak egy shield chargeos köpeny kéne azt lenne saját blade turn-öm is:-) -
Mester #4287 Qabyval dueleztem még mmgnél akkor sikerült:) aztán lehet legközelebb ő nyerne.
MA megnézték hogy Prywenen hol mennyi játékos van az adatok: Hibi 220 midi 290 Alb 430.
Amúgy a szégyen a futás de hasznos igaz de engem felidegesített akkor:)
-
steveh #4286 Hát én 3 platinát használtam fel csak ajtó javitásra és van valami 43 aranyas wood na abból vettem mindig.Csak sajnos kevesen követték a példámat és nem igazán adtak pénzt ki kezükből.Pedig relic védére össze jön kb 200 albi mindig.Na most ott ha nincs 1 mithril összesen:-)akkkor egy sem.szóval lenne pénz csak a lámák nem adnak bele.Egyébként azért vitték el a reliceket mert csak a külső ajtót tudták akkor megjavítani és a belsők azok nyitva voltak.
Rengeteg láma van Albionban is szóval....De mondjuk ha relic allert van akkor össze jön legalább 200védeni és az összes 50es bent van aki fellelhető.
Duelről annyit hogy amit ott írnak az az RP hajhászos duelről szól.Mi egyszerűen funolni szeretnénk és én nem akarok megölni 1 hibit sem.Ha kevés valakinek az energiája akkor hátra lépkedek.
Duel kedre jó.Ott leszünk a hibi pkeep előtt valahol.
Coren egy lvl50es Minstrell neki van jelenleg a legtöbb RP-je albionban.sokszor szégyen a futás de hasznos.De azt hiszem ful stelthes a srác ami a minstrelnek sok kárára megy szóval nem egy harcos alkat a Coren srác.Qaby-t már nem győzted volna olyan könynen le ha egyáltalán tudod:-)
Webkártyával nem megy az előfizetés.
rock ez a probléma aszem nekünk is volt.Kb 16szor kellet rá klikkelni mire tovább lépet aszem.De akkor véletlenül elfogadta.Szóval erőszakold csak azt menni fog.
Gadanarok
Prydwent ajánlom.Vagy HIbernia vagy Albion.Mindkettőben tudsz találkozni magyarokal.Nállunk kb 16 Magyar van aszem ha nem több.Ha véletlenül Albiont választanád akkor Steveh néven megtalálsz álltalában mindig 6 után. -
#4285 Ebonwood az kevés asszem. Mi heartwooddal szoktuk javítani, mert az afölötti (asszem stonewood) kibaszott drága :). Mondjuk minnél gyengébb a fa, annál több kell belőle.
Mondjuk azért hozzátartozik, hogy szerintem Albion a leggazdagabb. Valamiért a többi realm-ben nem jön fele annyira sem a pénz, legalábbis így érzem. -
Mester #4276 Ma szembe kerültem Coren nevezetű albbal(szerintem lvl50 es nemtom milyen kaszt) gond nélkül legyőztem de a bátor fiú lemezelt és elfutott:P De az a klassz nem igazán ütőképes amivel ő van ráadásul stealther is volt úgy láttam(minstrel azthiszem)
Rock kérdezd meg Kameleont ő tudja szerintem -
#4272 Nekem csak VISA Calssic-kal ment. Masterrel nem. -
Gadonarok #4271 Hi all!
Na most lett a meg a game, és lenne néhány kérdésem:akkor hogy lehet a havidíjat befüzetni? Nekem webkártya van meg, azzal müxik valakinek?
És hol vagytok hova csatlakozhatok, ha picivel:) erősebb leszek?? -
steveh #4260 Full lag minden szerver.Kivéve a chellosoknak nekik valmaiért tökéletes.
Duel:
Rock legyen mondjuk szombat 18:00
Szerintem Odinban tökéletes lenne.Mondjuk amgnél.De ha neked az jobb elmegyek a másik MGig is.Mondjuk könynen lehet hogy midikel találkozunk.Lehet Hadrian alkalasabb lenne arra nem jár anyni agro mostanában
Én azt hozok aki bent van és akar jönni.
Legyen először no buff aztán meg amit akarunk.
Na ha nem jo vagy más job akkor write -
Arlen #4258 no igen, ezt jól összefoglalttad, a lényeg a fun! -
#4256 Egyebkent terveznek mind3 frontierbe dungeonokat, ahova ugye barki lemehet -
Arlen #4255 én január óta nyomom és nem unom:)
most jön még csak az igazi....df = darkness falls , egy dungeon -
#4254 (((En mar unom, csak a tarsasag miatt jarok. Azert befizettem meg 3 honapot))) -
Arlen #4251 merthogy a df annak van nyitva akinek több keep vana birtokában...és benne is lehet rvr-ozni:D -
Arlen #4249 az ám az über xp!!!!csak az a baj, mikor nyitva van a df az aktuális realm leszarja majd az rvr-t, mindenki a df-ben lesz hehe -
#4248 Ehehe, ilyet se lattam meg:
-
Arlen #4245 na végre...a következő patch-ban végre föltápolják kicsit a közelharc kasztokat(köztük engem is hehe(armsman), ami azt jelenti, hogy javítják a melee-t, és nagyobb ellenálásunk lesz a mezz/stun, stb-re, eély lesz rá, hogy kitörjünk belőle....woooooooooooot, végre lesz értelme az armsmanomnak!reszkessetek varázslók -
Atomy #4238 Én is azt olvastam hogy a guard/parry nem működik style ütés ellen, mégis blokkolják néha az ütéseimet, pedig én mindíg style-t ütök. A duel engem is nagyon érdekelne, ki akarom próbálni mennyivel lettem erősebb :) -
#4234 Friarnak van es self :) -
#4230 6 honapig tartjak a karit? Jo tudni, eppen kezdtem beszarni, hogy torlik a karimat 3 nap kesedelem miatt... :D -
steveh #4229 Gorfang
-Nekem Németo.-ból hozták be.Hun -ban nehéz találni.Ha van használt jól jársz mert gyakorlatilag ugyan az csak be van regisztrálva.Kell egy subcsription logint+paswordot és egy game login +paswordot kérned hozzá.
-6 hónapig tartják meg a karaktered.Jobban jársz ha 3hónap multán befizetsz 1 hót.
-Dombor master cardnak jónak kell lenni.
Gyere Albionba Prydwen szerverre:-).Ott van minden magyar gakorlatilag.Csak az egyik a hibik oldalán másik meg az albiknál. -
steveh #4228 Bad te nem értesz engem.Én rengeteget RvR-eztem.Mindig ugy kezdek hogy shield stun.Az meg ugyműködik,hogy ha megütöm akkor is tovább marad rajta a stun.Ütök bele kettőt azt megint stun.Ilyenkor már kifogyott sajna az endurance-m ezért csak a sima csapkodás marad.
De ezen tök felesleges vitatkozni.Az albi tankok KURVA szarul vannak megcsinálva.Talán a mercenary ami elég komoly tud lenni.De az se tudja buffolni magát.A többivel csak taktikával tudsz fölényt szerezni.
Másik.Az RvR az nem arról szól,hogy kimegyek egyedül azt leöletem magam:-)Nekem spec. semmi kedvem állandóan a teleport kövön ücsörögni mert egyedül mentem azt megölt valaki.De hibit se nagyon látam nagyon egyedül közlkedni.Talán csak midit mert azok olyan hülyék hogy egyedül bóklásznak.
Még mindig azt mondom,hogy albion csak akkor tud győzni ha soka vannak a hibik és a midik kb ugyan olyan jól össze vannak rakva.Ott kisebb mennyiség is letud győzni egy nálla nagyobb albi sereget.
Srácok ez mind tapasztalat hidjétek el nekem.Attól,hogy ti kevesebben vagytok attól még könyyűszerrel tudtok győzni eddig ezt látam.
Rock benne vagyok a duelben.De mi lenne ha kihoznátok az összes magyar srácot azt meetingelnénk?Nekem a holnap után jó lenne mert akkor ma szólok mindnekinek. -
#4225 Hat ha 4-et ra tudtal loni akkor lamak voltak :) -
steveh #4213 Shield sőecről csak annyit.
Szoktam szeretni amikor 3 ilyász lő engem.Pl:sinister,Blodd,Thing.Ezek mind hunterek a javából.Ha 3man lőnek egyszerre akkor is mind a 3mat védem.
Másik meg ha eleve kap egy shield speces támadást az ellen azt le stunolom kb 6-7 sec re.Igazából még nem mértem le mennyi.Anniy idő alatt agyon ütöm ha esetleg meg a shieldem bele procol akkor csak megfújom és már ki is halt.Ha 50es harcos ellen vagyok akkor kb a 1/3ad enegriája marad meg mire felébred.Sajnos a harcban az enudrance mind két félnél hamar elfogy utánna meg üthetnek ketten is 1et mindig blockolni fogok.Megéri a shield spec én rengeteg előnyét láttam már.Az igazsághoz azért hozzá tartozik hogy ha van mellé egy űtős 1kezes kardom akkor nagyon ütős tudok lenni.Az is vagyok:-)
Tegnap a DC kemp az isten volt.Voltunk 5en albik meg egy nagy scorpió pet.Egész addig tudtuk kempelni amig megnem jött az a 50midi:-) -
#4209 Idiotak, csokkentsuk le a sebzeset. D -
Mester #4206 Az egész úgy volt tervezve hogy azt ott hagyják és logikus is szerintem.(nagoyn kevesen vagyunk az egész realmben elég egy realm ellen védekezni)
Amúgy néhányalb karakterrel kapcsoaltban nekem is az a tapasztalatom hogy nagoyn gyengék közelharcban . yellow stealher megtámad(nemtom mi a neve de majd gondolkozom:) az elején vmivel még elég sokat sebzett 300 körül aztán elkezd ütlegelni és 30-70ig sebzett szerencsétlen:P agyon is ütöttem druid létemre( 70-90dmg + 2 150+ dd dmg)(ez mondjuk igaz a legtöbb stealher kaszra hogy közelharcban ne az igazi) -
#4204 Direkt hagyták ott, hogy ne kelljen egyszerre 2 realmtől is védeni magukat. Sztem okos húzás volt.
Ugyanis mi addig nem hozhatjuk el másét, amíg a mienk nincs bent. -
Mester #4199 Gondolom nem votlál egyedül mert death az a shadow blade aki egyáltalán nem béna(hoster pl az). Ha meg egyedül voltál szerencséd volt:) -
#4197 Valaki mondja má' meg mi a különbség a DD meg a bolt között? A bolt-nak nem kell célpont? Vagy mi? -
#4194 Es az a szerver is mukodik, ahol a birodalmak kozott is lehet szovetseg? Azaz mondjuk egy csapatban 2 albi, 2 midi es 4 hibi. -
Arlen #4193 az európai servereken nem udom, de az amcsi szerverek között találhat úgy nevezett RPG szerver, ami pont a szerepjátékot helyezi előtérbe, és az ügyfélszolgálat kidobja az emberkét akiről több helyről is hallja, hogy idióta(pl a húzzá innen kis csíra! nem jön xp bazzé! beszóláok miatt) -
#4192 szoval akkor a DAoC egy nagyon szep hack and slash action online adventure game ^.^
kar .. mert annyian magasztaltak ... de ezek szerint tipikusan a tapolos jatekok koze sorolodot ez a jatek is ... -
#4190 es mennyire eros benne a community meg mennyire van benne social life ... vallasok milyenek ...
Engem az erdekelne leginkabb, hogy milyen iranyba tolodik el inkabb .. amolyan hack and slash vagy olyan igazi online world.
Peldaul (amikkel jatszottam mar):
Ragnarok Online - 90% h&s es 10% rpg
redmoon online - 100% h&s
dark ages (vagy legends of darkness)- 50-50% h&s es rpg (eddig ez volt a legjobb amivel valaha is talalkoztam. Ha ilyen jatekot tudnak osszehozni mai grafikaval akkor ... asszem ideje addictnak lenni ^.^)
Bloodpledge - 75% h&s, 25% rpg
amugy latom 65 bucks fel evre.
Masik ... nekem Visa electron kartyam van .. az is jo vagy csak a sima Visa? -
#4181 es mennyit kell perkalni a jatekert ...?
Mert gondolom ket vonzata is van:
1, megveszed CDn
2, havidij -
Arlen #4180 ne aggódj én lvl 30-on is elől rohantam az 50 szintű sereg ellen. Hüje gyávák voltak ott is. Aztán haltam is pillanatok alatt, viszont eltereltem a figyelmet(2mp-re :)) -
Arlen #4178 Pár "titkos" dolog a kiegészítő lemezről:
Hy Brasil: This is the new Hibernian continent. The ancestral home of the Firbolgs, Hy Brasil is a woodland paradise. Its inhabited by the Sylvan, a race of bark skinned tree men who are the embodiment of Nature itself. The Sylvan originally taught the Firbolgs the Way of Nature, and have a natural affinity with plants. The island has recently been overrun by the Fomorians, a race of evil demon-like creatures.
Avalon: The new Albionian continent is the ancestral home of the Avalonians. Avalon has been invaded by armies of Drakoran, a half-man half-dragon race ruled by Morgan Le Fay. Arawn, the Lord of the Dead and arch enemy of Le Fay, has pledged his support in wiping out the Drakoran. He has sent his minions, the Inconnu, a race of subterranean albino goblinoids who have an affinity with the dead.
Aegir: The ancestral home of the trolls and kobolds is the new Midgard continent. It has been invaded by the Morvaltar, an evil prehistoric human race. The are at war with the Valkyn, another prehistoric Cro-Magnon type humaniod.
New Classes and Races
Hibernia:
Animist - a mage with plant based abilities, DD's and plant pets
Valewalker - animist/melee hybrid, can spec in Scythe, wear cloth armor (may be changed to leather ala Friars)
Sylvan - A new player race of tree men. They are tall and have spiky hair and rough bark like skin.
Albion:
Necromancer - cleric in chain, can spec in slash, summons pets
Reaver - necro/melee hybrid, damage chants (like an anti-paladin)
Inconnu - The new player race described as "albino goblins". Thank god we didn't get stuck with dumb whitey race number five.
Midgard:
Bonedancer - necro/shaman caster class
Savage - monk, spec in hand to hand, uses weapons like claws, brass knuckles, etc
Valkyn - A new player race that look like taller, longer limbed versions of the Planet of the Apes guys.
New Graphics Engine
When they first loaded up the demo of the new graphics I think the overwhelming reaction was "HOLY SHIT". Camelot Hills looked amazing with the new trees and water effects. The new engine uses mip mapping, on card texture management and animation blending. A GForce 3 or 4 will be needed. Your character will no longer "pop" in to combat mode; the motion is now fluid and seamless. The water effects were killer, with reflection and ripples. They are also adding the ability to go underwater in the new areas (hopefully they won't add the ability to drown). Reflective surfaces on objects, terrain and armor are being added. We were taken on a tour of a yet unnamed ice dungeon with reflective floors and walls, and a giant fossilized dragon skeleton. We also saw the inside of the new troll city, with its suspended bridges and eerie lighting effects. The new outdoor terrain will be much more varied, with sheer cliffs and crags, its will not be the same "rolling hills" type found throughout the realms now. Unfortunately one of the coolest things, the developer fly mode, where you get to zip in all directions at amazing speed, will never be implemented.
Good news for everyone holding off on crafting for Spellcrafting/Alchemy, its was announced that they WILL be in the game on test by August 1, 2002. Spellcrafting is the art of imbuing, whereas Alchemy is the art of transmutation. (from now on SC will designated spellcrafting and AL alchemy) SC will be available to pure casters and AL will be available to all hybrid classes, including the rogue classes. The components for basic SC and AL recipes will store bought or dropped. The higher level recipes will have components that are drop only. Drops for special recipes will be hard to get, on par with dragon loot. They may add a chance off blasting yourself to the great beyond on a critical failure, the crafting folks are begging for a mushroom cloud animation. Also tradeskill respec will be going in for the folks who want to switch to the new tradeskills (or just change their old one). Your old tradeskill will be zeroed out completely and you will start fresh in the new skill.
Spellcrafting
Spellcrafted items will be able to increase stats, skills, resistances, hit points, power, and magic bonuses. SC'ers will also have the ability to enchant items using the /enchant command, much like the NPC enchanters do now. This ability will cost a small amount of coin when performed by the crafter. Items will be able to have up to 4 SC'ed gems placed in them. The most expensive gem to make is around 21gp. SC will be able to raise the quality of an item up to 5pts, so it will be possible to have weapons and armor that are 105% quality. Here is an example of a SC recipe.
Imperfect Fire Essence Gem (Str +10) Cost to make=2gp 85sp 60cp
-Imperfect Pal Gem(material 5)
-17 magic dusts, Essence of Life
-5 tempers, Draconic Fire
This gem could be placed in any weapon with a vessel capacity of 7 or greater.
The number of SC recipes is about the same as Albion armor recipes, so there are A LOT. It will be possible to make lvl 10 gems with up to +21% resist bonuses (holy cow!). Jewelcrafting will be added at a later date which will allow the imbuing of bracers, necklaces, etc.
Alchemy
Items crafted with Alchemy include dyes, poisons, magic potions/poisons, charged spells, procs, and particle effects. The number of Alchemy products that can be added to an item is limited only by your pocketbook, so its conceivable to add a proc to every piece of a suit of armor (can you say "Full Suit of reactive DD armor for RvR") or a proc, particle effect and charged spell to a weapon. Magic potions will always be lower than the effects of a same level buff, for example, you won't be able to buy potions that are better than your friar or clerics normal buffs. By around 530 alchemy you will be able to make all store bought poisons.
Some other planned additions with the new tradeskills are player merchants, greater stack manipulation abilities, and crafter vaults. Crafters will be able to set a price for a completed item and place it on a merchant. You will be able to stack and unstack items (finally). Mythic is looking into giving crafters extra vault space at certain milestones, or allowing them to rent extra space.
We broke for lunch and ended up meeting Allakhazam (of Allakhazams Magical Realm of course). The only person we saw from Palomides that we recognized was HansomPete, although Rasha caught a glimpse of Skullcrusher - a RvR nemesis. Then we attended the breakout sessions, which were pretty informative. We learned that Mythic realizes "seige engines suck", and are looking for ways to improve them. They would not give a date for guild housing, nor have they decided whether it will cost coin or BPs (I tried). Many people whined to the artists about what their epic armor looked like. Many people whined about population imbalances on the different servers. We learned that it will be almost impossible for Mythic to ever expand the character slots beyond 4, that it would require a massive code change. I tried to find the Merc team lead for a well deserved punch in the snout, he wasn't there; but the friar team lead informed me that Mercs were getting some lovin' in patch 1.52. Minstrels should be getting ZZZ's for their mez effect. They are also looking into ways for the ZZZ's not to go off if the spell is resisted. RvR is being addressed soon for its many problems. We actually heard a middie whining about always being mezzed (give me a break). We learned that Mythic is NOT against cross realm cooperation and out of game ICQ or IRC coordination as long as the information is not to betray their OWN realm. So much for Hibgard going away any time soon.
All in all we had a great time, Jamus and I won T-shirts - poor Rasha won nothing. Feel free to drop me a mail if you have any questions.
-
#4173 En a papomat 43/35/7 rej/smi/enc-re fogom gyurni, igy eleg univerzalis lesz. -
#4172 Mire ez Europaban menni fog, nem lesz gondunk a moneyra szvsz :) -
#4171 2 instam nekem is van. 48/23-at el lehet siman erni. Azert ezt csialtam, mert olyan classt akartam ami szoloban is eletkepes, de csapatot se nehez talalni. -
#4168 Azt hiszem miniklanunkban kiadom a jelszot, hogy csokkentsek a kiadasokat. :D Gondolom 10 p lesz alaphangon egy ilyen. Vagy nem.